__search
FILTER Kategorije Trgovine Vrsta kupona Popusti

TOP 1. Koda za popust
Notino

Koda za popust – 40 % za kozmetiko za nego las na Notino.si

Koda za popust –40 % velja za nakup lasne kozmetike, negovalnih izdelkov za nego las (LOréal Paris in Garnier ) v spletni trgovini Notino, ko v košarici vnesete kodo za popust. Najdete maske za lase, nego brez izpiranja, olje za lase, regeneratorji in balzami., barve in še več. Velja ob nakupu izdelkov, ki niso v akciji. Izkoristite kupon Notino in kupite kozmetiko ceneje.

Več o popustu...
TOP 2. Koda za popust
Lelosi

Koda za popust –35 % za nakup 2 ali več kosov oblačil na Lelosi.si

Popust –35 % velja za nakup 2 ali več kosov pajkic ali drugih oblačil, kopalk v spletni trgovini Lelosi, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Popust prejmete na vsak drugi cenejši kos oblačila. Izkoristite kupon s kodo za dodaten popust Lelosi in kupite izdelke še ceneje. Velja tudi za znižane izdelke in outlet ponudbo. Koda ne velja ob nakupu darilnih kartic in paketov. Lelosi akcija 2 za 1 je tukaj!

Več o popustu...
TOP 3. Koda za popust
Myprotein

Koda za popust –30 % na prodajne uspešnice na Myprotein.com

- 30 % popust se odšteje od končnega zneska nakupa na izbrane izdelke športne prehrane, oblačil in še več v spletni trgovini Myprotein.com. Velja, če v spletni košarici ob zaključku nakupa vnesete kodo za popust.

Več o popustu...
TOP 4. Koda za popust
Big Bang

Koda za popust –30 % dodatno na televizorje Hisense na Bigbang.si

Popust -30 % velja za nakup izbranih televizorjev znamke Hisense v spletni trgovini Big Bang, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupone Big Bang in kupite TV ceneje.

Več o popustu...
TOP 5. Koda za popust
Notino

Koda za popust –30 % na elektro naprave za nego las in telesa na Notino.si

Popust –30 % velja za elektro naprave za lase in druge dele telesa Remington, Philips, Rowenta in drugih znamk (kodralnik, prirezovalnik, sušilec, električna zobna ščetka, epilator, zobna ščetka in druge naprave) v spletni trgovini Notino, ko v košarici vnesete kodo. Izkoristite kupone Notino in kupite izdelke ceneje. Koda za popust ne velja na izdelke v akciji in znižane izdelke.

Več o popustu...
Koda za popust
Notino

Koda za popust do –30 % za nakup izbrane kozmetike na Notino.si

Koda za popust 30 % velja za nakup izbrane kozmetike za nego kože in telesa v spletni trgovini Notino, ko v košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupone Notino in kupite kozmetiko ceneje. Koda za popust ne velja za izdelke v akciji in za izdelke na totalnem znižanju.

Več o popustu...
Koda za popust
Zoot

Koda za popust – 25 % dodatno za nakup oblačil, obutve na Zoot.si

Popust - 25 % se odšteje od končnega zneska nakupa izbranih oblačil in obutve v spletni trgovini Zoot.si. Gre za dodaten popust za nakup izbranih ženskih oblačil, obutve in dodatkov. Izkoristite kodo za popust Zoot in kupite oblačila še ceneje. Uporabite Zoot kupon.

Več o popustu...
Koda za popust
Answear

Koda za popust do –25 % na novo kolekcijo na Answear.si

Koda za popust do 25 % velja za nakup nove kolekcije premium in športnih oblačil, obutve, modnih dodatkov za ženske, moške, otroke ter dodatkov za dom, domače živali v spletni trgovini Answear, ko v spletni košarici vnesete kodo. Izkoristite kupone Answear in kupite oblačila ceneje. Posamezni izdelki so lahko iz akcije izključeni.

Več o popustu...
Koda za popust
Babesvitamins

Koda za popust do –20 % popust na izdelke na Babesvitamins.si

Popust –20 % velja za nakup izdelkov v spletni trgovini Babesvitamins, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupone Babesvitamins in kupite izdelke ceneje.

Več o popustu...
Koda za popust
JD sports

Koda za popust –20 % na oblačila in obutev po rednih cenah na JDsports.com

Popust –20 % velja ob nakupu izbranih oblačil in obutve priznanih znamk po rednih cenah za ženske, moške in otroke v spletni trgovini JD sports, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupone JD sports in kupite izdelke ceneje.

Več o popustu...
Koda za popust
Astratex

Koda za popust –20 % na žensko spodnje perilo nad 49 € na Astratex.si

Popust –20 % velja za nakup spodnjega perila nad 49 € v spletni trgovini Astratex, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupone Astratex in kupite izdelke ceneje. Koda za popust ne velja na znižane artikle.

Več o popustu...
Koda za popust
Emos

Koda za popust –20 % na Led svetilke in naglavne svetilke na emos-si.si

Popust -20 % velja za nakup LED svetilk in naglavne svetilke v spletni trgovini Emos, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Najdete ročne svetilke, delovne svetilke, kamp svetilke, svetilke za kolo in še več izbire. Izkoristite kupon Emos in kupite izdelke ceneje.

Več o popustu...
Koda za popust
Eyerim

Koda za popust –20 % na okvirje in stekla za korekcijska očala na Eyerim.si

Popust –20 % velja za nakup okvirjev korekcijskih očal in stekel za očala nad 70 € v spletni trgovini Eyerim, ko v košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupone Eyerim in kupite očala ceneje. Certificirane, izjemno trpežne leče podjetja Essilor Group z UV-filtri in številnimi drugimi izboljšavami? Modni okvirji z edinstvenim stilom? Kupite okvirje skupaj s stekli in prejmite 20 % popust na celoten nakup!

