__search
FILTER Trgovine Vrsta kupona Popusti

TOP 1. Factcool Koda za popust –15 % za nakup izdelkov na Factcool.com Koda za popust
Factcool

Koda za popust –20 % na oblačila, obutev in drugo na Factcool.com

Koda za popust –20 % velja dodatno za nakup oblačil in obutve in dodatkov za dom svetovnih znamk v spletni trgovini Factcool, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupon Factcool s kodo za dodaten popust in kupite oblačila in obutev po rednih cenah in na razprodaji še ceneje. Velja tudi za znižane izdelke.

Več o popustu...
TOP 2. Fenzy Koda za popust –25 % popust na novo kolekcijo na Fenzy.si Koda za popust
Fenzy

Koda za popust –20 % na novo kolekcijo oblačil na Fenzy.si

Koda za popust –20 % velja za nakup oblačil nove kolekcije in oblačil v redni prodaji v spletni trgovini Fenzy, ko v spletni košarici vnesete kodo. Izkoristite kupon Fenzy in kupite oblačila ceneje. Fenzy koda za popust je tukaj!

Več o popustu...
TOP 3. Eobutev Koda za popust  –40 % dodatno na izbrano obutev in dodatke na eobutev.si Koda za popust
Eobutev

Koda za popust –20 % dodatno na obutev in dodatke na eobutev.si

Koda za popust –20 % velja za nakup vse obutve, torbic in modnih dodatkov za odrasle in otroke izbranih znamk za vsaj 69 € v spletni trgovini eobutev, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupone eobutev in kupite izdelke ceneje s kodo za popust.

Več o popustu...
TOP 4. Notino Koda za popust do –40 % za nakup kozmetike najboljših znamk na Notino.si Koda za popust
Notino

Koda za popust do –15 % na parfume in kozmetiko na Notino.si

Koda za popust od 10 % do 15 % velja za nakup izbranih parfumov in parfumirane kozmetike ter darilnih setov nad 70 € ali 90 € za 15 popust v spletni trgovini Notino, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupon Notino in kupite dišave in kozmetiko ceneje s kodo za popust. Kupon za popust ne velja za izdelke v akciji in za izdelke na totalnem znižanju.

Več o popustu...
TOP 5. Timestore Koda za popust -10 % dodatno na ure Casio na TimeStore.si Koda za popust
Timestore

Koda za popust -10 % dodatno na ure Casio na TimeStore.si

Koda za popust 10 % velja dodatno za nakup izbranih ročnih ur znamke Casio v spletni trgovini TimeStore.si. Čakajo vas ure Casio z modeli G-Shock, ki jih ni mogoče zlomiti, retro kosi iz serije Vintage ali športno-elegantne ure Casio Edific. Kupite ženske ročne ure ali moške ročne ure znamke Casio ceneje v spletni trgovini TimeStore, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupon TimeStore in kupite ure ceneje.

Več o popustu...
Golden Tree Koda za popust –10 % na celoten nakup nad 70 € na GoldenTree.si Koda za popust
Golden Tree

Koda za popust –10 % na celoten nakup nad 70 € na GoldenTree.si

Koda za popust –10 % velja za nakup vseh izdelkov nad 70 € v spletni trgovini GoldenTree, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupon za dodaten popust GoldenTree in kupite najljubše izdelke kot so prehranski dodatki, kozmetika in ostalo ceneje.

Več o popustu... Samo pri nas
Svetilainluči.si Koda za popust –13 % na vsa svetila in dodatke na Svetilainluci.si Koda za popust
Svetilainluči.si

Koda za popust – 9 % na vsa svetila in dodatke na Svetilainluci.si

Koda za popust – 9 % velja za nakup vseh svetil in dodatkov nad 120 € v spletni trgovini Svetilainluči, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupone Svetilainluci in kupite izdelke ceneje s kodo za popust. Koda velja tudi na znižane izdelke.

Več o popustu... Samo pri nas
MobileGo Koda za popust –10 % na dodatke za mobitel, elektro naprave na Mobilego.si Koda za popust
Protemio

Koda za popust –7 % na dodatke za mobitel in elektro naprave na Protemio.si

Koda za popust –7 % velja za nakup vseh izdelkov v spletni trgovini Protemio, ko v spletni košarici vnesete kodo. Izkoristite kodo za popust Protemio in kupite na primer opremo za avto, ovitek za mobitel, pametno uro, tablico zase ali za darilo še ceneje. Najdete tudi polnilce, kable, avto opremo, slušalke, zaščitno opremo in še kaj. Koda velja tudi na znižane izdelke.

Več o popustu... Samo pri nas
Sola Point Koda za popust –5 % popusta za nakup izdelkov na Solapoint.si Koda za popust
Sola Point

Koda za popust –5 % na izdelke za dom na Solapoint.si

Popust –5 % velja za nakup v spletni trgovini Solapoint, ko v spletni košarici vnesete kodo. Izkoristite kodo za popust Solapoint in kupite luksuzni pribor in druge izdelke za dom ali darilo še ceneje. Koda za popust velja na izdelke v redni prodaji, ki niso v akciji.

