Electronic Star kuponi za popust in popusti

23 preverjenih kod za popust in kuponov Electronic Star - Maj 2024

__photo
-55%
Koda za popust
Electronic Star

Koda za popust do –55 % dodatno na izdelke za dom na electronic-star.si

Koda za popust do 55 % velja dodatno za nakupe izbranih izdelkov za dom v spletni trgovini Electronic-star, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Najdete vrtno pohištvo, visoke grede, kuhinjske plošče. Pa tudi grelnike, hladilnike, aparate za kavo, kuhinjske robote, pečice, razvlažilce zraka in še kaj z dodatnimi popusti med 5 % in 55 %. Izkoristite kupon Electronic star in kupite vse izdelke ceneje.

Več o popustu
5 €
Koda za popust
Electronic Star

Koda za popust 5 € za prvi spletni nakup na Electronic-star.si

Prijavite se na e-novice v spletni trgovini Electronic star in prejmete 5 € popusta dobrdošlice pri prvem spletnem nakupu. Kupon bo poslan po elektronski pošti. Izkoristite kupon Electronic star in kupite izdelke ceneje. Popust je enkraten, kupon lahko unovčite pri nakupu vsaj za 50 €.

Več o popustu
-65%
Popust
Electronic Star

Popusti do –65 % na velike kuhinjske aparate na electronic-star.si

V spletni trgovini Electronic-star boste našli popuste vse do –65 % na velike kuhinjske aparate kot so hladilniki, električna vgradna pečica, kuhinjska napa, kuhalna plošča, električna pečica, vinska omara in še mnogo več.

Več o popustu
-64%
Popust
Electronic Star

Popusti do –64 % na izdelke za otroke in otroško sobo na electronic-star.si

V spletni trgovini Electronic-star boste našli popuste vse do –64 % na izbrane izdelke za otroke in otroško sobo, kot je pohištvo za otroke, izdelke za zabavo, šport in prosti čas kot so karaoke in še več.

Več o popustu
-62%
Popust
Electronic Star

Popusti do –62 % na ventilatorje na electronic-star.si

V spletni trgovini Electronic-star boste našli popuste vse do –62 % na ventilatorje.

Več o popustu
-58%
Popust
Electronic Star

Popusti vse do –58 % na fitnes opremo na electronic-star.si

V spletni trgovini Electronic-star boste našli popuste vse do –58 % na izbrano fitnes opremo.

Več o popustu
-55%
Popust
Electronic Star

Popusti do –55 % na ozvočenje in razsvetljavo za dogodke electronic-star.si

V spletni trgovini Electronic-star boste našli popuste vse do –55 % na ozvočenje in razsvetljavo za dogodke kot je poroka, proslava, ples, poslovna konferenca ali spletni stream.

Več o popustu
-53%
Popust
Electronic Star

Popusti do –53 % na karaoke sisteme in Jukeboxe electronic-star.si

V spletni trgovini Electronic-star boste našli popuste vse do –53 % na karaoke sisteme in Jukeboxe.

Več o popustu
-51%
Popust
Electronic Star

Popusti do –51 % na prenosne klime in klima naprave na electronic-star.si

V spletni trgovini Electronic-star boste našli popuste vse do - 51 % na prenosne klime. Najdete tudi druge klimatske naprave (okenske klimatske naprave, klime za počitniške prikolice in še kaj).

Več o popustu
-49%
Popust
Electronic Star

Popusti vse do –49 % na žare na electronic-star.si

V spletni trgovini Electronic-star boste našli popuste vse do –49 % na električne žare in žare na premog.

Več o popustu
-46%
Popust
Electronic Star

Popusti vse do –46 % na izdelke za igre in zabavo na electronic-star.si

V spletni trgovini Electronic-star boste našli popuste vse do –46 % na izbrane izdelke za igro in zabavo za otroke in tudi za odrasle kot je pikado, detektor kovin, gugalnica, družabne igre, igre za pare, igre za medsebojno spoznavanje, poročna igra

Več o popustu
-46%
Popust
Electronic Star

Popusti do –46 % na namizne igre - biljard, nogomet na electronic-star.si

V spletni trgovini Electronic-star boste našli popuste vse do –46 % na izbrane namizne igre kot je BeerCup, namizni nogomet, multigame igralna miza, biljardna miza

Več o popustu
-45%
Popust
Electronic Star

Popusti vse do –45 % na pametne cvetlične lončke na electronic-star.si

V spletni trgovini Electronic-star boste našli popuste vse do –45 % na pametne cvetlične lončke in dodatke za vzgojo rastlin.

