Conrad kode za popust in kuponi

20 preverjenih kod za popust in kuponov Conrad - Maj 2024

__photo
-10%
Koda za popust
Conrad

Koda za popust –10 % na vse izdelke na Conrad.si

Popust –10 % velja za nakup vseh izdelkov, elektrotehnike in drugih izdelkov v spletni trgovini Conrad, ko v košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupone Conrad in kupite izdelke ceneje. Koda velja tudi na znižane izdelke.

Več o popustu
-5€
Koda za popust
Conrad

Koda za popust 5 € za prvi spletni nakup na Conrad.si

Prijavite se na e-novice v spletni trgovini Conrad in prejmete 5 € popusta dobrodošlice pri prvem spletnem nakupu. Kupon bo poslan po elektronski pošti. Izkoristite kupon Conrad in kupite izdelke po nižji ceni. Popust je enkraten, kupon lahko unovčite pri nakupu nad 25 €.

Več o popustu
-65%
Popust
Conrad

Conrad akcija do -65 % na gradbeništvo in smart living opremo na Conrad.si

V spletni trgovini Conrad najdete popust do -65 % na izbrane izdelke za gradbeništvo in smart living opremo v Conrad akciji. Ponudba se redno spreminja.

Več o popustu
-58%
Popust
Conrad

Conrad akcija do -58 % popust na ročno orodje in dodatke na Conrad.si

V spletni trgovini Conrad najdete popust do -58 % na izbrano ročno orodje v Conrad akciji. Ponudba se redno spreminja. Najdete klešče, nasadne ključe, izvijače, obročne ključe, bit nastavke, komplete orodja in kovčke za orodje.

Več o popustu
-57%
Popust
Conrad

Popust do -57% na slušalke in opremo za telefon, avto, pisarno na Conrad.si

V spletni trgovini Conrad boste našli popust do 57 % na slušalke in opremo za telefon, avto, pisarno po akcijskih cenah.

Več o popustu
-47%
Popust
Conrad

Conrad Akcija meseca s popusti do 47 % na izbrano tehniko na Conrad.si

V spletni trgovini Conrad najdete akcijo s popusti do 47 % na izbrane elektro in tehnične izdelke različnih kategorij, tako za delavnico in dom. Najdete ročna in merilna orodja, opremo za delavnice, uporabne pripomočke za dom ali komponente avtomatizacije in pnevmatike po akcijskih cenah. Ponudba se spreminja vsak mesec.

Več o popustu
-46%
Popust
Conrad

Conrad akcija do -46 % popust na opremo za delavnico in orodje na Conrad.si

V spletni trgovini Conrad najdete popust do -46 % na izbrano orodje in opremo za delavnico v Conrad akciji. Ponudba se redno spreminja.

Več o popustu
-34%
Popust
Conrad

Conrad akcija do -34 % popust na razsvetljavo na Conrad.si

V spletni trgovini Conrad najdete popust do -34 % na izbrano notranjo in zunanjo razsvetljavo v Conrad akciji. Ponudba se redno spreminja. Najdete led reflektorje, vgradne luči, stenske in stropne svetilke, viseče luči, zunanje stenske svetilke, zunanji vgradni reflektorji, razsvetljava za krmilne omare. Notranja in zunanja razsvetljava

Več o popustu
-33%
Popust
Conrad

Conrad akcija do -33 % popust na konektorje in kable na Conrad.si

V spletni trgovini Conrad najdete popust do -33 % na izbrane konektorje in kable v Conrad akciji. Ponudba se redno spreminja.

Več o popustu
-32%
Popust
Conrad

Popust do -32 % na televizorje na Conrad.si

V spletni trgovini Conrad boste našli popust do 32 % na televizorje različnih znamk po akcijskih cenah.

Več o popustu
-19%
Popust
Conrad

Conrad Akcija tehnike s popusti do 19 % na Conrad.si

V spletni trgovini Conrad najdete izbrano tehniko izdelkov v sezonski akciji s popusti do 19 %. Najdete ročna in merilna orodja, dodatke za delavnice, uporabne dodatke za dom, avtomatizacijske in pnevmatske komponente ter še veliko več - vse po super cenah.

Več o popustu
-16%
Popust
Conrad

Popust do -16 % na komplete klešč na Conrad.si

V spletni trgovini Conrad najdete popust do -16 % na izbrane komplete klešč različnih proizvajalcev v Conrad akciji. Najdete komplete klešč za elektroniko, komplet za finomehaniko, za električarje, za vodne črpalke in še kaj.

Več o popustu
-10%
Popust
Conrad

Popust do -10 % na igrače robote na Conrad.si

V spletni trgovini Conrad boste našli popuste do -10 % na igrače robote

Več o popustu
Akcija
Popust
Conrad

Akcija oprema za prenosnike na Conrad.si

V spletni trgovini Conrad boste našli opremo za prenosnike po akcijskih cenah.

Več o popustu
Akcija
Popust
Conrad

Akcija oprema za multimedijske naprave in opremo na Conrad.si

V spletni trgovini Conrad boste našli multimedijske naprave in opremo po akcijskih cenah.

