Modivo kode za popust in popusti

10 preverjenih kod za popust in kuponov Modivo - December 2023

__photo
-15%
Koda za popust
Modivo

Koda za popust –15 % na izbrane znamke oblačil in obutve na Modivo.si

Popust -15 % velja za nakup 120 € ali več nove kolekcije oblačil, obutve, očal in drugih modnih dodatkov za ženske, moške in otroke izbranih znamk (Boss, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Hugo, Guess, Armani in druge) v spletni trgovini Modivo, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupone Modivo in kupite oblačila ceneje. Posamezni izdelki so lahko iz akcije izključeni.

Več o popustu
-47%
Popust
Modivo

Popust do - 47 % na ure, nakit in dodatke priznanih znamk na Modivo.si

V spletni trgovini Modivo najdete popust do - 47 % pri nakupu ur nakita in drugih modnih dodatkov (torbice, dežniki, pasovi, očala, kape...). Najdete izdelke priznanih znamk Guess, Fossil, Marea, Versace, Ralph Lauren, Coach, Esprit, Swarovski, Michael Cors in še več za ženske in moške.

Več o popustu
-44%
Popust
Modivo

Popust do -44 % na športna oblačila in opremo na Modivo.si

V spletni trgovini Modivo boste našli Black Friday popust do -44 % na izbrana športna oblačila, obutev in dodatke za šport za ženske, moške in otroke.

Več o popustu
-31%
Popust
Modivo

Popust do –31 % na potovalne kovčke in potovalke Modivo.si

V spletni trgovini Modivo boste našli popust do –31 % na potovalne kovčke in potovalne torbe priznanih blagovnih znamk.

Več o popustu
-15%
Popust
Modivo

Popust -15 % za prvi spletni nakup na Modivo.si

Prijavite se na e-novice v spletni trgovini Modivo in prejmete 15 % popust pri prvem spletnem nakupu. Koda za popust bo poslana po elektronski pošti. Izkoristite kodo za popust Modivo in kupite otroška, ​​moška in ženska oblačila po nižji ceni.

Več o popustu
-74%
Razprodaja
Modivo

Razprodaja otroških oblačil in obutve do -74 % priznanih znamk na Modivo.si

V spletni trgovini Modivo boste našli popuste vse do -74 % na otroška oblačila in otroško obutev, ki je v ponudbi na razprodaji. Najdete tudi oblačila in obutev za dojenčke priznanih znamk.

Več o popustu
-67%
Razprodaja
Modivo

Razprodaja oblačil in obutve do -67 % priznanih znamk na Modivo.si

V spletni trgovini Modivo boste našli popuste vse do -67 % na oblačila in obutev, ki je v ponudbi na razprodaji. Najdete tudi ponudbo modnih dodatkov, športnih oblačil na razprodaji.

Več o popustu
-50%
Razprodaja
Modivo

Razprodaja od -50 % popust na oblačila, obutev v outletu na Modivo.si

V spletni trgovini Modivo boste našli popust od -50 % in več na oblačila in obutev za ženske, moške in otroke, ki je v outlet ponudbi.

Več o popustu
-50%
Razprodaja
Modivo

Razprodaja od -50 % popust na premium modo v outletu na Modivo.si

V spletni trgovini Modivo boste našli popust od -50 % in več na premium znamke oblačil in obutve za ženske, moške in otroke, ki je v outlet ponudbi.

Več o popustu
Zastonj
Brezplačna dostava
Modivo

Brezplačna dostava pri nakupu izdelkov nad 50 € na Modivo.si

V spletni trgovini Modivo dobite pri nakupu nad 50 € brezplačno dostavo. Ne velja za plačilo po povzetju, kjer strošek dostave znaša 4,50 €. Popust za brezplačno dostavo je na voljo pod pogoji, ki jih določi trgovina sama, natančneje na spletni strani trgovine, ki se lahko občasno spremenijo.

Več o popustu