Ličila kode za popust in popusti

35 preverjenih kod za popust in kuponov Ličila - Junij 2024

__photo
-75%
Koda za popust
Ličila

Koda za popust -75 % na Megabox z ličili in drugo kozmetiko na Licila.si

Koda za popust -75 % velja za nakup izbranih ličil in kozmetike v akciji Summer Beauty Megabox v spletni trgovini Ličila si, ko na spletni strani vnesete promo kodo za popust. Izkoristite Ličila si kupon in kupite izdelke ceneje.

Več o popustu
-60%
Koda za popust
Ličila

Koda za popust do -60 % na Black Friday ponudbo kozmetike na Licila.si

Koda za popust do -60 % velja za nakup izbranih ličil in kozmetike v akciji Summer Black Friday v spletni trgovini Ličila si, ko na spletni strani vnesete promo kodo za popust. Izkoristite Ličila si kupon in kupite izdelke ceneje.

Več o popustu
Darilo
Koda za popust
Ličila

Koda za darilo za 15 € ob prvem nakupu kozmetike na Licila.si

Koda za darilo v vrednosti 15 € velja za prvi nakup vseh izdelkov v spletni trgovini Ličila si, če se prijavite na e-novice na dnu njihove spletne trgovine in v spletni košarici uporabite prejeto kodo. Izkoristite kodo darilo Ličila in prejmite darilo presenečenja. Ličila si koda bo po prijavi na novice poslana na vaš email. Koda je veljavna 48 ur in velja ob nakupu nad 25 €.

Več o popustu
Darilo
Koda za popust
Ličila

Licila koda za darilo - Mystery bag ob nakupu kozmetike na Licila.si

Koda za darilo v vrednosti 44 € velja za nakup vse kozmetike in drugih izdelkov nad 39 € v spletni trgovini Ličila si, ko v spletni košarici vnesete promo kodo za popust. Izkoristite Ličila si kupon in prejmite poleg naročenih izdelkov še Mystery Bag vrečko presenečenja s kozmetiko. Navedena vrednost Mystery Bag vrečke je okvirna. Vsebina vrečke se spreminja

Več o popustu
Darilo
Koda za popust
Ličila

Licila koda za darilo - festival darilo ob nakupu kozmetike na Licila.si

Koda za darilo velja za vsak nakup vse kozmetike in drugih izdelkov v spletni trgovini Ličila si, ko v spletni košarici vnesete promo kodo za popust. Izkoristite Ličila si kupon in prejmite poleg naročenih izdelkov še darilo s kozmetiko. Izberite si 1 brezplačno darilce med 12 darilci (negovalna maska, šminka, bronzer, maskara, podlaga za obraz in usta, paleta rdečil, vlažilni obliži, negovalni serum, serum za rast trepalnic), ki jih odklene promo koda Ličila.

Več o popustu
Darilo
Koda za popust
Ličila

Licila koda za popust -20 % ob nakupu kozmetike Loreal na Licila.si

Koda za popust -20 % in darilo velja za nakup vsaj 2 izdelkov kozmetike Loreal Professional, Matrix, Redken v spletni trgovini Ličila si, ko v spletni košarici vnesete promo kodo za popust. Izkoristite Ličila si kupon in prejmite poleg naročenih izdelkov 2 darili. Ponudba velja do razprodaje zalog.

Več o popustu
-85%
Popust
Ličila

Popusti –85 % na ličila in dodatke Pink Panda na Ličila.si

V spletni trgovini Ličila.si najdete popust –85 % na izbrana ličila in dodatke znamke Pink Panda v akciji. Preverite ponudbo ličil in kupite kozmetiko znamke Pink Panda ceneje.

Več o popustu
-83%
Popust
Ličila

Ličila si akcija s popusti do – 83 % na ličila in drugo na Licila.si

V e-trgovini Ličila.si najdete akcijo s popusti do –83 % na izbrana ličila in kozmetiko v tedenski akcijski ponudbi, Najdete ličila in kozmetiko ter naprave različnih znamk.

