__search
FILTER Trgovine Vrsta kupona Popusti

TOP 1. Modivo Koda za popust -15 % dodatno na modne nakupe na razprodaji na Modivo.si Koda za popust
Modivo

Koda za popust do -40 % na izbrana sezonska oblačila na Modivo.si

Koda za popust do -40 % velja za nakup 2 kosov izbranih oblačil, obutve in modnih dodatkov za odrasle in otroke v spletni trgovini Modivo, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupon Modivo in kupite izdelke ceneje. Posamezni izdelki so lahko iz akcije izključeni.

Več o popustu...
TOP 2. Eobutev Koda za popust  –40 % dodatno na izbrano obutev in dodatke na eobutev.si Koda za popust
Eobutev

Koda za popust do –40 % dodatno na obutev in dodatke na eobutev.si

Koda za popust do –40 % velja za nakup vse obutve, torbic in modnih dodatkov za odrasle in otroke izbranih znamk za vsaj 79 € v spletni trgovini eobutev, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupone eobutev in kupite izdelke ceneje s kodo za popust.

Več o popustu...
TOP 3. CCC Koda za popust –40 % dodatno na ženske torbice in moške torbe na ccc.eu Koda za popust
CCC

Koda za popust –30 % dodatno na ženske torbice in moške torbe na ccc.eu

Koda za popust –30 % velja za nakup vseh torb in torbic nad 25 € v spletni trgovini CCC, ko v spletni košarici vnesete kodo. Izkoristite kupone CCC in kupite izdelke ceneje. Koda velja tudi na znižane izdelke.

Več o popustu...
TOP 4. Zoot Koda za popust –25 % dodatno za nakup oblačil, obutve na Zoot.si Koda za popust
Zoot

Koda za popust – 25 % dodatno za nakup oblačil, obutve na Zoot.si

Koda za popust – 25 % velja za nakup izbranih oblačil in obutve v spletni trgovini Zoot.si. Gre za dodaten popust za nakup izbranih ženskih oblačil, obutve in dodatkov. Izkoristite kodo za popust Zoot in kupite oblačila še ceneje. Uporabite Zoot kupon.

Več o popustu...
TOP 5. Fenzy Koda za popust –25 % popust na novo kolekcijo na Fenzy.si Koda za popust
Fenzy

Koda za popust –20 % na novo kolekcijo oblačil na Fenzy.si

Koda za popust –20 % velja za nakup oblačil nove kolekcije in oblačil v redni prodaji v spletni trgovini Fenzy, ko v spletni košarici vnesete kodo. Izkoristite kupon Fenzy in kupite oblačila ceneje. Fenzy koda za popust je tukaj!

Več o popustu...
MobileGo Koda za popust –10 % na dodatke za mobitel, elektro naprave na Mobilego.si Koda za popust
Protemio

Koda za popust –7 % na dodatke za mobitel in elektro naprave na Protemio.si

Koda za popust –7 % velja za nakup vseh izdelkov v spletni trgovini Protemio, ko v spletni košarici vnesete kodo. Izkoristite kodo za popust Protemio in kupite na primer opremo za avto, ovitek za mobitel, pametno uro, tablico zase ali za darilo še ceneje. Najdete tudi polnilce, kable, avto opremo, slušalke, zaščitno opremo in še kaj. Koda velja tudi na znižane izdelke.

Več o popustu... Samo pri nas
Lastminute Popust na rezervacijo hotela in letala po celem svetu na Lastminute.com Popust
Lastminute.com

All inclusive počitnice - Popusti na rezervacijo paketa na Lastminute.com

Na Lastminute.com najdete popuste na rezervacijo hotela in letala All inclusive počitnic. Paketi lahko vključujejo obroke, napitke ali izlete, za lažje načrtovanje proračuna. Na spletnem portalu najdete all inclusive ponudbe za družine, pare, pustolovce. Preverite last minute akcije paketov in prihranite pri rezervaciji za naslednje potovanje.

