Ugodni nakupi se nadaljujejo: Ne zamudite razprodaje do 60 %

19.12.2023 Darja Nakupovanje Deli
novoletne razprodaje

Ste pod božičnim drevescem našli vse, kar ste želeli? Izkoristite novoletne razprodaje in razveselite sebe in svojo denarnico. Raziščite kaj kupiti za svoje najdražje.

Od 27. decembra do 14. januarja se lahko prepričate, da tudi z malo denarja lahko kupite veliko. Novoletne razprodaje so dokaz za to vsako leto. Izkoristite razprodaje do 60% in si zagotovite vse, kar želite ali potrebujete.

Česa se lahko veselite v novoletnih razprodajah? Ne spreglejte kategorij, kot so moda, športni izdelki, mobilni telefoni in tablice, električna oprema, pohištvo in stanovanja, tekstil, potovanja in dobro počutje. V vsaki med njimi boste našli TOP ponudbe, ki vam bodo prihranile čas in denar.

Celotno ponudbo najdete, če kliknete na rubriko razprodaja. Ugotovite, kaj smo pripravili za vas.

novoletne razprodaje tehnike oblacil

Avtor: Antoni Shkraba (Pexels)


Izkoristite razprodaje in kupujte sezonska oblačila


Verjetno ste pod drevescem našli vsaj en kos iz kategorije oblačil. Je eno najpogostejših pri izbiri božičnih daril. Kaj pa dodajanje novih oblačil v svojo garderobo? Toplih oblačil za zimo nikoli ni dovolj. In poleg tega, ko te razprodaje potekajo.

Kateri so obvezni kosi zimske garderobe? Če spadate med ženske, ki imajo raje eleganten slog, bi morali imeti enobarven zimski plašč, recimo črn dolg plašč. Z njim lahko še tako preprosto obleko spremenite v vpadljivo. Ni pa nujno, da se držite črne, ženski zimski plašči in druga ženska oblačila so na voljo v različnih barvah in krojih. Za zimske sprehode, smučanje ali druge aktivnosti boste spet potrebovali toplo jakno. Najdete ga tudi v prodaji v e-trgovini po ugodnih cenah.
 

V vaši garderobi pozimi ne smejo manjkati puloverji in pletenine. Zahvaljujoč njihovim raznolikim možnostim nošenja, lahko z njimi ustvarite več toplih in elegantnih oblačil njim. . Poleg tega jih lahko prinesete ven tudi spomladi in jeseni. In ne pozabite si ogledati zimske razprodajne kolekcije za moške in otroke. Tam boste našli tudi fantastične ponudbe, ki bodo zadovoljile prejemnike in vaš proračun.
 

popusti na zimska oblačilaAvtor: Pavel Danilyuk (Pexels)

Iščete modne torbice in sezonsko obutvev po dostopnih cenah. Raziščite ponudbo v spletni trgovini CCC, kjer najdete izdelke za celo družino, tudi modne dodatke in kakšen kos oblačila.


Začnite se ukvarjati s športom zahvaljujoč našim kuponom


Ste tudi vi eden tistih, ki se zavežejo, da se boste v naslednjem letu začeli ukvarjati s športom? Če kupite potrebno športno opremo zdaj, boste prihranili denar in vaša odločenost, da začnete, bo še večja.

Začetki so ponavadi najtežji, zato je pomembno, da se tega lotimo postopoma. Velika fizična utrujenost bi vas lahko odvrnila že na začetku. Na poti do bolj zdravega načina življenja začnite na primer z bolj zdravo prehrano, pogostejšimi sprehodi ali preprostimi domačimi vajami.

Vašo motivacijo za več gibanja bodo podprla tudi kakovostna in funkcionalna oblačila. E-trgovina Lelosi je pripravila izjemno ugodne cenovne ponudbe.

šport na prostemAvtor: Yan Krukau (Pexels)
 

Otroke je dobro voditi k vadbi že od malih nog. Kako to storiti? Naš nasvet je, da vsaj enkrat na mesec organizirate skupno telesno aktivnost, ne glede na letni čas. Poleti se lahko odpravite na lahke pohode, pozimi pa lahko uživate v smučanju. Ne samo, da boste okrepili družinske odnose, ampak boste naredili tudi nekaj za svoje zdravje in zdravje celotne družine.

Če iščete opremo za aktivnosti na prostem ter fitnes in šport ali razne izdelke za otroške aktivnosti je vredno pokukati v trgovino Electronic star, kjer vas tudi čakajo razprodaje. 

