__search
FILTER Kategorije Trgovine Vrsta kupona Popusti

TOP 1. Koda za popust
Electronic Star

Koda za popust do –55 % dodatno na izdelke za dom na electronic-star.si

Koda za popust do 55 % velja dodatno za nakupe izbranih izdelkov za dom v spletni trgovini Electronic-star, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Najdete grelnike, hladilnike, aparate za kavo, kuhinjske robote, pečice, avdio naprave in še kaj z dodatnimi popusti med 5 % in 55 %. Izkoristite kupon Electronic star in kupite vse izdelke ceneje.

Več o popustu...
TOP 2. Koda za popust
Naturesfinest

Črni Petek Koda za popust - 50 % na kolagen SkinCare na Naturesfinest.si

Koda za popust -50 % velja za nakup kolagena SkinCare, uspešnice za sijočo kožo, v spletni trgovini Naturesfinest, ko v spletni košarici vnesete kodo. Izkoristite kodo Naturesfinest in kupite kolagen SkinCare ceneje s Črni petek kodo za popust.

Več o popustu...
TOP 3. Koda za popust
Big Bang

Koda za popust – 40 % na izbrane televizorje na Bigbang.si

Koda za popust do 40 % velja za nakup izbranih televizorjev LG, Samsung, Sony, Hisense v spletni trgovini Big Bang, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Najdete modele TVjev: Direct Led lcd, Qled lcd, Edge Led lcd, Oled, Mini led, Direct led slim, Led tv. Izkoristite kupon Big Bang in kupite TV ceneje.

Več o popustu...
TOP 4. Koda za popust
Big Bang

Cyber Monday Koda za popust –40 % na tehniko na Bigbang.si

Cyber Monday Koda za popust od 20 % do –40 % velja dodatno za nakup izbrane tehnike in druge opreme v spletni trgovini Big Bang, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Najdete zaščitna stekla, skiro, slušalke, polnilne postaje, kartuše, kable in še kaj. Izkoristite kupon Cyber Monday Big Bang in kupite izdelke ceneje.

Več o popustu...
TOP 5. Koda za popust
Lelosi

Koda za popust –35 % za nakup 2 ali več kosov oblačil na Lelosi.si

Popust –35 % velja za nakup 2 ali več kosov pajkic ali drugih oblačil, kopalk v spletni trgovini Lelosi, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Popust prejmete na vsak drugi cenejši kos oblačila. Izkoristite kupon s kodo za dodaten popust Lelosi in kupite izdelke še ceneje. Velja tudi za znižane izdelke in outlet ponudbo. Koda ne velja ob nakupu darilnih kartic in paketov. Lelosi akcija 2 za 1 je tukaj!

Več o popustu...
Koda za popust
Zoot

Koda za popust – 30 % dodatno za nakup oblačil, obutve na Zoot.si

Popust - 30 % se odšteje od končnega zneska nakupa izbranih oblačil in obutve v spletni trgovini Zoot.si. Gre za dodaten popust za nakup izbranih ženskih oblačil, obutve in dodatkov. Izkoristite kodo za popust Zoot in kupite oblačila še ceneje. Uporabite Zoot kupon.

Več o popustu...
Koda za popust
Factcool

Koda za popust –30 % dodatno na Božične puloverje na Factcool.com

Koda za popust –30 % velja za nakup izbranih oblačil, božičnih puloverjev za ženske in moške, v spletni trgovini Factcool, ko v spletni košarici vnesete kodo. Izkoristite kodo za dodaten popust Factcool in kupite božični pulover ceneje.

Več o popustu...
Koda za popust
Naturesfinest

Koda za popust –20 % na vso superhrano in dodatke na Naturesfinest.si

Koda za popust –20 % velja za nakup vseh izdelkov nad 35 € v spletni trgovini Naturesfinest, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kodo za dodaten popust Naturesfinest in kupite najljubše dodatke in superhrano ceneje.

