Iščete božična darila za družino? Raziščite ideje in prihranite z našimi ponudbami

29.11.2023 Darja Nakupovanje Deli
Ideje za božična darila

Božična darila, ste že razmislili o njih? Vemo, kako pri njih prihraniti. Izkoristite posebne ponudbe na naši spletni strani in od 1. do 20. decembra nakupujte ugodno za vse, kar potrebujete za popoln Božič.

Najlepši čas v letu se hitro približuje. Končno boste lahko preživeli več časa z družino, uživali v prostih dneh brez dela, si privoščili veliko dobre hrane, vse to ob pogledu na čudovite božične okraske in razsvetljeno drevo. In ne pozabite na darila za božič, kupljena ali izdelana iz srca.

Ali vaši bližnji še niso izrazili želja za darilo? Svetovali vam bomo, kaj bi lahko bilo všeč malim in velikim, mladim in starejšim ter kje kupiti bolj poceni darila za božič. Nakupovanje bo enostavno, hitro in pri tem boste prihranili denar.

Najboljše ponudbe božičnih daril se skrivajo v kategorijah, kot so moda, elektronika, pohištvo in dom, dodatki in tekstil, parfumi in kozmetika, nakit, ure, igrače, knjige, šport, zdravje in potovanja.

Želite nakupovati zdaj? Preverite, kakšne popuste za božična darila smo pripravili.

bozicna darila za druzino

Avtor: By Nicole Michalou (Pexels)


Oblačila za vso družino

 

Vse vrste oblačil in modni dodatki so med najpogosteje kupljenimi darili. Medtem ko so odrasli skoraj vedno navdušeni nad oblačili, pa otroci nad njimi pogosto niso navdušeni. No, pa vendar vendar jih vsi potrebujemo, zlasti pozimi ni nikoli dovolj toplih oblačil.

Katere kose iz kategorije oblačil kupiti za Božič? Topel par nogavic ne sme manjkati v nobenem božičnem paketu, komplet okusnih kap s šalom bo razveselil tako dame kot gospode, najmlajši otroci pa bodo navdušeni nad toplimi božičnimi puloverji ali takimi s pravljičnimi motivi. Klasičen pleten pulover lahko podarite tako mlajšim kot starejšim generacijam in vsi ga bodo cenili.

Ali dobro poznate okus in velikosti oblačil svojih družinskih članov? Potem vam ni treba skrbeti za nakup dražjih kosov, kot je eleganten ženski plašč ali moški zimski plašč.

 

oblacila za bozicno darilo za celo druzinoAvtor: By Yan Krukau (Pexels)

V spletni trgovini Answear najdete moderna oblačila za vsakega družinskega člana. Vzemite si čas in nakupujte, dokler so na voljo vse velikosti.

Načrtujete družinsko smučanje med zimskimi počitnicami? Brez funkcionalne in tople zimske jakne ter kvalitetnih zimskih čevljev na prostem ne gre. Izkoristite naše ponudbe in pri nakupovanju in prihranite:


Elektronika kot priljubljeno božično darilo

 

Pri nakupu božičnih daril je za mnoge prva izbira kategorija gospodinjskih aparatov in zabavne elektronike. Želite tudi vi za božič kupovati v tej kategoriji? Imamo dobro novico, saj lahko pri nakupu takih izdelkov zdaj veliko prihranite.

Kaj bi družinski člani cenili? Brezžične slušalke bodo v prostem času koristile vsakemu najstniku. Zmogljivejši model prenosnika ali tabličnega računalnika mu bo olajšal učenje in raziskovanje, njegovo bralno navado pa lahko poglobite tako, da mu podarite bralnik e-knjig.

Odrasli potrebujejo praktična darila, s katerimi bodo hitreje opravili gospodinjska opravila. Katera so to? Iz ponudbe malih gospodinjskih aparatov za kuhinjo vam priporočamo, da izberete kuhinjske robote iz e-trgovine BigBang. Vsak kuhinjski pomočnik bo opravil svoje delo, čas porabljen v kuhinji, pa se bo občutno skrajšal.

Le kdo si želi sesat dom manj pogosto? Novi robotski sesalnik bo postal priljubljen in nepogrešljiv pomočnik pri čiščenju. Enako uporaben bo tudi pomivalni stroj ali kombinirani pralno-sušilni stroj.

V naših nasvetih za božična darila ne pozabljamo na stare starše. Čeprav pogosto ne povedo, kaj bi si želeli, zagotovo ne bodo zavrnili električne grelne odeje ali copat.

