VidaXL kode za popust in kuponi

13 preverjenih kod za popust in kuponov VidaXL - April 2024

__photo
-10%
Koda za popust
VidaXL

Koda za popust –10 % na različne izdelke za dom in aktivnosti na VidaXL.si

Popust –10 % velja za nakup izbranih izdelkov za dom in aktivnosti v prostem času v spletni trgovini VidaXL, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Najdete pohištvo, izdelke za vrt, šport, otroška igrala ali kaj drugega v akciji ter uporabite kodo za popust. Izkoristite VidaXL kupon in kupite izdelke ceneje. Vidaxl koda za popust je tukaj.

Več o popustu
5 €
Koda za popust
VidaXL

Koda za popust –5 € prvi spletni nakup na VidaXL.si

Koda za popust 5 € velja za prvi spletni nakup pohištva in izdelkov za dom v spletni trgovini VidaXL, če se prijavite na e-novice in v spletni košarici vnesete prejeto kodo. Izkoristite kupon VidaXL, in kupite izdelke ceneje. Vidaxl koda za popust je tukaj. Popust je enkraten, kupon lahko unovčite pri nakupu vsaj za 100 €. Popust velja samo za izdelke znamke vidaXL

Več o popustu
-40%
Popust
VidaXL

Popust do –40 % na pisarniško pohištvo na VidaXL.si

V spletni trgovini Vida XL najdete popust do -40 % na pisarniško pohištvo (pisalna miza, knjižna omara, pisarniški stol, gaming stol, masažni pisarniški stol itd) za udoben delovni prostor ali učenje. Izkoristite VidaXL popust in nakupujte ceneje.

Več o popustu
-10%
Popust
VidaXL

Popusti do –10 % na postelje in dodatke na VidaXL.si

V spletni trgovini Vida XL najdete popust do -10 % na izbrane postelje ter izbrane kose dodatkov za postelje kot je posteljni okvir ali vzmetnica.

Več o popustu
-10%
Popust
VidaXL

Popusti do – 10 % na kavče in sedežne garniture na VidaXL.si

V spletni trgovini Vida XL najdete popust do -10 % na izbrane kose sedežne garniture kot so fotelji in kavči. Izkoristite VidaXL popust in nakupujte ceneje.

Več o popustu
-10%
Popust
VidaXL

Popust do –10 % na pohištvo za dojenčke in malčke na VidaXL.si

V spletni trgovini Vida XL najdete popust do -10 % na izbrane kose pohištva za dojenčke in malčke.

Več o popustu
-10%
Popust
VidaXL

Popusti do –10 % na opremo in dodatke za vozila na VidaXL.si

V spletni trgovini Vida XL najdete popust do -10 % na izbrane izdelke za vozila in orodje ter opremo za garažo. Najdete dele in dodatke za avto ter komplete orodja in druge opreme za garažo.

Več o popustu
-10%
Popust
VidaXL

Vidaxl popust –10 % na izbrano pohištvo in opremo za dom na VidaXL.si

V spletni trgovini Vida XL najdete sezonski popust -10 % na izbrane kose pohištva za dom in opreme za dom. Najdete pohištvo za vse prostore, reflektorje. Izkoristite VidaXL popust in nakupujte ceneje.

Več o popustu
-10%
Popust
VidaXL

Popust do –10 % na pohištvo za dnevno sobo na VidaXL.si

V spletni trgovini Vida XL dobite popust do -10 % na izbrane kose pohištva za dnevno sobo. Pogoj je nakup 2 izdelkov za dnevno sobo. Izkoristite kupon VidaXL in kupite pohištvo, kot so zofe, klubske mizice in drugo pohištvo in dodatke za dnevno sobo ceneje.

Več o popustu
-10%
Popust
VidaXL

Popusti do –10 % na opremo in material za gradnjo na VidaXL.si

V spletni trgovini Vida XL najdete popust do -10 % na izbrane izdelke za gradnjo in material za gradnjo. Najdete elektro material, gradbeni material, orodje, opremo za gradnjo, črpalke, vodovodarstvo, potrošni gradbeni material in še veliko več.

Več o popustu
-10%
Popust
VidaXL

Popusti do –10 % na vrtno pohištvo na VidaXL.si

V spletni trgovini Vida XL najdete popust do -10 % na izbrane kose vrtnega pohištva.