Več o popustu
-83%
Popust
Ličila

Popust do –83 % na kozmetiko z retinolom na Ličila.si

V spletni trgovini Ličila.si najdete popust –83 % na izbrano kozmetiko z učinkovino retinol. Najdete retinol v nočni kremi, serumih, tonikih, negovalnem olju. Preverite ponudbo in kupite kozmetiko z retinolom ceneje.

Več o popustu
-70%
Popust
Ličila

Popusti do –70 % na izbrano novo kozmetiko - Akcija na Ličila.si

V spletni trgovini Ličila.si najdete popuste do –70 % na izbrano novo kozmetiko, Najdete lake za nohte, maskare, negovalne maske, pilinge, kreme, serume in še kaj. Preverite ponudbo in kupite najnovejšo kozmetiko ceneje, Ličila si akcija je tukaj.

Več o popustu
-64%
Popust
Ličila

Popusti do –64 % na svinčnik za obrvi na Ličila.si

V e-trgovini Ličila.si najdete popuste do –64 % na izbrane svinčnike za obrvi, Najdete svinčnike za oblikovanje obrvi različnih znamk. Preverite ponudbo in kupite najboljši svinčnik za obrvi ceneje.

Več o popustu
-63%
Popust
Ličila

Popusti do – 63 % na set čopičev za ličenje na Ličila.si

V e-trgovini Ličila.si najdete popuste do –63 % na izbrane sete čopičev za ličenje, Najdete 2 delne sete pa vse do 16-delne sete čopičev za ličenje različnih znamk. Preverite ponudbo in kupite set čopičev ceneje.

Več o popustu
-58%
Popust
Ličila

Popusti do –58 % na darilne sete kozmetike na Ličila.si

V e-trgovini Ličila.si najdete popuste do –58 % na izbrane darilne sete kozmetike, Najdete sete za darilo različnih znamk kot so seti negovalne kozmetike, ličil, dišav. Preverite ponudbo in kupite darilni set ceneje.

Več o popustu
-50%
Popust
Ličila

Popusti do –50 % na SPF kreme in losjone za sončenje - Akcija na Ličila.si

V spletni trgovini Ličila.si najdete popuste do –50 % na izbrano SPF kozmetiko za sončenje in hitrejšo porjavelost v akciji Spf week. Preverite ponudbo in kupite kozmetiko različnih znamk za kožo ceneje.

Več o popustu
-35%
Popust
Ličila

Popust do –35 % na kozmetiko Garnier, LOreal in Mixa - Akcija na Ličila.si

V spletni trgovini Ličila.si najdete popust do –35 % na kozmetiko in ličila znamke Garnier, LOreal Paris in Mixa ter Maybelline za nego kože. Najdete piling, maske, kreme za hidratacijo, kozmetiko za jutranjo nego, nego za lase. Preverite ponudbo in kupite set kozmetike v akciji VIRAL BEAUTY SECOND WAVE ceneje. Akcija velja do razprodaje zalog.

Več o popustu
-35%
Popust
Ličila

Dekorativna kozmetika NYX od 3,74 € - Akcija na Ličila.si

V spletni trgovini Ličila.si najdete dekorativno kozmetiko znamke NYX Professional Makeup od 3,74 €. Preverite ponudbo in kupite kozmetiko za ličenje Nyx ceneje.

Več o popustu
-35%
Popust
Ličila

Popusti do –35 % na parfume in dišave na Licila.si

V e-trgovini Ličila.si najdete parfume, toaletne vodice, meglice in druge dišave s popusti do –35 % ceneje. Najdete parfume in dišave različnih znamk.

