Najboljše spletne trgovine

TOP blagovne znamke

Najboljše spletne trgovine

Najboljše spletne trgovine

Back to School: plačajte manj za nujne nakupe za šolo

09.08.2024 Darja Nakupovanje Deli
back to school

Ali imate seznam šolskih potrebščin, ki jo morate kupiti? Ne odlašajte, izkoristite aktualne znižane ponudbe in prihranite več deset evrov.

Nov začetek novega šolskega leta se hitro bliža in otroci gredo nazaj v šolo. No, druga polovica poletja je za mnoge starše nekakšen opomin za nakup šolskih potrebščin. Konec koncev bo na tisoče učencev kmalu sedlo za svojo mizo in za učenje ter pot v šolo bodo potrebovali veliko izdelkov. A ne skrbite, zahvaljujoč ponudbam na naši spletni strani lahko pri njih veliko prihranite.

Ne spreglejte kategorij, kot so pohištvo, elektronika, moda, pa tudi prosti čas in zdravje . V vseh je veliko privlačnih popustov za vse dijake in študente. In zahvaljujoč dejstvu, da izkoristite akcije, bo začetek šolskega leta za vas finančno manj zahteven.

V rubriki Back to School boste našli veliko odličnih popustov na enem mestu.

otroci nazaj v šoli
Avtor: Max Fischer (Pexels)


Učni kotiček v otroški sobi


Čeprav je otroška soba predvsem prostor za počitek, z leti izpolnjuje še eno funkcijo in tako postane tudi soba za učenje. Zato določite prostor, ki bo namenjen izključno učenju, drugi del sobe pa naj bo namenjen sprostitvi. Tako boste zagotovili, da se otrok med učenjem popolnoma osredotoči na učenje in, nasprotno, med počitkom popolnoma počival.

Kako naj izgleda učni oziroma študijski kotiček? Najprimenejše mesto se nahaja neposredno pod oknom ali pravokotno nanj zaradi naravne svetlobe. Vendar to ne pomeni, da dodatna osvetlitev z lučmi ni potrebna. Poleg stropne luči naj bo na mizi namizna svetilka ali ob njej visoka stoječa svetilka, ki bo dovolj osvetlila učni prostor. Ko smo že pri pisalni mizi, izberite dovolj veliko mizo, po možnosti s predali ali omarico za več prostora za shranjevanje. Kotna pisalna miza v obliki črke L je priljubljena izbira, pa tudi višinsko nastavljiva pisalna miza je priročna in bo služila dolgo. Iz kategorije stolov dodajte v košarico ergonomskega, ki bo podpiral pravilno držo. In ne pozabite na dodatke, kot je naslon za noge, organizatorji, dekorativni in funkcijski dodatki za pisarno za bolj zahtevne. 

Mnogi dijaki in študenti bodo cenili tudi drugo praktično pohištvo v študijskem prostoru. Gre na primer za magnetno tablo za pritrjevanje opravil ali polic in stojal. Soba bo izgledala boljše z novo preprogo, sproščujoče trenutke pa povzdigne sedežna 
vreča ali počivalnik, kjer lahko šolar preživlja sproščujoče trenutke. Izberite popoln dodatek za otroško sobo.

pisanje naloge s pomočjo računalnika za šolo
Avtor: Tima Miroshnichenko (Pexels)


Kaj pa osnovna šolska oprema? Šola kliče, zato je treba kupiti peresnico, posodo za malico, steklenico za vodo, copate, zvezke in pisalni pribor. Med celotno ponudbo uporabne in potrebne šolske opreme je nahrbtnik ali šolska torba nedvomno najpomembnejša .