Priljubljena božična darila so tudi elektronika za nego telesa, kot so električna zobna ščetka, epilator za dame ali prirezovalnik za brado in brke za moške.
 

robotski sesalec za bozicno dariloAvtor: cottonbro studio (Pexels)

 

Vse za lepše življenje
 

Občutka domačnosti ne ustvarjajo le ljudje, temveč tudi to, kako je dom opremljen. Si ne upate kupiti večjih in dražjih kosov pohištva? Svojo pozornost usmerite na manjše pohištvo in dodatke. Tudi taki kosi pohištva so pomembni in bodo vaši družini za božič zagotovili lepši dom.


Prvi vtis o domu se ustvari že pri vhodu. Kako je opremljen vaš hodnik? Morda vam manjka priročna omarica za čevlje ali klop za udobno oblačenje in obuvanje.

V dnevni sobi lahko ustvarite več sedišč z nakupom elegantnih foteljev in taburejev ali drugega pohištva. Ne pozabite na majhno mizico za kavo, servirni voziček in sobno pregrado ali praktično komodo. Delate od doma? V svoji delovni sobi boste zagotovo potrebovali praktično knjižno polico ali pa bolj udoben pisarniški stol. Ne le družina, tudi prijatelji in znanci bodo navdušeni nad darili v obliki okrasnih skled, vaz, slik ali ogledal.

Z njimi bo vaš dom še lepši in bolj prijeten. Kaj pa darilo v obliki svetilke ali druge razsvetljave? V nekonvencionalnem dizajnu bo nova luč razveselila vsakega navdušenca nad dodatki za dom.
 

pohistvo in oprema za domAvtor: Max Rahubovskiy (Pexels)



Letos smo za vas pripravili adventni koledar z ekskluzivnimi popusti in kode za popuste za priljubljene e-trgovine. Vsak dan od 1. do 20. decembra lahko izkoristite posebno ponudbo, ki je ne boste našli nikjer drugje.


adventni koledar
 

Parfumi in kozmetika za ljubljene za božično darilo  

 

Želite za Božič podariti parfum? To je eno najtežjih daril za izbiro, zato je dišave priporočljivo kupiti le tistim, katerih okus dobro poznate.

Pri nakupu parfuma je pomembnih več dejavnikov. Najprej je pomembno, ali ga izbirate za žensko ali moškega in kakšne vrste dišav imajo najraje. Moški na splošno iščejo težje in začinjene vonje, medtem ko ženske izbirajo lažje sladke ali citrusne vonje. Razmislite, ali želite investirati v kakovosten parfum ali izbrati toaletno vodo s šibkejšo intenzivnostjo vonja. In končno, ali naj bo to dišava za vsakodnevno nošenje ali le za posebne priložnosti.

Se ne morete odločiti za parfum? Naš nasvet je, da osebo neposredno vprašate, kakšen parfum si želi. Rezultat bo iskreno veselje ob božičnem drevescu.

V spletni trgovini Notino najdete veliko izbiro parfumov različnih blagovnih znamk. Zanesete se lahko na ugodne cene in hitro dostavo

Nakup lepotnih izdelkov je lahko enako zahteven, če ne poznate najljubše blagovne znamke in želenih izdelkov osebe, ki jo želite obdarovati. Naredite to pametno in podarite darilni set ali darilni bon za najljubšo e-trgovino.

 

Kupite kozmetiko s popustom? Z našimi ponudbami je to mogoče:


Božično darilo za najzahtevnejše
 

Nakit je vedno bil in bo eno najlepših in zaželjenih daril, s katerim lahko tudi brez besed izrazite, kako zelo vam je mar za drugo osebo. Z nakitom za darilo lahko izkažete hvaležnost staršem, ljubezen in vdanost partnerju ali se zahvalite najboljšemu prijatelju za dolgotrajno prijateljstvo.

Ponudba nakita je res velika. Odločite se lahko za posamezen prstan, ogrlico ali uhane v različnih barvah in materialih, nežne in bolj robustne.

Želite s svojim darilom ženski vzeti sapo? Podarite ji celoten komplet nakita. Dodajte še škatlico za nakit in pripravljeno imate čudovito božično darilo.

Nakit seveda ni namenjen samo damam, tudi gospodje z njim predstavljajo svojo osebnost in okus. Naj bo to prstan, zapestnica ali ogrlica z obeskom, moški okoli vas bodo nad vašo izbiro navdušeni.
 

nakit za božično dariloAvtor: Karolina Grabowska (Pexels)

Želite za božič podariti uro? V e-trgovini Timestore lahko kupite ženske in moške ure.

