Notino kode za popust in akcije

55 preverjenih kod za popust in kuponov Notino - Junij 2024

__photo
-30%
Koda za popust
Notino

Koda za popust –30 % za nakup kozmetike in parfumov za moške na Notino.si

Koda za popust do –30 % velja za nakup izbrane kozmetike in parfumov za moške v spletni trgovini Notino, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupon Notino in kupite moško kozmetiko ceneje.

Več o popustu
-30%
Koda za popust
Notino

Koda za popust do –30 % za nakup kozmetike za moške na Notino.si

Koda za popust do 30 % velja za nakup izbrane kozmetike za moške v spletni trgovini Notino, ko v spletni košarici vnesete kodo. Izkoristite kupon Notino in kupite kozmetiko ceneje s kodo za popust.

Več o popustu
-20%
Koda za popust
Notino

Koda za popust do -20 % za kozmetiko za nego las na Notino.si

Koda za popust do 20 % velja za nakup izbrane lasne kozmetike in negovalnih izdelkov za nego las (Tigi, Brushart, Vichy, Olaplex in drugih znamk) v spletni trgovini Notino, ko v košarici vnesete kodo za popust. Velja ob nakupu izdelkov, ki niso v akciji. Izkoristite kupon Notino in kupite kozmetiko ceneje.

Več o popustu
-20%
Koda za popust
Notino

Koda za popust –20 % na naravno kozmetiko in bio kozmetiko na Notino.si

Koda za popust od –15 % do 20 % velja na izbrano naravno kozmetiko in bio kozmetiko za nego celega telesa za celo družino v spletni trgovini Notino, ko v košarici vnesete kodo. Velja ob nakupu izdelkov, ki niso v akciji. Izkoristite kupone Notino in kupite kozmetiko ceneje s kodo za popust. Koda za popust ne velja za izdelke v akciji, za izdelke na totalnem znižanju.

Več o popustu
-20%
Koda za popust
Notino

Koda za popust do –20 % na korejsko kozmetiko za celo telo na Notino.si

Koda za popust do –20 % velja za nakup izbrane korejske kozmetike za nego kože celega telesa v spletni trgovini Notino, ko v košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupone Notino in kupite kozmetiko ceneje. Koda ne velja na izdelke v akciji in znižane izdelke.

Več o popustu
-20%
Koda za popust
Notino

Koda za popust do –20 % na moške elektro brivnike in strižnike na Notino.si

Koda za popust do –20 % velja za nakup izbranih moških elektro aparatov kot so brivniki in strižniki v spletni trgovini Notino, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupon Notino in kupite kozmetiko ceneje.

Več o popustu
-15%
Koda za popust
Notino

Koda za popust –15 % na make-up kozmetiko na Notino.si

Koda za popust 15 % velja za nakup izbranih make up ličil in dekorativne kozmetike (za oči) različnih znamk v spletni trgovini Notino, ko v košarici vnesete kodo. Velja ob nakupu izdelkov, ki niso v akciji. Izkoristite kupon Notino in kupite kozmetiko ceneje.

Več o popustu
-15%
Koda za popust
Notino

Koda za popust –15 % na pro zobne paste in ščetke Mediblanc na Notino.si

Koda za popust –15 % velja na izbrane izdelke za profesionalno nego zob MEDIBLANC kot so zobne paste, ustne vodice, zobne ščetke, medzobne ščetke in drugi izdelki v spletni trgovini Notino, ko v košarici vnesete kodo. Izkoristite kupone Notino in kupite izdelke ceneje. Koda ne velja na izdelke v akciji in znižane izdelke.

Več o popustu
-15%
Koda za popust
Notino

Koda za popust –15 % na otroško kozmetiko za sončenje na Notino.si

Koda za popust –15 % velja za nakup izbrane otroške kozmetike za sončenje Nivea, La-Roche Posay, Eucerin, Bioderma in druge v spletni trgovini Notino, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupone Notino in kupite kozmetiko ceneje.

Več o popustu
-15%
Koda za popust
Notino

Koda za popust –15 % na drogerijo za mamice in otroke na Notino.si

Koda za popust 15 % velja za nakup izbrane drogerije in kozmetike izbranih znamk za zobno in osebno nego za otroke in odrasle v spletni trgovini Notino, ko v košarici vnesete kodo za popust. Velja ob nakupu izdelkov, ki niso v akciji. Izkoristite kupone Notino in kupite otroško kozmetiko ceneje.

