Shoppster kode za popust in kuponi

22 preverjenih kod za popust in kuponov Shoppster - Julij 2024

__photo
-20%
Koda za popust
Shoppster

Koda za popust –20 % dodatno na ležišča Vitapur na Shoppster.si

Koda za popust –20 % velja dodatno za nakup izbranih ležišč oz. vzmetnice za postelje različnih dimenzij znamke Vitapur v spletni trgovini Shoppster, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupon Shoppster in kupite izdelke ceneje. Shoppster koda za popust je tukaj.

Več o popustu
-10%
Koda za popust
Shoppster

Koda za popust –10 % na ženske in moške ure Citizen na Shoppster.si

Koda za popust –10 % velja za nakup izbranih ženskih in moških modnih ur znamke Citizen v spletni trgovini Shoppster, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupon Shoppster in kupite izdelke ceneje. Shoppster koda za popust je tukaj.

Več o popustu
-10%
Koda za popust
Shoppster

Koda za popust –10 % na nakit priznanih znamk na Shoppster.si

Koda za popust –10 % velja za nakup izbranega nakita znamk Guess, Swarowski, CK v spletni trgovini Shoppster, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupon Shoppster in kupite izdelke ceneje. Shoppster koda za popust je tukaj.

Več o popustu
-5%
Koda za popust
Shoppster

Koda za popust –5 % na igrače za pse in mačke na Shoppster.si

Koda za popust - 5 % velja dodatno za nakup igrač za hišne ljubljenčke, mačke ali pse, v spletni trgovini Shoppster. Najdete žogice in razne interaktivne igrače. Velja, če v košarico ob zaključku nakupa vnesete kodo. Izkoristite Shoppster kupon in kupite izdelke ceneje

Več o popustu
-70%
Popust
Shoppster

Popusti do –70 % na izdelke z odprto embalažo na Shoppster.si

V spletni trgovini Shoppster najdete popuste vse do –70 % na izdelke z odprto embalažo. Najdete marsikaj, belo tehniko, telefone, pohištvo, male gospodinjske aparate, naprave za zdravje, vrtno opremo, avto opremo, igre in otroško opremo, računalniško opremo in še več.

Več o popustu
-52%
Popust
Shoppster

Popusti do –52 % na najbolj prodajane izdelke na Shoppster.si

V spletni trgovini Shoppster najdete popuste do –52 % na najbolj prodajane izdelke. Odkrijte uspešnice in visoke popuste na razne izdelke, kot na primer: tehnika in naprave za dom, orodje, zdravje in drogerija, šport in prosti čas, avtomobilizem in še kaj. Preverite aktualno ponudbo prodajnih uspešnic v Shoppsterju in kupite s popusti. Ponudba se redno spreminja.

Več o popustu
-51%
Popust
Shoppster

Popusti do –51 % na zadnje kose iz zaloge na Shoppster.si

V spletni trgovini Shoppster najdete popuste vse do –51 % na izdelke, ki so zadnji na zalogi. Najdete marsikaj, pohištvo, tehniko, hišne aparate, oblačila, igre in igrače, bazene, orodje in še več. Preverite aktualno ponudbo zadnjih kosov in visoke popuste.

Več o popustu
-50%
Popust
Shoppster

Shoppster črni petek akcija do -50 % na vseh oddelkih na Shoppster.si

V spletni trgovini Shoppster najdete akcije črnega petka s popusti do 50 % vsako leto v novembru. Najdete široko ponudbo Black friday akcij v vseh kategorijah Shoppster spletne trgovine, zato se splača preveriti popuste in druge ugodnosti.

Več o popustu
-46%
Popust
Shoppster

Popusti do –46 % na bazene in opremo za bazen na Shoppster.si

V spletni trgovini Shoppster najdete popuste do –46 % na izbrane bazene in opremo za vzdrževanje bazenov. Najdete bazene, jacuzzije, otroške bazene ter opremo kot so pokrivala za bazen, filtri in črpalke, sesalci, sredstva za nego vode, luči in lestve za bazene, pa še kaj uporabnega.

Več o popustu
-45%
Popust
Shoppster

Popusti do –45 % na fitnes naprave za domači fitnes na Shoppster.si

V spletni trgovini Shoppster najdete popuste –45 % na izbrane fitnes naprave za domači fitnes .Najdete tekalne steze, sobna kolesa, eliptični trenažer, vadbene naprave in klopi, veslaške naprave, uteži in dodatke, blazine in ostale pripomočke za vadbo.

Več o popustu
-35%
Popust
Shoppster

Popusti do –35 % na športno prehrano na Shoppster.si

V spletni trgovini Shoppster najdete popuste do –35 % na izbrano športno prehrano. Najdete proteine, preparate za hujšanje, napitke brez sladkorja, dodatke za vzdržljivost, proteinske prigrizke, kosmiče, detoks, aminokisline, shakerje, arašidovo maslo, namaze brez sladkorja in še kaj uporabnega. Čaka vas več kot 326 različnih izdelkov znanih blagovnih znamk, kot so Natures Finest, DROBTINKA, NUTRISPOINT, Nanox Nutriceuticals in ostale.

Več o popustu
-34%
Popust
Shoppster

Popusti do –34 % na zadnje kose IT opreme na Shoppster.si

V spletni trgovini Shoppster najdete popuste vse do –34 % na IT izdelke, ki so zadnji na zalogi. Najdete prenosnike, tablice, ralunalniške stole, matične plošče, disk, monitorje, pametne ure in še več. Preverite aktualno ponudbo zadnjih kosov in visoke popuste na IT opremo.