Več o popustu
-33%
Popust
Ličila

Popust –33 % na izbrana ličila in kozmetiko - Akcija 2 za 1 na Ličila.si

V spletni trgovini Ličila.si najdete popust do –33 % ob nakupu 2 kosov izbranih ličil in kozmetike samih uspešnic več znamk: Mayani, Butters, Lovely, Nam, Solbay, Wibo. Ob nakupu 2 kosov izbranih izdelkov, prejmete še en kos brezplačno. Preverite ponudbo in kupite izdelke v akciji 2 za 1 ceneje. Akcija velja do razprodaje zalog.

Več o popustu
-30%
Popust
Ličila

Popusti do –30 % na zobne paste in vse za zobno higieno na Ličila.si

V e-trgovini Ličila.si najdete popuste do –30 % na izbrane zobne paste in drogerijo za čiščenje ali beljenje zob različnih znamk. Najdete zobne paste, zobne krtačke, ustne vodice, trakove za beljenje zob in drugo. Preverite ponudbo in kupite izdelke za nego zob ceneje.

Več o popustu
-30%
Popust
Ličila

Popusti do –30 % na izbrano kozmetiko LOreal Paris na Ličila.si

V spletni trgovini Ličila.si najdete popusti do –30 % na izbrano kozmetiko LOréal Paris, Najdete make up kozmetiko, kozmetiko za nego las in še kaj. Preverite ponudbo in kupite kozmetiko LOréal Paris ceneje.

Več o popustu
-25%
Popust
Ličila

Popust 25 % na naprave za osebno nego Remington - Akcija na Ličila.si

V spletni trgovini Ličila.si najdete popust 25 % na elektro naprave za osebno nego znamke Remington od 32,99 €, zdaj 24,74 € naprej. Preverite ponudbo in kupite elektro naprave Reington ugodno.

Več o popustu
-25%
Popust
Ličila

Popust do –25 % na ličila za ustnice, oči, obraz NYX - Akcija na Ličila.si

V spletni trgovini Ličila.si najdete popust do –25 % na izbrano kozmetiko, ličila za ustnice, oči, obraz znamke NYX Professional Makeup. Najdete lip linerje, šminke, lip glose za ustnice, piling, balzam za ustnice, korektorje, primerje, umetne trepalnice, črtala za oči, palete.... Preverite ponudbo in kupite kozmetiko NYX ceneje. Akcija NYX je tukaj.

Več o popustu
-25%
Popust
Ličila

Popusti do –25 % na kozmetiko Essence na Ličila.si

V e-trgovini Ličila.si najdete popusti do –25 % na izbrano kozmetiko Essence, Najdete make up kozmetiko, dodatke za lase in še kaj. Preverite ponudbo in kupite kozmetiko Essence ceneje.

Več o popustu
-25%
Popust
Ličila

Popust - 25 % na negovalno kozmetiko za pse in mačke na Ličila.si

V spletni trgovini Ličila.si najdete popust 25% na kozmetiko za pse in mačke. Najdete kozmetiko za nego pasje in mačje dlake, kot so šamponi, balzami ter krtače za lažje razčesavanje dlake. Preverite ponudbo in kupite kozmetiko za pse in mačke ceneje.

Več o popustu
-20%
Popust
Ličila

Popusti do –20 % na pripomočke za razvajanje odraslih na Licila.si

V spletni trgovini Ličila najdete popuste –20 % na pripomočke za razvajanje odraslih. Preverite ponudbo dišav, stimulatorjev, izdlekov za kopanje, za razvajanje sebe ali za darilo dragi osebi.

Več o popustu
-20%
Popust
Ličila

Popust do –20 % na kreme Mixa - Akcija na Ličila.si

V spletni trgovini Ličila.si najdete popust do –20 % na izbrane kreme znamke Mixa. Najdete serume, dnevne, nočne kreme za obraz. Preverite ponudbo in kupite kozmetiko Mixa ceneje.

Več o popustu
-20%
Popust
Ličila

Popusti do –20 % na erotične pripomočke na Licila.si

V spletni trgovini Ličila najdete popuste –20 % na erotične pripomočke kot naprave, ki vibrirajo in podobne naprave, krznene lisice, erotična kozmetika in drugi izdelki.