Več o popustu
-15%
Koda za popust
Notino

Koda za popust –15 % na erotične izdelke na Notino.si

Koda za popust –15 % velja na izbrane erotične izdelke v spletni trgovini Notino, ko v košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupon Notino in kupite izdelke ceneje. Koda za popust ne velja na izdelke v akciji in znižane izdelke.

Več o popustu
-61%
Popust
Notino

Popusti do –61 % na erotične pripomočke na Notino.si

V spletni trgovini Notino boste našli popuste vse do –61 % na erotične pripomočke kot so kondomi, lubrikanti, naprave, erotična kozmetika in parfumi in drugi izdelki.

Več o popustu
-54%
Popust
Notino

Popusti do –54 % na izbrane dišave za dom in avto v akciji na Notino.si

V spletni trgovini Notino boste našli popuste do –54 % na izbrane dišave za dom in perilo ter dišave za avto v akciji.

Več o popustu
-51%
Popust
Notino

Popust do -51 % na naravno kozmetiko in bio kozmetiko na Notino.si

V spletni trgovini Notino najdete popust do -51 % na izbrano naravno kozmetiko in bio kozmetiko za nego celega telesa za celo družino. Najdete tudi ponudbo dišav za dom ter naravne parfume.

Več o popustu
-50%
Popust
Notino

Popusti do –50 % na otroško kozmetiko za zaščito pred soncem na Notino.si

V spletni trgovini Notino boste našli popust do –50 % na kozmetiko za zaščito pred soncem za otroke.

Več o popustu
-49%
Popust
Notino

Popusti do –49 % na sončno kozmetiko za zaščito pred soncem na Notino.si

V spletni trgovini Notino boste našli popust do –49 % na sončno kozmetiko za zaščito pred soncem.

Več o popustu
-48%
Popust
Notino

Popust do -48 % na darilne sete parfumov od 6 € naprej na Notino.si

V spletni trgovini Notino najdete popuste do 48 % na izbrane darile sete parfumov že od 6 € naprej za ženske, moške, uniseks in otroške sete parfumov. Raziščite sete parfumov in dišav in še več uporabnih izdelkov za darilo.

Več o popustu
-40%
Popust
Notino

Kozmetika akcija -40 % popust na kozmetiko za ženske in moške na Notino.si

V spletni trgovini Notino boste našli popuste do –40 % na izbrano žensko in moško kozmetiko priznanih blagovnih znamk. Najdete tudi kozmetične naprave v akciji. Notino akcija je tukaj vsak teden!

Več o popustu
-35%
Popust
Notino

Popusti do –35 % na okolju prijazne kreme za sončenje na Notino.si

V spletni trgovini Notino najdete popust do –35 % na kreme za sončenje varne za koralne grebene in okolju prijazne. Najdete sončne kreme za odrasle in otroke.

Več o popustu
-30%
Popust
Notino

Nori popusti do –30 % na izbrane parfume in kozmetiko na Notino.si

V spletni trgovini Notino najdete popuste do –30 % na izbrano kozmetiko, parfume, kozmetične naprave, drogerijske izdelke.

Več o popustu
-30%
Popust
Notino

Popust do -30 % na Hi-tech elektro naprave za celo telo na Notino.si

V spletni trgovini Notino najdete popust do -30 % na izbrane Hi-tech elektro naprave za celo telo za celo družino. Preverite ponudbo naprav kot je prirezovalnik, sušilnik, brivnik, likalnik za lase, električne zobne krtačke, nadomestne dele za naprave in še več.

Več o popustu
-29%
Popust
Notino

Popust do -29 % na darilne sete za moške na Notino.si

V spletni trgovini Notino boste našli popust do -29 % na izbrane darile sete za moške. Najdete kozmetiko in še več uporabnih izdelkov za darilo za njega.

Več o popustu
-29%
Popust
Notino

Popust do –29 % na parfume in dišave Carolina Herrera na Notino.si

V spletni trgovini Notino najdete popuste do -29 % na izbrane parfume, dišave, losjone, dezodorante znamke Carolina Herrera. Izkoristite akcijo in kupite parfum Carolina Herrera (212, Good Girl, Bad Boy, Very God Girl ali druge) ceneje. Preverite tudi darilne sete in parfumirano kozmetiko Carolina Herrera v akciji.

