Malinca kode za popust in popusti

28 preverjenih kod za popust in kuponov Malinca - Maj 2024

__photo
-10%
Koda za popust
Malinca

Koda za popust –10 % na celoten nakup vseh izdelkov na Malinca.si

Popust –10 % velja za nakup vseh izdelkov kot so vitamini, prehranska dopolnila, kozmetika, zdrava prehrana in vsi drugi izdelki v spletni trgovini Malinca, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupon Malinca in kupite izdelke ceneje.

Več o popustu
Zastonj
Koda za popust
Malinca

Koda za brezplačno dostavo na vse izdelke nad 15 € na Malinca.si

Koda za popust na Malinca dostavo velja za nakup vseh izdelkov nad 15 € kot so vitamini, prehranska dopolnila, kozmetika, zdrava prehrana in vsi drugi izdelki v spletni trgovini Malinca, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupon Malinca in kupite izdelke ceneje z brezplačno poštnino. Popust za brezplačno dostavo je na voljo pod pogoji, ki jih določi trgovina sama, natančneje na spletni strani trgovine, ki se lahko občasno spremenijo.

Več o popustu
-40%
Popust
Malinca

Popust -40 % na prehranska dopolnila z naročnino na Malinca.si

V spletni trgovini Malinca dobite popust -40 % na vsa Malincina prehranska dopolnila ob naročnini. Izdelke, vezane na naročnino, odpošiljajo avtomatsko. Tri dni pred vsako novo pošiljko prejmete obvestilo na e-mail, naročnino pa lahko vedno tudi urejate, preskočite ali kadar koli (po drugi pošiljki) prekličete. Vsa prehranska dopolnila so od četrtka, 10.9.2023, dalje na voljo tudi z naročnino.

Več o popustu
-33%
Popust
Malinca

Popust do -33 % na naravno kozmetiko za nego obraza in telesa na Malinca.si

V spletni trgovini Malinca boste našli popust do -33 % na naravno kozmetiko za nego obraza in telesa.

Več o popustu
-50%
Popust
Malinca

Popust do -50 % na prehranske dodatke za vegane in kozmetiko na Malinca.si

V spletni trgovini Malinca boste našli popust vse do -50 % pri nakupu prehranskih dopolnil za vegane in kozmetike.

Več o popustu
-40%
Popust
Malinca

Popust do -40 % na izdelke Malinca kids na Malinca.si

V spletni trgovini Malinca najdete popust do -40 % na imunobiotike za otroke in multivitamine za otroke linije za otroke Malinca kids. Oba izdelka sta primerna za otroke od 3. do 14. leta starosti, oziroma lahko jih uživajo že prej, ko otroci znajo sami prežvečiti gumi bonbone.

Več o popustu
-36%
Popust
Malinca

Popust do -36 % na kosmiče, granole, semena za zdrav zajtrk na Malinca.si

V spletni trgovini Malinca najdete popust do -36 % na kosmiče, čokomalinček, granole, semena za zdrav zajtrk otrok in odraslih.

Več o popustu
-30%
Popust
Malinca

Popust do -30 % na linijo za nego las na Malinca.si

V spletni trgovini Malinca boste našli popust do -30 % na linijo za nego las kot je Premium Naravni šampon za lase, naravni balzam za lase za globinsko nego las.

Več o popustu
-30%
Popust
Malinca

Popust -30 % na encime in vlaknine Prebavni miks na Malinca.si

V spletni trgovini Malinca najdete 30 % popust na encime in vlaknine Prebavni miks. Napitek z okusom manga in jabolka. Vsebuje 5 vrst prebavnih encimov, 4 vrste prehranskih vlaknin za podporo prebavi, L-glutamin, kurkumin ter naravni vitamin C in cink.

Več o popustu
-25%
Popust
Malinca

Popust do -25 % na linijo Hair & Nails beauty na Malinca.si

V spletni trgovini Malinca najdete popust do -25 % na linijo za nego las in nohtov Hair & Nails beauty v različnih pakiranjih od 1 kosa do 5 kosov. Prehransko dopolnilo Hair & Nails Beauty telo oskrbi z biotinom, ki prispeva k ohranjanju zdravih las, hkrati pa poskrbi za vnos lepotnega minerala za vse, ki želijo telesu ponuditi MSM in vitamin C v naravni obliki. Lepih las, nohtov in kože vam tako ne bo potrebno več le občudovati.