Želite prihraniti pri namestitvi in ​​vložiti denar v doživetja? Uporabite te kupone:

aktivnosti na prostem

Avtor: Yan Krukau (Pexels)


Izberite elektroniko za vso družino s popusti


Ste si želeli pod božičnim drevescem najti nov kuhinjski robot ali aparat za kavo? Če jih nisi dobil, si jih nabavi sam. Ob trenutnih nizkih cenah zaradi popustov se res splača. Prodajalci želijo razprodati zaloge, da bi naredili prostor za novo blago. To je vaša priložnost za nakup vrhunskih izdelkov po nizkih cenah. A pohitite, elektronika je vedno najbolj priljubljena.

Radi pečete in kuhate? Aparat za peko kruha ali mešalnik se prilega vaši kuhinji. Ne bo vam žal, če bi vložili v sušilnik sadja, nov opekač ali sokovnik. Iz kategorije bele tehnike pa se splača kupiti hladilnik, kombinirani pralni stroj s sušilcem ali pomivalni stroj posode.Iz ponudbe zabavne elektronike poiščite televizijo z večjo diagonalo ali slušalke

In kateri izdelki bodo koristni za vso družino? Med številnimi je naš nasvet robotski sesalnik za hitrejše in lažje čiščenje ali električne zobne ščetke. Žar, prirezovalnik brade in brkov, avtomobilska elektronika ali hišni avdio sistem bodo ugajali moškim

Ne pozabite tudi na ostale družinske člane. Na razprodaji boste našli nekaj uporabnega za vsakogar. Med elektro napravami za nego telesa se splača kupiti likalnik za lase, fen, čistilec kože ali depilator. Preverite tudi hišne aparate, kot so električni grelniki in rezalniki ali drug koristen aparat. Pripravo hrane vam bodo olajšali.
 

hišni aparati na razprodajiAvtor: PlanetCare (Unsplash)

Ali želite kupiti elektroniko za delček prvotne cene? Kliknite na Big Bang spletno trgovino in izberite, kar potrebujete.

Bi potrebovali novejši mobilni telefon? To blago številnih blagovnih znamk lahko najdete tudi v trenutnih akcijah. Vendar pohitite, ta elektronika hitro poide. In tablice in prenosniki so podobno dostopni na razprodajah. Zmogljivejši model bodo zagotovo cenili študenti za študij in odrasli za delo.

S temi ponudbami lahko za manj denarja kupite široko paleto izdelkov iz ponudbe elektronike in gospodinjskih aparatov. Želite izvedeti več? Naročite se na glasilo.


Izkoristite naš iskalnik popustov in prenovite dom ceneje


Prenova doma je običajno finančno zahtevna. Med razprodajami pa je ravno nasprotno. Sedaj imate enkratno priložnost, da kupite različne vrste pohištva, dekoracije za dom in dodatkov po res nizkih cenah.

Si želite sedežno garnituro zamenjati z novejšo in večjo, dodati fotelje in stilsko klubsko mizico? Kliknite na rubriko pohištvo in izberite med bogato ponudbo. Na dober vtis stanovanja vpliva tudi primerna razsvetljava. Naj vas ne bo strah kombinirati v prostorih, da bo estetsko in funkcionalno.


Končno ne pozabite na različne dodatke za dom, na primer okraske, slike, ogledala ali hišni tekstil, s katerim lahko vsako sobo naredite udobno stanovanje. Zahvaljujoč nizkim cenam lahko kupite še več za manj denarja.

tekstil za dom razprodajaAvtor: PlanetCare (Unsplash)

Doživetja in potovanja na razprodaji


Potrebujete dober počitek, preden se vrnete na delo? Imate srečo, saj vas tudi v kategoriji potovanja čakajo ugodnosti. Izkoristite jih in kupite na primer letalske karte v svojo sanjsko državo, rezervirajte wellness bivanje za popolno sprostitev ali zimsko smučanje. Od vas je odvisno, kam in s kom boste šli oziroma ali boste nekaj od tega podarili.

Ali pa hrepenite po novih izkušnjah? Takrat bo skok s padalom ali ogled znamenitosti z letalom prava stvar za vas. Svoje kulinarične sposobnosti lahko izboljšaš na kuharskem tečaju, občutek za detajle in estetiko pa na tečaju slikanja. A pohitite, znižane cene ne bodo trajale večno. Izberite dopust po svojem okusu že danes.
 

popusti na potovanjaAvtor: Felix Rostig (Unsplash)

Ali pred božičem niste imeli časa kupiti vsega, kar ste želeli? Novoletne razprodaje so odlična priložnost za ugodne nakupe. Uporabite ga, razveselite sebe in presenetite svoje najdražje z ljubkimi darili.