Več o popustu...
Mohito Mohito Akcija - ženska moda s popusti do 80 % na Mohito.com Popust
Mohito

Mohito Akcija - ženska moda s popusti do 70 % na Mohito.com

V spletni trgovini Mohito najdete popuste do -70 % pri nakupu izbrane ženske obutve, oblačil in modnih dodatkov. Mohito akcija je tukaj! Preverite ponudbo in prihranite.

Več o popustu...
Klarstein Black Friday Koda za popust do –55 % za nakup naprav za dom na klarstein.si Koda za popust
Klarstein

Koda za popust do –55 % za nakup naprav za dom na klarstein.si

Koda za popust od 5 % do -55 % velja dodatno za nakup izbranih aparatov in električnih gospodinjskih naprav ter izdelkov za dom v spletni trgovini Klarstein, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupone Klarstein in kupite izdelke ceneje. Preverite izdelke.

Več o popustu...
Electronic star Koda za popust –15 % dodatno za nakup vseh izdelkov na electronic-star.si Koda za popust
Electronic Star

Koda za popust do –55 % dodatno na izdelke za dom na electronic-star.si

Koda za popust do 55 % velja dodatno za nakupe izbranih izdelkov za dom v spletni trgovini Electronic-star, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Najdete vrtno pohištvo, visoke grede, kuhinjske plošče. Pa tudi grelnike, hladilnike, aparate za kavo, kuhinjske robote, pečice, razvlažilce zraka in še kaj z dodatnimi popusti med 5 % in 55 %. Izkoristite kupon Electronic star in kupite vse izdelke ceneje.

Več o popustu...
Myprotein Koda za popust –50 % na prodajne uspešnice na Myprotein.com Koda za popust
Myprotein

Koda za popust –35 % na prodajne uspešnice na Myprotein.com

- 35 % popust se odšteje od končnega zneska nakupa na izbrane izdelke športne prehrane, oblačil in še več v spletni trgovini Myprotein.com. Popust velja, če v spletni košarici ob zaključku nakupa vnesete kodo za popust. Maksimalna vrednost popusta s kodo je 300€.

Več o popustu...
Big Bang Koda za popust do –10 % na pametne telefone na Bigbang.si Koda za popust
Big Bang

Koda za popust do –30 % na mobilni in pametni telefon na Bigbang.si

Koda za popust do 30 % velja za nakup izbranih pametnih in klasičnih mobilnih telefonov znamke Samsung, Apple, Xiaomi, Huawei, Renewd in drugih znamk spletni trgovini Big Bang, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupon Big Bang in kupite pametni telefon ceneje.

Več o popustu...
Dedoles Koda za popust –35 % na izbrana Dedoles oblačila in obutev na Dedoles.si Koda za popust
Dedoles

Koda za popust –25 % na izbrana Dedoles oblačila in obutev na Dedoles.si

Koda za popust –25 % velja za nakup izbranih oblačil in obutve v spletni trgovini Dedoles, ko v spletni košarici vnesete kodo. Kupite ceneje spodnje perilo, Dedoles nogavice, otroške nogavice, pajkice, superge ali kaj drugega. Izkoristite Dedoles kupon in kupite izdelke ceneje. Koda za popust ne velja na znižane artikle.

Več o popustu...
Aboutyou Koda za popust - 25 % za prvi nakup na Aboutyou.si Koda za popust
About You

Koda za popust - 25 % za prvi nakup na Aboutyou.si

Koda za popust –25 % velja za prvi nakup vseh oblačil, obutve, modnih dodatkov in drugih izdelkov za dom v spletni trgovini Aboutyou, če se prijavite na novice na dnu spletne trgovine in v spletni košarici mobilne aplikacije vnesete prejeto promo kodo. Izkoristite kupon Aboutyou in kupite izdelke ceneje. Minimalni znesek nakupa znaša 50 €.

Več o popustu...
Zaful Koda za popust –15 % na oblačila in drugo nad 85 € na Zaful.com Koda za popust
Zaful

Koda za popust –16 % na oblačila in drugo nad 69 € na Zaful.com

Koda za popust –16 % oz. 11,06 € oz. $12 velja za nakup oblačil, kopalk, modnih dodatkov in drugih izdelkov za dom nad 69,12 € oz $75 v spletni trgovini Zaful, ko v spletni košarici vnesete kodo. Za nakup za 51 € in več prejmete 14,5 % popust, ob nakupu za 97 € in več prejmete 19 % popust, Izkoristite kupone Zaful in kupite izdelke ceneje.