Več o popustu
-25%
Popust
Malinca

Popust do -25 % na energijske napitke na Malinca.si

V spletni trgovini Malinca boste našli popust vse do -25 % na energijske napitke kot so energijski nadomestki kave, fermentiran čaj ali naravni energijski napitki. Najdete super kavice, pink latte mix, vročo čokolado, kombucho malina, matcha latte mix, maca kavo in še kaj.

Več o popustu
-25%
Popust
Malinca

Popust do -25 % na izdelke iz pravega kakava in čokolade na Malinca.si

V spletni trgovini Malinca boste našli popust vse do -25 % na izdelke iz pravega 100 % kakava in čokolade brez trsnega sladkorja, slajene samo s stevijo

Več o popustu
-25%
Popust
Malinca

Popust do -25 % na ovseno kašo Čokomalinček na Malinca.si

V spletni trgovini Malinca najdete popust do -25% na čokomalinček ekološke pridelave brez belega sladkorja za sladek zajtrk otrok in odraslih. Ovsena kaša s kakavom Čokomalinček je tudi vir prehranskih vlaknin in vir beljakovin

Več o popustu
-25%
Popust
Malinca

Popust -25 % na čokoladno lešnikov namaz na Malinca.si

V spletni trgovini Malinca najdete popust -25 % na čokoladno lešnikov namaz ekološke pridelave za sladek zajtrk otrok in odraslih. Namaz ima izboljšano recepturo s še več lešniki in kakava.

Več o popustu
-22%
Popust
Malinca

Popust -22 % na anti-age serum C15 Booster na Malinca.si

V spletni trgovini Malinca najdete 22% popust na anti-age serum C15 Booster ob nakupu 3 kosov. Zraven je vključena še brezplačna poštnina. Serum C15 Booster je multiantioksidantni serum – mešanica izredno močnih, kompatibilnih in sinergijsko delujočih antioksidantov. Primeren je za nego vseh tipov kože.

Več o popustu
-20%
Popust
Malinca

Popust - 20 % na kolagen Up na Malinca.si

V spletni trgovini Malinca boste našli popust -20 % na kolagen Up ob nakupu 2 izdelkov.

Več o popustu
-17%
Popust
Malinca

Popust -17 % na serum retinol na Malinca.si

V spletni trgovini Malinca najdete 17 % popust na serum retinol. Premium Serum Retinol+ je napredna in intenzivna nočna nega s trojno močjo, ki združuje liposomski retinol, Granactive retinoid HPR in bakuchiol ter plemenite sestavine za mladosten sijaj kože obraza.

Več o popustu
-50%
Razprodaja
Malinca

Razprodaja do –50 % popust na izdelke za zdravje na malinca.si

V spletni trgovini Malinca boste našli popuste vse do –50 % na izbrane prehranske dodatke, zdrave in naravne izdelke in prehrano,

Več o popustu
-50%
Razprodaja
Malinca

Razprodaja do –50 % popust na spletne vadbe Malinca na Malinca.si

V spletni trgovini Malinca boste našli popust do 50 % na celotne programe Malincinih spletnih vadb. Na voljo so 3 različni spletni programi vadb: TNZ preoblikovanje telesa (primerno za moške in ženske), Streching telesa (primerno za moške in ženske) in Vadba za nosečnice (primerno za nosečke).

Več o popustu
-22%
Razprodaja
Malinca

Razprodaja do –22 % popust na Serum C15 Booster na malinca.si

V spletni trgovini Malinca boste našli popust do –22 % na anti-age serum C15 Booster na Malinca.si. Pri nakupu enega prihranite 17 % pri nakupu treh serumov pa 22 %.

Več o popustu
-16%
Razprodaja
Malinca

Razprodaja –16 % popust na vitamin D3 na Malinca.si

V spletni trgovini Malinca boste našli popust –16 % na vitamin D3 ob naročilu 2 kosov (120 kapsul) vitamina.

Več o popustu
-25%
Ugodnost
Malinca

Darilo pri nakupu arašidovega namaza 3+1 na Malinca.si

V spletni trgovini Malinca pri nakupu 3 kosov 100 % arašidovega namaza prejmete darilo. V košarici dobite še 1 arašidovo maslo brezplačno.

