__search
FILTER Kategorije Trgovine Vrsta kupona Popusti

TOP 1. Ličila Koda za popust do -60 % na ličila in drugo kozmetiko na Licila.si Koda za popust
Ličila

Koda za popust -75 % na Megabox z ličili in drugo kozmetiko na Licila.si

Koda za popust -75 % velja za nakup izbranih ličil in kozmetike v akciji Summer Beauty Megabox v spletni trgovini Ličila si, ko na spletni strani vnesete promo kodo za popust. Izkoristite Ličila si kupon in kupite izdelke ceneje.

Več o popustu...
TOP 2. Modivo Koda za popust -15 % dodatno na modne nakupe na razprodaji na Modivo.si Koda za popust
Modivo

Koda za popust do -40 % na izbrana sezonska oblačila na Modivo.si

Koda za popust do -40 % velja za nakup 2 kosov izbranih oblačil, obutve in modnih dodatkov za odrasle in otroke v spletni trgovini Modivo, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupon Modivo in kupite izdelke ceneje. Posamezni izdelki so lahko iz akcije izključeni.

Več o popustu...
TOP 3. Eobutev Koda za popust  –40 % dodatno na izbrano obutev in dodatke na eobutev.si Koda za popust
Eobutev

Koda za popust do –40 % dodatno na obutev in dodatke na eobutev.si

Koda za popust do –40 % velja za nakup vse obutve, torbic in modnih dodatkov za odrasle in otroke izbranih znamk za vsaj 79 € v spletni trgovini eobutev, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupone eobutev in kupite izdelke ceneje s kodo za popust.

Več o popustu...
TOP 4. Sinsay Koda za popust –30 % na superge na Sinsay.com Koda za popust
Sinsay

Koda za popust –30 % na superge na Sinsay.com

Koda za popust –30 % velja za nakup 2 izdelkov superg v spletni trgovini Sinsay, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupone Sinsay in kupite izdelke ceneje. Posamezni izdelki so lahko iz akcije izključeni.

Več o popustu...
TOP 5. Notino Koda za popust do –30 % na kozmetiko za nego obraza na Notino.si Koda za popust
Notino

Koda za popust –30 % na kozmetiko za nego obraza na Notino.si

Koda za popust –30 % velja za nakup izbrane kozmetike za nego obraza (Clinique, CeraVe, Missha, Nuxe, La Roche Posay idr znamke) v spletni trgovini Notino, ko v košarici vnesete kodo. Velja ob nakupu izdelkov, ki niso v akciji. Izkoristite kupone Notino in kupite kozmetiko ceneje s kodo za popust. Koda za popust ne velja za izdelke v akciji, za izdelke na totalnem znižanju.

Več o popustu...
CCC Koda za popust –40 % dodatno na ženske torbice in moške torbe na ccc.eu Koda za popust
CCC

Koda za popust –30 % dodatno na ženske torbice in moške torbe na ccc.eu

Koda za popust –30 % velja za nakup vseh torb in torbic nad 25 € v spletni trgovini CCC, ko v spletni košarici vnesete kodo. Izkoristite kupone CCC in kupite izdelke ceneje. Koda velja tudi na znižane izdelke.

Več o popustu...
Big Bang Koda za popust -5 % na izbrane izdelke za prosti čas in dom na bigbang.si Koda za popust
Big Bang

Koda za popust do -30 % na izbrane izdelke za dom na bigbang.si

Koda za popust do -30 % velja za nakup izbranih izdelkov za dom kot so tvji, prenosniki, telefoni, slušalke, mali gospodinjski aparati, bela tehnika, naprave za osebno nego, skiroji, oprema za vrt in še kaj od tehnike v spletni trgovini Big Bang, ko v spletni košarici vnesete kodo. Izkoristite kupon Big Bang in kupite izdelke ceneje. Koda velja za izdelke nad 50 €.

Več o popustu...
Moje leče Koda za popust –40 % na sončna očala in korekcijske okvirje na Moje-lece.si Koda za popust
Moje leče

Koda za popust –30 % na sončna očala na Moje-lece.si

Koda za popust –30 % velja za nakup sončnih očal z dioptrijo ali brez različnih znamk v spletni trgovini Moje leče, ko v košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite Moje leče kupon in kupite izdelke ceneje.

