Valentinovo darilo za vsakogar, tako za popotnike kot ljubitelje elektronike

26.01.2024 Darja Nakupovanje Deli
ideje za valentinvo darilo

Že veste, kaj boste podarili za valentinovo? Za vas imamo nekaj nasvetov in ideje za valentinovo darilo. Kot bonus pa podarjamo valentinova posvetila, ki jih lahko ukradete ♥

Se tudi vi vedno malo bolj veselite odhoda proti domu, ko veste, da vas tam čaka vaša druga polovica? Valentinovo je odlična priložnost, da ji pokažete v polni meri in svojo ljubezen izkažete v obliki darila. Sprašujete, kakšno darilo za valentinovo? Pri tem vam bomo pomagali.

Za vas smo pripravili odlične ponudbe v kategorijah, kot so lepota in kozmetika, ure in nakit, moda in spodnje perilo, potrebščine za živali, telefoni in tablice, darila in cvetje, wellness in romantični oddihi. V vsaki od teh kategorij boste med 1. in 14. februarjem našli neustavljive ponudbe po fantastičnih cenah. Ne samo, da boste imeli popolno darilo pripravljeno vnaprej in se izognili stresu, temveč boste tudi prihranili denar.

Želite pregledati vse popuste za valentinovo na enem mestu? Kliknite spodnjo povezavo in si oglejte, kaj lahko izbirate.

ideje za valentinovo darilo

Avtor: Andrea Piacquadio (Pexels)



Valentinovo darilo za modne navdušence


Nov kos oblačila ni užitek le za ženske. V njem lahko uživajo tudi moški, ki imajo zahteven okus in jim ni vseeno, kaj nosijo. So puloverji, srajce ali obleke med najljubšimi kosi oblačil vašega partnerja? Dopolnite njegovo garderobo s sodobnimi oblačili iz spletne trgovine Zoot. Razveselili svojega moškega tudi z novo kravato, moško torbo ali klobukom, samo raziščite modno ponudbo oblačil.

Pripravili smo tudi nasvete za darila za dame. V dolgotrajnem razmerju zagotovo veste, kakšna oblačila so vaši dragi najbolj všeč. Ali ima raje manj vpadljive in umirjene kose ali drzne in ekstravagantne? Oglejte si celotno ponudbo ženskih oblačil na naši spletni strani in ji izberite oblačila po njenem okusu.

Tudi če ste na sveže v razmerju, naj vas ne skrbi za nakupovanje darila iz te kategorije izdelkov. Stavite na primer na vsestranski brezrokavnik ali pulover, za dodatke pa lahko izberete okusen komplet šala in klobuka. Vaš partner bo zagotovo cenil vaš trud. Zgoraj omenjene in druge izdelke lahko kupite darilo ugodno zaradi teh ponudb, kot so te kuponi spodaj.

Na seznamu potencialnih in priljubljenih daril za valentinovo pa ne sme manjkati kategorija spodnjega perila. Tako kot boste z njim presenetili vi njo, lahko tudi ona preseneti vas. Na praznik zaljubljencev je priljubljeno spodnje perilo nekonvencionalnih krojev, barv in razkošni materiali.
 


Tukaj je nekaj nasvetov o tem, kje lahko kupite spodnje perilo po ugodnih cenah.


Darilu za Valentinovo dodajte lepo posvetilo z voščilom. Za ljubitelja mode se lahko sliši takole:

"Ti si moj največji modni navdih ter utelešenje elegance in popolnega sloga, zato sem to darilo izbral zate. Upam, da te razveseli tako, kot te imam rad jaz. Vendar ne pozabi, da ne glede na to, kaj nosiš, je zame najlepše to, kakšna si. Želim ti najlepše valentinovo!"


valentinovo darilo zanjoAutor: Michelle Leman (Pexels)
 

Darilo za lepoto in nego


Ali poznate najljubšo blagovno znamko lepotnih izdelkov svoje polovice? Potem je ideja za vaš nakup že bolj jasna. Če ste v nasprotni situaciji in ne veste, po čem bi posegli, je to odlična priložnost za eksperimentiranje in preizkušanje novih izdelkov. Svojemu partnerju pripravite izvirno škatlo z izdelki, ki jih lahko odkrije izključno za valentinovo. Potrebujete ideje, kje in kaj kupiti? V kategoriji lepote in kozmetike vas čaka res odlična ponudba.

Katere izdelke lahko vključite v darilno škatlo za njo? Izberite losjon za telo, lak za nohte, šminko, senčila za oči ali nove čopiče za ličenje, ki bodo nadomestili obrabljene. Nimate ideje, kaj izbrati za moškega? Zagotovo bo uporabljal kozmetiko in izdelke za nego brade in brkov, pripomočke za britje ali izdelke za oblikovanje las.

