Najboljše spletne trgovine

TOP blagovne znamke

Najboljše spletne trgovine

Najboljše spletne trgovine

Tedni mode in jesenske razprodaje – kaj in kje nakupovati ugodno?

06.09.2024 Darja Nakupovanje Deli
jesenske razprodaje

Z začetkom jeseni se lahko veselite pestre ponudbe e-trgovin, jesenskih akcij in s tem finančnega prihranka. Kaj boste dodali v spletno košarico? Preverite našo spletno stran in prihranite.

Prihod jeseni ne pomeni le spremembe letnega časa, ampak tudi odlične ponudbe v priljubljenih spletnih trgovinah. Trgovci na drobno morajo sprostiti skladišča za nove kolekcije in linije izdelkov, kar pomeni, da lahko kupite vse, kar potrebujete ali želite, po delčku prvotnih cen.

Res ugodnih nakupov se lahko veselite od 9. septembra do 4. oktobra. Kliknite na kategorije, kot so moda in modni dodatki, lepota, pohištvo in bivanje ali zdravje in nakupujte po neverjetnih cenah.

Želite vedeti o vseh popustih jesenskih tednov mode? Kliknite na spodnjo povezavo in nakupujte.

 

jesenska oblacilaAvtor: Alexandra Iva (Unsplash)

Elegantna jesenska oblačila


Ali sledite modnim trendom? Potem se verjetno sprašujete, kako prevladujejo v tej sezoni. Med številnimi bomo omenili enostavna enobarvna oblačila , ki lahko vključujejo drzne elemente, bleščeče kose ali tiste s širokim ovratnikom, umetno krzno in nenazadnje vedno modno vrsto hlač – jeans različnih krojev. Nenapisano pravilo jesenskega oblačenja so barve in njihovo medsebojno kombiniranje, letos pa vladajo odtenki bež, srebrne, bordo, sive, zelene ali gorčične. Izkoristite jesenske akcije v modnih e-trgovinah in prenovite garderobo celotne družine. Gospodje bodo veseli novega volnenega puloverja, bombažne srajce z dolgimi rokavi ali puhovke, ki jih bo zaščitila pred mrzlimi jutri in večeri. Kupite tople nogavice, puloverje, puloverje, hlače, pa tudi kape in jopice za najmlajše člane družine .

V spletni trgovini 
Sinsay najdete veliko izbiro kakovostnih otroških oblačil po ugodnih cenah . Se sprašujete, v čem boste jeseni zagotovo elegantne? Priskrbite si midi krila, pletene obleke in usnjene jakne. V hladnih dneh boste cenili dolgo parko ali trenčkot . Izberite stvari, ki jih je enostavno plastiti, saj je to jeseni alfa in omega, pa ne le za odrasle, tudi za otroke. Pri modnih dodatkih pa letos bolj drzno, tem bolje. Zato ven vzemite težji nakiture in zapestnice. Velik trend so tudi nakupovalne torbe, v katere preprosto pospravite vse, kar potrebujete. Ne morete pa zgrešiti z obveznimi jesenskimi dodatki, kot so kapa, naglavni trak ali baretka.


Prva polovica jeseni je razmeroma sončna, zato bi bilo škoda pospraviti svoje najljubše superge, mokasine ali gležnjarje . V nadaljnih tednih pa boste cenili toplejše gležnjarje v usnju. In ne boste naredili napake, če boste v omarico za čevlje dodali gumijaste škornje za vso družino. So praktični, udobni, na voljo v različnih dizajnih in odlično prenesejo suho jesensko vreme.

akcije jesenske mode za odrasle in otrokeAvtor: Tatiana Syrikova (Pexels)

Pobrskajte po ponudbi spletne trgovine CCC, kjer boste našli trendi modele jesenskih čevljev za dame, gospode in otroke ter tako pripravili vso družino na mrzle dni.

Lepotni pripomočki za jesen


Jesenski trendi zadevajo tudi parfume, ličila in kozmetiko nasploh. Kaj je IN v tej sezoni? Prevladujoč trend ličenja letos je očitno minimalizem. Tudi jeseni si zato nanesite nežna ličila, ki poudarijo vašo naravno lepoto. Lahek make-up, nežno konturiranje ali nevpadljivo črtalo za oči so dobrodošli . Lahko pa minimalističen videz dopolnite z bolj izrazitimi senčili v tipičnih jesenskih barvah ali šminko podobne barve . Za prefinjen videz si ne pozabite urediti nohtov.

Prepričana sem, da se strinjate, da je temeljita nega kože osnova za ustvarjanje lepega in dolgo obstojnega ličila. Izpopolnite svojo rutino čiščenja, redno nanašajte dnevno in nočno kremo, kremo za predel okrog oči ter uporabljajte obrazne maske in serume za kožo. Imate raje izdelke z naravnimi sestavinami? Kliknite na Licila.si e-trgovino kjer najdete raznoilko ponudbo. Ne pozabite na nego kože celega telesa in jo razvajajte s kremastimi geli za tuširanje, pilingi ali vlažilnimi losjoni za telo. Neprijetno suhost rok lahko preprečite z negovalnimi kremami.

