Samsung kode za popust in akcije

14 preverjenih kod za popust in kuponov Samsung - April 2024

__photo
-38%
Popust
Samsung

Popusti do - 38 % na Samsung televizorje na Samsung.si

V spletni trgovini Samsung najdete popuste vse do – 38 % pri nakupu Samsung televizorjev. Samsung tv akcija je tukaj. Preverite ponudbo in izberite med 84 različnimi modeli Samsung tvjev.

Več o popustu
-38%
Popust
Samsung

Samsung Akcija - Popusti do - 38 % na Samsung naprave na Samsung.si

V spletni trgovini Samsung najdete popuste vse do – 38 % na izbrane Samsung naprave v mesečni akciji. Preverite ponudbo in izberite Samsung pametno napravo po vaši meri neposredno v Samsung spletni trgovini.

Več o popustu
-17%
Popust
Samsung

Popusti do - 17 % na Samsung hladilnik na Samsung.si

V spletni trgovini Samsung najdete popuste vse do – 17 % na izbrane Samsung hladilnike. Preverite ponudbo in izberite Samsung hladilnik po vaši meri neposredno v Samsung spletni trgovini. Ponudba s popusti velja do izteka akcije ali do odprodaje zalog

Več o popustu
-17%
Popust
Samsung

Popust - 17 % na Samsung pečico in kuhalno ploščo na Samsung.si

V spletni trgovini Samsung najdete popust – 17 % pri nakupu Samsung pečice in kuhalne plošče. Preverite ponudbo in izberite Samsung napravo po vaši meri neposredno v Samsung spletni trgovini. Ponudba s popusti velja do izteka akcije ali do odprodaje zalog

Več o popustu
-15%
Popust
Samsung

Popusti do -15 % na Samsung pralni in sušilni stroji na Samsung.si

V spletni trgovini Samsung najdete popuste vse do – 15 % na izbrane Samsung pralne in sušilne stroje. Preverite ponudbo in izberite Samsung pralni ali sušilni stroji po vaši meri neposredno v Samsung spletni trgovini. Ponudba s popusti velja do izteka akcije ali do odprodaje zalog

Več o popustu
799 €
Popust
Samsung

Samsung projektor od 799 € naprej na Samsung.si

V spletni trgovini Samsung najdete projektorje Freestyle in Premiere od 799 € naprej. Najdete različne modele projektorjev, kot je laserski projektor, projektor za domači kino in tudi prenosne. Preverite ponudbo in naročite nov Samsung projektor neposredno v Samsung spletni trgovini.

Več o popustu
179 €
Popust
Samsung

Pametni telefoni Samsung Galaxy od 179 € naprej na Samsung.si

V spletni trgovini Samsung najdete pametne telefone telefona Samsung Galaxy od 179 € naprej. Najdete različne modele od Galaxy A13, Galaxy Z Flip4, Galaxy S23 in mnoge druge modele. Preverite ponudbo in naročite nov Samsung Galaxy neposredno v Samsung spletni trgovini.

Več o popustu
155 €
Popust
Samsung

Samsung monitorji od 155 € naprej na Samsung.si

V spletni trgovini Samsung najdete računalniške monitorje Samsung od 155,40 € naprej. Najdete različne modele kot je UHD z visoko resolucijo, gaming, ukrivljen monitor. Preverite ponudbo in naročite nov Samsung monitor neposredno v Samsung spletni trgovini.

Več o popustu
Akcija
Popust
Samsung

Samsung Akcija - brezplačen YouTube premium za Galaxy naprave na Samsung.si

V spletni trgovini Samsung izkoristite akcijo za brezplačen YouTube premium na izbrane Samsung Galaxy naprave za obdobje od 1 do 4 mesece. Preverite ponudbo in uveljavite Samsung akcijo po vaši meri. Akcija velja za nove uporabnike, brez preteklega preizkusa YouTube premium, YouTube Music premium, You Tube red ali Google Play Music.

Več o popustu
22 €
Popust
Samsung

Dodatna in zaščitna oprema za Samsung naprave od 21,36 € na Samsung.si

V e-trgovini Samsung najdete dodatno in zaščitno opremo za različne Samsung naprave od 21,36 €. Najdete Samsung dodatke za mobilne telefone, pametne ure, tablične računalnike, gospodinjske aparate, televizorje, SmartTag. Preverite ponudbo in naročite novo dodatno opremo za Samsung napravo neposredno v Samsung spletni trgovini.

