__search
FILTER Trgovine Vrsta kupona Popusti

TOP 1. Sinsay Koda za popust –30 % na superge na Sinsay.com Koda za popust
Sinsay

Koda za popust –30 % na superge na Sinsay.com

Koda za popust –30 % velja za nakup 2 izdelkov superg v spletni trgovini Sinsay, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupone Sinsay in kupite izdelke ceneje. Posamezni izdelki so lahko iz akcije izključeni.

Več o popustu...
TOP 2. Big Bang Koda za popust -5 % na izbrane izdelke za prosti čas in dom na bigbang.si Koda za popust
Big Bang

Koda za popust do -30 % na izbrane izdelke za dom na bigbang.si

Koda za popust do -30 % velja za nakup izbranih izdelkov za dom kot so tvji, prenosniki, telefoni, slušalke, mali gospodinjski aparati, bela tehnika, naprave za osebno nego, skiroji, oprema za vrt in še kaj od tehnike v spletni trgovini Big Bang, ko v spletni košarici vnesete kodo. Izkoristite kupon Big Bang in kupite izdelke ceneje. Koda velja za izdelke nad 50 €.

Več o popustu...
TOP 3. Zoot Koda za popust –25 % dodatno za nakup oblačil, obutve na Zoot.si Koda za popust
Zoot

Koda za popust – 25 % dodatno za nakup oblačil, obutve na Zoot.si

Koda za popust – 25 % velja za nakup izbranih oblačil in obutve v spletni trgovini Zoot.si. Gre za dodaten popust za nakup izbranih ženskih oblačil, obutve in dodatkov. Izkoristite kodo za popust Zoot in kupite oblačila še ceneje. Uporabite Zoot kupon.

Več o popustu...
TOP 4. Footshop Koda za popust -15 % na oblačila, obutev in dodatke na Footshop.si Koda za popust
Footshop

Koda za popust -15 % na vsa oblačila, obutev in dodatke na Footshop.si

Koda za popust –15 % velja za nakup izbranih izdelkov po rednih cenah nad 110 € v spletni trgovini Footshop, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupon Footshop in kupite izdelke ceneje. Ta koda ne velja na znamke Bape, Nike Nocta.

Več o popustu...
TOP 5. Eyerim Koda za popust –10 % na okvirje in leče za korekcijska očala na Eyerim.si Koda za popust
Eyerim

Koda za popust –15 % na vsa sončna in korekcijska očala na Eyerim.si

Koda za popust –15 % velja za nakup vseh očal kot so korekcijska očala, sončna očala in leče za očala ali kontaktne leče v spletni trgovini Eyerim, ko v košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupone Eyerim in kupite očala ali leče za korekcijska očala ali leče ceneje. Te okvirje lahko kupite brez dioptrije ali z lečami, ki jih bodo izdelali po vašem receptu.

Več o popustu... Samo pri nas
Spartoo Koda za popust -5 % dodatno na obutev, oblačila in ostalo na Spartoo.si Koda za popust
Spartoo

Koda za popust -10 % na obutev, oblačila in ostalo za 50 € na Spartoo.si

Koda za popust –10 % velja za nakup vseh izdelkov v spletni trgovini Spartoo ob minimalnem nakupu 50 €, ko v spletni košarici vnesete kodo. Izkoristite kupone Spartoo in kupite izdelke ceneje. Minimalni znesek nakupa je 50 €. Koda ne velja za partnerske proizvode

Več o popustu...
Lastminute Popust na rezervacijo hotela in letala po celem svetu na Lastminute.com Popust
Lastminute.com

All inclusive počitnice - Popusti na rezervacijo paketa na Lastminute.com

Na Lastminute.com najdete popuste na rezervacijo hotela in letala All inclusive počitnic. Paketi lahko vključujejo obroke, napitke ali izlete, za lažje načrtovanje proračuna. Na spletnem portalu najdete all inclusive ponudbe za družine, pare, pustolovce. Preverite last minute akcije paketov in prihranite pri rezervaciji za naslednje potovanje.

