__search

Ste prvič na strani Kuplio magazina? Dobra odločitev. Tu boste našli uporabne članke, kako vsakodnevno prihraniti.

Prvič sem tu

Pozdravljeni na strani KUPLIO magazin

Vedno vam ponujamo aktualne informacije, s katerimi boste od zdaj kupovali le še poceni. Vsi popusti, kuponi za popuste in kode, pa tudi uporabni nasveti in namigi s katerimi boste z lahkoto privarčevali. Brez očitkov si kupite vse, kar si srce poželi. Nismo lastniki spletnih trgovin, niti finančni svetovalci, smo zgolj navadni ljudje in z vami želimo deliti nasvete in izkušnje. Pokazali vam bomo, kako obvladati vse trike trgovcev in spletnih trgovin in nakupovati ugodno.

Kaj najdete pri nas

Izbirate lahko med več preglednimi kategorijami

__Bitmap_1
1

Nakupovanje __Arrow_right_orange_bold

V vsaki ženski se skriva malo nakupovalnega manijaka, ki je nora na modo – kajne? Ne zamudite namigov in nasvetov, specializiranih za žensko modo, moško modo in otroško modo. V tej kategoriji lahko najdete uporabne članke o sezonskih trendih ličil, kozmetike ali novosti pri izbiri parfumov. Zahvaljujoč koristnim nasvetom boste vedno »IN« in »PAMETNI«, saj boste nakupovali po ugodnih cenah.

2

Dom __Arrow_right_orange_bold

Vas zanimajo najnovejši trendi bivanja? Opremljate ali prenavljate? Mi vam bomo pomagali in pokazali, kako najbolj koristno porabiti družinski proračun in kupovati ugodneje. Ne spreglejte člankov, ki vam bodo pokazali kako lahko z lastnimi rokami naredite svoj dom udobnejši. Dodatki za dom, ki vam bodo olajšali bivanje in odlični nasveti glede vrtnega pohištva, ki so koristni za vsako gospodinjstvo.

__Bitmap_2
Bitmap_3
3

Družina __Arrow_right_orange_bold

Ste na porodniškem dopustu in iščete načine, da bi privarčevali kakšen evro? Potem ste prišli na pravi naslov. Pri nas boste našli uporabne članke, s katerimi bo nakup šolskih potrebščin in izbira otroškega tabora mala malica. V izboru ne manjkajo niti primerjave otroških plenic in mnogi daljši nasveti, ki vam bodo olajšali vaš vsakdan.

4

Prosti čas __Arrow_right_orange_bold

Se radi rekreairate, je za vas pomemben zdrav življenjski slog? Potem je ta kategorija prava za vas. Tu boste našli odlične nasvete, ki vam bodo pisani na kožo. V našem magazinu na vas čaka množica člankov, v katerih ponujamo nasvete za uspešno hujšanje, okusne in zdrave recepte ter pomembne informacije, na primer kako prepoznati znake alergije.

__Bitmap_4
__Bitmap_5
5

Potovanje __Arrow_right_orange_bold

Tudi vi obožujete potovanja, vendar ne želite za dopust zapraviti celo premoženje? In če vam povemo, da se da tudi drugače? V naši ponudbi boste našli aktualne nasvete za najcenejše letalske karte in prenočitve, s katerimi boste zagotovo prihranili. Pomagamo vam na primer s tem, katere so vaše pravice pri zamudah ali odpovedih letov, koliko stane, če želite spremeniti datum potovanja in seznam stvari, ki jih lahko ali pa ne smete vzeti sabo na letalo.

6

Zavarovanje __Arrow_right_orange_bold

Izbrati najboljše zavarovanje za dom, nepremičnino, motorno vozilo ali celo potovalno ali življenjsko zavarovanje je lahko zelo zapleteno. Preglejte mnenja in izkušnje ostalih, ki smo jih za vas uredili in objavili in zagotovo si boste z njihovo pomočjo lahko izbrali pravo zavarovanje za vas. Poleg uporabnih mnenj vam ponujamo tudi nasvete, česa se paziti pri sklepanju zavarovanja in druge uporabne informacije, ki vam bodo zagotovo pomagale.

__Bitmap_6
__Bitmap_7
7

Finance __Arrow_right_orange_bold

Načrtujete kredit, izbirate med različnimi stanovanjskimi krediti? Ne veste, če imate pravico do posojila? Ste na pravem mestu! Pri nas boste takoj našli uporabne nasvete in namige, s katerimi se boste lahko pravilno odločili. Nobenih zapletenih tabel ali dolgih analiz, zgolj uporabni nasveti, ki vam bodo zagotovo pomagali.

8

Energija __Arrow_right_orange_bold

Tudi vas skrbijo stroški za energijo? Svetovali vam bomo, kako znižati stroške plina, vode, ogrevanja in elektrike. Pokazali vam bomo, na kaj je treba paziti pri izbiri novih aparatov, zakaj se LED žarnice splačajo in na kaj je treba pri njihovem nakupu paziti in še mnogo več. Preberite si naše članke in ne izgubljajte več denarja, tam, kjer to ni potrebno.

__Bitmap_8
__Bitmap_9
9

Telefonska številka __Arrow_right_orange_bold

Z našimi nasveti privarčujete tudi pri telefonu, televiziji in internetu. Kliknite na kategorijo in izvedeli boste več. V ponudbi vas čakajo zanimivi nasveti in mnenja kupcev, s katerimi bo nakup novega telefona mala malica. Tu boste našli tudi nasvete za najcenejše klice, SMS sporočila in prenos podatkov.

10

Avtomobil __Arrow_right_orange_bold

Se vam zdi, da so stroški vašega avta čedalje višji in ne veste, kaj bi z njim? Ponujamo vam nekaj uporabnih nasvetov, ki vam bodo pomagali znižati stroške. Izvedeli boste, kdaj je najboljši čas za menjavo letnih gum na zimske, trike varčevanja z gorivom. Poleg tega boste pri nas dobili tudi aktualne informacije za nakup vinjete ali koristne ocene za avtoalarme.

__Bitmap_10

Nekaj več

__Fire_orange

Navodila

Potrebujete pomoč in ne veste kaj storiti?

Želim izvedeti več
__Bulp_orange

Nasveti in namigi

Želite izvedeti najnovejše nasvete kako privarčevati?

Želim izvedeti več