Več o popustu...
Koda za popust
Zoohit

Koda za popust -20 % na hrano Hills Prescription Diet na Zoohit.si

Koda za popust –20 % velja nakup hrane za pse in mačke Hills Prescription Diet v spletni trgovini Zoohit, ko v spletni košarici vnesete kodo. Izkoristite kupon Zoohit in kupite hrano za živali ceneje.

Več o popustu...
Koda za popust
Zoohit

Koda za popust -20 % na hrano Perfect Fit za pse in mačke na Zoohit.si

Koda za popust –20 % velja nakup hrane za pse in mačke Perfect Fit v spletni trgovini Zoohit, ko v spletni košarici vnesete kodo. Izkoristite kupon Zoohit in kupite hrano za živali ceneje.

Več o popustu...
Koda za popust
Big Bang

Koda za popust –20 % na slušalke Sony na Bigbang.si

Koda za popust –20 % velja dodatno za nakup slušalk Sony v spletni trgovini Big Bang, ko v spletni košarici vnesete kodo. Izkoristite kupone Big Bang in kupite slušalke ceneje. Ponudba velja za člane UAU kluba. Članstvo je brezplačno in si ga uredite na spletu.

Več o popustu...
Koda za popust
Big Bang

Koda za popust -20 % na naprave za osebno nego Philips na Bigbang.si

Koda za popust -20 % velja za nakup naprav za osebno nego Philips kot je sušilnik, brivnik, ravnalnik, kodralnik, IPL laserski odstranjevalec, ščetke in druge naprave v spletni trgovini Big Bang, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupon Big Bang in kupite izdelke ceneje.

Več o popustu...
Koda za popust
Eyerim

Koda za popust –15 % na vsa očala in leče na Eyerim.si

Popust –15 % velja za nakup vseh očal kot so korekcijska očala, sončna očala in leče za očala v spletni trgovini Eyerim, ko v košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupone Eyerim in kupite očala ali leče za korekcijska očala ceneje. Te okvirje lahko kupite brez dioptrije ali z lečami, ki jih bodo izdelali po vašem receptu.

Več o popustu...
Koda za popust
Emos

Koda za popust –15 % na akumulatorje na emos-si.si

Popust -15 % velja za nakup svinčevo-kislinskega akumulatorja v spletni trgovini Emos, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupon Emos in kupite izdelke ceneje.

Več o popustu...
Koda za popust
Emos

Koda za popust –15 % na Led svetila na emos-si.si

Popust -15 % velja za nakup LED svetil v spletni trgovini Emos, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Najdete led svetila za notranje prostore, zunanja led svetila, za delavnice in še več izbire. Izkoristite kupon Emos in kupite izdelke ceneje.

Več o popustu...

Kako uporabiti kupone za popuste

__Illustration_5

Garantirano preverjene kode

V KUPLIO.si si prizadevamo, da bi vse kode za popuste, ki so objavljene na naši spletni strani, zares delovale. Njihovo uporabnost pred objavo preverimo. Svojim uporabnikom zagotavljamo, da vse pri nas objavljene kode delujejo. Vse kode, ki so pri nas objavljene, so pridobljene kot rezultat dogovora z našimi partnerji ali iz javno dostopnih virov.

Nikomur ni všeč, ko kuponi za popuste ne delujejo. Vemo, da ni nič hujšega kot to, da v nakupovalni košarici s prijetnim pričakovanjem želite vpisati kodo za popust potem pa...nič.

Če slučajno vseeno naletite na nedelujočo kodo, bomo veseli, če nas na to opozorite.

Vrste kuponov za popuste

je koda za popust, ki je namenjena zgolj uporabnikom kuponovega portala KUPPLIO.si. Za pridobitev kode za popust je potrebno vnesti vaš elektronski naslov. Koda za popust vam bo poslana po elektronski pošti.

je kupon s kodo za popust, ki jo po kliku na gumb Pokaži kodo lahko uporabite v nakupovalni košarici dane spletne trgovine. Popust v višini, ki jo določa koda za popust, se vam bo odštel od cene nakupa.

je kupon z informacijami o akcijskem popustu v dani spletni trgovini. S klikom na gumb Prikaži popust boste preusmerjeni na stran spletne trgovine, kjer boste lahko našli in izkoristili navedeno akcijsko ponudbo.

je kupon z informacijami o razprodaji z visokimi popusti. S klikom na Prikaži popust boste preusmerjeni na stran spletne trgovine, kjer lahko najdete navedeno ponudbo izdelkov.

je kupon z informacijami o brezplačni dostavi. Brezplačna dostava lahko velja za vse nakupe v spletni trgovini, ali pa je pogojena z višino cene nakupa. S klikom na gumb Prikaži popust boste preusmerjeni na stran spletne trgovine, kjer vam bo ob izpolnitvi potrebnih pogojev od končne cene odšteta cena dostave.

je kupon za popust, ki vsebuje informacije o raznih zanimivih akcijah, kot so darilo pri nakupu, akcija 1+1 in drugo. S klikom na gumb Prikaži popust boste preusmerjeni na stran spletne trgovine, kjer boste ta popust lahko našli.

Pri vsakem kuponu za popust so navedeni Pogoji uporabe, kjer lahko najdete podrobne informacije o pogojih uporabe popusta.