Več o popustu
-43%
Popust
Electronic Star

Popusti do –43 % na vrtno pohištvo na electronic-star.si

V spletni trgovini Electroni star najdete popust do –43 % na izbrano vrtnego pohištvo kot so vrtne garniture, vrtne mize in stoli, ležalniki, gugalnice, pavilijoni, pergole, party šotori, vozički za pijačo, senčniki in stojala, vrtni tuši, blazine ter zaščite pred pogledi.

Več o popustu
-43%
Popust
Electronic Star

Popusti vse do –43 % na opremo za vrt na electronic-star.si

V spletni trgovini Electronic-star boste našli popuste vse do –43 % na izbrano opremo za vrt. Od vrtne opreme do vrtnih kaminov.

Več o popustu
-42%
Popust
Electronic Star

Popust do –42 % na vrtno tehniko, pripomočke za gojenje na electronic-star

V spletni trgovini Electronic-star najdete popust do –42 % pri nakupu izbrane vrtne tehnike in pripomočkov za gojenje kot je namakalni sistem, grelni kabel za rastline, vrtna cev, razdelilnik, vrtna vtičnica, vrtni stol, grow box šotor za gojenje, vlečni voziček in še kaj uporabnega za vrt in gojenje rastlin.

Več o popustu
-36%
Popust
Electronic Star

Popusti do –36 % na avto Hi-Fi opremo na electronic-star.si

V spletni trgovini Electronic-star boste našli popuste vse do –36 % na avto Hi-Fi opremo.

Več o popustu
-35%
Popust
Electronic Star

Popusti vse do –35 % na vrtne paviljone na electronic-star.si

V spletni trgovini Electronic-star boste našli popuste vse do –35 % na vrtne paviljone in tende.

Več o popustu
-34%
Popust
Electronic Star

Popusti vse do –34 % na vrtne dekoracije in dodatke na electronic-star.si

V spletni trgovini Electronic-star boste našli popuste vse do –34 % na vrtne dekoracije in dodatke.

Več o popustu
-25%
Popust
Electronic Star

Popust do –25 % na pisalne mize nastavljive po višini na electronic-star.si

V spletni trgovini Electronic-star boste našli popuste vse do –25 % na izbrane pisalne mize nastavljive po višini za otroško sobo, mladinsko sobo ali računalniško delovno sobo.

Več o popustu
-55%
Razprodaja
Electronic Star

Razprodaja do –55 % na elektroniko za dom in zabavo na electronic-star.si

V spletni trgovini Electronic-star boste našli popuste vse do –55 % na izbrane izdelke za dom in zabavo kot so aparati za gospodinjstvo, vrt, zabavna elektronika in fitnes oprema, oprema za šport.

Več o popustu
-52%
Razprodaja
Electronic Star

Razprodaja vse do –52 % na grelnike na electronic-star.si

V spletni trgovini Electronic-star boste našli popuste vse do –52 % na izbrane grelnike kot so električni grelnik, IR, kaminske peči, plinski grelniki, kopalniški radiatorji, grelnik za teraso, električne odeje in še več.

Več o popustu
Zastonj
Brezplačna dostava
Electronic Star

Brezplačna dostava pri nakupu na electronic-star.si

V spletni trgovini Electronic star dobite pri nakupu izdelkov brezplačno dostavo. Velja za plačila s kreditno kartico, Pay Pal plačilo ali plačilo z bančnim nakazilom. Pri pošiljkah z odkupnino po povzetju znaša cena dostave 2 €. Popust za brezplačno dostavo je na voljo pod pogoji, ki jih določi trgovina sama, natančneje na spletni strani trgovine, ki se lahko občasno spremenijo.

