Nakupujte z nami: Pripravili smo nepremagljive poletne razprodaje

19.06.2023 Darja Nakupovanje Deli
Poletne razprodaje

Dopolnite svojo poletno garderobo, dajte svojemu vrtu nov videz ali potujte ceneje. Čakajo vas poletne razprodaje na naši spletni strani za lepše poletje in prihranek. Nakupujte zdaj.

Poletje je res tu! Ste se tudi vi veselili sončnega dne? Narava je spet polna barv, sonce nam prijetno sije v obraz in vsako minuto prostega časa si želimo preživeti zunaj.

 

Čas je za potovanja, uživanje na zasluženem dopustu in nabiranje novih izkušenj ter kakšen poletni nakup. Še lepše vam je lahko, ker so tu poletna znižanja in priložnost za več deset prihranjenih evrov pri spletnih nakupih.

V teh kategorijah boste našli najboljše ponudbe za poletne nakupe:

__check

moda in modni dodatki

__check

šport

__check

dom in vrt

__check

zdravje

__check

kozmetika

__check

oprema za domače živali

__check

potovanja

Oglejte si vse poletne popuste in nakupujte hitro in enostavno na spletu.

poletne razprodaje oblačil in potovanj

 

 

Ustvarite trendovski poletni videz

 

Najbolj IN je trenutno denim, raztrgana oblačila, ohlapni kroji in vse v stilu maksimalizma. Seveda so pogoste intenzivne in izrazite barve od kovinskih odtenkov do zelene, oranžne ali rumene. Ne pozabite na barvo letošnjega leta - Viva Magenta. Barve odlično podčrtajo poletne outfite. Pa ne samo ženske, tudi moške.

Ni pa nujno, da se striktno držite trenutnih modnih trendov. Kombinirajte različne kroje in teksture oblačil. Poletje je kot nalašč za eksperimentiranje z oblekami. Dopust je preprosto vse, v čemer se dobro počutiš.

 

poletne razprodaje oblačil

Načrtujete dopust? Ne podcenjujte najpomembnejšega kosa oblačila – kopalkeV e-trgovini Answear lahko najdete na stotine modelov kopalk za odrasle in otroke in s hitro dostavo. 

Bolj ko boste masivne dodatke izbrali, boljši outfit boste ustvarili. Letos je prav tako. Večja torbica, dolgi uhani ali drznejša sončna očala – to je točno tisto, kar potrebujete za poletno sezono. Ne zamudite poletne razprodaje oblačil in modnih dodatkov, prihranite lahko veliko.

Zraven sodi tudi klobuk za zaščito glave pred soncem in izjemna modna slamnata torbica.

 

poletni modni dodatki za na morje

Začnite s športom

 

Še vedno prelagate športne aktivnosti na pozneje? Spremenite navado to poletje. Začnite s kratkimi sprehodi po gozdu, rednim tekom, telovadbo ali drugim športom, ki vam je ljub. Možnosti za več gibanja je veliko. 

Kot pri vsaki spremembi, je tudi pri športu začetek lahko težak. Določite točen dan in uro, ki jo namenite za ukvarjali s športno aktivnostjo. Postopoma boste ustvarili rutino in načrtovanje ne bo več potrebno.Tudi izgovorov bo manj ali pa bodo izveneli.

Poleg tega, da na tak načln učinkovito zapolnite svoj prosti čas, boste naredili tudi nekaj koristnega za svoje zdravje in dobro počutje. In ščasoma boste osvojili svojo novo navado. 

Naš nasvet: V izbrano športno aktivnost vključite partnerja ali prijatelja. Videli boste, da se boste tega časa še bolj veselili. Hkrati pa med aktivnostjo lahko spoznate tudi nove prijatelje.  

 

poletne športe aktivnosti

Začenjate z novim športom, načrtujete športno aktivnost s prijatelji? Zagotovo veste, da za vadbo potrebujete udobna in funkcionalna fitnes oblačila. Preverite poletne popuste v spletni trgovini Footshop, kjer lahko kupite vse po ugodnih cenah.

