Klarstein kuponi za popust in Black Friday

12 preverjenih kod za popust in kuponov Klarstein - Maj 2024

__photo
-55%
Koda za popust
Klarstein

Koda za popust do –55 % za nakup naprav za dom na klarstein.si

Koda za popust od 5 % do -55 % velja dodatno za nakup izbranih aparatov in električnih gospodinjskih naprav ter izdelkov za dom v spletni trgovini Klarstein, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupone Klarstein in kupite izdelke ceneje. Preverite izdelke.

Več o popustu
-16%
Koda za popust
Klarstein

Koda za popust –16 % dodatno za nakup vseh izdelkov na klarstein.si

Koda za popust -16 % velja za nakup vseh aparatov in električnih gospodinjskih naprav v spletni trgovini Klarstein, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupone Klarstein in kupite vse izdelke ceneje.

Več o popustu
5 €
Koda za popust
Klarstein

Koda za popust 5 € za prvi spletni nakup na Klarstein.si

Prijavite se na e-novice v spletni trgovini Klarstein in prejmite 5 € popusta pri prvem ali naslednjem spletnem nakupu. Kupon bo poslan po elektronski pošti. Izkoristite kupon Klarstein in kupite izdelke ceneje. Popust je enkraten, kupon lahko unovčite pri nakupu vsaj za 50 €.

Več o popustu
-59%
Popust
Klarstein

Popusti vse do –59 % na žare in opremo na klarstein.si

V spletni trgovini Klarstein boste našli popuste vse do –59 % pri nakupu izbranih žarov, kot so električni, vrtni žari na oglje, peči za pizzo, plinski žari, žar ponve, litoželezne posode za žar in še več.

Več o popustu
-45%
Popust
Klarstein

Popusti do –45 % na pametne gospodinjske aparate in naprave na klarstein.si

V spletni trgovini Klarstein najdete popuste do –45 % na izbrane pametne gospodinjske aparate in druge pametne naprave za dom kot je pomivalni stroj, pametni grelnik, pametni radio in pripomočki za pameten domači vrt.

Več o popustu
-43%
Popust
Klarstein

Popusti vse do –43 % na ledomate na klarstein.si

V spletni trgovini Klarstein boste našli popuste vse do –43 % pri nakupu izbranih ledomatov.

Več o popustu
-43%
Popust
Klarstein

Popusti do –43 % na posode za kosilo in malico na klarstein.si

V spletni trgovini Klarstein boste našli popust do –43 % pri nakupu izbranih lunchbox posod, posod za malico in kompletov za malico.

Več o popustu
-42%
Popust
Klarstein

Popusti do –42 % na vrtno tehniko in pripomočke za gojenje na klarstein.si

V spletni trgovini Klarstein boste našli popust do –42 % pri nakupu izbrane vrtne tehnike in pripomočkov za gojenje kot je namakalni sistem, grelni kabel za rastline, vrtna cev, razdelilnik, vrtna vtičnica, vrtni stol, grow box šotor za gojenje, vlečni voziček in še kaj uporabnega za vrt in gojenje rastlin.

Več o popustu
-57%
Razprodaja
Klarstein

Razprodaja do –57 % popust na zvočnike za dom in avto na klarstein.si

V spletni trgovini Klarstein boste našli popuste vse do –57 % na izbrane Avdio & HiFi naprave kot so zvočniki, HiFi sprejemnik, surround sistem, retro stereo predvajalnik, bluetooth zvočniki, kuhinjski radio in še več naprav.

Več o popustu
-56%
Razprodaja
Klarstein

Razprodaja do –56 % popust na grelnike in električne kamine na klarstein.si

V spletni trgovini Klarstein boste našli popuste vse do - 56 % na izbrane grelnike in električne kamine.

Več o popustu
-48%
Razprodaja
Klarstein

Razprodaja do –48 % popust na kuhinjske robote in aparate na klarstein.si

V spletni trgovini Klarstein najdete popuste do –48 % na izbrane kuhinjske robote, aparate in gospodinjske aparate (kuhinjski robot, sušilec sadja in zelenjave, kuhinjski voziček, aparat za izdelavo sladoleda, ledomat, aparat za kavo, sous vide kuhalnik, toplozračna friteza...). Preverite ponudbo aparatov in prihranite.

Več o popustu
Zastonj
Brezplačna dostava
Klarstein

Brezplačna dostava pri vsakem nakupu na klarstein.si

V spletni trgovini Klarstein dobite pri nakupu aparatov in dodatkov za dom brezplačno dostavo. Velja za plačila s kreditno kartico ali plačilo z bančnim nakazilom. Popust za brezplačno dostavo je na voljo pod pogoji, ki jih določi trgovina sama, natančneje na spletni strani trgovine, ki se lahko občasno spremenijo.

Več o popustu