Svetilainluči.si kode za popust in kuponi

10 preverjenih kod za popust in kuponov Svetilainluči.si - Maj 2024

__photo
-9%
Koda za popust
Svetilainluči.si

Koda za popust – 9 % na vsa svetila in dodatke na Svetilainluci.si

Koda za popust – 9 % velja za nakup vseh svetil in dodatkov nad 120 € v spletni trgovini Svetilainluči, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupone Svetilainluci in kupite izdelke ceneje s kodo za popust. Koda velja tudi na znižane izdelke.

Več o popustu Samo pri nas
-10%
Koda za popust
Svetilainluči.si

Koda za popust -10 % za prvi spletni nakup na Svetilainluci.si

Prijavite se na e-novice v spletni trgovini Svetila in luči in prejmite 10 € popusta dobrodošlice za prvi oz. naslednji spletni nakup. Kupon bo poslan po elektronski pošti. Izkoristite kupon Svetilainluči in kupite izdelke ceneje. Popust je enkraten in ni združljiv z drugimi popusti. Popust velja ob nakupu vsaj 100 €.

Več o popustu
-5%
Koda za popust
Svetilainluči.si

Koda za popust –5 % dodatno na svetila in luči na Svetilainluci.si

Koda za popust –5 % velja za nakup zunanjih, notranjih in drugih svetil in dodatkov nad 100 € v spletni trgovini Svetilainluči, ko v spletni košarici vnesete kodo. Izkoristite kupone Svetilainluci in kupite izdelke ceneje s kodo za popust. Koda velja tudi na znižane izdelke.

Več o popustu
-77%
Popust
Svetilainluči.si

Popusti do -77 % na led razsvetljavo na Svetilainluci.si

V spletni trgovini Svetilainluci.si najdete popuste vse do -77 % na led luči, svetila in dodatke za učinkovito led razsvetljavo v vseh prostorih doma in zunaj na vrtu. Najdete različne vrste LED svetilk, kot so viseče in stenske LED svetilke.

Več o popustu
-72%
Popust
Svetilainluči.si

Popusti do -72 % za nakup luči za otroško sobo na Svetilainluci.si

V spletni trgovini Svetilainluci.si boste našli popuste vse do -72 % na luči, svetila in dodatke za otroško sobo.

Več o popustu
-54%
Popust
Svetilainluči.si

Popust do 54 % na led žarnice na Svetilainluci.si

V spletni trgovini Svetilainluci.si boste našli popust do 54 % na LED žarnice z zatemnitvijo in brez možnosti zatemnitve od 2,95 € naprej.

Več o popustu
-25%
Popust
Svetilainluči.si

Popusti od -25 % in več za nakup zunanjih luči na Svetilainluci.si

V spletni trgovini Svetilainluči najdete popuste od -25 % in več za nakup zunanjih luči na svojem balkonu, vrtu ali terasi.

Več o popustu
-80%
Razprodaja
Svetilainluči.si

Razprodaja vse do -80 % popust na luči in dodatke na Svetilainluci.si

V spletni trgovini Svetilainluci.si boste našli popuste vse do -80 % na izbrane luči, svetila in dodatke v akciji.

Več o popustu
-72%
Razprodaja
Svetilainluči.si

Razprodaja do -72 % popust na izbrane luči in dodatke na Svetilainluci.si

V spletni trgovini Svetilainluci.si boste našli popuste vse do -72 % na izbrane luči, svetila in dodatke na razprodaji.

Več o popustu
Zastonj
Brezplačna dostava
Svetilainluči.si

Brezplačna dostava pri nakupu svetil in drugo nad 99 € na Svetilainluci.si

V spletni trgovini Svetilainluči dobite pri nakupu svetil in drugih izdelkov nad 99 € brezplačno dostavo. Popust za brezplačno dostavo je na voljo pod pogoji, ki jih določi trgovina sama, natančneje na spletni strani trgovine, ki se lahko občasno spremenijo.

Več o popustu


Kako uporabiti kupone za popust Svetilainluci?

Ne veste točno, kako delujejo kuponi in kode za popust v spletni trgovini Svetilainluci si? Spodaj najdete korake za hitro in preprosto uporabo kupona ali kode za popust pri nakupu:

Na naši spletni strani izberite določeno kodo za popust, ki jo želite uporabiti v spletni trgovini Svetilainluci.si. Kliknite oranžni gumb "Prikaži kodo".

Kopirajte ali prepišite kodo za popust in kliknite gumb »Pojdi v trgovino«. Nato boste preusmerjeni neposredno v spletno trgovino Svetilainluci si.

V spletni trgovini Svetilainluci izberite izdelek, ki vas zanima, pritisnite gumb "Dodaj v košarico" in izdelek bo samodejno dodan v spletno košarico. V spletni košarici pod izdelkom najdete razdelek »Uporabite kodo popusta«, kjer se nahaja polje »Vnesi kodo za popust«. Tam prilepite kopirano kodo za popust ali jo vnesite ročno in potrdite z gumbom »Uporabi popust«.

Na naši spletni strani izberite določen kupon za popust Svetilainluci in kliknite gumb »Prikaži popust«. Avtomatsko boste preusmerjeni neposredno na posebno ponudbo v spletni trgovini Svetilainluci.si, kjer lahko kupite izdelek s popustom.