Condor kode za popust in Black Friday

5 preverjenih kod za popust in kuponov Condor - Julij 2024

__photo
-15%
Popust
Condor

Popust -15 % na Condor Activity Card za športnike na Condor.com

Na spletnem portalu Condor dobite 15 % popust na Condor Activity Card. Plačajte enkrat in vaša športna prtljaga bo eno leto brezplačno potovala z vami na poletih ob nakupu kartice Condor Activity Card. Kartica Condor je veljavna eno leto od datuma nakupa in velja za lete znotraj upravičenih območij v tem 12-mesečnem obdobju po EU ali po svetu.

Več o popustu
Ugodno
Popust
Condor

Last minute akcije letalskih kart po EU od 53,99 € na Condor.com

Rezervirajte letalske karte na Condor.com, kjer najdete Last minute akcije na letalske karte od 53,99€ naprej. Preverite Last minute ponudbe letalskih kart do izbranih evropskih destinacij v razdelku Last minute in prihranite.

Več o popustu
Ugodno
Popust
Condor

Last minute akcije letalskih kart za S Ameriko od 289,99 € na Condor.com

Rezervirajte letalske karte na Condor.com, kjer najdete Last minute akcije na letalske karte za Severno Ameriko od 286,99€ naprej. Preverite Last minute ponudbe letalskih kart do izbranih destinacij ZDA in Kanade v razdelku Last minute in prihranite.

Več o popustu
Ugodno
Popust
Condor

Last minute akcije letalskih kart za Karibe od 249,99 € na Condor.com

Rezervirajte letalske karte na Condor.com, kjer najdete Last minute akcije na letalske karte za Karibe od 246,99€ naprej. Preverite Last minute ponudbe letalskih kart do izbranih destinacij kot je Kuba, Dominikanska republika in še kaj v razdelku Last minute in prihranite.

Več o popustu
Ugodno
Popust
Condor

Last minute akcije letalskih kart za Afriko od 469,99 € na Condor.com

Rezervirajte letalske karte na Condor.com, kjer najdete Last minute akcije na letalske karte za Afriko od 469,99€ naprej. Preverite Last minute ponudbe letalskih kart do izbranih destinacij kot je Kenija, Zanzibar, Južna Afrika in še kaj v razdelku Last minute in prihranite.

Več o popustu