Več o popustu...
Zoot Koda za popust –25 % dodatno za nakup oblačil, obutve na Zoot.si Koda za popust
Zoot

Koda za popust – 25 % dodatno za nakup oblačil, obutve na Zoot.si

Koda za popust – 25 % velja za nakup izbranih oblačil in obutve v spletni trgovini Zoot.si. Gre za dodaten popust za nakup izbranih ženskih oblačil, obutve in dodatkov. Izkoristite kodo za popust Zoot in kupite oblačila še ceneje. Uporabite Zoot kupon.

Več o popustu...
Fenzy Koda za popust –25 % popust na novo kolekcijo na Fenzy.si Koda za popust
Fenzy

Koda za popust –20 % na novo kolekcijo oblačil na Fenzy.si

Koda za popust –20 % velja za nakup oblačil nove kolekcije in oblačil v redni prodaji v spletni trgovini Fenzy, ko v spletni košarici vnesete kodo. Izkoristite kupon Fenzy in kupite oblačila ceneje. Fenzy koda za popust je tukaj!

Več o popustu...
foreo Koda za popust –20 % na naprave Foreo na Foreo.com Koda za popust
Foreo

Koda za popust –20 % na naprave Foreo na Foreo.com

Koda za popust –20 % velja za nakup naprave Foreo za lepo in zdravo kožo Luna, Iris, UFO™, Bear kolekcije ali električne zobne ščetke in nadomeste glave iz kolekcije ISSA in drugih izdelkov Foreo v spletni trgovini Foreo, ko v košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupon Foreo in kupite izdelke ceneje. Koda ne velja na izdelke v akciji in znižane izdelke.

Več o popustu...
Top4mobile Koda za popust –20 % etuije in ovitke Ghostek na Top4mobile.si Koda za popust
Top4mobile

Koda za popust –20 % etuije in ovitke Ghostek na Top4mobile.si

Koda za popust –20 % velja za nakup etuijev, vodoodpornih ovitkov in druge dodatne opreme znamke Ghostek za pametni telefon, tablico, pametne ure, avto, Mac Book prenosnik, Air Pod ovitke za slušalke v spletni trgovini Top4mobile, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Najdete zaščitna stekla, etuije in ovitke, pasove in še kaj. Izkoristite kupon Top4mobile in kupite dodatke za mobitel in druge izdelke ceneje.

Več o popustu...
Emos Koda za popust –15 % na akumulatorje na emos-si.si Koda za popust
Emos

Koda za popust –15 % na PowerBank, polnilce in napajalnike na emos-si.si

Koda za popust –15 % velja za nakup PowerBankov, polnilcev in napajalnikov v spletni trgovini Emos, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupon Emos in kupite izdelke ceneje.

Več o popustu...
Footshop Koda za popust -15 % na oblačila, obutev in dodatke na Footshop.si Koda za popust
Footshop

Koda za popust -15 % na vsa oblačila, obutev in dodatke na Footshop.si

Koda za popust –15 % velja za nakup izbranih izdelkov po rednih cenah nad 110 € v spletni trgovini Footshop, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupon Footshop in kupite izdelke ceneje. Ta koda ne velja na znamke Bape, Nike Nocta.

Več o popustu...
Naturesfinest Koda za popust –15 % za nakup superhrane in dodatkov na Naturesfinest.si Koda za popust
Naturesfinest

Koda za popust –15 % na vso superhrano in dodatke na Naturesfinest.si

Popust –15 % velja za nakup vseh izdelkov v spletni trgovini Naturesfinest, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kodo za dodaten popust Naturesfinest in kupite najljubše dodatke in superhrano ceneje.

Več o popustu... Samo pri nas
iRobot Koda za popust –15 % na robotski sesalec iRobot na iRobot.si Koda za popust
iRobot

Koda za popust –15 % na robotski sesalec Roomba Combo j7+ na iRobot.si

Koda za popust –15 % velja za nakup izbranih iRobot sesalcev Roomba Combo j7+ v spletni trgovini iRobot, ko v spletni košarici vnesete kodo. Izkoristite iRobot kupon za popust in kupite izdelke ceneje.

Več o popustu...
Eyerim Koda za popust –10 % na okvirje in leče za korekcijska očala na Eyerim.si Koda za popust
Eyerim

Koda za popust –15 % na vsa sončna in korekcijska očala na Eyerim.si

Koda za popust –15 % velja za nakup vseh očal kot so korekcijska očala, sončna očala in leče za očala ali kontaktne leče v spletni trgovini Eyerim, ko v košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupone Eyerim in kupite očala ali leče za korekcijska očala ali leče ceneje. Te okvirje lahko kupite brez dioptrije ali z lečami, ki jih bodo izdelali po vašem receptu.

