Spomladanski popusti so tu: kateri so najboljši in kaj se splača kupiti?

13.03.2024 Darja Nakupovanje Deli
spomladanski popusti

Prijetno pomladno vreme pozdravite z ugodnimi nakupi. Številni izdelki za dom, vrt in vas so sedaj na voljo po neprekosljivih cenah. Kaj boste izbrali?

Pomlad je že tradicionalno eden izmed najljubših letnih časov, ne le zaradi lepšega vremena po zimi, ampak tudi zaradi znižanih ponudb, povezanih s tem obdobjem. In zato se lahko od 20. marca do 10. aprila veselite prihranka pri spletnem nakupovanju.

Odlično pomladno ponudbo najdete v kategorijah kot so dom in vrt, športna oprema in oblačila, pomladna in prehodna oblačila za ženske in gospode, pohištvo in stanovanja, mali električni aparati ter izdelki iz kategorije avto-moto. Kaj od tega boste dodali na svoj nakupovalni seznam?

Želite odkriti vse spomladanske popuste ? Kliknite na spodnjo povezavo in preverite, kaj lahko kupite po ugodnejši ceni.

spomladanski popusti in spletni nakupi
Avtor:cottonbro studio (Pexels)


Začetek sezone na vrtu 


Vsi vrtnarji pomlad povezujemo z delom na vrtu in okoli hiše. Najpomembnejše, kar potrebujete za to, je kakovostno, funkcionalno in delujoče vrtno orodje , s katerim bo delo bolj priročno in učinkovito.

Izkušeni vrtnarji priporočajo, da počakate do konca spomladanske zmrzali, preden posadite nekatere pridelke. Po drugi strani pa lahko že zdaj posadite nekaj poljščin v rastlinjaku . Čez nekaj tednov boste pobirali svojo prvo solato ali redkvico.  Preverite zalogo semen in naročite kakovostna semena rastlin in zelenjave, ne samo klasičnih, ampak razmislite tudi o kakšni novi sorti.

Ali imate na vrtu sadno drevje ali grmovje? Rezati jih je treba spomladi, preden začnejo rasti. To bo zagotovilo ne le bogatejši pridelek, temveč tudi njihovo zdravje. Ne zamudite dela okoli hiše, pa naj bo to pregled strehe in stanja oken ali čiščenje dimnika po koncu kurilne sezone.

Poleg utilityja ima vrt običajno tudi prostor za sprostitev v obliki terase. Popestrili so jo z okrasnimi rastlinami in dodali udobno vrtno pohištvoNaslonjači, ležalniki ali viseča mreža – zahvaljujoč njim bo čas, preživet zunaj, še prijetnejši.

 

delo na vrtu spomladiAvtor: Greta Hoffman (Pexels)


Prenova doma


Dobro veste, da se spremembe zunanjosti ne končajo spomladi. Spomladansko čiščenje vas čaka tudi v notranjosti, kot je generalno čiščenje, torej pomivanje oken, pleskanje sten ali zamenjava starih kosov pohištva z novimi. Opravite veliko spomladansko čiščenje hitreje z našimi nasveti.

Največ pozornosti namenite prostorom, v katerih preživite največ časa, saj bo pohištvo v teh prostorih verjetno najbolj obrabljeno. V spalnici je na primer nujna kakovostna postelja. Ali želite staro in neudobno zamenjati z novo? Priporočamo najbolj praktično rešitev v obliki zakonske postelje z vzmetnico in prostorom za shranjevanjePo nakupu boste hvaležni za vsak dober spanec in prihranjen prostor.

 

Želite kaj spremeniti v dnevni sobi? Ali imate udoben in dovolj velik sedež ? Ali pa so to še vedno vaše neuresničene sanje? Ne sanjarite več o tem in ga izberite med ponudbo sedežnih garnitur iz spletne trgovine AmbienteDirect . Za udobje vseh družinskih članov bodo pripomogli tudi fotelji ali tabureji in razni kosi pohištva in dodatkiV dnevni sobi pa ne smeta manjkati niti elegantna klubska mizica in predalnik za TV.

Morda bi v svoji kopalnici lahko uporabili nov umivalnik, prho ali modernejše kopalniško pohištvo iz spletne trgovine SinsayIn če želite večjo spremembo, lahko z menjavo ploščic ali pleskanjem dosežete nov videz kopalnice.
 

dnevna soba in kavčAvtor: Max Rahubovskiy (Pexels)

Med ponudbo na naši spletni strani najdete tudi pohištvo in dodatke za kopalnico. Ne samo, da boste hitro in enostavno našli, kar iščete novega za svoj dom, ampak boste predvsem prihranili denar.

Spomladansko nakupovanje oblačil


Kako bi bilo, če bi to pomlad izpustili nakupovanje v priljubljeni kategoriji oblačil ali obutve. Vsaka od njih vsebuje odlične pomladne ponudbe za vas, moške in otroke.

Končno je prišel čas, ko lahko topel plašč in zimska oblačila pospravite in jih v svoji omari nadomestite s tanjšimi in prehodnimi pomladnimi oblačili. Tudi če v mrzlih jutrih še vedno cenite tanjši plašč, trenč ali brezrokavnik, lahko osnovo tvorijo manj topli kosi, kot so srajce, majice, krila ali obleke. V e-trgovini Answear jih najdete v različnih slogih, tako da ste lahko prepričani, da se boste zagotovo odločili.

Ne spreglejte ponudbe modnih dodatkov, pa naj gre za torbice, šale, nakit ali sončna očala . Vse to poleg velike izbire obutve lahko izbirate v e-trgovini Eobutev .