Več o popustu
Darilo
Ugodnost
Samsung

Darilo 3x pri nakupu telefona Samsung Galaxy Z Fold5 na Samsung.si

V e- trgovini Samsung pri nakupu pametnega telefona Galaxy Z Fold5 prejmete darilo. Ob naročilu dobite Galaxy Fit3 uro, slušalke Buds FE in Galaxy Tab A9 4/64 WiFi.

Več o popustu
Darilo
Ugodnost
Samsung

Darilo 2x pri nakupu telefona Samsung Galaxy Z Flip5 na Samsung.si

V e- trgovini Samsung pri nakupu pametnega telefona Galaxy Z Flip5 prejmete darilo. Ob naročilu dobite Galaxy Fit3 ​pametno uro in slušalke Buds FE.

Več o popustu
Darilo
Ugodnost
Samsung

Darilo 2x za nakup telefona Galaxy S23 ali S24 na Samsung.si

V e-trgovini Samsung pri nakupu pametnega telefona Galaxy S23, S23 FE, S24 ali Galaxy S24 ultra prejmete darilo. Pri nakupu izbranega Samsung Galaxy telefona dobite 2 darilo: slušalke Galaxy Buds FE in Galaxy Fit3 uro.

Več o popustu
Zastonj
Brezplačna dostava
Samsung

Brezplačna dostava na vse nakupe Samsung naprav na Samsung.si

V spletni trgovini Samsung je dostava vašega naročila brezplačna. Popust za brezplačno dostavo je na voljo pod pogoji, ki jih določi trgovina sama, natančneje na spletni strani trgovine, ki se lahko občasno spremenijo.

Več o popustu


samsung akcije
1

Samsung akcije za ugodne nakupe naprav

Naprave te Južnokorejske večnacionalne korporacije navdušujejo kupce, ki cenijo visoko kakovost tehnologije in potrošniške elektronike za dom in zabavo. Priljubljenost blagovne znamke, ki v korejščini pomeni 3 zvezde, narašča po celem svetu, vse od ustanovitve 1969 s sodobnimi napravami kot so avdio, video, gospodinjski aparati, pametni telefoni in tablice, računalniški monitorji, pametne ure in druge. Če vas zanima cenejši nakup pametnega telefona, televizorja ali kakšne druge njihove naprave, ste na pravem mestu. Tukaj najdete aktualne akcije in kupone za popust.

Če iščete dober dizajn naprave, kvalitetno izdelavo in dobro tehnično opremljenost, boste spletni trgovini te znamke zagotovo našli, kar iščete, tudi v Sloveniji. Podjetje je že desetletja vodilno na področju tehnoloških inovacij, na primer na področju zaslonov OLED, pomnilniških čipov in polprevodnikov. Priljubljenost mobilnih telefonov Galaxy je pomembno prispevala k prepoznavnosti podjetja na trgu zabavne elektronike, poleg tega pa je največji svetovni proizvajalec čipov in ima pomembno vlogo v svetovni industriji polprevodnikov. Podjetje poudarja tudi trajnost in družbeno odgovornost, prizadeva si za varovanje okolja in razvoj inovativnih tehnologij za trajnostno prihodnost. Ta znamka tudi po 50 letih ustvarja inovacije in izdelke, hkrati pa vlaga v tehnologije prihodnosti, kot so 5G/6G, umetna inteligenca in robotika, s katerimi ostaja vodilna sila tehnološke panoge.

2

Uporabite Samsung kupon za nov TV, telefon ali hladilnik

V 5 kategorijah spletne trgovine je 24 ur na dan na voljo res bogata ponudba najnovejše tehnologije in inovacij elektronike, ki obogati vaše izkušnje in izpopolni vaš življenjski slog. Naročite jo lahko naročite v udobju vašega doma. Kupon Samsung uporabite, kadar kupujete novo napravo, odkrijete jih tukaj. Samsung popusti so aktualni vsak mesec in omogočajo prihranke nekje do 30 %.

Njihovi izdelki imajo številne lastnosti in prednosti. Polni so inovacij, kot je inverterski motor za varčevanje z energijo in tišino. Certifikat Energy Star zagotavlja nižjo porabo elektrike, zato se vam ne bodo ježili lasje zaradi višjega zneska na položnici. Zvočna izolacija pomaga zagotoviti, da med delovanjem naprave ni hrupa. Pametnih funkcij ne manjka, s pomočjo njihovih naprav si je mogoče ustvariti celo pametni dom; skoraj vsa oprema je zmožna daljinskega upravljanja, tako da jo lahko upravljate s pametnim telefonom. Hladilniki, pralni in sušilni stroji imajo pomembno zmogljivost: prostornost in enostavno čiščenje. Če to ni bilo dovolj, so tudi elegantni, svoje mesto bodo našli v vsaki kuhinji, kopalnici in drugem prostoru doma. Na spletnem mestu lahko najdete veliko popustov.

