Lastminute.com Black Friday

5 preverjenih kod za popust in kuponov Lastminute.com - November 2023

__photo
Akcije
Popust
Lastminute.com

All inclusive počitnice - Popusti na rezervacijo paketa na Lastminute.com

Na Lastminute.com najdete popuste na rezervacijo hotela in letala All inclusive počitnic. Paketi lahko vključujejo obroke, napitke ali izlete, za lažje načrtovanje proračuna. Na spletnem portalu najdete all inclusive ponudbe za družine, pare, pustolovce. Preverite last minute akcije paketov in prihranite pri rezervaciji za naslednje potovanje.

Več o popustu
-27%
Popust
Lastminute.com

Popusti do - 27 % na počitnice v paketu po celem svetu na Lastminute.com

Na spletnem portalu Lastminute.com najdete popuste do 27 % na počitniške pakete in potovanja na različne destinacije v ponudbi Flash Sale. Preverite last minute akcije in prihranite. Ponudbe se menjajo vsak teden.

Več o popustu
23 €
Popust
Lastminute.com

Popust -23 € za prvo spletno rezervacijo hotela in leta na Lastminute.com

Prijavite se na e-novice Lastminute.com in prejmete kupon za 23,34 € oziroma £20 popust pri prvi spletni rezervaciji paketa hotelske nastanitve in letalske karte. Koda za popust bo poslana po elektronski pošti. Izkoristite kodo za popust Lastminute in rezervirajte potovanje po nižji ceni. Popust je enkraten, pokriva celotno ponudbo Lastminute. Minimalen znesek nakupa ni določen.

Več o popustu
Akcije
Popust
Lastminute.com

Popust na rezervacijo hotela in letala po celem svetu na Lastminute.com

Na spletnem portalu Lastminute.com najdete popuste na rezervacijo hotela in letalske karte v paketu. Preverite last minute akcije paketov in prihranite pri rezervaciji za naslednje potovanje.

Več o popustu
380 €
Popust
Lastminute.com

Popusti na zimske počitnice v paketu po svetu od 380 € na Lastminute.com

Na spletnem portalu Lastminute.com najdete zimske počitniške pakete in potovanja od 380 € naprej (letalo + hotel) na različne destinacije. Preverite potovanja z letalom in namestitvijo v tople kraje in prihranite. Uživajte tudi v razkošju, saj so na voljo hoteli s 4 in 5 zvezdicami, all-inclusive in letovišča samo za odrasle. Odhodi že v decembru 2023 pa vse do marca 2024.

Več o popustu