Več o popustu...
Answear Koda za popust -15 %  za prvi nakup na Answear.si Koda za popust
Answear

Koda za popust -15 % za prvi nakup na Answear.si

Koda za popust –15 % velja za nakup vseh oblačil, obutve in izdelkov za dom v spletni trgovini Answear, če se prijavite na e-novice in v spletni košarici vnesete prejeto kodo. Izkoristite kupon Answear, in kupite izdelke za ženske, moške in otroke ceneje. Popust je enkraten, pokriva celotno ponudbo Answear.si, ki ni v akciji in velja za nakup min. 50 €

Več o popustu...
Queens Koda za popust –10 % na oblačila in obutev na Queens.si Koda za popust
Queens

Koda za popust –10 % na oblačila in obutev na Queens.si

Koda za popust –10 % velja ob nakupu vseh oblačil, spodnjega perila, obutve in dodatkov za ženske in moške po rednih cenah v spletni trgovini Queens, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupon Queens in kupite izdelke ceneje. Ta Queens koda za popust ne velja na znižane izdelke.

Več o popustu...
Allies of Skin Koda za popust –25 % na vso kozmetiko na Allies.shop Koda za popust
Allies of Skin

Koda za popust –10 % dodatno na vso kozmetiko na Allies.shop

Popust –10 % velja za nakup kozmetike v spletni trgovini Allies of Skin, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Koda velja tudi za izdelke, ki so v akciji. Izkoristite kupon Allies of Skin in kupite negovalno kozmetiko ceneje. Najdete kozmetiko z aktivnimi učinkovinami kot so retinol, vitamin C, niacinamid, ceramidi, peptidi, hial., glikolna kislna, mlečna kislina, mandljeva kislina, salicilna kislina.

Več o popustu...

Black Friday - Črni petek

Stara tradicija v svetu, pri nas relativno nova. Govorimo o Black Friday – prazniku vseh nakupovalnih manijakov. Zakaj Črni petek? Priljubljena nakupovalna norija ima svoje korenine v ZDA in Kanadi.

V tem obdobju večina trgovskih verig ponuja mega popuste, akcije in razprodaje. Black Friday akcija pogosto dosega mejo do -80% popusta. Črni petek se tradicionalno začne prvi dan po zahvalnem dnevu in je pravi čas za nakup prvih božičnih daril. Kaj pravite?

black friday popust

 

Od kdaj je razprodaja na Črni petek?
 

Na evropskih tleh je ta dogodek prvič potekal šele leta 2011. Na trg ga je pripeljalo mednarodno podjetje Apple, ki je svoje izdelke ponudilo po znižanih cenah. Kljub temu, da Black Friday popust ni bil tako visok kot ameriški, so kupci pri nakupu izbranih izdelkov precej prihranili.

V naslednjih letih se je tej ideji začelo pridruževati veliko število e-trgovin. Aktualna ponudba tako prinaša še posebej zanimive akcije s privlačno višino ponujenih popustov.

 

 

Kdaj so aktualni Črni petek popusti?

 

Praviloma je Črni petek obdobje, ko se trgovci dobesedno preganjajo, kateri od njih bo ponudil višje popuste ali razprodaje. Toda zakaj govorimo o obdobju?

V tej maniji imamo veliko prednost pred Američani. Na evropskih tleh Črni petek popusti sicer niso tako visoki, a pogosto trajajo več dni. Tudi cel teden. Lahko bi rekli, da je Črni petek postal množičen dogodek, na katerega pogosto čakamo celo leto.

 

Kdaj je Črni petek v Sloveniji?

 

Kdaj je Black Friday ali Črni petek v Sloveniji? Črni petek letos nastopi 24. novembra, na zadnji petek v mesecu. Zdaj je torej idealen čas za pisanje nakupovalnega seznama in nakup daril za pod drevesce. Črni petek akcija velja za skoraj vse kategorije izdelkov.

Rekordni Black Friday popusti so lahko odlična priložnost, ki jo lahko izkoristite za oblačila, obutev, nakit in ure ali pohištvo. Tu pa imajo svoje stalno mesto tudi kozmetika, parfumi, letalske karte ali elektronika, kot so pralni, sušilni stroji, mobilni telefoni, prenosniki in televizorji.

 

Zgodovina Črnega petka

 

Zakaj ima Črni petek tako pesimistično ime? Teorij je več.

Ena od njih govori o računovodskih knjigah. V njih so nekoč trgovci beležili vse transakcije. Izgube v rdečem in dobički v črnem črnilu. Poleg tega je bil črni petek prvi dan v letu, ko so trgovci končno začeli ustvarjati dobiček.

Druga razlaga omenja ogromen prometni kolaps, ki naj bi nastal na ulicah Filadelfije po zahvalnem dnevu. V šestdesetih in sedemdesetih letih prejšnjega stoletja je postal širše znan in policisti, taksisti in vozniki avtobusov so ga imenovali "črnec".

Lahko pa je izraz analogija za padec tečajev na borzi leta 1929. Paradoks je, da čeprav je v preteklosti označeval svetovno krizo, je danes simbol dneva prekomerne potrošnje.