Več o popustu... Samo pri nas
Kaiser+Kraft Koda za popust -10 % za nakup nad 400 € na Kaiserkraft.si Koda za popust
Kaiserkraft

Koda za popust -12 % za nakup nad 500 € na Kaiserkraft.si

Koda za popust 12 % velja ob nakupu vseh izdelkov vsaj za 500 € v spletni trgovini Kaiser Kraft, ko v spletni košarici vnesete kodo. Izkoristite kupon Kaiserkraft in kupite ceneje izdelke kot je pisarniška oprema, oprema za obrate, oprema za skladišča, vrtna oprema in še kaj. Popust je mogoče uporabiti samo enkrat, ni ga mogoče kombinirati z drugimi popusti ali promocijami. Ne velja za storitve, ročno orodje in električno orodje.

Več o popustu...
ehomeshop Koda za popust –10 % na belo tehniko Haier na ehome-shop.si Koda za popust
Ehome shop

Koda za popust –10 % na belo tehniko Haier na ehome-shop.si

Koda za popust –10 % velja za nakup izbrane bele tehnike (hladilniki, kuhalne plošče, pečice, pralni stroji, sušilni stroji, pomivalni stroji, kuhinjske nape) in dodatkov znamke Haier v spletni trgovini ehome shop, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupon ehome shop in kupite izdelke ceneje.

Več o popustu...
Adriagate Koda za popust –10 % na počitnice na Hrvaškem na Adriagate.com Koda za popust
Adriagate

Koda za popust – 10 % na počitnice na Hrvaškem na Adriagate.com

Koda za popust –10 % velja za rezervacijo namestitve (počitniške hiše, apartma, soba, vila...) na Hrvaškem na Adriagate.com, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupon Adria gate in prihranite pri eni od 12.000 namestitev na Hrvaškem. Rezervacije morajo veljati do 31.12.2025.

Več o popustu... Samo pri nas

Kako uporabiti kupone za popuste

__Illustration_5

Garantirano preverjene kode

V KUPLIO.si si prizadevamo, da bi vse kode za popuste, ki so objavljene na naši spletni strani, zares delovale. Njihovo uporabnost pred objavo preverimo. Svojim uporabnikom zagotavljamo, da vse pri nas objavljene kode delujejo. Vse kode, ki so pri nas objavljene, so pridobljene kot rezultat dogovora z našimi partnerji ali iz javno dostopnih virov.

Nikomur ni všeč, ko kuponi za popuste ne delujejo. Vemo, da ni nič hujšega kot to, da v nakupovalni košarici s prijetnim pričakovanjem želite vpisati kodo za popust potem pa...nič.

Če slučajno vseeno naletite na nedelujočo kodo, bomo veseli, če nas na to opozorite.

Vrste kuponov za popuste

je koda za popust, ki je namenjena zgolj uporabnikom kuponovega portala KUPPLIO.si. Za pridobitev kode za popust je potrebno vnesti vaš elektronski naslov. Koda za popust vam bo poslana po elektronski pošti.

je kupon s kodo za popust, ki jo po kliku na gumb Pokaži kodo lahko uporabite v nakupovalni košarici dane spletne trgovine. Popust v višini, ki jo določa koda za popust, se vam bo odštel od cene nakupa.

je kupon z informacijami o akcijskem popustu v dani spletni trgovini. S klikom na gumb Prikaži popust boste preusmerjeni na stran spletne trgovine, kjer boste lahko našli in izkoristili navedeno akcijsko ponudbo.

je kupon z informacijami o razprodaji z visokimi popusti. S klikom na Prikaži popust boste preusmerjeni na stran spletne trgovine, kjer lahko najdete navedeno ponudbo izdelkov.

je kupon z informacijami o brezplačni dostavi. Brezplačna dostava lahko velja za vse nakupe v spletni trgovini, ali pa je pogojena z višino cene nakupa. S klikom na gumb Prikaži popust boste preusmerjeni na stran spletne trgovine, kjer vam bo ob izpolnitvi potrebnih pogojev od končne cene odšteta cena dostave.

je kupon za popust, ki vsebuje informacije o raznih zanimivih akcijah, kot so darilo pri nakupu, akcija 1+1 in drugo. S klikom na gumb Prikaži popust boste preusmerjeni na stran spletne trgovine, kjer boste ta popust lahko našli.

Pri vsakem kuponu za popust so navedeni Pogoji uporabe, kjer lahko najdete podrobne informacije o pogojih uporabe popusta.