Več o popustu
-25%
Popust
Notino

Popust do –25 % na parfume in dišave Dolce&Gabbana na Notino.si

V spletni trgovini Notino boste našli popuste do -25 % na izbrane parfume in in parfumirano kozmetiko znamke Dolce&Gabbana. Izkoristite akcijo in kupite parfum Dolce&Gabbana ceneje. Preverite tudi darilne sete in parfumirano kozmetiko Dolce & Gabbana v akciji.

Več o popustu
-25%
Popust
Notino

Popust do -25 % na pro zobne paste in ščetke Mediblanc na Notino.si

V spletni trgovini Notino najdete popust do 25 % na izbrane zobne, medzobne ščetke Mediblanc in zobne paste za pro nego zob za celo družino od 0,70 € naprej. Najdete tudi ponudbo medzobnih ščetk in nego za otroške zobke.

Več o popustu
-24%
Popust
Notino

Popust do -24 % na otroške igrače in darilne sete na Notino.si

V spletni trgovini Notino boste našli popust do -24 % na izbrane darile sete in igrače za otroke. Najdete kozmetiko za dojenčke, kozmetiko za otroke, dodatke in še več uporabnih izdelkov za darilo.

Več o popustu
-23%
Popust
Notino

Popust do –23 % na parfume in dišave Zadig Voltaire na Notino.si

V spletni trgovini Notino najdete popuste do -23 % na izbrane parfume in dišave znamke Zadig & Voltaire. Izkoristite akcijo in kupite parfum Zadig Voltaire (This is her, This is him, This is us) ceneje. Preverite tudi darilne sete in parfumirano kozmetiko Zadig & Voltaire v akciji.

Več o popustu
-20%
Popust
Notino

Popust do –20 % na polnilno razpršilo za parfum na Notino.si

V spletni trgovini Notino boste našli popuste do -20 % na izbrano polnilno razpršilo za parfum iz kovine ali plastike. Izkoristite akcijo in kupite polnilno razpršilo ceneje.

Več o popustu
-19%
Popust
Notino

Parfumi akcija do - 19 % popust na ženske in moške parfume na Notino.si

V spletni trgovini Notino boste našli popuste do –19 % na izbrane parfume vsak teden. Akcija velja za ženske in moške parfume in drugo parfumirano kozmetiko.

Več o popustu
-10%
Popust
Notino

Popust do –10 % na parfume in dišave za dom Atelier Cologne na Notino.si

V spletni trgovini Notino boste našli popust do –10 % na parfume in dišave za dom znamke Atelier Cologne.

Več o popustu
POPUST
Popust
Notino

Popust na darilne sete za celo družino od 7,20 € naprej na Notino.si

V spletni trgovini Notino boste našli popust na izbrane darile sete 7,20 € naprej za ženske, moške, otroke in darilne sete primerne za celo družino. Najdete kozmetiko, parfume, naprave in dišave za dom in še več uporabnih izdelkov za darilo.

Več o popustu
7 €
Popust
Notino

Ideje za darila s kozmetiko za celo družino od 7 € na Notino.si

V spletni trgovini Notino boste našli kozmetiko, parfum in druge izdelke od 7 € naprej, primerne za rojstnodnevno, Valentinovo, novoletno darilo za ženske, moške, otroke in darilne sete primerne za celo družino. Najdete kozmetiko, parfume, naprave in dišave za dom in še več uporabnih izdelkov za darilo.

Več o popustu
6,40 €
Popust
Notino

Ugodne cene - testerji parfumov in vzorci kozmetike 6,40 € na Notino.si

V spletni trgovini Notino najdete ugodne cene z vzorci parfumov in kozmetike že za 6,40 € za ženske in moške v Discovery Box Notino paketih. Raziščite testerje sete parfumov, dišav in kozmetike in Izberite 5 vzorcev ter preizkusite po ugodni ceni kozmetiko in parfume, ki vas mikajo.

