__search
FILTER Trgovine Vrsta kupona Popusti

TOP 1. Big Bang Koda za popust -5 % na izbrane izdelke za prosti čas in dom na bigbang.si Koda za popust
Big Bang

Koda za popust do -50 % na izbrane izdelke za dom na Bigbang.si

Koda za popust do -50 % velja za nakup izbranih izdelkov za dom kot so tvji, prenosniki, telefoni, ure, slušalke, mali gospodinjski aparati, bela tehnika, naprave za osebno nego, skiroji, oprema za vrt in še kaj od tehnike v spletni trgovini Big Bang, ko v spletni košarici vnesete kodo. Izkoristite kupon Big Bang in kupite izdelke ceneje. Koda velja za izdelke nad 50 €.

Več o popustu...
TOP 2. Eobutev Koda za popust  –40 % dodatno na izbrano obutev in dodatke na eobutev.si Koda za popust
Eobutev

Koda za popust do -30 % na obutev na eobutev.si

Koda za popust od 25 % do 30 % velja za nakup izbrane obutve za odrasle in otroke izbranih znamk v spletni trgovini eobutev nad 30 € oz 40 €, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupone eobutev in kupite izdelke ceneje s kodo za popust.

Več o popustu...
TOP 3. Notino Koda za popust do –40 % za nakup kozmetike najboljših znamk na Notino.si Koda za popust
Notino

Koda za popust do - 20 % na izbrane parfume in kozmetiko na Notino.si

Koda za popust do 20 % velja za nakup izbranih parfumov in kozmetike v spletni trgovini Notino, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupon Notino in kupite dišave in kozmetiko ceneje s kodo za popust. Kupon za popust ne velja za izdelke v akciji in za izdelke na totalnem znižanju. Poletni Notino popusti so tukaj!

Več o popustu...
TOP 4. Sensilab Koda za popust – 15 % na celoten nakup Sensilab izdelkov na Sensilab.si Koda za popust
Sensilab

Koda za popust – 15 % na celoten nakup Sensilab izdelkov na Sensilab.si

Koda za popust –15 % velja dodatno za nakup vseh izdelkov nad 30 € v spletni trgovini Sensilab, ko v spletni košarici vnesete kodo. Izkoristite kodo za dodaten popust Sensilab in kupite najljubše izdelke za hujšanje, vitalnost in odpornost in drugo ceneje.

Več o popustu... Samo pri nas
TOP 5. Svetilainluči.si Koda za popust –13 % na vsa svetila in dodatke na Svetilainluci.si Koda za popust
Svetilainluči.si

Koda za popust – 9 % na vsa svetila in dodatke na Svetilainluci.si

Koda za popust – 9 % velja za nakup vseh svetil in dodatkov nad 120 € v spletni trgovini Svetilainluči, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupone Svetilainluci in kupite izdelke ceneje s kodo za popust. Koda velja tudi na znižane izdelke.

Več o popustu... Samo pri nas
Sola Point Koda za popust –5 % popusta za nakup izdelkov na Solapoint.si Koda za popust
Sola Point

Koda za popust –5 % na izdelke za dom na Solapoint.si

Popust –5 % velja za nakup v spletni trgovini Solapoint, ko v spletni košarici vnesete kodo. Izkoristite kodo za popust Solapoint in kupite luksuzni pribor in druge izdelke za dom ali darilo še ceneje. Koda za popust velja na izdelke v redni prodaji, ki niso v akciji.

Več o popustu...
Mohito Mohito Akcija - ženska moda s popusti do 80 % na Mohito.com Popust
Mohito

Mohito Akcija - ženska moda s popusti do 70 % na Mohito.com

V spletni trgovini Mohito najdete popuste do -70 % pri nakupu izbrane ženske obutve, oblačil in modnih dodatkov. Mohito akcija je tukaj! Preverite ponudbo in prihranite.

Več o popustu...
Ličila Koda za popust do -37 % na Summer festival ponudbo kozmetike na Licila.si Koda za popust
Ličila

Koda za popust do -78 % na Summer joker ponudbo kozmetike na Licila.si

Koda za popust do -78 % velja za nakup izbranih ličil in kozmetike v akciji Summer Joker v spletni trgovini Ličila si, ko na spletni strani vnesete promo kodo za popust. Izkoristite Ličila si kupon in kupite izdelke ceneje.