Več o popustu
10 €
Popust
Ličila

Zobna pasta in drugo za beljenje zob Smilelab od 9,95 € na Ličila.si

V e-trgovini Ličila.si najdete zobne paste in drogerijo za beljenje zob znamke Smilelab od 9,95 € . Najdete zobno pasto z belilnim učinkom, trakove za beljenje zob, ustno vodico z belilnim učnkom in drugo. Preverite ponudbo in kupite kozmetiko za nego zob Smilelab ugodno.

Več o popustu
11,60 €
Popust
Ličila

LOréal Professional lasna kozmetika od 11,60 € naprej na Ličila.si

V spletni trgovini Ličila.si najdete lasno kozmetiko in naprave znamke LOréal Professional od 11,60 € naprej. Najdete šampone, balzame, tretmaje in izdelke za oblikovanje za vsak tip las. Preverite ponudbo in kupite kozmetiko LOreal Professionel, Matrix, Redken, Biloage, SteamPod ugodno.

Več o popustu
12 €
Popust
Ličila

Krtače za lase Tangle Teezer od 11,93 € na Ličila.si

V e-trgovini Ličila.si najdetekrtače za lase znamke Tangle Teezer od 11,93 € naprej. Najdete krtače za lase in tudi krtače za hitro in nežno razčesavanje pasje dlake, brez vlečenja in puljenja. Preverite ponudbo in kupite krtače za lase Tangle Teezer ceneje.

Več o popustu
20 €
Popust
Ličila

Ličila Plump it od 19,99 € na Ličila.si

V spletni trgovini Ličila.si najdete ličila znamke Plump it od 19,99 € naprej. Najdete ličila za ustnice in nego obraza. Preverite ponudbo ličil in kupite kozmetiko znamke Plump it ugodno.

Več o popustu
14,99 €
Popust
Ličila

Serumi za nego obraza FaceLab od 14,99 € na Ličila.si

V spletni trgovini Ličila.si najdete Kozmetika za nego obraza FaceLab od 14,99 € narej. Najdete negovalne serume za obraz z različnimi učinkovinami za zmanjšanje por, bolj napeto in hidrirano kožo. Preverite ponudbo in kupite kozmetiko FaceLab ugodno.

Več o popustu
-87%
Razprodaja
Ličila

Razprodaja do –87 % popust na kozmetiko s poškodovano embalažo na Licila.si

V spletni trgovini Ličila najdete razprodajo s popusti do –87 % na kozmetiko s poškodovano embalažo priznanih blagovnih znamk. Preverite ponudbo kozmetike s poškodovano embalažo med prevozom ali skladiščenjem. Vsa kozmetika poškodbo ovojne embalaže je nova in nerabljena in jo lahko kupite bolj poceni na Licila.si.

Več o popustu
Ideja za darilo
Ugodnost
Ličila

Ideja za darilo Licila darilni bon od 20 € naprej na Licila.si

V spletni trgovini Ličila.si najdete darilne bone v vrednostih 20 €, 30 €, 40 €, 50 € in 200 €, ki jih lahko podarite za darilo. Izberite vrednost bona in oddajte naročilo. Digitalni darilni kupon, ki bo plačan takoj po opravljenem nakupu, bo poslan na vaš e-naslov takoj.

Več o popustu
Darilo
Ugodnost
Ličila

Darilo pri nakupu kozmetike Revolution na Ličila.si

V spletni trgovini Ličila pri vsakem nakupu kozmetike Revolution prejmete darilo. V košarici dobite Revolution paleto senčil Soft Radiance brezplačno samo zase.