Več o popustu


electronic star trgovina
1

Electronic star trgovina omogoča prihodnost nakupovanja naprav za dom

Nakupovanje gospodinjskih aparatov in zabavne elektronike v fizičnih trgovinah hitro postaja preteklost. Spletna trgovina Electronic star omogoča hitro iskanje z nekaj kliki na miško in najdete vse, kar potrebujete. V iskalnik morate le vnesti blagovno skupino ali znamko, ki vas zanima in naslednjo sekundo se boste počutili, kot da ste v trgovini in preverite nešteto izdelkov. Trgovina ponuja pohištvo, naprave za gretje in hlajenje doma, opremo za vrt, ozvočenje in razno drugo audio in hifi opremo, fitnes naprave in športno opremo, pa tudi izdelke za aktiven prosti čas odraslih in otrok.

Vsi izdelki so natančno opisani, z dobrimi fotografijami, ki pripomorejo, da je kupcu vse popolnoma jasno. Tudi pri spletnem nakupovanju izkoristite možnost primerjave izdelkov, saj je odlčitev za nakup ustreznega izdelka velik lažja. Najdete veliko vrst elektro naprav in opreme in poiščite najboljši izdelek z najbolj privlačnimi cenami v času kakšne akcije, kode ali razprodaje. Nakupovanje je hitro, učinkovito in varno, podjetje pa zbuja veliko zaupanje, kar potrjuje stalno rastoče število novih kupcev. Z nemško kakovostjo po odličnih cenah je podjetje ustvarilo kupcem odličen občutek na trgu.

2

Electronic star kupon

Trgovina v Sloveniji ponuja visokokakovostne gospodinjske aparate, DJ opremo in ozvočenje, HiFi in TV, avdio, športno in fitnes opremo ter pripomočke. Če iščete vrhunsko elektroniko, boste v spletni trgovini našli elektroniko za dom in zabave ter dogodke po ugodnih cenah. Izkoristite kupon Electronic star za ugodne izdelke kot je zabavna elektronika ali pa kupite ugodno belo tehniko, kuhinjske aparate, mikrofone, studijsko opremo, ozvočenje, pa tudi zvočnike, predvajalnike, tekalne steze, opremo za otroško sobo in še veliko več. Izbirajte med izborom elektronike z edinstvenim dizajnom znamk.

Izbira v tej trgovini je izjemno raznolika. Ne glede na to, ali iščete najnovejšo avdio opremo, vrhunski gospodinjski aparat ali pa profesionalno tonsko opremo, vedno boste odkrili kvalitetne izdelke priznanih blagovnih znamk. Vsak kupon je ključ do izjemnih prihrankov pri nakupu vrhunske elektronike. Kupone, ki jih najdete pri nas lahko izkoristite tudi za polovične prihranke. Ne glede na to, ali iščete nove zvočnike, gospodinjske aparate ali športno opremo, kupon vam omogoča, da svoje želje uresničite po še bolj dostopnih cenah. Torej bodite pozorni na naše aktualne kupone, saj vam bodo omogočili prihranke in še bolj prijetno izkušnjo nakupovanja.

Ponudba e-trgovine je razdeljena na naslednje kategorije:

  • naprave za gospodinjstvo
  • oprema za vrt
  • ozvočenje
  • hifi in tv oprema
  • fitnes in športna oprema
  • outdoor in prosti čas
  • za otroke

Electronic star kupon
3

Electronic star popust

Iščete nov hladilnik, kuhalnik, glasbilo, pomivalni stroj ali morda družabne igre po dostopni ceni? Potem ne oklevajte in preverite ponudbo izdelkov ter različne popuste v spletni trgovini ter vedno uporabite electronic star kupon za popust, ki ga odkrijete tudi tukaj. Kako uloviti popuste v tej trgovini? Možnosti so številne, kot naprimer kuponi za popust, aktivna koda za popust, sezonske razprodaje, črni petek popusti. Popust lahko znaša 5 % ali celo več kot 50 %. Privlačna je tudi njihova sezonska razprodaja v posameznih kategorijah s popusti do 65 %, kar je ogromno. Predvsem če kupujete gospodinjske aparate ali zabavno elektroniko, lahko prihranite veliko.