Več o popustu
Darilo
Ugodnost
Malinca

Darilo pri nakupu ricinusovega olja iz ekološke pridelave na Malinca.si

V spletni trgovini Malinca pri nakupu ricinusovega olja iz ekološke pridelave prejmete darilo. V košarici dobite ščetko za nanos olja na trepalnice in obrvi samo zase.

Več o popustu
Darilo
Ugodnost
Malinca

Darilo pri nakupu riža, testenin brez ogljikovih hidratov 5+1 na Malinca.si

V spletni trgovini Malinca pri nakupu riža in testenin brez ogljikovih hidratov prejmete darilo. V košarici dobite še 1 testenine oziroma riž brezplačno.

Več o popustu
Darilo
Ugodnost
Malinca

Darilo pri nakupu Omega 3 v kapsulah 1+1 na Malinca.si

V spletni trgovini Malinca pri nakupu Omega 3 v kapsulah prejmete darilo. V košarici dobite še ene Omega 3 v kapsulah v pakiranju 60 kapsul samo zase. Kapsule Omega 3 so naravno prehransko dopolnilo iz alg in so odlična in okolju prijazna alternativa omega 3

Več o popustu
Zastonj
Brezplačna dostava
Malinca

Brezplačna dostava -50 % za eno leto po akcijski ceni na Malinca.si

V spletni trgovini Malinca lahko dobite brezplačno dostava za eno leto kar 50 % ceneje. Popust za brezplačno dostavo je na voljo pod pogoji, ki jih določi trgovina sama, natančneje na spletni strani trgovine, ki se lahko občasno spremenijo.

Več o popustu
Zastonj
Brezplačna dostava
Malinca

Brezplačna dostava za koencim Q10 na Malinca.si

V spletni trgovini Malinca ob nakupu koencima Q10 dobite brezplačno dostavo. Popust za brezplačno dostavo je na voljo pod pogoji, ki jih določi trgovina sama, natančneje na spletni strani trgovine, ki se lahko občasno spremenijo.

Več o popustu
Zastonj
Brezplačna dostava
Malinca

Brezplačna dostava pri nakupu izdelkov nad 60 € na Malinca.si

V spletni trgovini Malinca dobite pri nakupu izdelkov nad 60 € brezplačno dostavo. Popust za brezplačno dostavo je na voljo pod pogoji, ki jih določi trgovina sama, natančneje na spletni strani trgovine, ki se lahko občasno spremenijo.

Več o popustu


spletna trgovina Malinca
1

Spletna trgovina Malinca z zdravo prehrano in naravno kozmetiko

Malinca trgovina ima raznoliko ponudbo naravnih in ekoloških izdelkov, od zdrave hrane in pijače do kozmetike za osebno nego in wellness. Top prodajne izdelke lahko nakupujete tudi v 8 trgovskih verigah po Sloveniji: Hofer, E.Leclerc, DM, Mercator, Tosama Bela Štacuna, Tuš Drogerija, Kalia, Leposana. Malincina ekipa že 10 let strastno skrbi za ponudbo več kot 100 izdelkov za dobro počutje, ki ustrezajo strogim standardom kakovosti, trajnosti in učinkovitosti in so hkrati tudi prijetni za uporabo in uživanje.

Spletna trgovina je zasnovana tako, da nudi brezhibno nakupovalno izkušnjo. Z enostavno navigacijo, podrobnimi opisi izdelkov in ocenami strank se lahko premišljeno odločite in poiščete popolne izdelke, ki ustrezajo vašemu življenjskemu slogu. Ponujajo tudi varne možnosti plačila in zanesljive storitve pošiljanja, da zagotovijo, da naročeni izdelki prispejo do vas v 2 delovnih dneh in v odličnem stanju. Zavezani so trajnosti in zmanjševanju ekološkega odtisa. Izdelki Malince so zapakirani v embalaži, ki je okolju prijazna, podpirajo dobavitelje, ki dajejo prednost etičnemu pridobivanju in proizvodnim praksam, prizadevajo si prispevati k bolj zdravemu planetu, hkrati pa služiti potrebam kupca z naravnimi izdelki za dobro počutje in zdrav življenski slog.

2

Malinca popust za nakup naravnih izdelkov je tukaj

Če bi radi kupili ceneje, preverite akcijske cene zdravih in naravnih izdelkov, med njimi TOP prodajne hite Malince v akciji meseca.