No, če pa bi morali priporočiti eno TOP darilo za Valentinovo tako za dame kot za gospode, bi bil to parfum. To je vrsta darila, ki ga obdarovanec ne bo pozabil. Osnovno vodilo pri njegovi izbiri je, da mora biti ženski parfum lažji z nežnejšim vonjem, medtem ko mora biti moški težji in bolj izrazit.

Kakšno posvetilo bi bila primerno za takšno darilo?

"Zate imam darilo, ki bo samo še poudarilo tvojo lepoto, saj si lepa takšna, kot si. Zame si najlepša oseba, ki jo imam zelo rad, in danes praznujem, da te imam."


parfum in kozmetika za valentinovo darilo
Autor: Richan Dwi Putra (Pexels)
 

Želite kupiti parfum? Notino ima široko ponudbo ženskih in moških dišav po ugodnih cenah. Prepričajte se sami.

Nakit in ure lahko spregovorijo namesto vas

 

Vsa darila, podarjena iz ljubezni, so lepa in dragocena. A resnica je, da je nakit vedno bil in bo eno najlepših daril, ki jih lahko podarite. In na valentinovo nakit izraža ljubezen.

Če bi radi letos kupili kos nakita tudi za svojo drugo osebo, investirajte le v visokokakovosten nakit ali ure, ki bodo zdržale mnogo let brez znakov obrabe. Vas skrbi, da se nakit ne bi ujemal z okusom partnerja? Pri nakupu ure je pomembno upoštevati predvsem njen stil, naj bo ta športna ali elegantna. Sledi izbira barve, priporočamo ogled tistih v univerzalnih odtenkih, predvsem damam pa v priljubljenem okroglem dizajnu številčnice.

Izbrati zlat, srebrn ali titanov nakit? Odgovor lahko najdete v partnerjevi škatli z nakitom ali pa izpolnite skrito željo s kosom nakita, ki ga draga oseba še nima. In potem bo enostavno izbrati pravo zapestnico, prstan, verižico ali ogrlico, ki bo popolno izražala vašo ljubezen. Mimogrede, če ste razmišljali, da bi svoje razmerje dvignili na višjo raven, bo zaročni prstan na valentinovo čudovito praznovanje vaše ljubezni.

Ni nenavadno, je kar že običaj, da nakit nosijo tudi moški. Pa ne le zapestnice, tudi prstane in verižice. Zato ne oklevajte niti sekunde in izberite eleganten kos nakita v spletni trgovini Nakit eshop.

Tako dragoceno darilo za Valentinovo, kot je ura ali nakit, zahteva tudi posebno posvetilo. Na primer takole:

»Ti si kot to darilo – neskončno lepa in dragocena. Naj te ura vsako minuto spomni, da te ljubim bolj kot karkoli, nakit pa, da si zame najlepša oseba na celem svetu."
 

zarocni prstan za darilo na valentinovoAutor: Marko Klaric (Pexels)

Res je, da nakit ni najcenejša izbira za darilo, a kvalitetna izdelava bo obdarjeno osebo razveseljevala še mnoga leta. Vendar vemo, kako vam lahko za nakup zlatega nakita prihranite čas in denar, ki ga porabite za brskanje po spletnih mestih. Nakupujte s temi ponudbami in kuponi.


Čas za skupnega ljubljenčka

 

Si oba želita hišnega ljubljenčka? Pojdita na ogled za valentinovo in presenetite partnerja. Ne glede na to, ali gre za psa, mačko, zajca, želvo ali ribo, skupni nakup ljubljenčka je tudi izraz ljubezni.

Vendar ne pozabite, da bo izbrana žival postala sestavni del vajinega življenja in bo treba del svojega prostega časa nameniti negi, sprehodu, hranjenju ali igri. Preprosto bo potreboval vašo pozornost. Pomislite, ali je v vajinem skupnem življenju prišel čas za to zavezo, ki od vas zahteva še več odgovornosti in doslednosti.

Ali razmišljate o nakupu hišnega ljubljenčka? Nekaj ​​je gotovo, on bo vaš najboljši prijatelj, še en družinski član in vedno vas bo imel brezpogojno rad. Poleg tega lahko hišnega ljubljenčka vidite kot pripravo na otroka. O nakupu temeljito premislite in se pogovorite s partnerjem pa tudi z vzrediteljem. Če že imate hišnega ljubljenčka, podarite lastniku kakšno darilce, na primer novo igračo ali kakšen priboljšek.