Electronic star slovenija

Izkoristite poletne, zimske, spomladanske in jesenske popuste in bodite pozorni tudi na nove akcije v prvem spletnem zavihku, tako boste vedno prepričani, da nakupujete najugodneje. Vendar ne pozabite, da ima vsaka promocija določen čas trajanja. Torej, če ste opazili dobro ponudbo ali popusti vključujejo tiste izdelke, ki vas zanimajo, ne odlašajte in hitro ukrepajte. Ne zamudite 5 evrov popusta za vse nove stranke, brezplačna dostava pa naredi nakupovanje še enostavnejše in prijetnejše. Za nepotrpežljive ima spletno mesto celo posebno število izdelkov s krajšim rokom dostave. Na voljo vam je tudi ekipa za spletno podporo, ki vam pomaga izbrati izdelek, ki ustreza vašim pričakovanjem in zahtevam. Prav tako se lahko posvetujete s trgovino prek spletnega klepeta v primeru dvoma. Če želite izvedeti več o popustih, lahko svoja vprašanja naslovite tudi na osebje, ki vas usmeri do najboljših ponudb.

4

Electronic star Black Friday

Koda za popust
Popusti
Razprodaje
Brezplačna dostava
Black friday

Black Friday popusti v tej trgovini so priložnost, da izkusite vrhunsko elektroniko po najboljših cenah. Na ta dan, znanem po norih popustih, se lahko veselite izjemnih ponudb na širokem izboru izdelkov, vključno z avdio opremo, gospodinjskimi aparati in športno opremo. Black Friday Electronic star prinaša super akcije in kode za popust, ki vam omogočajo prihranke in uresničitev tehnoloških želja. Kupite ceneje kuhinjske plošče, retro gramofon, električni kamin z norim popustom Črnega petka. S sledenjem našim posebnim ponudbam boste deležni najboljših cen in edinstvenih priložnosti za nakupovanje vrhunske opreme. Ne zamudite te izjemne priložnosti za nakupovanje po nizkih cenah in nadgradnjo vaših elektronskih naprav. Potrebujete še kakšno idejo za nakup božičnega darila za aktivne v času Black Friday akcije v tej trgovini? Izkoristite kupon Electronic star in si zagotovite poceni pohodne palice, vadbeno klop, uteži, sobno kolo, eliptik, podloge za vadbo, ravnotežne blazine, masažne mize, športne kamere, ženske in moške fitnes majice in fitnes hlače, športna oblačila, smučarska očala, funkcionalna oblačila, kolesarske torbe, vrtni trampolini, fitnes trampolini, nahrbtniki, spalne vreče, napihljive vzmetnice, podloge, šotori, opremo za kampiranje, namizni nogomet, namizni hokej, namizni tenis, mize za biljard, skiro, otroške gugalnice, akvarijske filtre ali detektorje kovin. Še več idej za darila za celo družino najdete če obiščete spletno trgovino.
 

5

Ocena Electronic star

4.2

Odlična ocena

Skupna ocena 209 strank
207 __thumbsup kupcev priporoča
2 __thumbsdown kupcev ne priporoča
Odlično (4,1 - 5) 97x
Zelo dobro (3,1 - 4) 80x
Dobro (2,1 - 3) 30x
Podpovprečno (1,1 - 2) 2x
Slabo (0 - 1) 0x
6

Kako uporabiti kupon za popust Electronic star

Ne veste točno, kako delujejo kuponi in kode za popust pri Electronic-star.si? Spodaj najdete korake za hitro in preprosto uporabo kupona ali kode za popust pri nakupu:
 

Na naši spletni strani izberite določeno kodo za popust, ki jo želite uporabiti v spletni trgovini Electronic star Slovenija. Kliknite oranžni gumb Prikaži kodo.

Kopirajte ali shranite kodo za popust in pritisnite gumb na kuponu "Pojdi v trgovino". Po tem boste preusmerjeni neposredno v spletno trgovino Electronic-star.si

V spletni trgovini Electronic-star.si izberite izdelek, ki vas zanima, kliknite gumb "Dodaj v košarico" in izdelek se bo samodejno pojavil v spletni košarici. V spletni košarici, v razdelku Moja košarica, se na dnu nahaja polje Uporabite kupon. Tam prilepite skopirano kodo za popust ali jo vnesite ročno in potrdite z gumbom "Uporabite kupon".

Izberite določen kupon za popust Electronic star na naši spletni strani in kliknite gumb "Prikaži popust". Avtomatsko boste preusmerjeni neposredno na posebno ponudbo v spletni trgovini Electronic star Slovenija, kjer lahko izdelek kupite s popustom.