Več o popustu...
Electronic star Koda za popust –15 % dodatno za nakup vseh izdelkov na electronic-star.si Koda za popust
Electronic Star

Koda za popust do –55 % dodatno na izdelke za dom na electronic-star.si

Koda za popust do 55 % velja dodatno za nakupe izbranih izdelkov za dom v spletni trgovini Electronic-star, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Najdete vrtno pohištvo, visoke grede, kuhinjske plošče. Pa tudi grelnike, hladilnike, aparate za kavo, kuhinjske robote, pečice, razvlažilce zraka in še kaj z dodatnimi popusti med 5 % in 55 %. Izkoristite kupon Electronic star in kupite vse izdelke ceneje.

Več o popustu...
Eobutev Koda za popust do –20 % dodatno na moško obutev in dodatke na eobutev.si Koda za popust
Eobutev

Koda za popust do –40 % dodatno na otroško obutev in dodatke na eobutev.si

Koda za popust do –40 % velja za nakup vse otroške obutve, torbic in modnih dodatkov za odrasle in otroke izbranih znamk nad 79 € v spletni trgovini eobutev, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupone eobutev in kupite izdelke ceneje s kodo za popust.

Več o popustu...
Modivo Koda za popust do -20 % na izbrana moška sezonska oblačila na Modivo.si Koda za popust
Modivo

Koda za popust do -40 % na izbrana otroška sezonska oblačila na Modivo.si

Koda za popust do -40 % velja za nakup 2 kosov izbranih otroških oblačil, obutve in modnih dodatkov v spletni trgovini Modivo, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupon Modivo in kupite izdelke ceneje. Posamezni izdelki so lahko iz akcije izključeni.

Več o popustu...
Notino Koda za popust –20 % na drogerijo za mamice in otroke na Notino.si Koda za popust
Notino

Koda za popust –30 % na drogerijo za mamice in otroke na Notino.si

Koda za popust od 15 % –30 % velja za nakup izbrane drogerije in kozmetike izbranih znamk za zobno in osebno nego za otroke in odrasle v spletni trgovini Notino, ko v košarici vnesete kodo za popust. Velja ob nakupu izdelkov, ki niso v akciji. Izkoristite kupone Notino in kupite otroško kozmetiko ceneje.

Več o popustu...
Housebrand Koda za popust –30 % dodatno na oblačila in drugo na Housebrand.com Koda za popust
Housebrand

Koda za popust –30 % dodatno na izbrana oblačila na Housebrand.com

Koda za popust –30 % velja za nakup za minimalno 20 € na izbrana oblačila in modne dodatke za ženske in moške in mladinske znamke Foreva Kiddo v spletni trgovini House, ko v spletni košarici vnesete kodo. Izkoristite kupon Housebrand in kupite izdelke ceneje. Koda velja na znižane izdelke in neznižane izdelke.

Več o popustu...
Lelosi Koda za popust –20 % za nakup oblačil nad 80 € na Lelosi.si Koda za popust
Lelosi

Koda za popust –25 % na 2. kos oblačil na Lelosi.si

Koda za popust –25 % velja za nakup 2 kosov oblačil kot so Lelosi pajkice, jopice, pižame in druga oblačila v spletni trgovini Lelosi, ko v spletni košarici vnesete kodo. Prejmete 25 % popust na drugi, cenejši kos. Izkoristite kodo za popust Lelosi in kupite izdelke še ceneje. Koda ne velja za znižane izdelke in darilne bone.

Več o popustu...
Conrad Popust 5 € za prvi spletni nakup na Conrad.si Koda za popust
Conrad

Koda za popust 5 € za prvi spletni nakup na Conrad.si

Prijavite se na e-novice v spletni trgovini Conrad in prejmete 5 € popusta dobrodošlice pri prvem spletnem nakupu. Kupon bo poslan po elektronski pošti. Izkoristite kupon Conrad in kupite izdelke po nižji ceni. Popust je enkraten, kupon lahko unovčite pri nakupu nad 25 €.

