iRobot akcije in outlet

8 preverjenih kod za popust in kuponov iRobot - November 2023

__photo
-63%
Popust
iRobot

iRobot Akcija - Popusti do - 63 % na robotske čistilce na iRobot.si

V spletni trgovini IRobot najdete akcije s popusti vse do – 63 % na izbrane Robotske sesalce in pomivalce v mesečni akciji. iRobot akcija je tukaj! Preverite ponudbo in izberite iRobot robotski čistilec po vaši meri neposredno v iRobot spletni trgovini.

Več o popustu
-63%
Popust
iRobot

iRobot Črni Petek popusti do - 63 % na robotske čistilce na iRobot.si

V spletni trgovini IRobot najdete akcije s popusti Črnega petka vse do – 63 % na izbrane Robotske sesalce in pomivalce. Black Friday iRobot popusti so tukaj! Privarčujte do 350.90 € za nakup iRobota. Preverite ponudbo in izberite iRobot robotski čistilec po vaši meri neposredno v iRobot spletni trgovini.

Več o popustu
-43%
Popust
iRobot

Popust - 43 % na robotski sesalec Roomba i4+ na iRobot.si

V spletni trgovini IRobot najdete popust – 43 % na iRobotRoomba i4 robotski sesalec i4558. iRobot akcija je tukaj! Preverite ponudbo in izberite iRobot robotski čistilec po vaši meri neposredno v iRobot spletni trgovini. Roomba sesalec iRobot® Roomba® i4558 samodejno prazni svoj koš do 60 dni I4 + v bazo za avtomatsko odstranjevanje umazanije Clean Base® z vrečko AllergenLock, ki s 4 sloji materiala blokira alergene ter ujame 99% cvetnega prahu in plesni.

Več o popustu
-33%
Popust
iRobot

Popust - 33 % na robotski sesalec Roomba i5 na iRobot.si

V spletni trgovini IRobot najdete popust – 33 % na iRobotRoomba i5 robotski sesalec i5154. iRobot akcija je tukaj! Preverite ponudbo in izberite iRobot robotski čistilec po vaši meri neposredno v iRobot spletni trgovini. Roomba sesalec iRobot® Roomba® i5 poganja iRobot OS, dobiva nove funkcije s samodejnimi posodobitvami programske opreme – za pametnejšo raven čiščenja..

Več o popustu
-32%
Popust
iRobot

Popust - 32 % na robotski sesalec Roomba i7 na iRobot.si

V spletni trgovini IRobot najdete popust – 32 % na iRobotRoomba i7 robotski sesalec i7550. iRobot akcija je tukaj! Preverite ponudbo in izberite iRobot robotski čistilec po vaši meri neposredno v iRobot spletni trgovini. Roomba sesalec Roomba i7+ (i7550) je z WiFi povezan robotski sesalnik z močno dvojno gumijasto krtačo za dvigovanje umazanije za različne površine – Idealen za hišne ljubljenčke – Uči se, mapira in se prilagodi vašemu dom.

Več o popustu
-25%
Popust
iRobot

Popusti do - 25 % na iRobot sesalec in pomivalec - Outlet na iRobot.si

V spletni trgovini iRobot najdete popust do -25 % na izbrane robotske sesalce ali pomivalce IRobot. V spletni trgovini najdete različne modele po outlet cenah. Preverite iRobot Outlet ponudbo in prihranite.

Več o popustu
11,99 €
Popust
iRobot

Dodatki in rezervni deli za robotski sesalec iRobot od 11,99 € na iRobot.si

V spletni trgovini IRobot najdete dodatke in rezervne dele za robotski sesalec iRobot od 11,99 € naprej! Najdete stranske krtače, vogalne krtače, filtre, baterije, rezervno kolo, košek za smeti in še več. Preverite ponudbo in izberite dodatek ali rezervni del za iRobot napravo neposredno v iRobot spletni trgovini.

Več o popustu
Zastonj
Brezplačna dostava
iRobot

Brezplačna dostava za vsak nakup robotskih sesalcev na iRobot.si

V spletni trgovini iRbot dobite pri vsakem nakupu robotskega sesalca brezplačno dostavo. Popust za brezplačno dostavo je na voljo pod pogoji, ki jih določi trgovina sama, natančneje na spletni strani trgovine, ki se lahko občasno spremenijo.

Več o popustu