Televizorji ponujajo visokokakovostno sliko in zvok, zaslone visoke ločljivosti, kot sta 4K UHD ali 8K, ki zagotavljajo podrobne in ostre slike. Tehnologija Quantum Dot in podpora HDR prispevata k živim barvam in višjemu kontrastnemu razmerju. Osredotočeni so na sodoben in eleganten dizajn ter imajo tanke okvirje, zato se lepo podajo v vsak del stanovanja. Uporabljajo operacijski sistem Tizen, ki omogoča hiter in uporabniku prijazen vmesnik. Njihove pametne aplikacije omogočajo dostop do storitev pretakanja, kot sta Netflix in YouTube, ter poganjanje iger. Pomemben vidik je tudi kakovost zvoka, imajo podporo za Dolby Audio in DTS ter napredne zvočnike za boljšo zvočno izkušnjo.

Vsak Samsung popust je dobrodošel, za vse ki bi radi kupili najnovejši pametni telefon, TV, monitor ali hladilnik čim ceneje. Velikokraj si lahko izberete brezplačno Galaxy Buds slušalke ali Galaxy Watch, na primer ob nakupu monitorja, ali prihranite pri nakupu telefona. Vedno imate možnost kupiti izdelke z brezplačno dostavo. Prebrskajte po naslednjih glavnih kategorijah in si oglejte široko ponudbo:

  • Mobilne naprave
  • TV & AV
  • Gospodinjski aparati
  • IT
  • Dodatna oprema
  • Ponudbe in akcije

samsung kupon
3

Akcija Samsung je tukaj vsak mesec

Naprave v tej spletni trgovini navdušujejo s klasičnim in brezčasnim dizajnom, najsodobnejšimi tehničnimi funkcijami ter preprosto in intuitivno uporabnostjo. Spletno trgovino ponudnika se vedno splača preveriti in izkoristiti akcije na izbrane izdelke. Razprodaje na spletni strani ni mogoče kombinirati z drugimi promocijami. Obstoječih kuponov ni mogoče dodatno uporabiti v tej promociji, razen če ni navedeno drugače.

Akcija samsung tv in telefoni

Outlet Samsung ponudba omogoča, da prihranite več na zadnje kose izdelkov. Iščete zmogljiv mobitel, ki je lepo oblikovan? V spletni trgovini vas čaka primerjalnik telefonov Galaxy in tudi akcija s telefoni, le prebrskajte njihovo kategorijo s ponudbo. Zelo zaželjena je TV akcija novih modelov, lahko pa najdete kakšen televizor po samsung outlet ceni ali tablico, slušalke, pralni stroj, mikrovalovno pečico. Čas prihranite tudi, če spremljate kupone s popusti tukaj.   

4

Samsung Črni Petek

Koda za popust
Popusti
Razprodaje
Brezplačna dostava
Black friday
Darilo

Novembra obvezno preverite Samsung Black Friday akcije in prihranite veliko za nakup tehnologoje in zabavne elektronike. Če želite ujeti popuste in porabiti manj denarja, potem je vredno imeti na voljo kupon, ki ga najdete na Kuplio. Naročite svoj najljubši Galaxy, pametno uro ali gospodinjske narprave ceneje. V kolikor bi radi kupili nov tablični računalnik ali dodaten računalniški monitor, ne skrbite in pokukajte akcije Črnega petka, kot je na primer darilo slušalke ali pametni telefon pri nakupu izbranih izdelkov. Izbirajte med najnovejšimi tablicami, mobilnimi telefoni, pametnimi urami, dodatki za naprave in gospodinjskimi napravami. Izdelke lahko primerjate po želenih parametrih in naročite točno tisto, kar vam ustreza.

5

Ocena Samsung

4.2

Odlična ocena

Skupna ocena 159 strank
157 __thumbsup kupcev priporoča
2 __thumbsdown kupcev ne priporoča
Odlično (4,1 - 5) 83x
Zelo dobro (3,1 - 4) 39x
Dobro (2,1 - 3) 35x
Podpovprečno (1,1 - 2) 2x
Slabo (0 - 1) 0x