Lastminute.com Black Friday

5 preverjenih kod za popust in kuponov Lastminute.com - Julij 2024

__photo
Akcije
Popust
Lastminute.com

All inclusive počitnice - Popusti na rezervacijo paketa na Lastminute.com

Na Lastminute.com najdete popuste na rezervacijo hotela in letala All inclusive počitnic. Paketi lahko vključujejo obroke, napitke ali izlete, za lažje načrtovanje proračuna. Na spletnem portalu najdete all inclusive ponudbe za družine, pare, pustolovce. Preverite last minute akcije paketov in prihranite pri rezervaciji za naslednje potovanje.

Več o popustu
23 €
Koda za popust
Lastminute.com

Koda za popust -23 € za prvo spletno rezervacijo hotela in leta na Lastminute.com

Prijavite se na e-novice Lastminute.com in prejmete kupon za 23,34 € oziroma £20 popust pri prvi spletni rezervaciji paketa hotelske nastanitve in letalske karte. Koda za popust bo poslana po elektronski pošti. Izkoristite kodo za popust Lastminute in rezervirajte potovanje po nižji ceni. Popust je enkraten, pokriva celotno ponudbo Lastminute. Minimalen znesek nakupa ni določen.

Več o popustu
-27%
Popust
Lastminute.com

Popusti do -27 % na počitnice v paketu po celem svetu na Lastminute.com

Na spletnem portalu Lastminute.com najdete popuste do 27 % na počitniške pakete in potovanja na različne destinacije v ponudbi Flash Sale. Preverite last minute akcije in prihranite. Ponudbe se menjajo vsak teden.

Več o popustu
Akcije
Popust
Lastminute.com

Popust na rezervacijo hotela in letala po celem svetu na Lastminute.com

Na spletnem portalu Lastminute.com najdete popuste na rezervacijo hotela in letalske karte v paketu. Preverite last minute akcije paketov in prihranite pri rezervaciji za naslednje potovanje.

Več o popustu
Akcije
Popust
Lastminute.com

Poceni vstopnice za gledališče v Londonu od 20,79 € na Lastminute.com

Na spletnem portalu Lastminute.com najdete poceni vstopnice za gledališče v Londonu od 20,79 € oz £ 18. Preverite ponudbo vstopnic in prihranite. Najdete vstopnice za gledališke predstave, muzikale West Enda in londonske predstave in druge priljubljene londonske predstave.

Več o popustu