Malinca razprodaja je akcija izbranih izdelkov za zdravje, za katere pripravljajo novo embalažo in zato v skladišču pripravljajo prostor za nove Malincine izdelke. To je odlična priložnost, da kakšen priljubljen izdelek kupite kar 30 % ceneje. Občasno je na voljo razprodaja izdelkov s 50 % popustom, ki imajo kratek rok uporabe.

Privlačna je tudi ponudba paketi, kjer lahko izbirate med več kot 80 paketi za pripravo zajtrkov, pakete naravne kozmetike za različne tipe kože obraza in pakete izdelkov 2+1 ali 3+1 gratis. Splača se preveriti te ponudbe in popuste.

Odkrijte popuste na zdravo prehrano, naravno kozmetiko in vitamine v omejenih izdajah kot na primer kolagen Up in spremljajte kupone za popust, kot je na primer koda za popust, ki jih najdete tukaj. Za lažjo orientacijo pri nakupovanju je spletna trgovina razdeljena v naslednje kategorije:

  • Vsi izdelki
  • Akcija
  • Top hiti
  • Paketi
  • Novo
  • Premium

malicna popust
3

Malinca dostava izdelkov je hitra in okolju prijazna

Malincina dostava paketov je zasnovana tako, da je hitra, varna in zanesljiva. Njihova ekipa skrbno pripravi vaše naročilo in ga dostavi preko kurirjev, ki imajo bogate izkušnje na področju spletnega nakupovanja. Vse naročeno je vedno skrbno zapakirano in varno dostavljeno, tako boste prejeli nepoškodovane in sveže izdelke v okolju prijaznem paketu. Paketi za dostavo naročeni do 13. ure prispejo praviloma že naslednji delovni dan. Pred dostavo paketa dobite dva SMS-a, ob odpošiljanju in nato na dan dostave.

malinca dostava

Nakupujte njihove uspešnice kot so probiotiki, šipkovo olje, ricinusovo olje, imunobiotiki, omega 3 iz alg, spirulina, proteini, kolagen, čokomalinček in druga zdrava prehrana, lepotni serum C15 Booster, naravni šampon in balzam in prihranite pri dostavi.


Malinca brezplačna poštnina je akcija, s katero prihranite denar in vam omogoča, da še bolj uživate v nakupovanju zdrave prehrane, kozmetike in raznih vitaminov za lepoto in zdravje. Preverite, če je aktivna koda za popust kot je malinca brezplačna dostava. Uporabite lahko kupon za 50 % na dostavo za leto dni po akcijski ceni, ki se nahaja zgoraj na seznamu kuponov. Lahko pa se včlanite v Pink klub, kjer ugodnosti vključujejo tudi brezplačno dostavo za 1 leto in pa prednostno pošiljanje paketa, darilo ob vsakem nakupu in kup drugih prednosti.

4

Malinca Black Friday akcija je tukaj

Koda za popust
Popusti
Razprodaje
Brezplačna dostava
Black friday
Akcija 1+1
Darilo

Njihova Black Friday akcija prinaša super akcije kot je darilo pri nakupu izbranih izdelkov, kjer prejmete 2 izdelka za ceno enega ali na primer dodaten popust na vse izdelke Malince s kodo za popust, zato se splača spremljati kupone. Ne spreglejte popustov Črnega Petka pri njih in izkoristite priložnost tudi za ugoden nakup božičnega darila. Črni petek je dan, ki se se ga vsako leto v novembru veselimo, ker prinaša velike popuste na veliko izdelkov. Black Friday ponudba zajema na primer naravno kozmetiko, čokoladne namaze za zdrav zajtrk in še kaj. Morda vas razveseli Malinca koda za popust na Črni petek, ki prinaša dodaten popust na nakup ali brezplačno dostavo nad določenim zneskom nakupa.

 

5

Ocena Malinca

4.5

Odlična ocena

Skupna ocena 245 strank
245 __thumbsup kupcev priporoča
0 __thumbsdown kupcev ne priporoča
Odlično (4,1 - 5) 163x
Zelo dobro (3,1 - 4) 75x
Dobro (2,1 - 3) 7x
Podpovprečno (1,1 - 2) 0x
Slabo (0 - 1) 0x