Starejši učenci izbirajo razmeroma hitro, še posebej zahtevna pa je lahko izbira prve šolske torbe za bodočega prvošolčka. Kakšno šolsko torbo torej kupiti? Bodite pozorni na trden in ojačan del na hrbtišču in dnu ter manjše dimenzije z več predeli, vanj pa lahko otrok spravite vse, kar potrebuje za šolo. Ponavadi se zapenja z zaponkami ali z veliko zadrgo. Pri izbiri bodite pozorni, da prazna torba ne tehta več kot 1.200 gramov, da je anatomsko oblikovan, dovolj prostoren in da so naramnice dovolj široke in dolge za udobno nošenje, široke približno 4 cm in dolge najmanj 70 cm. Odsevni elementi so nekako očitni. Iščete popoln šolski nahrbtnik za svojega učenca najstnika? Kliknite v e-trgovino Footshop in kupite torbe ter ostale praktične dodatke za telovadbo, športne treninge in športne dneve.

Pomemben parameter pri izbiri sta tudi barva in motiv . Medtem ko učenci nižjih razredov iščejo torbe s pravljičnimi motivi in ​​vzorci, starejši pogosteje posegajo po športnih ali enobarvnih dizajnih. Veliko izbiro elegantnih in pisanih šolskih torb in nahrbtnikov najdete v spletni trgovini Agatinsvet.

Želite prihraniti pri nakupu šolske opreme? Prelistajte ponudbo spletne trgovine Shoppster in kupite šolske torbe, flomastre, peresnike in številne druge izdelke po izjemno ugodnih cenah.

Elektronika za učenje in prosti čas


Računalnik ali prenosnik sodi med nenapisane in hkrati zelo potrebne šolske pripomočke današnjega časa. Po njih ne posegajo le študentje, ampak pomagajo tudi osnovnošolcem pri zapisovanju, pripravi domačih nalog in projektov ali pisanju zaključnih nalog.

Ali razmišljate, v katerega bi investirali? Najbolj praktična izbira zaradi enostavne prenosljivosti je očitno prenosni računalnik. Pri izbiri se osredotočite na modele z manjšo težo, recimo do 2 kg, trpežno kovinsko konstrukcijo za dolgo življenjsko dobo in tudi tiste z dovolj dolgo življenjsko dobo baterije. Kakovosten študentski prenosnik naj bi zdržal približno 7 ur z enim polnjenjem.


Imate doma šolarja, ki potrebuje še bolj kompaktno rešitev ? Presenetite ga in  mu priskrbite tablico. Služila mu bo za zapisovanje predavanj in ponujala številne uporabne aplikacije za učenje. K boljši pripravi na šolo bo prispeval tudi nakup drugega monitorja ali tiskalnika.

Po nakupu teh naprav jih ne pozabite zaščititi pred virusi , na primer z izdelkom podjetja Surfshark . Na voljo je na primer tudi izdelek za zaščito računalnika pri igranju računalniških iger ali paket za varno uporabo interneta za vso družino.
 

Preverite še druge ugodnosti spletne zaščite za 1 uporabnika ali za celo družino in si zagotovite varno spletno brskanje in zaščito računalnika in mobilnih naprav. 


Na vprašanje, kdaj otroku prvič dati mobilni telefon, ni jasnega odgovora. Toda začetek šolanja je lahko odlična priložnost, da ga podarimo. Konec koncev lahko preprosto vzpostavite stik z otrokom prek mobilnega telefona in vedeli boste, kje je. Poleg tega se bo novega pametnega telefona razveselil vsak študent, pa naj bo to motivacijsko darilo za doseganje boljših učnih rezultatov ali nagrada za že dosežene.

Ali je vaš otrok športno aktiven? Zagotovo ga bo razveselila pametna ura ali športna zapestnica. Dobra ideja je tudi nakup slušalk. Otrok jih ne bo uporabljal samo za poslušanje glasbe, ampak tudi na primer za izobraževalne posnetke in sorodne vsebine. In powerbank v šolski torbi vedno zagotavlja polno baterijo ne le mobilnega telefona.

telefon za šolarjaAvtor: Antoni Shkraba (Pexels)

Z enim klikom lahko kupite elektroniko za učenje in prosti čas. Odprite spletno trgovino Big Bang in si oglejte, kakšno odlično ponudbo in odlične cene ima.

