__search
FILTER Trgovine Vrsta kupona Popusti

TOP 1. Koda za popust
Electronic Star

Koda za popust do –55 % dodatno na izdelke za dom na electronic-star.si

Koda za popust do 55 % velja dodatno za nakupe izbranih izdelkov za dom v spletni trgovini Electronic-star, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Najdete grelnike, hladilnike, aparate za kavo, kuhinjske robote, pečice, avdio naprave in še kaj z dodatnimi popusti med 5 % in 55 %. Izkoristite kupon Electronic star in kupite vse izdelke ceneje.

Več o popustu...
TOP 2. Koda za popust
Big Bang

Cyber Monday Koda za popust –40 % na tehniko na Bigbang.si

Cyber Monday Koda za popust od 20 % do –40 % velja dodatno za nakup izbrane tehnike in druge opreme v spletni trgovini Big Bang, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Najdete zaščitna stekla, skiro, slušalke, polnilne postaje, kartuše, kable in še kaj. Izkoristite kupon Cyber Monday Big Bang in kupite izdelke ceneje.

Več o popustu...
TOP 3. Koda za popust
Zoot

Koda za popust – 30 % dodatno za nakup oblačil, obutve na Zoot.si

Popust - 30 % se odšteje od končnega zneska nakupa izbranih oblačil in obutve v spletni trgovini Zoot.si. Gre za dodaten popust za nakup izbranih ženskih oblačil, obutve in dodatkov. Izkoristite kodo za popust Zoot in kupite oblačila še ceneje. Uporabite Zoot kupon.

Več o popustu...
TOP 4. Koda za popust
Factcool

Black Friday koda –30 % dodatno na vsa oblačila in drugo na Factcool.com

Black Friday Koda za popust –15 % velja za nakup vseh ženskih in moških oblačil, obutve in dodatkov v spletni trgovini Factcool, ko v spletni košarici vnesete kodo. Izkoristite Black friday kodo za dodaten popust Factcool in kupite oblačila in obutev ceneje.

Več o popustu...
TOP 5. Koda za popust
Allies of Skin

Koda za popust –15 % na vso kozmetiko na Allies.shop

Popust –15 % velja za nakup kozmetike v spletni trgovini Allies of Skin, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Koda velja tudi za izdelke, ki so v akciji. Izkoristite kupon Allies of Skin in kupite negovalno kozmetiko ceneje.

Več o popustu...
Koda za popust
Puma

Cyber Monday Koda za popust –15 % na oblačila in obutev na Puma.si

Cyber Monday poda za popust –15 % velja dodatno za nakup oblačil in obutve za odrasle in otroke nad 50 € v spletni trgovini Puma, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupone Puma in kupite izdelke ceneje s kodo za popust Cyber Monday. Koda velja tudi na znižane izdelke.

Več o popustu...
Koda za popust
Nakit Eshop

Koda za popust –10 % za nakup nakita na Nakit-eshop.si

Popust –10 % velja za nakup nakita v spletni trgovini Nakit-eshop, ko v spletni košarici vnesete kodo. Izkoristite kodo za popust Nakit-eshop in kupite nakit še ceneje. Velja na izdelke, ki niso v akciji.

Več o popustu...
Koda za popust
VidaXL

Koda za popust –10 % na različne izdelke za dom in aktivnosti na VidaXL.si

Popust –10 % velja za nakup izbranih izdelkov za dom in aktivnosti v prostem času v spletni trgovini VidaXL, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Najdete pohištvo, izdelke za vrt, šport, otroška igrala ali kaj drugega v akciji ter uporabite kodo za popust. Izkoristite kupon VidaXL in kupite izdelke ceneje. Vidaxl koda za popust je tukaj.

Več o popustu...
Koda za popust
Svetilainluči.si

Koda za popust – 9 % na vsa svetila in dodatke na Svetilainluci.si

Popust – 9 % velja za nakup vseh svetil in dodatkov nad 100 € v spletni trgovini Svetilainluči, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupone Svetilainluci in kupite izdelke ceneje s kodo za popust. Koda velja tudi na znižane izdelke.