Božična darila za otroke
 

Božič je za otroke čaroben čas. Božična darila vedno odpirajo s pričakovanjem, da bi končno videli, kaj se v njih skriva. Kakšna presenečenja jim boste letos pripravili vi?

Najboljša darila za dojenčke bodo praktična darila. V mislih imamo predvsem oblačila, saj dojenčki hitro rastejo. Za malčke, otroke od enega leta naprej, so primerne igrače za urjenje motoričnih spretnosti ali lesene didaktične igrače.

Otroci od 3. leta starosti so bolj dovzetni, radi se igrajo in odkrivajo nove stvari. Navdušili jih boste z interaktivnimi igračami in kockami. Pri tej starosti je čas tudi za prvi inštrument. In seveda plišaste igrače ne smejo manjkati v nobeni otroški sobi.

 

igrače za božično dariloAvtor: cottonbro studio (Pexels)

 

Ali svojim otrokom redno berete pravljice in kakšne zgodbe? S tem ne prispevate le k razvoju njihove domišljije, ampak tudi ustvarjate bralne navade. Verjetneje je, da bodo, ko bodo starejši, tudi oni radi brali knjige.

Mimogrede, knjige so odlično božično darilo tudi za odrasle. Imate v svoji bližini ljubitelja branja? Ta božič mu podarite sproščujoče trenutke ob dobri knjigi.


knjiga za dariloAvtor: Vlada Karpovič (Pexels)


Božična darila za zdravje in lepoto

 

Zdravja svojim bližnjim ne morete kupiti, lahko pa v spletni trgovini Naturesfinest kupite vitamine in prehranska dopolnila za zdravje in lepoto. Izdelke izberite glede na težavo, ki jo rešuje, ali glede na starost obdarovanca. Zadovoljni boste, saj lahko za izdelke za lepoto in zdravje zdaj plačate manj kot običajno.

Ne pozabite na vitamine, namenjene podpori odpornosti. To je treba krepiti dolgoročno in že od zgodnjega otroštva, ali pa ovsene kaše za zajtrk, zato jih lahko vključite tudi v božične darilne pakete za otroke.

 

knjiga za otrokeAvtor: Mikhail Nilov (Pexels)

 

Na zdravje vplivajo številni dejavniki, vključno z življenjskim slogom in redno telesno vadbo. Želite podpirati svoje bližnje pri športu? Podarite jim pravo športno opremo. Iz kategorije izdelkov za zdravje in sprostitev so med našimi nasveti za božična darila čistilci zraka, masažni aparati, fitnes ure in razna oprema in pripomočki za vadbo.

V e-trgovini Footshop poiščite športno obutev in oblačila za vse vremenske razmere za moške in ženske. Še več, zdaj po ugodnih božičnih cenah.

Izkustvena darila za Božič

 

Ne želite kupiti materialnih daril? Bodite izvirni in izberite doživljajska darila, ki so vsako leto bolj priljubljena. Avanturisti bodo navdušeni nad panoramskim poletom, skokom s padalom ali poletom z balonom. Prijeten oddih med božičnimi prazniki je lahko darilo v obliki smučarskega izleta ali počitnic v smučarskem središču, recimo kje v tujini.

Imate doma gurmana? Privoščite mu degustacijo vina ali kave ali gurmansko večerjo z več hodi. Izjemno priljubljeni so tudi plesni tečaji, tečaji potapljanja, jahanja, plezanja, vožnja s formulo ali tečaji kuhanja ali izdelovanja keramike. Za bolj tradicionalne se lahko odločite za darilo v obliki masaže ali wellness oddiha. V vseh doživetjih lahko seveda uživate v paru ali z vso družino.

V naši ponudbi daril za doživetja boste zagotovo našli pravo darilo. Z našimi kuponi pa vas bodo stala manj denarja:

doživetje za dariloAvtor: Anastasia Shuraeva (Pexels)

 

Že veste, katere popuste za božična darila boste izkoristili? Poleg daril za druge, razveselite z božičnim darilom tudi sebe. Škoda bi bilo, če ne bi izkoristili ugodnih cen. Se vam zdi izbira daril stresna? Z našimi nasveti vam bo to uspelo. Najboljša nagrada za božična presenečenja, ki ste jih pripravili zase, pa bodo zadovoljni obrazi vaših najdražjih ob božičnem drevesu. In to je tisto, kar si vsi želijo videti

.ideje za božična darila