Več o popustu...
Notino Koda za popust –15 % na erotične izdelke na Notino.si Koda za popust
Notino

Koda za popust –30 % na erotične izdelke na Notino.si

Koda za popust od –15 % do 30 % velja na izbrane erotične izdelke v spletni trgovini Notino, ko v košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupon Notino in kupite izdelke ceneje. Koda za popust ne velja na izdelke v akciji in znižane izdelke.

Več o popustu...
Lelosi Koda za popust –20 % za nakup oblačil nad 80 € na Lelosi.si Koda za popust
Lelosi

Koda za popust –25 % na 2. kos oblačil na Lelosi.si

Koda za popust –25 % velja za nakup 2 kosov oblačil kot so Lelosi pajkice, jopice, pižame in druga oblačila v spletni trgovini Lelosi, ko v spletni košarici vnesete kodo. Prejmete 25 % popust na drugi, cenejši kos. Izkoristite kodo za popust Lelosi in kupite izdelke še ceneje. Koda ne velja za znižane izdelke in darilne bone.

Več o popustu...
Babesvitamins Koda za popust do –20 % popust na izdelke na Babesvitamins.si Koda za popust
Babesvitamins

Koda za popust do –20 % popust na izdelke na Babesvitamins.si

Popust –20 % velja za nakup izdelkov v spletni trgovini Babesvitamins, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupone Babesvitamins in kupite izdelke ceneje.

Več o popustu...
Factcool Koda za popust –15 % za nakup izdelkov na Factcool.com Koda za popust
Factcool

Koda za popust –20 % na oblačila, obutev in drugo na Factcool.com

Koda za popust –20 % velja dodatno za nakup oblačil in obutve in dodatkov za dom svetovnih znamk v spletni trgovini Factcool, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupon Factcool s kodo za dodaten popust in kupite oblačila in obutev po rednih cenah in na razprodaji še ceneje. Velja tudi za znižane izdelke.

Več o popustu...
dresslily Popust -15 % za prvi spletni nakup na Dresslily.com Koda za popust
Dresslily

Koda za popust -15 % za prvi spletni nakup na Dresslily.com

Prijavite se na e-novice v spletni trgovini Dresslily in prejmete 15 % popust pri prvem spletnem nakupu. Koda za popust bo poslana po elektronski pošti. Izkoristite kodo za popust Puma in kupite oblačila za ženske in moške po nižji ceni. Popust je enkraten, pokriva ponudbo izdelkov po rednih cenah. Minimalen znesek naročila ni določen.

Več o popustu...
Zaful Koda za popust –10 % na oblačila, obutev, dodatke nad 65 € na Zaful.com Koda za popust
Zaful

Koda za popust –15 % na oblačila, obutev, dodatke nad 51 € na Zaful.com

Koda za popust –14,5 % oz -7,38 € oz. $8 velja za nakup oblačil, perila, kopalk in modnih dodatkov ter dodatkov za dom nad 50,69 € oz $55 v spletni trgovini Zaful, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Za nakup za $75 in več prejmete 16 % popust, za nakup za $105 € in več prejmete 19 % popust. Izkoristite kupone Zaful in kupite izdelke ceneje.

Več o popustu...
Notino Koda za popust –15 % na parfume Carolina Herrera na Notino.si Koda za popust
Notino

Koda za popust –15 % na parfume Carolina Herrera na Notino.si

Popust –15 % velja za nakup izbranih parfumov Carolina Herrera in parfumirane kozmetike v darilnih setih v spletni trgovini Notino, ko v košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupone Notino in kupite parfum Carolina Herrera ceneje. Popust ne velja na parfume v akciji in znižane izdelke.

Več o popustu...
Astratex Koda za popust –20 % na žensko spodnje perilo nad 49 € na Astratex.si Koda za popust
Astratex

Koda za popust –15 % na moško spodnje perilo na Astratex.si

Koda za popust –15 % velja za nakup moškega spodnjega perila nad 55 € v spletni trgovini Astratex, ko v spletni košarici vnesete kodo. Preverite pižame, udobne bokserice, kratke hlače, kopalne plašče, klasične trenirke. Izkoristite kupone Astratex in kupite izdelke ceneje. Koda za popust ne velja na znižane artikle.