Več o popustu
1 €
Popust
VidaXL

Vida XL dražba - pohištvo in oprema za dom in vrt od 1 € na VidaXL.si

V spletni trgovini Vida XL najdete dražbe za izbrane nove kose pohištva za dom, vrtnega pohištva in opreme za dom in prosti čas že od 1 € naprej. Izkoristite VidaXL dražbe in nakupujte ceneje. Najdete izdelke na dražbi iz kategorij: pohištvo, dom in vrt, gradnja, oprema za živali in hišne ljubljenčke. Preverite ponudbo in zmagajte na najboljši dražbi! Oddajte ponudbo za izdelek, ki ga želite, po najvišji ceni, ki ste jo pripravljen/-a plačati.

Več o popustu
Zastonj
Brezplačna dostava
VidaXL

Brezplačna dostava pri vsakem nakupu na VidaXL.si

V spletni trgovini Vida XL dobite pri vsakem nakupu izdelkov brezplačno dostavo. Popust za brezplačno dostavo je na voljo pod pogoji, ki jih določi trgovina sama, natančneje na spletni strani trgovine, ki se lahko občasno spremenijo.

Več o popustu


vida xl spletna trgovina
1

Moderno pohištvo in oprema za dom po dostopnih cenah

Trgovina Vidaxl je mednarodna spletna trgovina, priljubljena tudi v Sloveniji. Ponuja široko paleto izdelkov za dom, vrt in prosti čas. Na enem mestu lahko nakupujete enostavno in ugodno moderno pohištvo za dnevne sobe, moderno kopalniško pohištvo, moderno vrtno pohištvo, pisarniško pohištvo, opremo in dodatke za dom in gradnjo, športno opremo, otroško opremo, dodatke za avto in garažna dela, dodatke za bivanje domačih živali, hišne ljubljenčke pa vse do orodja in pripomočkov za avtomobile, pisarniškega materiala za delo od doma in razno opremo za prosti čas in potovanja. Spletna trgovina vedno poskrbi tudi za ljubitelje ugodnih cen, če uporabite kupon vidaxl. Izkoristite njihove odlične popuste in izkoristite brezplačno dostavo za vsak nakup.  

2

VidaXL kuponi za moderno pohištvo in dekoracije za dom

V 9 kategorijah spletne trgovine vas čaka res bogata ponudba izdelkov za obnovo doma. Vsak dan boste v tej spletni trgovini našli aktualne akcijske ponudbe, zanimive dražbe in novosti. Celotno ponudbo modernega pohištva in dodatkov najdete v posameznih kategorijah in njihovih številnih podkategorijah, ki vam zagotavljajo lažje nakupovanje. Tukaj najdete vidaxl kupon, če želite tudi vi nakupovati pohištvo in dekoracije ceneje.

Spletna trgovina na spletu ponuja ogromno izdelkov, kot so izdelki za kuhanje, čiščenje, dekoracije, pohištvo, kjer lahko v tem primeru uporabite vidaxl kupon za popust in z izbranim kuponom prihranite. Izdelki so za lažje iskanje razdeljeni v kategorije:

  • Pohištvo
  • Dom in vrt
  • Gradnja
  • Športna oprema
  • Oprema za živali in hišne ljubljenčke
  • Igrače in igre
  • Vozila in deli
  • Podjetništvo in industrija
  • Dojenčki malčki

vidaxl kupon
3

VidaXL outlet cene pohištva in dekoracij za dom

Z lahkoto boste občutili prednosti nakupovanja v spletni trgovini. Kategorije in filtri vas bodo vodili do tega, kar iščete, in če niste prepričani o izbiri določenega modela ali velikosti, se lahko obrnete na podporo za stranke, ki vam bo pomagala. Tudi redni popusti bodo razveselili vse, ki imate radi ugodne nakupe.

Če se naročite na njihove novice, prejmete popust pri prvem spletnem nakupu, hkrati pa boste na tekočem z vsemi najnovejšimi akcijami. Če je aktivna koda za popust ali drug popust, se ga splača izkoristiti. Kupon najdete tudi pri nas, če vam je tako bolj udobno. Poleg tega prejmete brezplačno dostavo za vsako naročilo, v uporabniškem profilu pa lahko spremljate status vašega naročila, dostave in druge koristne informacije.

Blago lahko izbirate glede na sloge in trende ali glede na posebne ponudbe dneva in ugodne ponudbe tedna. Vsekakor so zanimive tudi dražbe, kjer lahko dobite povsem unikatne izdelke po zelo ugodni, tako rekoč outlet ceni. V vseh teh kategorijah se seveda ponudba nenehno spreminja.