Več o popustu
-73%
Razprodaja
Notino

Razprodaja do –73 % popust na parfume - poceni ženski parfumi na notino.si

V spletni trgovini Notino boste našli popuste vse do –73 % na ženske parfume in dišave priznanih blagovnih znamk. Odprodaja parfumov velja za omejene serije, presežne zaloge v skladiščih ali sezonskih izdelkov. Poceni parfumi vas čakajo na Notino.si.

Več o popustu
-70%
Razprodaja
Notino

Razprodaja do –70 % popust na parfumirano kozmetiko na notino.si

V spletni trgovini Notino boste našli popuste vse do –70 % na parfumirano kozmetiko priznanih blagovnih znamk. Odprodaja kozmetike velja za omejene serije, presežne zaloge v skladiščih ali sezonskih izdelkov. Poceni kozmetika vas čaka na Notino.si.

Več o popustu
-58%
Razprodaja
Notino

Razprodaja do –58 % popust na izbrano kozmetiko na notino.si

V spletni trgovini Notino najdete popuste vse do –58 % na izbrano kozmetiko priznanih blagovnih znamk. Odprodaja kozmetike velja za omejene serije, zalog v skladiščih ali sezonskih izdelkov. Poceni kozmetika vas čaka na Notino.si.

Več o popustu
-50%
Razprodaja
Notino

Razprodaja do –50 % popust na parfume s poškodovano embalažo na Notino.si

V spletni trgovini Notino boste našli popuste do –50 % na parfume in parfumirano kozmetiko s poškodovano embalažo priznanih blagovnih znamk. Preverite ponudbo parfumov s poškodovano embalažo, ki jih lahko kupite še bolj poceni na Notino.si. To nima vpliva ne na kakovost njihove vsebine ne na garancijo.

Več o popustu
-42%
Razprodaja
Notino

Razprodaja do –42 % popust na parfume - poceni moški parfumi na notino.si

V spletni trgovini Notino boste našli popuste vse do –42 % na moške parfume in dišave priznanih blagovnih znamk. Odprodaja parfumov velja za omejene serije, presežne zaloge v skladiščih ali sezonskih izdelkov. Poceni parfumi vas čakajo na Notino.si.

Več o popustu
-27%
Razprodaja
Notino

Razprodaja do –27 % popust na make up kozmetiko na notino.si

V spletni trgovini Notino najdete popuste do –27 % na izbrano make up dekorativno kozmetiko priznanih blagovnih znamk.

Več o popustu
Darilo
Ugodnost
Notino

Darilo pri nakupu kozmetike in parfumov Clinique nad 50 € na Notino.si

V spletni trgovini Notino pri nakupu kozmetike in parfumov Clinique nad 50 € prejmete darilo. V košarici dobite 1 izmed 3 setov, polnih mini prodajnih uspešnic Clinique samo zase.

Več o popustu
Darilo
Ugodnost
Notino

Darilo pri nakupu kozmetike za nego las Kérastase na Notino.si

V spletni trgovini Notino pri nakupu kozmetike Kérastase (negovalnega olja Kérastase Elixir Ultime v količini 75 ml, ki ga je možno ponovno napolniti) prejmete darilo. V košarici dobite posvetlitveno olje za lase (50 ml) za nego las znamke Kérastase samo zase. Velja do razprodaje zalog.

Več o popustu
Darilo
Ugodnost
Notino

Darilo 2x pri nakupu parfuma ali kozmetike Yves Saint Laurent na Notino.si

V spletni trgovini Notino pri nakupu dišave ali kozmetike Yves Saint Laurent (vsaj 2 ženskih parfumov ali ličil te znamke) prejmete darilo. V košarici si izberite darilo mini parfum Libre in kozmetično torbico Yves Saint Laurent samo zase. Velja do razprodaje zalog

Več o popustu
Darilo
Ugodnost
Notino

Darilo pri nakupu lasne kozmetike Bumble and bumble nad 35 € na Notino.si

V spletni trgovini Notino pri nakupu prvovrstne lasne kozmetike Bumble and bumble nad 35 € prejmete darilo. V košarici prejmete izdelek za kremo za oblikovanje in krepitev las Bumble and bumble samo zase.