Več o popustu
-43%
Razprodaja
Conrad

Sezonska razprodaja do –43 % na ventilatorje, klime na Conrad.si

V spletni trgovini Conrad najdete sezonske popuste do –43 % na ventilatorje, klimatske naprave in podobne izdelke za dom, elektroniko ter še kaj.

Več o popustu
-29%
Razprodaja
Conrad

Razprodaja do –29 % popust na drone s kamero na Conrad.si

V spletni trgovini Conrad najdete poletne popuste do –29 % na drone s kamero.

Več o popustu
-29%
Razprodaja
Conrad

Razprodaja do –29 % popust na računalniško opremo na Conrad.si

V spletni trgovini Conrad najdete poletne popuste do –29 % na računalniško opremo kot so računalniške kamere, računalniške slušalke, zvočniki, kabli za računalnik.

Več o popustu
Darilo
Ugodnost
Conrad

Darilo pri nakupu orodja ali merilnih naprav Fluke na Conrad.si

V spletni trgovini Conrad pri nakupu izbranih merilnih naprav in orodja znamke Fluke nad 150 € prejmete darilo. Prejmete merilno napravo ali orodje Fluke brezplačno. Višja kot je nakupna vrednost, privlačnejše je darilo.

Več o popustu
Zastonj
Brezplačna dostava
Conrad

Brezplačna dostava pri nakupu nad 120 € na Conrad.si

V spletni trgovini Conrad dobite pri nakupu nad 120 € brezplačno dostavo. Popust za brezplačno dostavo je na voljo pod pogoji, ki jih določi trgovina sama, natančneje na spletni strani trgovine, ki se lahko občasno spremenijo.

Več o popustu


Conrad spletna trgovina
1

Conrad spletna trgovina ima kvalitetno elektroniko in tehniko

Spletna trgovina je eden največjih trgovcev z elektro opremo v Evropi. Ponuja tehnične novosti, ki so na voljo širokemu krogu kupcev. Ponudba obsega več kot 800.000 izdelkov, ki zajemajo skoraj vse, kar je povezano z elektroniko in tehnologijo. E-trgovina se vedno trudi zagotoviti prvovrstno kakovost vseh prodanih izdelkov. Tehnološki center podjetja je odgovoren za razvoj novih izdelkov in zagotavljanje dosledne kakovosti izdelkov. Ko brskate po ponudbi e-trgovine, uporabite Conrad kupon in prihranite, vse kupone najdete tukaj. Edinstvena paleta ponudbe omogoča številne uporabne pripomočke, presenetljive rešitve in najnovejše inovacije. Trgovina ponuja vse od komponent, tehniko za dom in vrt do multimedijske in profesionalne avdio in video tehnike. Poleg tega je vedno na voljo odličen način za prihranek. Izkoristite kode za popust ali Conrad Black Friday popuste in nakupujte z več deset odstotnim popustom na izhodiščno ceno.

2

Conrad akcije orodja in merilne tehnike

Pri  njih  lahko najdete vse, kar potrebujete za vaš dom, pisarno ali delavnico. Od majhnih elektronskih komponent in potrošnega materiala do velikih gospodinjskih aparatov in industrijske opreme. Edinstvena paleta ponuja številne pripomočke, presenetljive rešitve in najnovejše inovacije. Trgovina ponuja vse od komponent, preko tehnike za dom in vrt do multimedijske in profesionalne avdio in video tehnike. Preverite zavihek izbrane skupine izdelkov, ki jih želite kupiti in odkrijte novosti ter akcije, ter prihranite.

Popoln ključ do varčevanja z elektroniko za vaš dom in pisarno z različnimi popusti je odličen način za prihranek pri nakupu elektronskih naprav in gospodinjskih aparatov. Conrad koda za popust omogoči prihranek za vse izdelke iz široke ponudbe trgovine, vključno s televizorji, računalniki, prenosniki, tablicami, pametnimi telefoni, gospodinjskimi aparati, razsvetljavo, avdio in video napravami, foto in video opremo, varnostjo, IT opremo, pisarniški material, igralne konzole in igre, glasbila, športna oprema in še mnogo zanimivih in uporabnih elektro izdelkov. Specializirani so torej za prodajo širokega izbora izdelkov s področja elektronike, gospodinjstva, orodja in gradbeništva, informatike, zabave itd.