Več o popustu


Licila si koda
1

Promo koda ličila.si za ugoden nakup ličil in kozmetike je tukaj

Trgovina Ličila je najljubša postojanka za razkošno lepoto in kakovostna ličila po dostopnih cenah! Več kot 300.000 Slovenk zalaga z različno kozmetiko, ki zadovolji vsakršen okus in potrebo. Verjamejo v moč ličil pri izražanju vaše edinstvene lepote. Zato ponujajo široko paleto izdelkov, ki vključujejo vse, kar potrebujete za popoln videz od glave do pet. Ne glede na to, ali ste ljubiteljica naravnega videza ali pa se raje odločate za drzne in eksperimentalne videze, tukaj najdete vsa potrebna ličila in kozmetiko, da poudarite svojo individualnost.

Spletna drogerija sodeluje z vodilnimi blagovnimi znamkami in nudi konkurenčne cene, ki bodo osrečile vašo denarnico. Poleg tega redno ponujajo različne promocije in akcije, kot je koda za popust, s katero lahko izkoristite priložnost za prihranek vseh ali izbranih ličil ali kozmetike. Občasno je na voljo kupon za popust, ki omogoči nižje cene ali darilo nad določenim zneskom. Vsaka Ličila.si promo koda omogoča, da uživate v še boljših cenah najnovejših ličil in kozmetike. Nakupovanje je prijazno, z uporabnimi filtri in akcijami na vstopni strani, ter omogoča kupcu intuitivno spletno izkušnjo. Spletna trgovina je enostavna za pregledovanje, tako da lahko hitro najdete želene izdelke in opravite nakup v nekaj preprostih korakih. Tudi vračila so preprosta.

2

Licila.si promo kode za nakup negovalne in lepotne kozmetike se splačajo

V tej e-trgovini vedno poskrbijo za različne privlačne akcije. Licila.si kupon vključuje različne popuste, bogata darila ob nakupu in ekskluzivne promocijske kode, ki vam omogočajo še več prihranka za omejen čas. Spremljajte kupone aktualnih akcijskih ponudb, kjer lahko prihranite na širokem izboru kakovostnih kozmetičnih izdelkov za osebno nego, najdete pa tudi kozmetiko za hišne ljubljenčke.

V ločenih kategorijah spletne trgovine vas čaka pestra ponudba ličil in dekorativne kozmetike za oči, ustnice, obraz, med katerimi lahko izberete tisto, ki vam najbolj ustreza. Najdete tudi kozmetiko za obraz, telo in lase, izbor korejske kozmetike. Na voljo so tudi seti čopičev za ličenje, gobice in dodatki, ki so v veliko pomoč pri nanašanju in vzdrževanju ličil ter vaših rutinskih lepotnih rutin. Uporabite kupon in kupite ceneje vse mogoče obrazne maske, kreme za vlaženje kože ali anti age nego, šampone, zobne ščetke, šminke, maskare, pudre, bb kreme, sončne kreme, tonike, elektro naprave za nego obraza in telesa, celo parfume in razne dišave in še kaj.

Ponudba spletne drogerije je razdeljena na naslednje kategorije:

 • Darilni seti
 • Kozmetika za oči
 • Kozmetika za obraz
 • Kozmetika za ustnice
 • Kozmetika za nego obraza
 • Čopiči in gobice
 • Kozmetika za nego telesa
 • Kozmetika za lase
 • Umetne trepalnice
 • Modni dodatki
 • Razvajanje
 • Kozmetika za roke in nohte
 • Nega hišnih ljubljenčkov
 • Blago z napako
 • Znamke ličil in kozmetike
 • Nova ličila in kozmetika
 • Najbolj prodajano
 • Mystery Bag
 • VIP outlet s kozmetiko in ličili

Licila si kupon
3

Licila.si akcija je aktualna vsak mesec

Ljubezen in predanost kupcem je eden najpomembnejših dejavnikov spletne trgovine. Ekipa spletne trgovine, ki je po Evropi znana pod blagovno znamko Pink Panda, se potrudi da so akcije ličil in kozmetike privlačne celo leto. Spletna trgovina je mesto, kjer boste našli kozmetiko in ličila po ugodnih cenah. Pri pregledu ponudbe vam bodo v pomoč posamezne kategorije ter seznami kolekcij in blagovnih znamk. Ne spreglejte njihovih atraktivnih ponudb, na voljo pa so tudi različna darila in vrečke presenečenja, mystery bag s kosi kvalitetne kozmetike.