Več o popustu
Ideja za darilo
Ugodnost
Notino

Ideja za darilo Notino darilni boni od 25 € naprej na Notino.si

V spletni trgovini Notino najdete darilne bone v vrednostih 25 €, 50 €, 75 € in 100 €, ki jih lahko podarite za darilo. Izberite izgled bona in naročite po želji pošiljanje kupona direktno na izbran e-mail naslov. Digitalni darilni kupon, ki bo plačan takoj po opravljenem nakupu, bo poslan na vaš e-naslov takoj.

Več o popustu
Darilo
Ugodnost
Notino

Darilo pri nakupu kozmetike MAC nad 40€ na Notino.si

V spletni trgovini Notino pri nakupu 2 izdelkov kozmetike MAC nad 40 € prejmete darilo. V košarici dobite Strobe Cream MAC Cosmetics znamke Mac samo zase.

Več o popustu
Darilo
Ugodnost
Notino

Darilo 2x pri nakupu kozmetike La Roche-Posay nad 35 € na Notino.si

V spletni trgovini Notino pri nakupu izdelkov dermakozmetike La Roche-Posay nad 35 € prejmete darilo. V košarici dobite nov intenzivni serum proti temnim madežem Mela B3 (10 ml) La Roche-Posay brezplačno za darilo samo zase.

Več o popustu
Darilo
Ugodnost
Notino

Darilo pri nakupu make-up kozmetike Smashbox nad 30 € na Notino.si

V spletni trgovini Notino pri nakupu make-up kozmetike Smashbox nad 30 € prejmete darilo. V košarici si izberite mini maskaro za privihanje in ločevanje trepalnic Smashbox za darilo brezplačno.

Več o popustu
Darilo
Ugodnost
Notino

Darilo pri nakupu kozmetike Sol de Janeiro nad 130 € na Notino.si

V spletni trgovini Notino pri nakupu brazilske lepotne kozmetike Sol de Janeiro nad 130 € prejmete darilo. V košarici dobite za darilo kozmetično torbico, polno daril znamke Sol de Janeiro brezplačno samo zase. Velja do razprodaje zalog.

Več o popustu
Darilo
Ugodnost
Notino

Darilo pri nakupu moškega parfuma Armani in kozmetike na Notino.si

V spletni trgovini Notino pri nakupu moške dišave znamke Armani ali parfumirane kozmetike Armani Acqua di Giò Profondo prejmete darilo. V košarici dobite legendarno dišavo Acqua di Giò Pour Homme (15 ml) znamke Armani samo zase. Ob nakupu parfumov nad 125 €, bodo naročilu brezplačno dodali tudi praktično potovalno torbo Armani.

Več o popustu
Zastonj
Brezplačna dostava
Notino

Brezplačna dostava Zadig & Voltaire parfumov na Notino.si

V spletni trgovini Notino dobite pri nakupu Zadig & Voltaire parfuma brezplačno dostavo. Najdete parfume in darilne sete za ženske in moške ter uniseks različice, kot je na primer Zadig & Voltaire This is her, This is him, This is us in druge. Popust za brezplačno dostavo je na voljo pod pogoji, ki jih določi trgovina sama, natančneje na spletni strani trgovine, ki se lahko občasno spremenijo.

Več o popustu
Zastonj
Brezplačna dostava
Notino

Brezplačna dostava na izbrano kozmetiko za mamice in otroke na Notino.si

V spletni trgovini Notino dobite pri nakupu izbrane kozmetike za mamice in otroke nad 20 € brezplačno dostavo. Popust za brezplačno dostavo je na voljo pod pogoji, ki jih določi trgovina sama, natančneje na spletni strani trgovine, ki se lahko občasno spremenijo.

Več o popustu
Zastonj
Brezplačna dostava
Notino

Brezplačna dostava Jean Paul Gaultier parfumov na Notino.si

V spletni trgovini Notino dobite pri nakupu Jean Paul Gaultier parfuma brezplačno dostavo. Najdete parfume za ženske in moške, kot je na primer Jean Paul Gaultier Divine, Jean Paul Gaultier Scandal in druge. Popust za brezplačno dostavo je na voljo pod pogoji, ki jih določi trgovina sama, natančneje na spletni strani trgovine, ki se lahko občasno spremenijo.

