VidaXL kode za popust in kuponi

17 preverjenih kod za popust in kuponov VidaXL - Junij 2023

__photo
-10%
Koda za popust
VidaXL

Koda za popust –10 % na vrtna svetila na VidaXL.si

Popust –10 % velja za nakup 2 kosov vrtnih svetil v spletni trgovini VidaXL, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Najdete Led svetilke, vrtne svetilke in lučke, talne luči, ograjo z lučmi, led reflektor, zunanja svetila in še kaj za lepši in razsvetljen vrt. Izkoristite kupon VidaXL in kupite izdelke ceneje.

Več o popustu
-10%
Koda za popust
VidaXL

Koda za popust –10 % na ležalnik na VidaXL.si

Popust –10 % velja za nakup ležalnika pri nakupu kompleta vrtnega pohištva v spletni trgovini VidaXL, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupon VidaXL in kupite izdelke ceneje. Vidaxl koda za popust je tukaj.

Več o popustu
-10%
Koda za popust
VidaXL

Koda za popust do –10 % na vrtne ograje in obrobe na VidaXL.si

Popust od 5 % –10 % velja za nakup izbranih 2 ali 3 izdelkov vrtnih ograj in obrob v spletni trgovini VidaXL, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Prejmite 5 % popust za nakup 2 in 10 % popust za nakup 3 izdelkov. Najdete lesene vrtne ograje, plastične, jeklene, raztegljive ograje, vrata za ograjo, obrobe za travo in še kaj uporabnega za lepši vrt. Izkoristite kupon VidaXL in kupite izdelke ceneje. Vidaxl koda za popust je tukaj.

Več o popustu
-10%
Koda za popust
VidaXL

Koda za popust –10 % na različne izdelke za dom in prosti čas na VidaXL.si

Popust –10 % velja za nakup izbranih izdelkov za dom in prosti čas v spletni trgovini VidaXL, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Najdete izdelke za vrt, šport, otroška igrala ali kaj drugega v akciji ter uporabite kodo za popust. Izkoristite kupon VidaXL in kupite izdelke ceneje. Vidaxl koda za popust je tukaj.

Več o popustu
-10%
Koda za popust
VidaXL

Koda za popust –10 % na lesene vrtne stole na VidaXL.si

Popust –10 % velja za nakup izbranih lesenih vrtnih stolov pri nakupu mize v spletni trgovini VidaXL, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupon VidaXL in kupite izdelke ceneje. Vidaxl koda za popust je tukaj.

Več o popustu
-10%
Koda za popust
VidaXL

Koda za popust -5 € na vrtno pohištvo nad 50 € na VidaXL.si

Popust -5 € oz do 10 % velja za nakup vrtnega pohištva nad 50 € v spletni trgovini VidaXL, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Kupite ceneje vrtne stol, mize, postelje, tabureje, sete vrtnega pohištva, vrtne škatle za shranjevanje in še kaj. Izkoristite kupon VidaXL in kupite vrtno pohištvo ceneje. Vidaxl koda za popust je tukaj.

Več o popustu
-10%
Koda za popust
VidaXL

Koda za popust -5 € na izdelke za zelenico in vrt nad 50 € na VidaXL.si

Popust -5 € oz. do 10 % velja za nakup izdelkov za zelenico in vrt nad 50 € v spletni trgovini VidaXL, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Kupite ceneje električno vrtno orodje, opremo za vrtnarjenje ter zalivanje in namakanje, vrtne lope, vrtni šotor, nadstrešek, vrtni senčnik, tendo, gugalno klop in še kaj. Izkoristite kupon VidaXL in kupite izdelke ceneje. Vidaxl koda za popust je tukaj.

Več o popustu
-10%
Koda za popust
VidaXL

Koda za popust do –10 % na cvetlična korita na VidaXL.si

Popust od 5 % –10 % velja za nakup izbranih 2 ali 3 izdelkov izbranih cvetličnih korit in cvetličnih loncev v spletni trgovini VidaXL, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Prejmite 5 % popust za nakup 2 in 10 % popust za nakup 3 izdelkov. Izkoristite kupon VidaXL in kupite izdelke ceneje. Vidaxl koda za popust je tukaj.

Več o popustu
-10%
Koda za popust
VidaXL

Koda za popust –10 % na kletke za domače živali na VidaXL.si

Popust –10 % velja za nakup 2 kletk za živali v spletni trgovini VidaXL, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Najdete mačjo hiško, pasji boks, ogrado za male živali, kletke za zajčke in še kaj. Izkoristite kupon VidaXL in kupite izdelke ceneje. Vidaxl koda za popust je tukaj.

Več o popustu
-10%
Popust
VidaXL

Popusti do –10 % na postelje in dodatke na VidaXL.si

V spletni trgovini Vida XL najdete popust do -10 % na izbrane postelje ter izbrane kose dodatkov za postelje kot je posteljni okvir.

