Mednarodni dan otroka 2022 - edinstvene ideje za darila

09.05.2022 Darja Družina Deli
Mednarodni dan otroka 2022

Maj ni samo čas ljubezni, ampak praznujemo tudi Dan otrok, najlepši praznik v letu. Kako proslaviti praznik in kako presenetiti svoje otroke?

Maj ni samo čas ljubezni, ampak tudi praznovanje vsega, kar imamo, Dan otroka. Za nekatere je ta mesec priprava drugačna na veliko pomembnejši praznik posvečen otrokom. Že veste, kaj podariti svojim malčkom, ali še razmišljate? V tem primeru preberite naprej.

Mednarodni dan otroka je poseben dan za vsakega družinskega člana. Otroci z veseljem pričakujejo kakšno presenečenje so jim pripravili starši. Sami starši se izjemno veselijo odzivov svojih otrok. To je res eden najlepših praznikov v letu. Če seveda ne štejemo božičnih ali rojstnodnevnih zabav. Toda ali obstaja idealno darilo za to priložnost?

Popolna oprema za otroke

 

Začnimo z najmanjšimi. Če ste v vlogi starša, tete ali babice, ali bi kot novopečeni starš radi podarili svojemu otroku prvo darilo? Koristno darilo je lahko celotna oprema, pa tudi otroška oblačila, igrače, pohištvo, avtosedeži in vozički. Izbor ponudbe boste našli na enem mestu v okviru super ponudb na našem portalu v kategoriji izdelkov za otroke.

Za Dan otroka smo pripravili izbor najbolj uporabnih akcijskih ponudb, ki jih boste našli v naši kategoriji posebnih popustov posvečenim otrokom.

otroška soba

Nekaj ​​za razvoj intelekta

 

Pri izbiri igrač za otroke ni nujno osredotočanje na klasične plišaste živali ali preveč hrupne in pisane igrače. Tudi če vaš otrok vse izume sodobnega sveta obožuje, raje poskusite z igračami z dodano vrednostjo, z bolj didaktičnim pomenom uporabe.

Raje izberite takšne, ki bodo obogatile notranji svet otroka in fino motoriko. Glasbila razvijajo otrokovo ustvarjalnost, klasične lesene igrače izboljšajo predstavljivost, ustvarjalne igrače umetniški duh in kompleti igrač razvijajo logiko in praktičnost.

Ne veste, kje začeti? Raziščite igrače z nami po super cenah na trgu. Začnite v e-trgovinah Babycenter ali Muziker.

Nova soba kot odlično darilo

 

Kaj bi lahko bilo boljše darilo kot presenečenje v obliki čisto nove otroške sobe? Ali potrebujete nove zavese v otroški sobi, morda okrasne blazine, prevleke za otroško posteljo? Zasnova popolnoma novega prostora je dolgoročen projekt. Prednost je, da imate za to skoraj cel mesec. Zato, bolje ko se pripravite, uspešnejša je lahko vaša ideja o novi sobi. Začnite z načrtovanjem, izberite posamezne kose pohištva in postopoma dopolnite prostor z domiselnimi dodatki.

Prelepo minimalistično pohištvo in dodatke za otroške sobe najdete v spodnjih ponudbah. V edinstveni ponudbi pohištva e-trgovine Therese in Spartoo bo vsakdo zagotovo kaj našel.

igre v otroški sobi

Kaj pa starejši otroci?

 

Ali vaši otroci uživajo v računalniških igrah? Ali pa radi igrajo na Playstation? Nova igra je zanje odlično darilo. Seveda lahko stavite tudi na bolj vsestranska in praktična presenečenja kot je nov pametni telefon, računalnik, tablico, računalniški monitor ali foto oprema. Poiščite poceni ponudbe za vse te naprave v kategoriji elektronika in telefoni foto.

Ali vaši otroci preživijo preveč časa na napravah in družbenih omrežjih? V tem primeru predlagamo, da izberete zanimivo knjigo, film ali namizno igro ali pripomočke za ustvarjanje in razvoj hobijev. V prostočasnih dejavnostih ne bodo uživali le otroci sami, ampak tudi vi. Z njimi boste dobili veliko kakovostnega časa brez motenj v obliki sodobnih tehnologij.

potovanje pod palmami

Podarite izkušnje, ne stvari

 

Kot vedno, najboljše smo obdržali za konec. Razni predmeti so v našem življenju pomembni, a se sčasoma iztrošijo in izkušnja izgine. Zato ustvarite izviren program doživetja za svoje otroke, ki jim bo všeč. Potovanja se vtisnejo v spomin in otrok se na potovanju nauči veliko novega. 

Zakaj si ne bi vzeli kratkega dopusta v začetku junija? Ustvarite presenečenje za svoje otroke v obliki nepozabnega potovanja po Sloveniji ali po svetu, zdaj ko so se pandemični ukrepi sprostili. Ni vam treba načrtovati potovanja samo na prvi dan junija. Dovolj je, če že zdaj rezervirate izlet, podaljšan vikend, mestni oddih, klasične počitnice na morju ali v gorah in uživate z otroki med poletnimi počitnicami.

V naši kategoriji potovanj boste našli odlične ponudbe za popoln dopust skozi vse leto. Na Booking.com lahko najdete edinstvene ponudbe za dopust po bolj ugodni ceni, edinstveno namestitev in nepozabna doživetja.

izlet skok v tandemu

 

Kreativnost zagotovo ne pozna meja in obstaja veliko idej za popolno darilo za vaše otroke. Dobro premislite o izbiri, da jim bo še posebej všeč in da bodo imeli ob podarjenemu nepozabno izkušnjo in lepe spomine.