Več o popustu
Zastonj
Brezplačna dostava
Notino

Brezplačna dostava moške kozmetike Eisenberg na Notino.si

V spletni trgovini Notino dobite pri nakupu luksuzne francoske moške kozmetike Eisenberg brezplačno dostavo. Popust za brezplačno dostavo je na voljo pod pogoji, ki jih določi trgovina sama, natančneje na spletni strani trgovine, ki se lahko občasno spremenijo.

Več o popustu
Zastonj
Brezplačna dostava
Notino

Brezplačna dostava pri nakupu nad 25 € na Notino.si

V spletni trgovini Notino dobite pri nakupu nad 25 € brezplačno dostavo. Popust za brezplačno dostavo je na voljo pod pogoji, ki jih določi trgovina sama, natančneje na spletni strani trgovine, ki se lahko občasno spremenijo.

Več o popustu
Zastonj
Brezplačna dostava
Notino

Brezplačna dostava pri nakupu izbrane kozmetike in parfumov na Notino.si

V spletni trgovini Notino dobite pri nakupu izbrane kozmetike in parfumov brezplačno dostavo. Popust za brezplačno dostavo je na voljo pod pogoji, ki jih določi trgovina sama, natančneje na spletni strani trgovine, ki se lahko občasno spremenijo.

Več o popustu


Notino spletna trgovina
1

Izkoristite Notino kode za ugodne nakupe vrhunske kozmetike

Notinova e-trgovina deluje v številnih evropskih državah, kjer s ponudbo kozmetike razveseljuje precejšnje število kupcev, tudi Slovenke in Slovence. Spletna parfumerija je znana po kvalitetnih in originalnih ženskih in moških parfumih, kozmetiki, ličilih, izdelkih za lase, elektro napravah za osebno nego in še marsičem. Skoraj vsak teden boste lahko našli promo kode, s katerimi boste pri nakupu številnih izdelkov precej prihranili. Kupon Notino za različne znamke in izdelke najdete na seznamu s kuponi za popust zgoraj.

Izbirajte med široko paleto izdelkov za nego kože, kozmetike, parfumov, darilnih setov, aparatov in še veliko več. Ne pozabite, Notino koda omogoči nakup izbranih izdelkov mnogo ceneje. Lahko pa izkoristite druge aktualne akcije in kupone, ki jih redno posodabljamo. Koda ali drug kupon daje kupcu odlično priložnost za nakup kakovostne kozmetike ali parfuma priznanih blagovnih znamk po nižjih cenah. Vaša denarnica vam bo hvaležna in nakupovanje bo bolj privlačno.

2

Koda za popust Notino za nakup poceni parfuma in kozmetike je tu

V spletni trgovini najdete ogromno parfumskih in toaletnih vodic za moške in ženske, pa tudi nežne otroške parfume, unisex dišave, orientalske dišave in dišave za dom, katerih vonj se bo razširil po vašem prostoru.

Ponudba je spletne parfumerije in drogerije je razdeljena na naslednje kategorije:

 • Parfumi
 • Ličila
 • Lasje
 • Braz
 • Telo
 • Zobje
 • Dišave za dom
 • Mama in otrok
 • Dermo
 • Moški
 • Ostalo
 • Akcije

notino akcije

 

V omenjenih kategorijah spletne trgovine svoje izdelke najdejo tako ženske kot moški. Ne glede na to, ali potrebujete obrazne maske, kreme, izdelke za kopel, šampone in balzame ali kakovostne zobne ščetke in paste, ustne vodice, sončne kreme, parfume ali druge priljubljene izdelke – vse to lahko ugodno kupite. 

Spletna trgovina ponuja različne parfume, toaletne dišave, parfumske vode, različne kreme, losjone za obraz in telo, čistilne vode in losjone, serume proti gubam, odstranjevalce ličil, vlažilne kreme za različne tipe kože, maskare, šminke in bleščila za usta, pudre, lake za nohte, balzame za lase, utrjevalce, samoporjavitvene kreme, losjone in spreje za po sončenju ter številne druge izdelke svetovno znanih blagovnih znamk. S kuponi lahko zelo ugodno kupite tudi premium blagovne znamke, le uporabite kupon Notino, dokler je še v veljavi.