V novo šolsko leto z novo garderobo


Poleg nakupovanja potrebnih šolskih potrebščin ne pozabi klikniti na kategorijo za otroška oblačila in obutev. Ob takšni priložnosti, kot začetek šolskega leta vsekakor je, izkoristite popuste in priložnost za dopolnitev ali menjavo starejših modelov za nove in trendovske. Vaš šolar bo takšnega nakupa zagotovo vesel. Kaj dodati v spletno nakupovalno košarico? Ker se bližajo hladni dnevi, vam priporočamo, da se osredotočite na toplejše in lahko kombinirane kose, ki jih lahko plastite. Dobra naložba bodo nove kavbojke, hlače, majice, jopice ali puloverji, pa tudi jakne in plašči. In zanje vam sploh ni treba odšteti veliko denarja, če nakupujete v ugodni spletni trgovini Sinsay.

Pri čevljih pripravite zamenjavo za otroško poletno obutev v obliki gležnarjev, izoliranih prehodnih otroških čevljev in na koncu zimskih škornjev. Ne pozabite kupiti zračnih copat za šolo. Kliknite tudi na rubriko z modnimi dodatki in izberite elegantne pasove, denarnice, klobuke, očala ali dodatke za lase.


Kvaliteten prosti čas šolarja


Tako kot je pomembno, da šolar čez dan načrtuje čas za učenje, je pomembno tudi, da namenjen čas za počitek. Pogovorite se z njim in ugotovite, katere krožke bi rad obiskoval, in otroku pomagajte pri razporeditvi aktivnosti po pouku. Ne glede na to, ali bodo to plesne ure, plavanje, šport ali glasbena šola, bo svoj prosti čas preživljal bolj učinkovito in sproščeno.

Lahko pa se v udobju doma ukvarja tudi s prostočasnimi dejavnostmi, na primer z branjem knjig, fotografiranjem, risanjem, modeliranjem, igranjem iger. Ugodne cenovne ponudbe za izdelke iz teh kategorij lahko najdete s klikom na ustrezno kategorijo popustov na naši spletni strani. Kaj pa druženje z družino? Med prostimi dnevi načrtujte kolesarske izlete, lažji pohod ali različne športne aktivnosti. Medsebojne odnose lahko okrepite na primer z igranjem družabnih iger iz trgovine Očka nakupuje.

prosti čas po šoli
Avtor: cottonbro studio (Pexels)

Promocija zdravja


Za konec pa imamo za vas še en dragocen nasvet: v začetku šolskega leta podkrepite zdravje svojih šolarjev z vitamini, minerali in zdravimi obroki za pravilno delovanje imunskega sistema, le pobrskajte med kuponi v kategoriji vitamini. Ne samo, da se vreme kmalu po začetku šole spremeni ter temperature iz vročega v mrzl, kar lahko vpliva na zdravje vaših otrok, ampak tudi njihovo odpornost ogroža večja skupina otrok. Vitamini, namenjeni najmlajšim članom družine, bodo učinkovito prispevali k njegovi krepitvi in ohranjanju zdravja. V spletnih trgovinah so na voljo v različnih oblikah, tako da boste zagotovo našli tisto, s katero bo otrok najbolj zadovoljen.

Nakup v spletni lekarni dopolnite z izdelki za zaščito zdravja, na primer antibakterijsko milo, nova zobna ščetka ali ljubko mini brisačo. Vsekakor ne sme manjkati v šolski torbi.

Je začetek šolskega leta pomemben dogodek za vas in vašega šolarja? Prepričani smo, da se bo vaše veselje po nakupih s finančnimi prihranki še povečalo. Oglejte si vse ponudbe Back to School in nakupujte po boljših cenah še danes.

back to school popusti

__tag_orange

2206

kuponov za popust

43092

popustov
__cart_orange

182

spletnih trgovin
__users_orange

10 000

uporabnikov KUPLIO