Emos kode za popust in kuponi

6 preverjenih kod za popust in kuponov Emos - December 2023

__photo
-15%
Koda za popust
Emos

Koda za popust –15 % na PowerBank, polnilce in napajalnike na emos-si.si

Popust -15 % velja za nakup PowerBankov, polnilcev in napajalnikov v spletni trgovini Emos, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupon Emos in kupite izdelke ceneje.

Več o popustu
-15%
Koda za popust
Emos

Koda za popust –15 % na božično razsvetljavo in dekoracije na emos-si.si

Popust -15 % velja za nakup božične razsvetljave, dekoracij in dodatkov v spletni trgovini Emos, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Najdete božično razsvetljavo kot so božične lučke, zunanja in notranja dekorativna razsvetljava, pametne svetlobne verige, mreže in zavese, projektorji in še kaj. Izkoristite kupone Emos in kupite izdelke ceneje.

Več o popustu
-10%
Koda za popust
Emos

Koda za popust –10 % na video domofone na emos-si.si

Popust -10 % velja za nakup domofonov v spletni trgovini Emos, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Najdete video domofone za vrata, zunanje kamere, zaslon za videodomofon in še kaj. Izkoristite kupon Emos in kupite izdelke ceneje.

Več o popustu
-10%
Koda za popust
Emos

Koda za popust –10 % na vremenske postaje na emos-si.si

Popust -10 % velja za nakup vremenske postaje v spletni trgovini Emos, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Najdete meteorološke postaje vseh cenovnih razredov. Izkoristite kupon Emos in kupite izdelke ceneje.

Več o popustu
4 €
Popust
Emos

Popust 4 € za prvi spletni nakup na emos-si.si

Prijavite se na e-novice v spletni trgovini Emos in prejmete 4 € popusta dobrodošlice pri prvem spletnem nakupu. Kupon bo poslan po elektronski pošti. Izkoristite kupon Emos in kupite izdelke ceneje. Popust je enkraten, kupon lahko unovčite ob nakupu nad 40 € in je združljiv z drugimi popusti.

Več o popustu
Zastonj
Brezplačna dostava
Emos

Brezplačna dostava pri nakupu nad 29 € na emos-si.si

V spletni trgovini Emos dobite pri nakupu izdelkov nad 29 € brezplačno dostavo. Velja za vse vrste plačil, tudi za plačila po povzetju. Popust za brezplačno dostavo je na voljo pod pogoji, ki jih določi trgovina sama, natančneje na spletni strani trgovine, ki se lahko občasno spremenijo.

Več o popustu