Več o popustu...
Ličila si Koda za popust -70 % na kozmetiko za rjavo polt Sun Bag na Licila.si Koda za popust
Ličila

Licila.si koda -70 % na kozmetiko za rjavo polt Sun Bag na Licila.si

Koda za popust -70 % velja za nakup izbrane kozmetike za rjavo polt v akciji Sun Tan Secret bag v spletni trgovini Ličila si, ko na spletni strani vnesete promo kodo za popust. Izkoristite Ličila si kupon in kupite izdelke ceneje.

Več o popustu...
Electronic star Koda za popust –15 % dodatno za nakup vseh izdelkov na electronic-star.si Koda za popust
Electronic Star

Koda za popust do –55 % dodatno na izdelke za dom na electronic-star.si

Koda za popust do 55 % velja dodatno za nakupe izbranih izdelkov za dom v spletni trgovini Electronic-star, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Najdete vrtno pohištvo, visoke grede, kuhinjske plošče. Pa tudi klime, grelnike, hladilnike, aparate za kavo, kuhinjske robote, pečice, razvlažilce zraka in še kaj z dodatnimi popusti med 5 % in 55 %. Izkoristite kupon Electronic star in kupite vse izdelke ceneje.

Več o popustu...
Klarstein Black Friday Koda za popust do –55 % za nakup naprav za dom na klarstein.si Koda za popust
Klarstein

Koda za popust do –55 % za nakup naprav za dom na klarstein.si

Koda za popust od 5 % do -55 % velja dodatno za nakup izbranih aparatov in električnih gospodinjskih naprav ter izdelkov za dom v spletni trgovini Klarstein, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupone Klarstein in kupite izdelke ceneje. Preverite izdelke.

Več o popustu...
Myprotein Koda za popust –50 % na prodajne uspešnice na Myprotein.com Koda za popust
Myprotein

Koda za popust –40 % na prodajne uspešnice na Myprotein.com

- 40 % popust se odšteje od končnega zneska nakupa na izbrane izdelke športne prehrane, oblačil in še več v spletni trgovini Myprotein.com. Popust velja, če v spletni košarici ob zaključku nakupa vnesete kodo za popust. Maksimalna vrednost popusta s kodo je 300€.

Več o popustu...
Ličila Koda za popust -75 % na Megabox z ličili in drugo kozmetiko na Licila.si Koda za popust
Ličila

Koda za popust do -37 % na Summer festival ponudbo kozmetike na Licila.si

Koda za popust do -37 % velja za nakup izbranih ličil in kozmetike v akciji Summer Festival v spletni trgovini Ličila si, ko na spletni strani vnesete promo kodo za popust. Izkoristite Ličila si kupon in kupite izdelke ceneje.

Več o popustu...
Aboutyou Koda za popust - 25 % za prvi nakup na Aboutyou.si Koda za popust
About You

Koda za popust - 25 % za prvi nakup na Aboutyou.si

Koda za popust –25 % velja za prvi nakup vseh oblačil, obutve, modnih dodatkov in drugih izdelkov za dom v spletni trgovini Aboutyou, če se prijavite na novice na dnu spletne trgovine in v spletni košarici mobilne aplikacije vnesete prejeto promo kodo. Izkoristite kupon Aboutyou in kupite izdelke ceneje. Minimalni znesek nakupa znaša 50 €.

Več o popustu...
JouJou Botanicals Koda za popust –20 % na naravno kozmetiko Jou Jou na JouJouBotanicals.com Koda za popust
JouJou Botanicals

Koda za popust –20 % na vso naravno kozmetiko na JouJouBotanicals.com

Koda za popust –20 % na velja za nakup vseh izdelkov Jou Jou naravne kozmetike za nego kože za odrasle in otroke v spletni trgovini JouJou Botanicals, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Koda velja tudi za izdelke, ki so v akciji. Koda za popust velja za svežnje in darilne komplete, ne velja pa na darilne kartice . Izkoristite kupon JouJou Botanicals in kupite žensko in otroško naravno kozmetiko ceneje.

Več o popustu...
Naturesfinest Koda za popust –20 % na vso superhrano in dodatke na Naturesfinest.si Koda za popust
Naturesfinest

Koda za popust –20 % na vso superhrano in dodatke na Naturesfinest.si

Koda za popust –20 % velja za nakup vseh izdelkov nad 100 € v spletni trgovini Naturesfinest, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kodo za dodaten popust Naturesfinest in kupite najljubše dodatke in superhrano ceneje.