Več o popustu... Samo pri nas
Koda za popust
AirHelp

AirHelp Plus koda za popust –8 % na naročnino +Complete na AirHelp.com

Popust -8 % velja dodatno za naročnino AirHelp Plus Complete na AirHelp.com, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Uporabite kupon AirHelp in prihranite pri Air Help Plus Complete storitvi, ki stane trenutno s popustom 49,99 €, brez popusta pa 64,99 € na leto. Od letalske družbe vam zagotovijo denar, do katerega ste upravičeni: Do 600 € za nadomestilo leta, do 6.000 € za dodatne stroške, do 1.400 € za težave s prtljago. Air Help Complete naročnina vključuje tudi: Dostop do letališkega salona med motnjami, AirPayout zavarovanje za vsa vaša prihodnja potovanja, Zavarovanje AirLuggage za vsa vaša prihodnja potovanja.

Več o popustu...
Koda za popust
Sola Point

Koda za popust –5 % na izdelke za dom na Solapoint.si

Popust –5 % velja za nakup v spletni trgovini Solapoint, ko v spletni košarici vnesete kodo. Izkoristite kodo za popust Solapoint in kupite luksuzni pribor in druge izdelke za dom ali darilo še ceneje. Koda za popust velja na izdelke v redni prodaji, ki niso v akciji.

Več o popustu...
Koda za popust
Sensilab

Koda za popust – 5 % dodatno na celoten nakup na Sensilab.si

Popust – 5 % velja za nakup izdelkov za 40 € ali več v spletni trgovini Sensilab, ko v spletni košarici vnesete kodo. Izkoristite kodo za dodaten popust Sensilab in naročite izdelke po svoji želji ceneje. Najdete izdeke za hujšanje, vitalnost in odpornost in drugo.

Več o popustu...
Koda za popust
Allies of Skin

Koda za darilo za nakup kozmetike Allies of Skin na Allies.shop

Koda za darilo velja za nakup vse kozmetike nad 155 € v spletni trgovini Allies of Skin, ko v spletni košarici vnesete kodo. Za darilo dobite kozmetiko (meglica za lepo kožo) v košarici.

Več o popustu...
Popust
Big Bang

Popust do -90 % pri nakupu izdelkov - Cyber Monday na Bigbang.si

V spletni trgovini Big Bang boste našli popuste vse do -90 % pri nakupu elektronskih naprav, zvočnikov, računalnikov, pametnih telefonov in tablic, fotoaparatov, avdio naprav, konektorjev, iger in še več. Ponudba Bigbang Cyber Monday se splača!

Več o popustu...
Popust
Mohito

Mohito Akcija - ženska moda s popusti do 78 % na Mohito.com

V spletni trgovini Mohito najdete popuste do -78 % pri nakupu izbrane ženske obutve, oblačil in modnih dodatkov. Mohito akcija je tukaj! Preverite ponudbo in prihranite.

Več o popustu...
Popust
Answear

Black Friday sezonski popust do -70 % na oblačila in obutev na Answear.si

V spletni trgovini Answear najdete sezonske Black Friday popuste do -70 % pri nakupu izbranih oblačil, obutve in modnih dodatkov različnih znanih blagovnih znamk, za odrasle in otroke. Popust se obračuna samodejno v spletni košarici. Black Friday Answear je tukaj!

Več o popustu...
Popust
Muziker

Black Friday popust do -45 % na izdelke za šport in glasbila na Muziker.si

V spletni trgovini Muziker najdete Black Friday popuste do 45 % na izdelke za šport in glasbila kot so kolesa, kolesarska oblačila in ostali kolesarski pripomočki, športna oprema za zabavo v vodi, električne kitare, oprema za golf.

Več o popustu...
Koda za popust
Klarstein

Koda za popust do –55 % za nakup naprav za dom na klarstein.si

Koda za popust od 5 % do -55 % velja ddatno za nakup izbranih aparatov in električnih gospodinjskih naprav ter izdelkov za dom v spletni trgovini Klarstein, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupone Klarstein in kupite izdelke ceneje. Preverite izdelke.