Več o popustu... Samo pri nas
Koda za popust
Emos

Koda za popust –20 % na ročne in naglavne svetilke na emos-si.si

Popust -20 % velja za nakup ročne ali naglavne svetilke v spletni trgovini Emos, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Najdete svetilke in led svetila za kamp, montažo, žepne svetilke, razne dodatke in še več. Izkoristite kupon Emos in kupite izdelke ceneje.

Več o popustu...
Koda za popust
Babesvitamins

Koda za popust do –20 % popust na izdelke na Babesvitamins.si

Popust –20 % velja za nakup izdelkov v spletni trgovini Babesvitamins, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupone Babesvitamins in kupite izdelke ceneje.

Več o popustu...
Koda za popust
Logitech

Koda za popust –50 € na Logitech opremo nad 250 € na Logitech.com

Popust –50 € velja za nakup vsaj 2 izdelkov izbrane računalniške opreme Logitech nad 250 €, v spletni trgovini Logitech, ko v spletni košarici vnesete kodo. Izkoristite kupon Logitech in kupite izdelke ceneje.

Več o popustu...
Koda za popust
Eyerim

Koda za popust –15 % na vsa očala in leče na Eyerim.si

Popust –15 % velja za nakup vseh očal kot so korekcijska očala, sončna očala in leče za očala v spletni trgovini Eyerim, ko v košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupone Eyerim in kupite očala ali leče za korekcijska očala ceneje. Te okvirje lahko kupite brez dioptrije ali z lečami, ki jih bodo izdelali po vašem receptu.

Več o popustu...
Koda za popust
Emos

Koda za popust –15 % na božično razsvetljavo in dekoracije na emos-si.si

Popust -15 % velja za nakup božične razsvetljave, dekoracij in dodatkov v spletni trgovini Emos, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Najdete božično razsvetljavo kot so božične lučke, zunanja in notranja dekorativna razsvetljava, pametne svetlobne verige, mreže in zavese, projektorji in še kaj. Izkoristite kupone Emos in kupite izdelke ceneje.

Več o popustu...
Koda za popust
Emos

Koda za popust –15 % na Led svetila na emos-si.si

Popust -15 % velja za nakup LED svetil v spletni trgovini Emos, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Najdete led svetila za notranje prostore, zunanja led svetila, za delavnice in še več izbire. Izkoristite kupon Emos in kupite izdelke ceneje.

Več o popustu...
Koda za popust
Factcool

Koda za popust –15 % dodatno za nakup oblačil idr izdelkov na Factcool.com

Popust –15 % velja za nakup oblačil in obutve in dodatkov za dom svetovnih znamk v spletni trgovini Factcool, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupon Factcool s kodo za dodaten popust in kupite oblačila in obutev po rednih cenah in na razprodaji še ceneje. Velja tudi za znižane izdelke.

Več o popustu...
Koda za popust
Allies of Skin

Koda za popust –15 % na vso kozmetiko na Allies.shop

Popust –15 % velja za nakup kozmetike v spletni trgovini Allies of Skin, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Koda velja tudi za izdelke, ki so v akciji. Izkoristite kupon Allies of Skin in kupite negovalno kozmetiko ceneje.

Več o popustu...
Koda za popust
Notino

Koda za popust –15 % na darilne sete na Notino.si

Koda za popust –15 % velja za nakup darilnih setov parfumov, kozmetike, elektro naprav izbranih znamk v spletni trgovini Notino, ko v spletni košarici vnesete kodo. Izkoristite kupone Notino in kupite darilni set ceneje s kodo za popust. Popust ne velja za izdelke v akciji in za izdelke na totalnem znižanju.

Več o popustu...
Koda za popust
Puma

Cyber Monday Koda za popust –15 % na oblačila in obutev na Puma.si

Cyber Monday poda za popust –15 % velja dodatno za nakup oblačil in obutve za odrasle in otroke nad 50 € v spletni trgovini Puma, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupone Puma in kupite izdelke ceneje s kodo za popust Cyber Monday. Koda velja tudi na znižane izdelke.

