Primerjaj kupone

Primerjajte kupone

Izberite kupone, ki jih želite primerjati med seboj.
Primerjaj
prikaži20 rezultatov
__search
TOP 1. Koda za popust
Merkur

Koda za popust –15 % na izbrane notranje barve na Merkur.si

Popust –15 % velja za nakup izbranih notranjih barv v spletni trgovini Merkur, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupon Merkur in kupite izdelke ceneje. Ne velja za izdelke v akciji. Najdete notranje barve Jub, Helios Spectra, Amal, Zorka in druge znamke.

Več o popustu...
__heart_grey
TOP 2. Popust
VidaXL

Popusti do –10 % na opremo in material za gradnjo na VidaXL.si

V spletni trgovini Vida XL najdete popust do -10 % na izbrane izdelke za gradnjo in material za gradnjo. Najdete elektro material, gradbeni material, orodje, opremo za gradnjo, črpalke, vodovodarstvo, potrošni gradbeni material in še veliko več.

Več o popustu...
__heart_grey
TOP 3. Popust
Merkur

Merkur Akcija s popusti do –37 % na izdelke in opremo za dom na Merkur.si

V spletni trgovini Merkur najdete akcijo Rdeče cene s popusti vse do –37 % na na izdelke in opremo za dom in vrt kot je jedilni pribor, kozica, osebna tehtnica, bojler, regal, sesalnik, sušilnik, brivnik, lopata za sneg, steklena volna, gradbeni stiropor, pralni stroj in še marsikaj uporabnega in bolj ugodnega. Cena velja ob nakupu z MKZ kartico.

Več o popustu...
__heart_grey
TOP 4. Popust
Merkur

Popust –50 % na dostavo logistično zahtevnih izdelkov - Akcija na Merkur.si

V spletni trgovini Merkur najdete popust –50 % na dostavo logistično zahtevnih izdelkov ob nakupu nad 500 €. Logistično zahtevni izdelki so izdelki, ki zaradi teže, volumna ali najdaljše stranice zahtevajo posebno rokovanje in distribucijsko pot. Med omenjene izdelke sodi predvsem gradbeni material ter večji oz. težji izdelki iz drugih oddelkov vrtnih hišk, rastlinjakov...

Več o popustu...
__heart_grey
TOP 5. Brezplačna dostava
Merkur

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50 € na Merkur.si

V spletni trgovini Merkur dobite pri nakupu nad 50 € brezplačno dostavo. Ne velja na dostavo logistično zahtevnih izdelkov. Popust za brezplačno dostavo je na voljo pod pogoji, ki jih določi trgovina sama, natančneje na spletni strani trgovine, ki se lahko občasno spremenijo.

Več o popustu...
__heart_grey