Več o popustu
-10%
Popust
VidaXL

Popust do –10 % na pohištvo za dnevno sobo na VidaXL.si

V spletni trgovini Vida XL dobite popust do -10 % na izbrane kose pohištva za dnevno sobo. Pogoj je nakup 2 izdelkov za dnevno sobo. Izkoristite kupon VidaXL in kupite pohištvo, kot so zofe, klubske mizice in drugo pohištvo in dodatke za dnevno sobo ceneje.

Več o popustu
-10%
Popust
VidaXL

Popust do –10 % na pohištvo za dojenčke in malčke na VidaXL.si

V spletni trgovini Vida XL najdete popust do -10 % na izbrane kose pohištva za dojenčke in malčke.

Več o popustu
-10%
Popust
VidaXL

Popusti do –10 % na opremo in dodatke za vozila na VidaXL.si

V spletni trgovini Vida XL najdete popust do -10 % na izbrane izdelke za vozila in orodje ter opremo za garažo. Najdete dele in dodatke za avto ter komplete orodja in druge opreme za garažo.

Več o popustu
-10%
Popust
VidaXL

Popusti do –10 % na opremo in material za gradnjo na VidaXL.si

V spletni trgovini Vida XL najdete popust do -10 % na izbrane izdelke za gradnjo in material za gradnjo. Najdete elektro material, gradbeni material, orodje, opremo za gradnjo, črpalke, vodovodarstvo, potrošni gradbeni material in še veliko več.

Več o popustu
-10%
Popust
VidaXL

Popusti do –10 % na vrtno pohištvo na VidaXL.si

V spletni trgovini Vida XL najdete popust do -10 % na izbrane kose vrtnega pohištva.

Več o popustu
5 €
Popust
VidaXL

Popust 5 € za prvi spletni nakup na VidaXL.si

Prijavite se na e-novice v spletni trgovini Vida XL in prejmete 5 € popusta dobrodošlice pri prvem spletnem nakupu. Kupon bo poslan po elektronski pošti. Izkoristite kupon Vida XL in kupite izdelke ceneje. Popust je enkraten, kupon lahko unovčite pri nakupu vsaj za 100 €. Popust velja samo za izdelke znamke vidaXL

Več o popustu
Zastonj
Brezplačna dostava
VidaXL

Brezplačna dostava pri vsakem nakupu na VidaXL.si

V spletni trgovini Vida XL dobite pri vsakem nakupu izdelkov brezplačno dostavo. Popust za brezplačno dostavo je na voljo pod pogoji, ki jih določi trgovina sama, natančneje na spletni strani trgovine, ki se lahko občasno spremenijo.

Več o popustu


vida xl spletna trgovina
1

Pohištvo in oprema za dom po dostopnih cenah

Trgovina Vidaxl je mednarodna spletna trgovina, priljubljena tudi v Sloveniji. Ponuja široko paleto izdelkov za dom, vrt in prosti čas. Na enem mestu lahko nakupujete enostavno in ugodno pohištvo za dom in vrt, opremo in dodatke za dom in gradnjo, športno opremo, otroško opremo, dodatke za avto in garažna dela, dodatke za bivanje domačih živali, hišne ljubljenčke pa vse do orodja in pripomočkov za avtomobile, pisarniškega materiala za delo od doma in razno opremo za prosti čas in potovanja. Spletna trgovina vedno poskrbi tudi za ljubitelje ugodnih cen, če uporabite kupon vidaxl. Izkoristite njihove odlične popuste in izkoristite brezplačno dostavo za vsak nakup.  

2

VidaXL kuponi za pohištvo in dekoracije za dom

V 9 kategorijah spletne trgovine vas čaka res bogata ponudba izdelkov za obnovo doma. Vsak dan boste v tej spletni trgovini našli aktualne akcijske ponudbe, zanimive dražbe in novosti. Celotno ponudbo najdete v posameznih kategorijah in njihovih številnih podkategorijah, ki vam zagotavljajo lažje nakupovanje. Tukaj najdete vidaxl kupon, če želite tudi vi nakupovati pohištvo in dekoracije ceneje.

Spletna trgovina na spletu ponuja ogromno izdelkov, kot so izdelki za kuhanje, čiščenje, dekoracije, pohištvo, kjer lahko v tem primeru uporabite vidaxl kupon za popust in z izbranim kuponom prihranite. Izdelki so za lažje iskanje razdeljeni v kategorije:

  • Pohištvo
  • Dom in vrt
  • Gradnja
  • Športna oprema
  • Oprema za živali in hišne ljubljenčke
  • Igrače in igre
  • Vozila in deli
  • Podjetništvo in industrija
  • Dojenčki malčki

vidaxl kupon
3

VidaXL outlet cene pohištva in dekoracij za dom

Z lahkoto boste občutili prednosti nakupovanja v spletni trgovini. Kategorije in filtri vas bodo vodili do tega, kar iščete, in če niste prepričani o izbiri določenega modela ali velikosti, se lahko obrnete na podporo za stranke, ki vam bo pomagala. Tudi redni popusti bodo razveselili vse, ki imate radi ugodne nakupe.