Več o popustu...
Koda za popust
AliExpress

Black Friday koda za popust – 9 € za nakup nad 73 € na AliExpress.com

Black Friday Popust – 9,17 € oz. $10 velja za nakup v spletni trgovini AliExpress nad 73,37 € oz.$80, ko v spletni košarici vnesete promocijsko kodo za popust. Izkoristite kupone Black Friday AliExpress in kupite izdelke ceneje za 12,5 %. Preverite tudi druge kode trgovine. Ta koda velja do 30.10.2023 do 9:00.

Več o popustu...
Koda za popust
Kaiserkraft

Koda za popust -12 % za nakup nad 400 € na Kaiserkraft.si

Koda za popust 12 % velja ob nakupu vseh izdelkov vsaj za 400 € v spletni trgovini Kaiser Kraft, ko v spletni košarici vnesete kodo. Izkoristite kupon Kaiserkraft in kupite ceneje izdelke kot je pisarniška oprema, oprema za obrate, oprema za skladišča, vrtna oprema in še kaj. Popust je mogoče uporabiti samo enkrat, ni ga mogoče kombinirati z drugimi popusti ali promocijami. Ne velja za storitve, ročno orodje in električno orodje.

Več o popustu...

Kako uporabiti kupone za popuste

__Illustration_5

Garantirano preverjene kode

V KUPLIO.si si prizadevamo, da bi vse kode za popuste, ki so objavljene na naši spletni strani, zares delovale. Njihovo uporabnost pred objavo preverimo. Svojim uporabnikom zagotavljamo, da vse pri nas objavljene kode delujejo. Vse kode, ki so pri nas objavljene, so pridobljene kot rezultat dogovora z našimi partnerji ali iz javno dostopnih virov.

Nikomur ni všeč, ko kuponi za popuste ne delujejo. Vemo, da ni nič hujšega kot to, da v nakupovalni košarici s prijetnim pričakovanjem želite vpisati kodo za popust potem pa...nič.

Če slučajno vseeno naletite na nedelujočo kodo, bomo veseli, če nas na to opozorite.

Vrste kuponov za popuste

je koda za popust, ki je namenjena zgolj uporabnikom kuponovega portala KUPPLIO.si. Za pridobitev kode za popust je potrebno vnesti vaš elektronski naslov. Koda za popust vam bo poslana po elektronski pošti.

je kupon s kodo za popust, ki jo po kliku na gumb Pokaži kodo lahko uporabite v nakupovalni košarici dane spletne trgovine. Popust v višini, ki jo določa koda za popust, se vam bo odštel od cene nakupa.

je kupon z informacijami o akcijskem popustu v dani spletni trgovini. S klikom na gumb Prikaži popust boste preusmerjeni na stran spletne trgovine, kjer boste lahko našli in izkoristili navedeno akcijsko ponudbo.

je kupon z informacijami o razprodaji z visokimi popusti. S klikom na Prikaži popust boste preusmerjeni na stran spletne trgovine, kjer lahko najdete navedeno ponudbo izdelkov.

je kupon z informacijami o brezplačni dostavi. Brezplačna dostava lahko velja za vse nakupe v spletni trgovini, ali pa je pogojena z višino cene nakupa. S klikom na gumb Prikaži popust boste preusmerjeni na stran spletne trgovine, kjer vam bo ob izpolnitvi potrebnih pogojev od končne cene odšteta cena dostave.

je kupon za popust, ki vsebuje informacije o raznih zanimivih akcijah, kot so darilo pri nakupu, akcija 1+1 in drugo. S klikom na gumb Prikaži popust boste preusmerjeni na stran spletne trgovine, kjer boste ta popust lahko našli.

Pri vsakem kuponu za popust so navedeni Pogoji uporabe, kjer lahko najdete podrobne informacije o pogojih uporabe popusta.