Farnell Black Friday in kuponi

5 preverjenih kod za popust in kuponov Farnell - Marec 2024

__photo
-77%
Popust
Farnell

Sezonski popusti do -77 % na elektroniko, orodje in tehniko na Farnell.com

V spletni trgovini Farnell boste našli popuste do -77 % na elektroniko, orodje, komponente in tehniko. Izkoristite priložnost za ugoden nakup elektronskih komponent in druge opreme.

Več o popustu
-30%
Popust
Farnell

Popust do -30 % na 3D printerje in opremo na Farnell.com

V spletni trgovini Farnell boste našli popuste do -30 % na izbrane 3d printerje in opremo za 3d. Raziščite med več kot 1000 izdelki in opreme za 3d print različnih znamk kot so Weller, Metcal, 3M, C.K, Electrolube, Techspray, Ideal-Tek, Knipex in izberite kar potrebjete ter prihranite pri nakupu.

Več o popustu
-20%
Popust
Farnell

Popust -20 % na releje, mehanska stikala Multicomp Pro na Farnell.com

V spletni trgovini Farnell boste našli popust -20 % na izbrane releje, mehanska stikala znamke Multicomp Pro. Začnite z iskanjem po naši široki izbiri kakovostnih relejev in hitro spoznajte vrednost Multicomp Pro.

Več o popustu
54,33 €
Popust
Farnell

Raspberry Pi računalnik od 54,33 € na Farnell.com

V spletni trgovini Farnell boste našli Raspberry Pi 5 in druge modele nizkocenovnih računalnikov v velikosti kreditne kartice. Najdete Raspberry Pi 5 Model B, 4 GB in 8 GB RAM-a od 54,33 € naprej, pa tudi druge modele. Začnite z iskanjem po široki izbiri Raspberry Pi in kupite najbolj ustrezen model po ugodni ceni.

Več o popustu
-50%
Razprodaja
Farnell

Razprodaja do –50 % na komponente in drugo na Farnell.com

V spletni trgoviniFarnell najdete razprodajo s popusti do –50 % na izbrane izdelke kot so komponente, konektorji, polprevodniki, merilna orodja, orodje in drugo . Preverite ponudbo in prihranite. Ponudba se spreminja vsak mesec.

Več o popustu