Več o popustu...
Notino Koda za popust –15 % za nakup kozmetike za telo na Notino.si Koda za popust
Notino

Koda za popust –20 % na parfume za moške na Notino.si

Koda za popust –20 % velja za nakup izbranih parfumov za moške v spletni trgovini Notino, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupon Notino in kupite moško kozmetiko ceneje.

Več o popustu...
Zaful Koda za popust –15 % na oblačila in drugo nad 85 € na Zaful.com Koda za popust
Zaful

Koda za popust –16 % na oblačila in drugo nad 69 € na Zaful.com

Koda za popust –16 % oz. 11,06 € oz. $12 velja za nakup oblačil, kopalk, modnih dodatkov in drugih izdelkov za dom nad 69,12 € oz $75 v spletni trgovini Zaful, ko v spletni košarici vnesete kodo. Za nakup za 51 € in več prejmete 14,5 % popust, ob nakupu za 97 € in več prejmete 19 % popust, Izkoristite kupone Zaful in kupite izdelke ceneje.

Več o popustu...

Black Friday - Črni petek

Stara tradicija v svetu, pri nas relativno nova. Govorimo o Black Friday – prazniku vseh nakupovalnih manijakov. Zakaj Črni petek? Priljubljena nakupovalna norija ima svoje korenine v ZDA in Kanadi.

V tem obdobju večina trgovskih verig ponuja mega popuste, akcije in razprodaje. Black Friday akcija pogosto dosega mejo do -80% popusta. Črni petek se tradicionalno začne prvi dan po zahvalnem dnevu in je pravi čas za nakup prvih božičnih daril. Kaj pravite?

black friday popust

 

Kaj je Black Friday akcija?

 

Na evropskih tleh je ta dogodek prvič potekal šele leta 2011. Na trg ga je pripeljalo mednarodno podjetje Apple, ki je svoje izdelke ponudilo po znižanih cenah. Kljub temu, da Black Friday popust ni bil tako visok kot ameriški, so kupci pri nakupu izbranih izdelkov precej prihranili.

V naslednjih letih se je tej ideji začelo pridruževati veliko število e-trgovin. Aktualna ponudba tako prinaša še posebej zanimive akcije s privlačno višino ponujenih popustov.

Kdaj so Black Friday razprodaje?

 

Praviloma je Črni petek obdobje, ko se trgovci dobesedno preganjajo, kateri od njih bo ponudil višje popuste ali razprodaje. Toda zakaj govorimo o obdobju?

V tej maniji imamo veliko prednost pred Američani. Na evropskih tleh Črni petek popusti sicer niso tako visoki, a pogosto trajajo več dni. Tudi cel teden. Lahko bi rekli, da je Črni petek postal množičen dogodek, na katerega pogosto čakamo celo leto.

 

Kdaj je Črni petek v Sloveniji?

 

Kdaj je Black Friday ali Črni petek v Sloveniji? Črni petek letos nastopi 24. novembra, na zadnji petek v mesecu. Zdaj je torej idealen čas za pisanje nakupovalnega seznama in nakup daril za pod drevesce. Črni petek akcija velja za skoraj vse kategorije izdelkov.

Rekordni Black Friday popusti so lahko odlična priložnost, ki jo lahko izkoristite za oblačila, obutev, nakit in ure ali pohištvo. Tu pa imajo svoje stalno mesto tudi kozmetika, parfumi, letalske karte ali elektronika, kot so pralni, sušilni stroji, mobilni telefoni, prenosniki in televizorji.

 

Zgodovina Črnega petka

 

Zakaj ima Črni petek tako pesimistično ime? Teorij je več.

Ena od njih govori o računovodskih knjigah. V njih so nekoč trgovci beležili vse transakcije. Izgube v rdečem in dobički v črnem črnilu. Poleg tega je bil črni petek prvi dan v letu, ko so trgovci končno začeli ustvarjati dobiček.

Druga razlaga omenja ogromen prometni kolaps, ki naj bi nastal na ulicah Filadelfije po zahvalnem dnevu. V šestdesetih in sedemdesetih letih prejšnjega stoletja je postal širše znan in policisti, taksisti in vozniki avtobusov so ga imenovali "črnec".

Lahko pa je izraz analogija za padec tečajev na borzi leta 1929. Paradoks je, da čeprav je v preteklosti označeval svetovno krizo, je danes simbol dneva prekomerne potrošnje.