Kopalke za močnejše postave – kako jih pravilno izbrati?

11.07.2022 Darja Nakupovanje Deli
Kopalke za močnejše postave kako izbrati

Veste, kako izbrati kopalke za močnejše postave? Počutite se samozavestno in udobno na plaži v lepih kopalkah.

Polnejše obline niso ovira za samozavest na plaži v udobnih in lepih kopalkah. Ali veste, kako jih izbrati?

Vsaka ženska ima drugačno postavo, ki ji pristajajo kopalke različnih krojev in velikosti. Ideal lepote se je v zadnjih letih močno spremenil. In s tem tudi množica kopalk, tudi takih za močnejše postave in v času nosečnosti, ko potrebujemo kopalke večje velikosti.

Če ste ena izmed njih, izberite kopalke modelov, ki jih predstavljamo spodaj. Pristajale vam bodo kot ulite in na plaži boste videti super in tudi nosile jih boste z veseljem.

Trgovina z oblačili About You kopalke ponuja v različnih krojih za vsako postavo, tudi poceni kopalke z visokim pasom. Celotno ponudbo kopalk lahko kupite tudi v okviru znižane ponudbe.

Kopalke za polnejše oblike

 

Morda mislite, da so za polnejše in močnejše postave primerne le enodelne kopalke. Sploh ni tako. Takšnim postavam pristajajo številni drugi modeli kopalk, ne le enodelne kopalke za močnejše postave. Kateri modeli so to? Kakšne kopalke za močnejšo postavo potem izbrati?

 

dvodelne ženske kopalke

 

Dvodelne ženske kopalke za močnejše postave

 

Začnimo z dvodelnimi kopalkami. Številne plus size ženske ne posežejo po njih, ker se bojijo, da bodo pokazale več, kot bi želele.

Vendar se jim ni treba odpovedati. Če so vam všeč, se držite izbire kopalk teh zakonitosti:

- modrček kopalk v obliki črke "T" - nedrček, sešit v obliki črke "T", najbolje oblikuje večji dekolte,

- širše naramnice kopalk - ne pozabite, da se s širšimi naramnicami kopalke ne le boljše stojijo, ampak vam bodo tudi udobnejše. Kopalke za večje prsi in kopalke, ki imajo večje košarice, obvezno potrebujejo več opore. 

- spodnjice kopalk različnih krojev - najbolj priljubljene so spodnjice, kopalke z visokim pasom močnejšo postavo vizuelno zožajo. Visoke kopalke, ki skrijejo trebuh bodo trebušček lepo pokrile, tudi kopalne hlače ali kopalno krilo monokini z bikini spodnjim delom, so super rešitev. Poleg tega vam ti modeli zagotavljajo boljše udobje.

Zdaj verjamete, da so kopalke z visokim pasom za močnejše idealna izbira in s tem tudi dvodelne kopalke čisto sprejemljiva izbira za udobno počutje na dopustu?

Enodelne kopalke za oblikovanje postave ali shujševalne kopalke

 

Kaj pa kopalke za oblikovanje postave? Velika prednost enodelnih kopalk za oblikovanje je, da zategnejo in hkrati lepo oblikujejo pas, boke in trebuh. Ti modeli so večinoma pisani in vzorčasti s črnimi trakovi ob straneh, kar optično zoži postavo. Točno to želite, kajne?

Alternativa črnim pasom so naborki in našitki, saj učinkovito zakrijejo tisto, kar želite skriti. Tukaj pa bodite pozorni, da na kopalkah ni preveč volančkov. Lahko povzroči nasprotni učinek.


enodelne kopalke za oblikovanje postave

Trgovina Astratex kopalke ponuja v različnih krojih, tako enodelne kopalke in dvodelne za celo družino. Preverite predvsem njihove shujševalne modele kopalk, tankini kopalke in višji kroj, če bi najraje kupili poceni kopalke z visokim pasom. Izkoristite poletne razprodaje in uporabite njihovo kodo za dodaten popust. Aktivno kodo najdete na naši strani.

Priljubljene tankini kopalke za močnejše

 

Veste, kaj je tankini? Je nekakšna alternativa med enodelnimi kopalkami in bikiniji. Dvodelne kopalke so sestavljene iz podolgovatega zgornjega dela in klasičnega spodnjega dela ali kratkih hlač.

Te kopalke niso idealne samo za ženske, ki želijo pokriti problematične predele telesa, ampak tudi za ženske po porodu.

Tankini kopalke so torej moderne ženske kopalke, sestavljene iz daljšega zgornjega dela in spodnjih hlačk. Tankini pokrije trebuh, hlačke med sončenjem lahko zavihate. Obstajajo tudi modeli tankini kopalk z učinkom povečanja ali zmanjšanja zategovanja na trebuhu.

tankini kopalke za močnejše

So vam všeč tankini kopalke? Pri njihovi izbiri se zlahka zanesete na trgovino Bibloo, kopalke v ponudbi vas zdaj čakajo tudi s poletnimi popusti.

Enodelne kopalke za močnejše

 

Morda najbolj udoben model na voljo v oddelku kopalk za ženske s polnejšimi oblinami. Tudi če pokrivajo razmeroma velik del telesa, se boste v enodelnih kopalkah še vedno počutile udobno, brezskrbno in privlačno.

Enodelne kopalke za močnejše

Najdete jih v številnih barvah, krojih in dizajnih. Če se torej odločite za tovrstne kopalke, boste zagotovo našle takšne, ki vam bodo pristajale kot ulite. Res pa je tudi, da lahko po njih posežete tudi med nosečnostjo ali po porodu.

Poletje je v polnem teku. Obožujete nakupovanje po nižjih cenah? Preverite številne poletne razprodaje in številne ekskluzivne ponudbe.

Kaj pa barva kopalk?
 

Barve in barvne kombinacije igrajo pomembno vlogo tudi pri izbiri kopalk za polnejše ženske postave. Tudi pri kopalkah je črna barva tista, ki optično zoža, je shujševalna barva.

A tudi pisanih kopalk se vam ni treba bati. Izberite svetlejše barve in vzorce. Kontrastne kombinacije barv in vzorcev niso primerne, saj lahko pritegnejo pozornost na problematična področja. Prav tako je bolje, da so kopalke za dekleta večjih velikosti brez naramnic in črt, ki dodatno razširijo postavo.

barva kopalk

Kateri tip kopalk vam je najbolj všeč? Karkoli že, upamo, da vam je naš članek pomagal pri odločitvi, katere kopalke boste nosili to poletje. Pomembno je, da se počutite udobno, saj takrat vaša lepota dvakrat bolj izžareva.

Če se odpravljate na počitnice, Ne pozabite seveda na kopalke. 

__bulb
Ali veste, katere stvari lahko vzamete v ročno prtljago na letalo?

Kaj je mogoče imeti v ročni prtljagi in kaj v prijavljeni prtljagi za čekiranje? Pripravili smo vam seznam več izdelkov, ki vas bodo zagotovo zanimali pri pakiranju.