3

Notino akcija razveseli vsakega

Ženske, ki želijo poudariti svojo naravno lepoto ali narediti bolj izrazit make-up za različne priložnosti ali pa le želijo preizkusiti nekaj bolj drznega, lahko izbirajo med kvalitetnimi maskarami šminkami in bleščili, svinčniki za obrvi, senčili in drugimi ličili. Poleg tega pa so popusti konkretni. Vsi izdelki, ki jih ponuja spletna trgovina, so kakovostnih blagovnih znamk. Našli boste tudi vlažilne kreme, balzame za ustnice, gele in pene za britje, britvice, kreme proti gubam, maskare, podlage, bleščila za ustnice in šminke, svinčnike za obrvi, lake za nohte, odstranjevalce laka za nohte itd. Akcija kozmetike je priložnost, da so nakupi še bolj ugodni. Lahko pa dobite tudi darilo izbrane znamke kot je šminka, kozmetična torbica, mini parfum, krema, elektro naprava za osebno nego in druga presenečenja v obliki discovery boxa.

Notino akcija

Ta spletna trgovina ponuja samo izdelke kakovostnih blagovnih znamk. Najdete tudi premium kozmetiko in parfume. V ponudbi je tudi naravna kozmetika in bio kozmetika za nego celega telesa za celo družino za katere tudi velja Notino popust. Na izbiro so tudi naravne dišave za dom ter naravni parfumi, znamk na izbiro je res veliko. Najbolj razveseljujoče je, da lahko s kuponi, popusti ali različnimi akcijami, kot je brezplačna dostava, dobite več za svoj denar praktično skozi celo leto.

4

Notino Black Friday popusti

Koda za popust
Popusti
Razprodaje
Brezplačna dostava
Črni petek
Darilo

Že odštevate dneve do popustov Črnega petka? Vsakoletna Black friday Notino ponudba je odlična priložnost za ugoden nakup parfuma, ki si ga že dolgo želite. Z Notino kuponi prihranite denar tudi na črni petek in razveselite sebe ali svoje bližnje. Prihranite vsaj 40 % za nakup darilnih setov kozmetike in modnih dišav za decembrska darila svojim najdražjim ali za kakšno darilo za rojstni dan. Z darilom ne boste zgrešili, dobre ideje najdete tudi v trgovini. Ne pozabite, da so lahko na črni petek aktualne tudi kode za popust ter, da njihov Black Friday poteka ne le v novembru ampak tudi poleti. To je super priložnost za lov na poceni parfume in kozmetiko. Izkoristite to obdobje za nakup poceni parfuma ali elektro naprav za nego telesa ali obraza, kozmetike in drogerije za nego dojenčka ali kozmetike za mamice in pred nakupom preverite aktualne akcije in kupone tukaj, ko je lahko na voljo tudi brezplačna dostava.   

5

Ocena Notino

4.6

Odlična ocena

Skupna ocena 529 strank
527 __thumbsup kupcev priporoča
2 __thumbsdown kupcev ne priporoča
Odlično (4,1 - 5) 397x
Zelo dobro (3,1 - 4) 104x
Dobro (2,1 - 3) 26x
Podpovprečno (1,1 - 2) 2x
Slabo (0 - 1) 0x
6

Kako uporabiti kupon za popust Notino?

Ne veste točno, kako delujejo kuponi in kode za popust v spletni trgovini Notino.si? Spodaj najdete korake za hitro in preprosto uporabo kupona ali kode za popust pri nakupu:

Na naši spletni strani izberite določeno kodo za popust, ki jo želite uporabiti v spletni trgovini Notino.si. Kliknite oranžni gumb "Prikaži kodo".

Kopirajte ali prepišite kodo za popust in kliknite gumb »Pojdi v trgovino«. Nato boste preusmerjeni neposredno v spletno trgovino Notino.si.

V spletni trgovini Notino izberite izdelek, ki vas zanima, pritisnite gumb "Dodaj v košarico" in izdelek bo samodejno dodan v spletno košarico. V spletni košarici pod izdelkom najdete razdelek »Uporabite kodo popusta«, kjer se nahaja polje »Vnesi kodo za popust«. Tam prilepite kopirano kodo za popust ali jo vnesite ročno in potrdite z gumbom »Uporabi popust«.

Izberite določen kupon za popust Notino na naši spletni strani in kliknite gumb "Prikaži popust". Avtomatsko boste preusmerjeni neposredno na posebno ponudbo v spletni trgovini Notino.si, kjer lahko izdelek kupite s popustom.