S kakšno željo obdariti lastnika hišnega ljubljenčka? Mogoče bi lahko zvenelo takole:

"Veselim se najinega lepega skupnega življenja in uživam, ko si deliva tega ljubljenčka. Kdaj ga naučiva novega trika?'
 

hišni ljubljenčekAutor: Zen Chung (Pexels)

Vam primanjkuje pripomočkov za vzrejo vašega ljubljenčka? Najdete jih v spletni trgovini Zoohit.

Praktična darila za Valentinovo iz ponudbe elektronike

 

Valentinovo je praznik, podoben rojstnemu dnevu, godu ali božiču. Njegovo praznovanje torej praviloma vključuje tudi darilo. Zato lahko tudi na ta dan svojemu partnerju podarite darilo, ki ga resnično potrebuje in ga bo uporabljal. Kaj bi lahko to bilo?

Morda bi bil vaš moški izbranec vesel nove britvice, strižnika za brado in brke, mobilnega telefona, tablice, slušalk ali zvočnika v avtu ali druge elektro naprave. Nakup prenosnika ali bralnika knjig ne bo korak stran. Lahko se posvetite tudi njegovim hobijem in mu kupite na primer vrhunski fotoaparat.

V e-trgovini Shoppster lahko udobno kupite široko paleto izdelkov elektronike. Ne zamudite trenutnih ugodnih cen.

In kaj bo razveselilo vašega drago? Na voljo imate tudi ogromno izbiro naprav za osebno nego, od likalnika za lase, naprave za nego kože, epilatorje pa vse do LED svetilke za geliranje nohtov. Pomislite, kaj bi jo osrečilo. Lahko se tudi dogovorita, da drug drugemu kupita enako darilo, na primer električne zobne ščetke za lep nasmeh, ki ga vsak dan posvetita sebi.

Priložite kratko, a sladko in srčno posvetilo:

»Razmišljal sem o tem, kaj te bo razveselilo. V želji, da zadovoljim tvoj okus in da ti bo darilo všeč."
 

odvijanje darila za valentinovoAutor: cottonbro studio (Pexels)


Skupni wellness ali romantično bivanje


Sta ena tistih parov, ki poleg službenih in drugih obveznosti ne preživite skupaj toliko časa, kot bi si želeli? Podarite si skupno romantično potovanje ali wellness bivanje. Na tak način bosta odklopila vsakdanje obveze in se posvetila drug drugemu. Ne le, da si bosta privoščila popoln počitek, ampak je to priložnost, da utrdita odnos, saj je zanj zelo pomemben čas, preživet skupaj. Do takrat pa kupite dišečo svečo, peno za kopel in druge izdelke za dobro počutje doma.

Ima vaš partner sanjsko počitniško destinacijo ali predstavo? Podarite vstopnice ali letalsko karto na Valentinovo. Veselje ob odvijanju takšnega darila si boste zapomnili za vedno. Ali pa se osredotočite na doživetja v obliki gurmanske večerje, degustacije vin ali obiska zdravilišča.

In kakšno posvetilo napisati na darilno vrečko? Po našem mnenju bi to lahko zvenelo nekako takole:

"Želim preživeti več časa s teboj, zato te želim peljati na ta kraj, kjer se bova sprostila in pridobila nove izkušnje." Upam, da ti bo všeč izbrano darilo.'


zaljubljen par na potovanju
Autor: David Gomes (Pexels)

Ali želite pridobiti več izkušenj in plačati manj? Vse kar morate storiti je, da uporabite te ponudbe. Želite imeti pregled nad vso aktualno ponudbo trgovin? Naročite se na novice.


Več idej za darila za Valentinovo

 

Za konec pa imamo za vas še nekaj idej za obdaritev svojega partnerja. Rože so preverjena klasika, ki jo prenaša skoraj vsaka ženska. Samo izberite take po okusu dame. Izvirno darilo so tudi tiskane fotografije ali majice z lastnim tiskom, pa tudi ovitki za telefon z lastnim tiskom. Pa tudi na čokoladne pralineje ne pozabiti.

Ne pozabite na želje iz srca:

»Zahvaljujoč tebi je vsak moj dan lepši in poln ljubezni. Ti si moj žarek, ko dežuje in razlog, zakaj se veselim vsakega naslednjega dne. Hvala, ker si!'

rože za valentinovo
Autor: Andres Ayrton (Pexels)

Preverite še ponudbi za izvirno darilo in presenetite drago osebo z ovitkom za telefon z lastno fotografijo ali motivom. 


Ali je valentinovo poseben dan za praznovanje vajine ljubezni? Še posebej na ta dan dajte partnerju vedeti, da je po njegovi zaslugi vaša hiša za vas pravi dom. A na to hvaležnost ne pozabite tudi druge dni. Kode za popust vam bodo pomagale prihraniti denar za darila skozi vse leto.
 

kuponi za valentinovo darilo