Več o popustu...
carters Popust -20 % za prvi spletni nakup na Carters.com Koda za popust
Carters

Koda za popust -20 % za prvi spletni nakup na Carters.com

Prijavite se na e-novice v spletni trgovini Carters in prejmete 20 % popust pri prvem spletnem nakupu. Koda za popust bo poslana po elektronski pošti. Izkoristite kodo za popust Carters in kupite otroška oblačila in opremo po nižji ceni. Popust je enkraten, pokriva redno ponudbo Carters.com, ki ni v akciji in velja za nakup min. 36,72 € oziroma $40. Popust ne velja na znamki Skip Hop ali izdelke Little Planet.

Več o popustu...
Factcool Koda za popust –15 % za nakup izdelkov na Factcool.com Koda za popust
Factcool

Koda za popust –20 % na oblačila, obutev in drugo na Factcool.com

Koda za popust –20 % velja dodatno za nakup oblačil in obutve in dodatkov za dom svetovnih znamk v spletni trgovini Factcool, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupon Factcool s kodo za dodaten popust in kupite oblačila in obutev po rednih cenah in na razprodaji še ceneje. Velja tudi za znižane izdelke.

Več o popustu...
Puma Popust -15 % za prvi spletni nakup na Puma.si Koda za popust
Puma

Koda za popust -15 % za prvi spletni nakup na Puma.si

Prijavite se na e-novice v spletni trgovini Puma in prejmete 15 % popust pri prvem spletnem nakupu. Koda za popust bo poslana po elektronski pošti. Izkoristite kodo za popust Puma in kupite oblačila, superge za odrasle ali otroke po nižji ceni. Popust je enkraten, pokriva celotno ponudbo Puma.com. Minimalen znesek nakupa ni določen.

Več o popustu...
Notino Koda za popust –20 % za drogerijo za otroke Linteo na Notino.si Koda za popust
Notino

Koda za popust –15 % na igrače za dojenčke in otroke na Notino.si

Koda za popust –15 % velja za nakup igrač za dojenčke in otroke v spletni trgovini Notino, ko v košarici vnesete kodo za popust. Velja ob nakupu izdelkov, ki niso v akciji. Izkoristite kupon Notino in kupite otroško kozmetiko ceneje.

Več o popustu...

Zgodovina praznika in popusti na svetovni dan otrok

Prva zamisel o ustanovitvi mednarodnega dneva otroka je bila izražena na Svetovni konferenci za blaginjo otrok (World Conference for the Wellbeing of Children) v Ženevi v Švici že leta 1925. Predstavniki 54 držav so se skupaj strinjali, da potrdijo deklaracijo, kjer je govorila o problemih, kot so revščina, otroško delo, stopnja izobrazbe ali drugih vprašanjih, povezanih z otroki po svetu.

Po njegovem koncu je več uradnikov v svojih državah uvedlo mednarodni oziroma Svetovni dan otrok. Z njim so želeli ne le razveseliti otroke in jim določiti poseben dan, ampak tudi opozoriti na težave otrok v svetu ter njihove pravice in potrebe.

Zanimivo je, da ni omenjeno, zakaj je bil 1. junij določen za Mednarodni dan otroka. Spada pa med zelo priljubljene praznike in ga praznujejo v več kot 21 državah. Po dostopnih virih so Svetovi dan otroka prvič praznovali 1. junija 1925 v San Franciscu. V Sloveniji je ta junijski dan posvečen staršem. Dan staršev na 1. junij je bil 2012 razglašen s strani Združenih narodov. Torej Dan otrok in Dan staršev sta pravzaprav enaka praznika, le različna zorna kota. Dan otroka 1. junija na Slovaškem in drugih nekdanjih komunističnih in postkomunističnih državah praznujejo od leta 1952.