Licila si akcija

Na primer, dobite lahko brezplačno darilo mystery bag, če v sletni košarici uporabite promo kodo ali pa prihranite pri dostavi, kadar je aktualna akcija Licila.si brezplacna postnina. Po oddaji naročila lahko priročno spremljate, v kateri fazi se paket nahaja. Bodite obveščeni o najnovejših akcijah trgovine tako, da se naročite na njihove e-novice ali pa trgovino spremljate na družbenih omrežjih. Lahko pa preprosto prihranite čas in preverite popuste tukaj in uporabite izbran kupon za popust za nakup, da si zagotovite svoje najljubše izdelke po še bolj dostopnih cenah!

4

Licila.si Black Friday popusti na kozmetiko so najboljši

Koda za popust
Popusti
Razprodaje
Brezplačna dostava
Črni petek
Akcija 1+1
Darilo

Black Friday je odlična priložnost za nakup kozmetike priznanih blagovnih znamk po noro nizkih cenah tudi v tej trgovini. Kupujte s kuponi, odkrijte Black Friday akcije, ki jih pripravi trgovina vsako leto, na primer licila.si koda za popust ali darila s kozmetiko. Z izkoriščanjem teh promocij in popustov ne boste le prihranili denarja, ampak boste povečali veselje do svojega lepotnega potovanja. Priskrbite si vse nepogrešljivo na Črni petek za svojo lepoto ali vnaprej naročite božična darila za ljubljene ženske okoli sebe. Ličil ni nikoli dovolj, preverite darilne sete kozmetike in dišave in druge kategorije za ideje za darilo, promo koda za Licila.si pa bogato darilo ali popust. Trgovina pa omogoča visoke popuste tudi izven črnega petka, preverite njihov outlet in kategorijo blago z napako na embalaži, če kupujete kaj zase in vas ne moti poškodovan ovoj v zameno za polovično ceno. V primeru vprašanj se obrnite na prijazno podporo kupcem, ki odgovori na vprašanja hitro.  

5

Ocena Ličila.si

4.4

Odlična ocena

Skupna ocena 174 strank
173 __thumbsup kupcev priporoča
1 __thumbsdown kupcev ne priporoča
Odlično (4,1 - 5) 102x
Zelo dobro (3,1 - 4) 60x
Dobro (2,1 - 3) 11x
Podpovprečno (1,1 - 2) 1x
Slabo (0 - 1) 0x
6

Kako uporabiti kupon za popust Ličila.si?

Ne veste točno, kako delujejo kuponi in kode za popust v spletni trgovini Ličila? Spodaj najdete korake za hitro in preprosto uporabo kupona ali kode za popust pri nakupu:

Na naši spletni strani izberite določeno kodo za popust, ki jo želite uporabiti v spletni trgovini Licila.si. Kliknite oranžni gumb "Prikaži kodo".
 

Kopirajte ali prepišite kodo za popust in kliknite gumb »Pojdi v trgovino«. Nato boste preusmerjeni neposredno v spletno trgovino Licila.si.

V spletni trgovini Ličila.si izberite izdelek, ki vas zanima, pritisnite gumb "V košarico" in izdelek bo samodejno dodan v spletno košarico. V spletni košarici pod izdelkom najdete razdelek »Promo koda«, kjer se nahaja polje »Vnesi promo kodo za popust«. Tam prilepite kopirano kodo za popust ali jo vnesite ročno in potrdite z gumbom »Potrdi«.

Izberite določen kupon za popust Ličila na naši spletni strani in kliknite gumb "Prikaži popust". Avtomatsko boste preusmerjeni neposredno na posebno ponudbo v spletni trgovini Licila.si, kjer lahko izdelek kupite s popustom.