Več o popustu...
Koda za popust
Myprotein

Black Friday Koda za popust –42 % na prodajne uspešnice na Myprotein.com

- 42 % popust se odšteje od končnega zneska nakupa na izbrane izdelke športne prehrane, oblačil in še več v spletni trgovini Myprotein.com. Popust velja, če v spletni košarici ob zaključku nakupa vnesete kodo za popust. Maksimalna vrednost popusta s kodo je 130€

Več o popustu...
Koda za popust
Emos

Koda za popust –25 % na Led žarnice na emos-si.si

Popust -25 % velja za nakup LED žarnic v spletni trgovini Emos, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Najdete led žarnice z različno barvno svetlobo (nevtralna bela, hladna bela, topla bela, rgb). Izkoristite kupon Emos in kupite izdelke ceneje.

Več o popustu...

Black Friday - Črni petek

Stara tradicija v svetu, pri nas relativno nova. Govorimo o Black Friday – prazniku vseh nakupovalnih manijakov. Zakaj Črni petek? Priljubljena nakupovalna norija ima svoje korenine v ZDA in Kanadi.

V tem obdobju večina trgovskih verig ponuja mega popuste, akcije in razprodaje. Black Friday akcija pogosto dosega mejo do -80% popusta. Črni petek se tradicionalno začne prvi dan po zahvalnem dnevu in je pravi čas za nakup prvih božičnih daril. Kaj pravite?

black friday popust

 

Od kdaj je razprodaja na Črni petek?
 

Na evropskih tleh je ta dogodek prvič potekal šele leta 2011. Na trg ga je pripeljalo mednarodno podjetje Apple, ki je svoje izdelke ponudilo po znižanih cenah. Kljub temu, da Black Friday popust ni bil tako visok kot ameriški, so kupci pri nakupu izbranih izdelkov precej prihranili.

V naslednjih letih se je tej ideji začelo pridruževati veliko število e-trgovin. Aktualna ponudba tako prinaša še posebej zanimive akcije s privlačno višino ponujenih popustov.

 

 

Kdaj so aktualni Črni petek popusti?

 

Praviloma je Črni petek obdobje, ko se trgovci dobesedno preganjajo, kateri od njih bo ponudil višje popuste ali razprodaje. Toda zakaj govorimo o obdobju?

V tej maniji imamo veliko prednost pred Američani. Na evropskih tleh Črni petek popusti sicer niso tako visoki, a pogosto trajajo več dni. Tudi cel teden. Lahko bi rekli, da je Črni petek postal množičen dogodek, na katerega pogosto čakamo celo leto.

 

Kdaj je Črni petek v Sloveniji?

 

Kdaj je Black Friday ali Črni petek v Sloveniji? Črni petek letos nastopi 24. novembra, na zadnji petek v mesecu. Zdaj je torej idealen čas za pisanje nakupovalnega seznama in nakup daril za pod drevesce. Črni petek akcija velja za skoraj vse kategorije izdelkov.

Rekordni Black Friday popusti so lahko odlična priložnost, ki jo lahko izkoristite za oblačila, obutev, nakit in ure ali pohištvo. Tu pa imajo svoje stalno mesto tudi kozmetika, parfumi, letalske karte ali elektronika, kot so pralni, sušilni stroji, mobilni telefoni, prenosniki in televizorji.

 

Zgodovina Črnega petka

 

Zakaj ima Črni petek tako pesimistično ime? Teorij je več.

Ena od njih govori o računovodskih knjigah. V njih so nekoč trgovci beležili vse transakcije. Izgube v rdečem in dobički v črnem črnilu. Poleg tega je bil črni petek prvi dan v letu, ko so trgovci končno začeli ustvarjati dobiček.

Druga razlaga omenja ogromen prometni kolaps, ki naj bi nastal na ulicah Filadelfije po zahvalnem dnevu. V šestdesetih in sedemdesetih letih prejšnjega stoletja je postal širše znan in policisti, taksisti in vozniki avtobusov so ga imenovali "črnec".

Lahko pa je izraz analogija za padec tečajev na borzi leta 1929. Paradoks je, da čeprav je v preteklosti označeval svetovno krizo, je danes simbol dneva prekomerne potrošnje.