Če se naročite na njihove novice, prejmete popust pri prvem spletnem nakupu, hkrati pa boste na tekočem z vsemi najnovejšimi akcijami. Če je aktivna koda za popust ali drug popust, se ga splača izkoristiti. Kupon najdete tudi pri nas, če vam je tako bolj udobno. Poleg tega prejmete brezplačno dostavo za vsako naročilo, v uporabniškem profilu pa lahko spremljate status vašega naročila, dostave in druge koristne informacije.

Blago lahko izbirate glede na sloge in trende ali glede na posebne ponudbe dneva in ugodne ponudbe tedna. Vsekakor so zanimive tudi dražbe, kjer lahko dobite povsem unikatne izdelke po zelo ugodni, tako rekoč outlet ceni. V vseh teh kategorijah se seveda ponudba nenehno spreminja.

VidaXL outlet

Dandanes je izredno priročno, če lahko nakupujemo pohištvo za dnevno sobo, spalnico ali otroško sobo in dodatke za dom kar od doma – brez zamudnega obiska po različnih trgovinah. V tej spletni trgovini imate to možnost opraviti enostavno. Ponudbo lahko raziskujete tudi po sobah – dnevna soba, jedilnica, kuhinja, domača pisarna, spalnica, otroška soba, hodnik, kopalnica, vrt, peka na žaru.  Poleg široke ponudbe za vso družino vas čakajo tudi prijaze cene.

Dame lahko svoj dom opremijo z novim pohištvom, kot so sedežne garniture, mize, stoli, omare, fotelji in postelje. Notranje prostore doma lahko opremite z novimi kopalniškimi in vrtnimi dodatki, kuhinjsko posodo in napravami za več užitka pri kuhanju, drugimi dodatki za še bolj organiziran dom, svetili in še mnogo več. Gospodje lahko izbirajo med različnimi orodji in dodatki za orodje, strojno opremo, gradbenimi materiali, opremo za gradnjo ter dodatki za avto. Otrokom so na voljo igrače in igre, v katerih lahko uživajo doma in na prostem.

Tudi hišni ljubljenčki niso pozabljeni - zanje so na voljo postelje, hišice, ograje, boksi, povodci, pripomočki za učenje, sklede, klančine, pripomočki za urejanje domačih živali in še več. Poleg tega najdete res pestro ponudbo športne opreme za vadbo doma in na prostem – kolesa za odrasle in otroke, sup deske, mize za namizni nogomet, nogometni gol, lok, fitnes opremo ter številne druge izdelke za športne aktivnosti.

4

Vida XL Black Friday ponudba pohištva za dom in vrt

Koda za popust
Popusti
Razprodaje
Brezplačna dostava
Black friday

Ne boste zamudili največje razprodaje leta, kajne? Black friday vidaxl akcija omogoča velike popuste, zato nikar ne spreglejte kuponov za pohištvo in izdelke za dom in vrt. To je pravi čas za nakup nečesa, kar ste dolgo odlašali. Privoščite si novo pohištvo, dodatke in pripomočke za dom, kuhanje, čiščenje, vrtnarjenje, dodatke za hišne ljubljenčke, dodatke za avto, orodje in druge dobrine za vas, vašo družino in dom. Zakaj ne bi z nečim novim razveselili tudi koga drugega, ne le sebe? Vidaxl black Friday ni izjema. Tudi v tem primeru lahko uveljavite tudi njihov kupon za popust ali kodo za popust. Prepričajte se sami ob naslednjem nakupu in prihranite. Ne spreglejte kupona in ugoden termin izkoristite na poceni nakup božičnega darila. Črni petek je dan, ki se se ga vsako leto v novembru veselimo, ker prinaša ogromne popuste na veliko izdelkov. Pobrskajte tukaj za kuponi in izkoristite Black Friday Vida Xl ponudbo pohištva in dodatkov s katerimi boste polepšali dom veliko bolj poceni.

5

Ocena VidaXL

5.0

Odlična ocena

Skupna ocena 51 strank
51 __thumbsup kupcev priporoča
0 __thumbsdown kupcev ne priporoča
Odlično (4,1 - 5) 49x
Zelo dobro (3,1 - 4) 2x
Dobro (2,1 - 3) 0x
Podpovprečno (1,1 - 2) 0x
Slabo (0 - 1) 0x