Ponudba trgovine vključuje naslednje kategorije izdelkov:

 • Računalniki in pisarna
 • Multimedija
 • Avtomobilizem, hobiji in gospodinjstvo
 • Orodje in delavnica
 • Gradbeništvo in Smart living
 • Konektorji in kabli
 • Merilna tehnika in napajanje
 • Razvojni kompleti in izobraževanje
 • Aktivne komponente
 • Pasivne komponente
 • Elektromehanika
 • Avtomatzacija in pnevmatike

Conrad akcije
3

Kupon Conrad za nakup elektronike, stikal ali tehnike

V trgovini je poleg široke ponudbe vedno na voljo odličen način za prihranek z zbrano ponudbo Akcije za vsako skupino izdelkov. Ponudba spletne trgovine se dnevno dopolnjuje ter osvežuje. Pri njih lahko kupite marsikaj, od najmanjših pripomočkov in opreme, kot so kabli, orodje, baterije in rezervni deli, do večjih naprav, ki močno olajšajo življenje. Vsaka Conrad akcija je dobrodošla, preverite tudi aktivne kupone tukaj za prihranek. Odlična je ponudba s področja elektronike za pisarno ali domačo uporabo. Za vse kupce veljajo posebne kode za popust in že omenjene mesečne akcije s popusti nekje do 35 %. Kateri kupon za popust boste uporabilii?  Ob prijavi na novice lahko pridobite kodo za popust ali drugo ugodnost. Poleg popusta boste dobili tudi dostop do novic in informacij o tekočih dogodkih. Znižano ponudbo izbranih izdelkov si lahko ogledate takoj na glavni strani trgovine.

Kupon Conrad

Nakupovanje pri tem prodajalcu prinaša številne prednosti. Na enem mestu je neverjetno veliko izdelkov, med katerimi lahko izbirate. Za naročila nad določenim zneskom lahko dobite brezplačno dostavo. Ne pozabite tudi na tehnično podporo. Strokovnjaki spletne trgovine vam lahko hitro pomagajo pri težavah v zvezi z vašim naročilom ali izbiri ustreznega izdelka. Poleg tega lahko pri njih računate tudi na druge storitve. To vključuje na primer storitev kalibracije, kable v obliki metrskega blaga in druge storitve, ki jih najdete na dnu spletne trgovine. In ker kupujete od strokovnjakov, računajte na zanimivo branje. Na strani vas čakajo poučni članki s področja tehnike in elektronike. E-trgovina ponuja tudi hišne blagovne znamke, ki jih odlikuje profesionalna kakovost in odlično delovanje. Hišne znamke so alternativa priznanim znamkam in bolj poceni. Najdete hišne izdelke za 3 področja: napajanje, merilna tehnika in elektromehanika pa naredi sam, modelarstvo in prosti čas in tretje področje hišnih izdelkov multimedija, programska orodja in avtomatizacija doma.

4

Black Friday Conrad s popusti presenečenja

Koda za popust
Popusti
Razprodaje
Brezplačna dostava
Črni petek
Darilo

Spletna trgovina vsako leto pripravi Black Friday akcije, ki jih najdete objavljene tudi tukaj. Uporabite Conrad kupon za popust za prihranek. Zahvaljujoč popustom lahko kupite elektroniko, orodje in tehniko ceneje za vsaj tretjino cene. Nakup se vedno obrestuje. Izkoristite popuste Črnega petka v novembru in tukaj preverite aktualne kupone ter kupite izdelke zase ali za božična darila bolj ugodno. Potrebujete ideje za darilo za tehnološke navdušence v času Black Friday popustov v tej trgovini? Uporabite kupone, kot je Conrad koda ali pa ponudbo zadnjih kosov ter si zagotovite še bolj poceni slušalke, dron, kamero, baterije, stikala, merilno tehniko, 3d tiskalnik ter izkoristite vse ugodnosti trgovine. Aktivna koda za popust na Black Friday lahko omogoči popust na izbrano skupino izdelkov ali pa kar na vse izdelke, tudi do 15 %. Tako lahko s kodo na Črni petek prihranite še dodatno, tudi na že znižano.

5

Ocena Conrad

4.4

Odlična ocena

Skupna ocena 166 strank
166 __thumbsup kupcev priporoča
0 __thumbsdown kupcev ne priporoča
Odlično (4,1 - 5) 98x
Zelo dobro (3,1 - 4) 53x
Dobro (2,1 - 3) 15x
Podpovprečno (1,1 - 2) 0x
Slabo (0 - 1) 0x
6

Kako uporabiti kupone za popust Conrad?

Ne veste točno, kako delujejo kuponi in kode za popust v Conrad spletni trgovini? Spodaj najdete korake za hitro in preprosto uporabo kupona ali kode za popust pri nakupu:

Na naši spletni strani izberite določeno kodo za popust, ki jo želite uporabiti v spletni trgovini Conrad.si. Kliknite oranžni gumb "Prikaži kodo".

Kopirajte ali prepišite kodo za popust in kliknite gumb »Pojdi v trgovino«. Nato boste preusmerjeni neposredno v spletno trgovino Conrad.si.

V spletni trgovini Conrad izberite izdelek, ki vas zanima, pritisnite gumb "Dodaj" in izdelek bo samodejno dodan v spletno košarico. V spletni košarici pod izdelkom najdete razdelek »Dodajte kupon za popust«, kjer se nahaja polje »Dodajte kupon«. Tam prilepite kopirano kodo za popust ali jo vnesite ročno in potrdite z gumbom »Unovčite«.

Na naši spletni strani izberite določen kupon za popust Conrad in kliknite gumb »Prikaži popust«. Avtomatsko boste preusmerjeni neposredno na posebno ponudbo v spletni trgovini Conrad.si, kjer lahko kupite izdelek s popustom.