VidaXL outlet

Dandanes je izredno priročno, če lahko nakupujemo pohištvo za dnevno sobo, spalnico ali otroško sobo in dodatke za dom kar od doma – brez zamudnega obiska po različnih trgovinah. V tej spletni trgovini imate to možnost opraviti enostavno. Ponudbo lahko raziskujete tudi po sobah – dnevna soba, jedilnica, kuhinja, domača pisarna, spalnica, otroška soba, hodnik, kopalnica, vrt, peka na žaru.  Poleg široke ponudbe za vso družino vas čakajo tudi prijaze cene.

Dame lahko svoj dom opremijo z novim pohištvom, kot so sedežne garniture, mize, stoli, omare, fotelji in postelje. Notranje prostore doma lahko opremite z novimi kopalniškimi in vrtnimi dodatki, kuhinjsko posodo in napravami za več užitka pri kuhanju, drugimi dodatki za še bolj organiziran dom, svetili in še mnogo več. Gospodje lahko izbirajo med različnimi orodji in dodatki za orodje, strojno opremo, gradbenimi materiali, opremo za gradnjo ter dodatki za avto. Otrokom so na voljo igrače in igre, v katerih lahko uživajo doma in na prostem.

Tudi hišni ljubljenčki niso pozabljeni - zanje so na voljo postelje, hišice, ograje, boksi, povodci, pripomočki za učenje, sklede, klančine, pripomočki za urejanje domačih živali in še več. Poleg tega najdete res pestro ponudbo športne opreme za vadbo doma in na prostem – kolesa za odrasle in otroke, sup deske, mize za namizni nogomet, nogometni gol, lok, fitnes opremo ter številne druge izdelke za športne aktivnosti.

4

Vida XL Black Friday ponudba pohištva za dom in vrt

Koda za popust
Popusti
Razprodaje
Brezplačna dostava
Black friday

Ne boste zamudili največje razprodaje leta, kajne? Black friday vidaxl akcija omogoča velike popuste, zato nikar ne spreglejte kuponov za pohištvo in izdelke za dom in vrt. To je pravi čas za nakup nečesa, kar ste dolgo odlašali. Privoščite si novo pohištvo, dodatke in pripomočke za dom, kuhanje, čiščenje, vrtnarjenje, dodatke za hišne ljubljenčke, dodatke za avto, orodje in druge dobrine za vas, vašo družino in dom. Zakaj ne bi z nečim novim razveselili tudi koga drugega, ne le sebe? Vidaxl black Friday ni izjema. Tudi v tem primeru lahko uveljavite tudi njihov kupon za popust ali kodo za popust. Prepričajte se sami ob naslednjem nakupu in prihranite. Ne spreglejte kupona in ugoden termin izkoristite na poceni nakup božičnega darila. Črni petek je dan, ki se se ga vsako leto v novembru veselimo, ker prinaša ogromne popuste na veliko izdelkov. Pobrskajte tukaj za kuponi in izkoristite Black Friday Vida Xl ponudbo pohištva in dodatkov s katerimi boste polepšali dom veliko bolj poceni.

5

Ocena VidaXL

4.3

Odlična ocena

Skupna ocena 132 strank
130 __thumbsup kupcev priporoča
2 __thumbsdown kupcev ne priporoča
Odlično (4,1 - 5) 76x
Zelo dobro (3,1 - 4) 23x
Dobro (2,1 - 3) 31x
Podpovprečno (1,1 - 2) 2x
Slabo (0 - 1) 0x
6

Kako uporabiti kupone za popust VidaXL?

Ne veste točno, kako delujejo kuponi in kode za popust v spletni trgovini VidaXL? Spodaj najdete korake za hitro in preprosto uporabo kupona ali kode za popust pri nakupu:
 

Na naši spletni strani izberite določeno kodo za popust, ki jo želite uporabiti v spletni trgovini Vida XL. Kliknite oranžni gumb "Prikaži kodo".

Kopirajte ali prepišite kodo za popust in kliknite gumb »Pojdi v trgovino«. Nato boste preusmerjeni neposredno v spletno trgovino VidaXL.

V spletni trgovini Vida XL izberite izdelek, ki vas zanima, kliknite gumb "Želim" in izdelek bo samodejno dodan v spletno košarico. V spletni košarici pod izdelkom najdete razdelek »Povzetek naročila«, kjer se nahaja polje »Uporabi kodo kupona«. Tam prilepite kopirano promo kodo za popust ali jo vnesite ročno in potrdite z gumbom »Uporabi kodo«.

Izberite določen Vida XL kupon na naši spletni strani in kliknite gumb "Prikaži popust". Avtomatsko boste preusmerjeni neposredno na posebno ponudbo v spletni trgovini VidaXL, kjer lahko izdelek kupite s popustom.