Zaščitite se pred soncem

 

Tudi vi hrepenite po lepi poletni porjavelosti celega telesa? Ne pretiravajte z bivanjem na soncu. Čeprav so poletni sončni žarki prijetni, lahko tudi resno škodujejo zdravju kože.
 

4 koraki do lepe in zdrave porjavelosti

1

Izberite primerno kremo za sončenje z zaščitnim faktorjem vsaj 30. Ne pozabite na kremo za obraz z zaščitnim faktorjem. Nanos sončne kreme ponovite vsaki 2 uri ali po sušenju.

2

Med sončenjem si privoščite redne odmore v senci.

3

Od 11.00 ure dalje do 15.00 ure se izogibajte soncu.

4

Po sončenju uporabite losjon po sončenju in pijte tekočino.

Porjavelost telesa lahko podprete tudi z uživanjem nekaterih živil, kot so korenje, brokoli, orehi ali borovnice.

 

sproščanje na soncu

Želite ob vodi izgledati popolno ? Kupite odlične vodoodporne kozmetične izdelke v spletni trgovini Notino.

Poleti pa ne pozabite na nego las – krone lepote. Sonce in voda jih izsušita, zato lasje izgubijo lesk in vlago. Povrnite jim potrebno moč in lase nahranite s kakovostnimi in preverjenimi izdelki. Kuponi v kategoriji Poletni popusti omogočajo, da kozmetiko za nego las lahko kupite ceneje. Najdete jih v kategoriji lepota in kozmetika.

Pripravite vrt na poletno sezono

 

Tudi vas poletne temperature mikajo, da bi čim več časa preživeli zunaj? Preprosto si poletje pričarajte tudi doma in omogočite še bolj prijetno preživljanje prostih trenutkov. Postavite vrtno pohištvo, posadite rože ali pripravite žar in s prijatelji načrtujte prvi letošnji žar. Navsezadnje je čas, preživet skupaj, najboljši.

Popolno počutje in sprostitev si lahko ustvarite tudi na vrtu s pomočjo bazena. V vročih dneh bo prijetna osvežitev. Ima kdo od vaših prijateljev poleti rojstni dan? Organizirajte manjšo zabavo ob bazenu in ga presenetite.

 

oprema za vrt poleti

E-trgovina Big Bang ponuja opremo za lepši dom in vrt, tudi bazene. Uresničite svojo idejo o popolni zabavi na vrtu prav zdaj.

Poskrbite za hišne ljubljenčke

 

Imate hišnega ljubljenčka? Kot dober lastnik veste, da občasno potrebuje tudi kakšno novo stvar. Oglejte si ugodno ponudbo različnih potrebščin za hišne ljubljenčke in pri svojih nakupih prihranite veliko denarja.

Priporočamo nakup npr. hladilne blazine. Poleti je to nuja, ki jo bodo cenile domače živali. Zdaj se splača investirati v novo ležišče za psa ali mačko, prenosno kletko, posodo za vodo, hrano in ne nazadnje igrače za hišne ljubljenčke. Karkoli naredite, da boste ugodili svojemu hišnemu ljubljenčku, boste ugajali tudi sebi, kajti – srečen ljubljenček, srečen lastnik.

 

hišni ljubljenčki poleti

E-trgovina Zoohit ponuja vse za hišne ljubljenčke. Nakupujte hitro, udobno in po odličnih cenah.

Potujte po doživetja

 

V povezavi z letom verjetno vsakomur pride na misel potovanje. Ni se kaj čuditi, to je obdobje, v katerem si lahko privoščite daljši počitek in si naberete nove energije za službene obveznosti.

Načrtujte družinske počitnice v tujini in skupaj odkrivajte nove kraje. Ali pa se odpravite na vikend in spoznajte lepote Slovenije. Tudi kampiranje s prijatelji je dobra ideja. Imate veliko možnosti. Izkoristite poletje in naberite nove izkušnje in odkrijte nove kotičke in zgodbe novo obiskanega kraja.

 

last minute poletne počitnice

 

Kot lahko vidite, je vsekakor veliko izbire. Izkoristite poletne razprodaje v kategoriji poletni popusti, prihranite denar in si poleti privoščite vse, kar si želite.

 

poletne razprodaje kuponi