Želite svojemu moškemu najboljše? Tudi zanj je izjemnega pomena ustrezna rutina nege telesa, obraza, brade ali brkov. Kupujte v spletni trgovini Foreo in mu zagotovite vse, kar potrebuje.

Prehajamo na parfum, nekakšno nevidno piko celotnega videza. Izbira dišave je res stvar posameznika, a je predvsem povezana s sezono. Z nastopom jeseni in nižjih temperatur je skrajni čas, da rahle sadne, cvetlične ali citrusne vonje odložite in jih nadomestite s parfumom iz palete pikantnejših, težjih, a tudi bolj čutnih vonjav. Prelistajte ponudbo e-trgovine Notino in izberite parfum čisto po svojem okusu.

kozmetika za nego obraza v akciji

Avtor: Karolina Kaboompics (Pexels)

Iščete trgovino, kjer lahko kupite vse za popoln videz? V spletni trgovini Notino lahko izbirate med pestro ponudbo kozmetike, parfumov in izdelkov za nego kože obraza in telesa. Razveselile pa vas bodo tudi zelo ugodne cene in dodatne ponudbe.

Nizke cene pohištva in dodatkov za dom


Cene padajo v številnih popularnih kategorijah izdelkov, med katere sodi tudi oddelek s pohištvom, dekoracijo in dodatki za dom. Če ste do sedaj čakali z nakupi, imate v času jesenskih razprodaj.

odlično priložnost, da tudi z nizkim proračunom svoj dom spremenite v prostor, ki ste si ga vedno želeli. Premislite, kateri del hiše želite prenoviti in kupite nove garderobne omare, komode, regale ali omare po akcijskih cenah. Ali ni čas, da staro steno dnevne sobe zamenjate z novo in modernejšo ali kupite večjo sedežno garnituro za udobje vseh družinskih članov? Pobrskajte po pestri ponudbi spletne trgovine Big Bang in izberite med udobnimi sedežnimi garniturami, fotelji, mizami in tabureji za dnevno sobo. Za udobje bodo poskrbeli tekstilni dodatki, kot so odeje, blazine, preproge in tekači ali svetila. Dodajte jesenske dekoracije v svoj dom v obliki suhega cvetja, jesenskih venčkov za vrata, slik in sveč.

Spremenite svoje sanje o veliki in lepi jedilnici v resničnost in kupite stole, mize ali cele jedilne garniture po odličnih cenah v spletni trgovini VidaXl. Vse kar potrebujete za popolno obedovanje je dovolj velik jedilni setjedilni pribor in ostali servirni pribor.

Morda bi si tudi spalnica zaslužila prenovo, vsaj nove vzmetnice , ki bodo poskrbele za vaš boljši spanec . V košarico dodajte nočne omarice, večjo garderobno omaro ali posteljnino in druge dodatke.

Imate majhno kopalnico, a želite v celoti izkoristiti njen prostor? Pobrskajte po ogromni ponudbi kopalniškega pohištva v spletni trgovini Shoppster in izkoristite vsak razpoložljiv centimeter. Popolnoma nov videz bodo ustvarili nov umivalnik, prha, pipe, a tudi kopalniški tekstil.

Ali oklevate pri nakupu pohištva prek spleta? Všeč vam bo iz več preprostih razlogov. Najprej lahko preprosto primerjate cene podobnih kosov blaga v več e-trgovinah in hitro najdete najugodnejšo ponudbo. Poleg tega vaš nakup ni omejen z nobenim odpiralnim časom, ni vam treba ukvarjati s prevozom, na voljo imate ocene drugih kupcev in nenazadnje je to velika dobavljivost blaga , ki je bistveno boljša od fizične trgovine.

pohistvo v akciji
Avtor Zhengdong Hu (Pexels)


Promocija zdravja


Sprememba vročega vremena v hladno in suho je pogost razlog za neprijetne bolezni in prehlade. Podprite svoje zdravje in zdravje svojih otrok z jemanjem vitaminov, vsakodnevnim uživanjem sadja in zelenjave, ustreznim vnosom vode, rednim gibanjem na svežem zraku ali športnimi aktivnostmi. Tek, rolanje ali kolesarjenje so odlične jesenske aktivnosti, ki vas bodo zabavale in ogrele.

Poleg spremembe vremena na zdravje otrok vpliva tudi obiskovanje sole in vrtca, ko vstopajo v stik z večjo skupino. Zato je odpornost organizma pomembna za  boljšo zaščitito zdravja. Za otroke izberite imunobiotke v spletni trgovini Malinca.


Kot lahko vidite, so jesenski popusti res obsežni v številnih priljubljenih kategorijah. Uporabite jih lahko tudi vi in nakupujte s
precejšnjimi finančnimi prihranki. Zahvaljujoč njej bo vaša jesen nekoliko lepša.

jesenske razprodaje in kuponi

__tag_orange

2206

kuponov za popust

43092

popustov
__cart_orange

182

spletnih trgovin
__users_orange

10 000

uporabnikov KUPLIO