Več o popustu
-33%
Popust
Shoppster

Popusti vse do –33 % na Lego kocke na Shoppster.si

V spletni trgovini Shoppster.si boste našli popuste –33 % na izbrane sete kock Lego. Najdete Lego kocke Duplo, Friends in mnoge druge sete.

Več o popustu
-30%
Popust
Shoppster

Popust do –30 % na otroške vozičke na Shoppster.si

V e-trgovini Shoppster najdete popust vse do –30 % na otroške vozičke različnih proizvajalcev kot so: FreeOn, Joolz, MaxiCosi, VidaXl, Peg Perego in mnoge druge.

Več o popustu
-25%
Popust
Shoppster

Popust do –25 % na zimske in letne gume več znamk na Shoppster.si

V e-trgovini Shoppster najdete popust vse do –25 % na letne in zimske pnevmatike več znamk. Kupite bolj poceni gume in preverite ponudbo avto gum in moto pnevmatik različnih proizvajalcev kot so: Sava, Continental, Michelin, Pirelli, Goodyear, Hankook in mnoge druge.

Več o popustu
-19%
Popust
Shoppster

Popust do -19 % na pasjo hrano na Shoppster.si

V spletni trgovini Shoppster najdete popuste –19 % na pasjo hrano. Najdete hrano za pse v obliki briketov ali konzerv, dodatkov.

Več o popustu
-16%
Popust
Shoppster

Popust do -16 % na hrano za mačke na Shoppster.si

V spletni trgovini Shoppster najdete popuste –16 % na mačjo hrano za odrasle mačke in mladiče. Najdete hrano za mačke v obliki briketov ali konzerv, dodatkov.

Več o popustu
Akcije
Popust
Shoppster

Shoppster akcija do -45 % na vseh oddelkih na Shoppster.si

V spletni trgovini Shoppster najdete akcije s popusti do 45 % vsak mesec. Najdete široko ponudbo akcij v vseh kategorijah Shoppster spletne trgovine, zato se splača preveriti popuste in druge ugodnosti.

Več o popustu
__cube Zastonj
Popust
Shoppster

Shoppster akcije izbrane tehnike v Telemach klub ponudbi na Shoppster.si

V spletni trgovini Shoppster najdete akcije izbrane tehnike in naprav v Telemach klub ponudbi vsak mesec. Prejmete brezplačno dostavo in obročno plačilo 24 obrokov brez obresti. Najdete široko ponudbo akcij v izbranih kategorijah Shoppster spletne trgovine, zato se splača preveriti popuste in druge ugodnosti. Ugodnosti lahko pridobijo naročniki Telemacha in nenaročniki.

Več o popustu
Zastonj
Brezplačna dostava
Shoppster

Brezplačna dostava za vsa naročila ob osebnem prevzemu na Shoppster.si

V spletni trgovini Shoppster dobite pri nakupu brezplačno dostavo, če izberete osebni prevzem na prevzemnem mestu Shoppster - Brnčičeva ulica 49A, 1231 Ljubljana Črnuče, od ponedeljka do petka, med 9.00 in 19.00 uro, in soboto med 8.00 do 13.00. Popust za brezplačno dostavo je na voljo pod pogoji, ki jih določi trgovina sama, natančneje na spletni strani trgovine, ki se lahko občasno spremenijo.

Več o popustu
Zastonj
Brezplačna dostava
Shoppster

Shoppster akcije brezplačne dostave 40.000 izdelkov na Shoppster.si

V spletni trgovini Shoppster dobite pri nakupu izbranih izdelkov brezplačno dostavo. Najdete lahko aparate in tehniko za dom, pohištvo, elektroniko, orodje, otroško opremo, izdelke za male živali in še kaj. Ponudba Shoppster akcije z brezplačno dostavo se redno spreminja, najdete več kot 40.000 izdelkov. Popust za brezplačno dostavo je na voljo pod pogoji, ki jih določi trgovina sama, natančneje na spletni strani trgovine, ki se lahko občasno spremenijo.

Več o popustu
Zastonj
Brezplačna dostava
Shoppster

Brezplačna dostava bele tehnike in drugih izbranih izdelkov na Shoppster.si

V spletni trgovini Shoppster dobite pri nakupu izbrane bele tehnike in drugih naprav in izdelkov za dom brezplačno dostavo. Popust za brezplačno dostavo je na voljo pod pogoji, ki jih določi trgovina sama, natančneje na spletni strani trgovine, ki se lahko občasno spremenijo.

Več o popustu


Kako uporabiti kupon za popust Shoppster

Ne veste točno, kako delujejo kuponi in kode za popust v spletni trgovini Shoppster? Spodaj najdete korake za hitro in preprosto uporabo kupona ali kode za popust pri nakupu:

Na naši spletni strani izberite določeno kodo za popust, ki jo želite uporabiti v spletni trgovini Shoppster. Kliknite oranžni gumb "Prikaži kodo".

Kopirajte ali prepišite kodo za popust in kliknite gumb »Pojdi v trgovino«. Nato boste preusmerjeni neposredno v spletno trgovino Shoppster.si.

V spletni trgovini Shoppster izberite izdelek, ki vas zanima, kliknite gumb "V košarico" in izdelek bo samodejno dodan v spletno košarico. V spletni košarici pod izdelkom najdete razdelek »Pregled naročila«, kjer se nahaja polje »Koda kupona«. Tam prilepite kopirano promo kodo za popust ali jo vnesite ročno in potrdite z gumbom »Potrdite«.

Izberite določen Shoppster kupon na naši spletni strani in kliknite gumb "Prikaži popust". Avtomatsko boste preusmerjeni neposredno na posebno ponudbo Shoppster spletne trgovine, kjer lahko izdelek kupite s popustom.