Medtem, ko v Sloveniji in tudi nekaj drugih državah ta praznik pade na povsem drug datum, 20. november. Na slednji datum je Generalna skupščina Združenih narodov sprejela Deklaracijo o otrokovih pravicah. To je tudi spominski datum za Svetovni dan otroka, ki ga praznujemo. Sicer pa je bila leta 1989 sprejeta tudi Konvencija o otrokovih pravicah. Ta sprejeti dokument je v opomin na pomembnost ustvarjanja dialoga, znotraj katerega gradimo boljše pogoje otrok po svetu.

Tako kot druge praznike so tudi mednarodni dan otroka postopoma začeli povezovati z različnimi dodatnimi ponudbami, namenjenimi obdarovanju otrok. Dandanes je nekakšna ljubka dolžnost staršev, da svojim otrokom ta dan podarijo kakšno darilo ali malenkost, ki jim bo pričarala nasmeh na obraz. In seveda se bo njihovo veselje preneslo tudi na njihove starše, saj je ta dan tudi zanje praznik.

Otrok se igra s hišico za punčke

Za kaj lahko koristim popuste ob dnevu otroka?

Na svetovni praznik otrok in staršev so ponudbe s popusti dobesedno neskončne in izbira ogromna. Od igrač, na katere najmlajši najprej pomislijo, do elektronike za starejše otroke. Preprosto, spletne trgovine tekmujejo za pripravo privlačne ponudbe in popustov. Že imate idejo, kaj boste kupili otrokom? Če ne, preberite nekaj odličnih nasvetov.

Tako poseben dan, kot je 1. junij, si zasluži praznovanje, vsaj manjše v ožjem družinskem krogu. Kupite balone in otrokom pripravite presenečenje. Ne želite ponuditi sladkarij? Posezite po bolj zdravih alternativah, kot je suho sadje, krema iz oreščkov, sadni pire ali sveže sadje.

Kaj pa darila za otroke? Samoumevno je, da bodo najmlajši uživali v igračah. Razmišljajte praktično in kupite takšne, ki jih ne bodo le zabavale, ampak jim pomagajo razvijati fino motoriko, na primer kocke, labirinte ali sestavljanke in druge igrače za vstavljanje oblik. Zapakirate lahko tudi enciklopedijo ali drugo zabavno in poučno literaturo. Knjige bi bile lahko všeč tudi starejšim otrokom, ki radi berejo na primer znanstvenofantastične zgodbe ali biografije svojih najljubših junakov. In šolarjem bo zagotovo všeč elektronika - brezžične slušalke, igra, nov mobilni telefon ali tablica. Vsekakor otrok ne bo zavrnil ničesar od tega. A naj vas ne skrbi, da boste plačali veliko, saj ob Svetovnem dnevu otrok najdete tudi popuste za elektroniko.

Otrok bere knjigo s plišasto živaljo

Drugo lepo, a tudi praktično darilo so oblačila. Medtem ko ga mlajši otroci enostavno prevzamejo, lahko starejše otroke razveselite z darilnim bonom za njihovo najljubšo e-trgovino. S tem, ko jim dovolite, da si sami izberejo oblačila, jim pokažete tudi, da zaupate v otrokovo presojo.

Kaj pa otroška soba? Ali ne potrebujete nove postelje, večje mize ali prostornejše omare? Izkoristite popuste ob dnevu otroka in prenovite otroško kraljestvo.

Materialne stvari so pomembne, a izkušnje in doživetja so še več več vredne. Zato lahko načrtujete potovanje in se na pustolovščino odpravite skupaj, cela družina. Ne veste, kam bi šli? Lahko se odpravite v živalski vrt, grad, lahkotno pohodništvo ali obiščete nekatere zanimivosti. Boste koristili turistične popuste ob dnevu otroka? Otroci bodo od takega dneva zagotovo dobili le najlepša doživetja, saj je čas, preživet skupaj, najlepši.

Ne glede na to, ali boste otrokom pripravili presenečenje po naših ali drugih nasvetih, smo prepričani, da bodo navdušeni. In ker je otroško veselje nekaj najlepšega, kar lahko obstaja na tem svetu, se vsekakor splača potruditi.