Pri nakupovanju pomislite na svojega moškega. Zadovoljen bo tudi, če bodo v svojo garderobo dodali nove modele iz njegovih najljubših vrst oblačil. Ne glede na to, ali posežete po srajcah, majicah ali hlačah, izbor vedno prilagodite njegovemu stilu. Prepričani smo, da boste v spletni trgovini Spartoo našli prav takšna moška oblačila, ki mu bodo všeč. Iz kategorije dodatkov ga lahko razveselite na primer z moško usnjeno torbo ali kakšnih posebnim modnim dodatkom, kot je metuljček .

Kupovanje dragih oblačil za majhne otroke ni nujno dobra ideja, saj jih bodo hitro uničili ali pa prerasli. Naš nasvet, kje kupiti otroška oblačila, je spletna trgovina ModivoPonuja kakovostne, lepo oblikovane, predvsem pa cenovno ugodne kose. In vaši otroci in denarnica bodo veseli.

 

spomladanska obutevAvtor: Alp Yıldızlar (Pexels)

Kaj pa popusti v kategoriji obutev ? Preprosto fantastični so. V ponudbi ženske obutve ne spreglejte gležnjarjev, balerink ali elegantnih espadril. Gospodje pa lahko za bolj svečane dogodke iz e-trgovine CCC izberejo nov par moške obutve, ali pa pokukajte za moderne superge ali mokasine.


Vse za zdrave športne navade


Že dolgo odlašate z dnem, ko se boste začeli ukvarjati s športom? Ne čakajte več in  začnite takoj po branju tega članka. Najprej vam bomo dali nasvete, kako začeti in kje kupiti najboljša športna oblačila in  dodatke .

Najprej izberite šport, ki vas resnično zanima in v katerem menite, da boste uživali. In ne glede na to, ali gre predvsem za tek, plavanje, kolesarjenje ali kateri koli drug šport, naj vas slabša kondicija ne vzame poguma že na začetku. Če boste vztrajni, se bo vaše psihofizično stanje postopoma izboljšalo, z izbrano športno aktivnostjo se boste lahko ukvarjali veliko dlje in se je boste bolj veselili. In poleg tega bo vsak šport lažji v udobnih športnih oblačilih. Raziščite preverjene kose iz MyProtein ter popuste na dodatke za šport in pohodništvo.

Dobra pomoč pri vzdržljivosti je zapisovanje športnih rezultatov že od prvega dne. Ko boste pozneje pregledali svoje vmesne rezultate, boste opazili, kako ste napredovali, in to vas bo motiviralo.

Pomembno je tudi, da si privoščite dovolj počitka. Nekdo se sprosti ob delu na vrtu, drugi ob gledanju televizije, tretji pa na primer ob branju knjige. Ugotovite, kaj vas najbolj sprošča in si za to vzemite čas.

 

športna aktivnost v naraviAvtor: Rachel Claire (Pexels)


Praktičen in ugoden nakup električnih aparatov


Trenutne cene vas vsekakor spodbujajo k nakupu novih električnih aparatov. E-trgovine razprodajajo svoje zaloge, da naredijo prostor za izdelke iz najnovejše ponudbe izdelkov. In tega ne smete zgrešiti, kateri poceni elektro aparati vas zanimajo?

Na primer, tak večnamenski kuhinjski robot vam bo prihranil čas ne le pri peki, ampak tudi pri pripravi obrokov. Jutranja skodelica kave bo s kakovostnim aparatom za kavo pripravljena hitreje,  parni lonec pa vam bo všeč za pripravo okusnejših in bolj zdravih jedi.

Iz kategorije malih električnih aparatov na primer posezite po cenovno ugodnejših mešalnikih, sokovnikih ali sušilnikih sadja . Cenili boste tudi nakup električnega žara. Uporabljate ga lahko ne le v kuhinji za pripravo jedi, ampak bo praktičen tudi v poletni sezoni za prijetno zabavo z žara z družino in prijatelji.

 

elektro aparati za domAvtor: Rachel Claire (Pexels)

Vzdrževanje avtomobila


Vsak lastnik avtomobila se strinja, da je to izjemno udobno prevozno sredstvo, a tudi drago. Stroškom za gorivo se ne morete izogniti, pa tudi občasnim menjavam pokvarjenih delov, vse to pa nekaj stane. No, stroške lahko zmanjšate, če zgledno skrbite za svoj avto.

Lahko začnete takoj spomladi. Menjava zimskih pnevmatik z letnimi lahko štejemo za najpomembnejšo . In takrat se temperatura več dni zapored giblje okoli 7 °C. Se ne želite ukvarjati s sezonskimi menjavami pnevmatik? Rešitev so celoletne pnevmatike, ki so prilagojene različnim vremenskim razmeram. Ker je varnost vožnje povezana s kakovostjo pnevmatik, pred vsako sezono preverite stanje tekalne plasti in tlak v pnevmatikah.

Redno vzdrževanje avtomobila naj vključuje tudi temeljito pranje zunanjosti, čiščenje notranjosti ali zamenjavo poškodovanih delov. Nimate časa ali potrebnega znanja za vzdrževanje svojega avtomobila? Obrnite se na servis ali detailing center, kjer bodo odlično poskrbeli za vaš avto.

menjava zimskih gum
Avtor: Andrea Piacquadio (Pexels)


Že veste, katere spomladanske popuste boste izkoristili najprej? Ne odlašajte dolgo, saj je zanimanje za znižane izdelke vedno veliko. In ne glede na to, ali boste izbrali nekaj zase ali kupili nekaj za svoje najdražje, boste zagotovo prihranili precejšen znesek denarja in uživali v nakupu.

spomladanski popusti