Več o popustu...
Astratex Koda za popust –25 % na zapeljivo spodnje perilo nad 39 € na Astratex.si Koda za popust
Astratex

Koda za popust –15 % na zapeljivo spodnje perilo nad 55 € na Astratex.si

Koda za popust –15 % velja za nakup zapelivega spodnjega perila nad 55 € v spletni trgovini Astratex, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Velja ob vsakem znesku nakupa. Koda za popust velja za vse artikle po rednih cenah. Izkoristite kupone Astratex in kupite izdelke ceneje.

Več o popustu...
Modivo Božični popust do -50 % na oblačila, obutev in dodatke na Modivo.si Koda za popust
Modivo

Koda za popust -15 % za prvi spletni nakup na Modivo.si

Prijavite se na e-novice v spletni trgovini Modivo in prejmete 15 % popust pri prvem spletnem nakupu. Koda za popust bo poslana po elektronski pošti. Izkoristite kodo za popust Modivo in kupite otroška, ​​moška in ženska oblačila po nižji ceni.

Več o popustu...
Lelosi Koda za popust –15 % za nakup vseh Lelosi oblačil na Lelosi.si Koda za popust
Lelosi

Koda za popust –15 % za nakup vseh Lelosi oblačil na Lelosi.si

Koda za popust –15 % velja za nakup pajkic ali drugih oblačil v spletni trgovini Lelosi, ko v spletni košarici vnesete kodo. Popust prejmete na vsaj 1 izbran kos oblačil. Izkoristite kodo za dodaten popust Lelosi in kupite izdelek ceneje.

Več o popustu...
Astratex Koda za popust –20 % na žensko spodnje perilo na Astratex.si Koda za popust
Astratex

Koda za popust –15 % na žensko spodnje perilo na Astratex.si

Koda za popust –15 % velja za nakup spodnjega perila nad 55 € v spletni trgovini Astratex, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Preverite spodnje perilo, spalno perilo in druge izdelke. Izkoristite kupone Astratex in kupite izdelke ceneje. Koda za popust ne velja na znižane artikle.

Več o popustu...

Valentinovo

Praznujete valentinovo? 14. februarja si zaljubljeni pari že skoraj po vsem svetu od leta 496 uradno izpovedujejo ljubezen. In še danes množici zaljubljencev ta dan pomeni kot poseben dan za praznovanje ljubezni, iskrenosti, zvestobe, zaupanja in drugih vrednot, ki spremljajo razmerje.

Kaj pri svojem partnerju najbolj cenite? Povejte mu to na ta dan. Zagotovo ga bo vaše priznanje razveselilo. Poleg prijaznih besed pa ne pozabite na majhno darilo v znak vaše ljubezni in pozornosti. Valentinovi popusti in trenutne akcije na številne izdelke vam bodo pomagali pri ugodnem nakupu.

Valentinovo sporočilo

 

Kaj so valentinovi kuponi?

 

Za nakup darila za valentinovo danes lahko uporabite kupon in prihranite. Nekoč je bil dan Svetega Valentina povezan predvsem s podarjanjem rož, raznih bonbonov ali pošiljanjem valentinovih voščil. Mimogrede, ste vedeli, da so valentinova voščila množično začeli izdelovati šele v 19. stoletju? Z leti so tipičnim darilom dodali še druga, trgovci so začeli pripravljati posebne akcije in tako je ta dan dobil novo dimenzijo. Tudi zato so ga mnogi začeli šteti za komercialne počitnice.

Trenutno, tako kot ob drugih praznikih, spletne trgovine pripravljajo dodatne valentinove ponudbe priljubljenih izdelkov in storitev za valentinovo darilo. In to pomeni, da imate veliko izbiro, kaj lahko svojemu partnerju rečete "ljubim te". Čeprav se akcije za valentinovo začnejo že nekaj dni pred samim praznikom, je vedno časovno omejena. Zato se z nakupom ne splača čakati in je smiselno preveriti kupone za popust in raziskati ideje za valentinovo darilo.

Akcija Valentinovo velja za skoraj vse, kar vam pade na pamet. Posebne ponudbe lahko najdete v kategorijah, kot so moda, nakit in ure, izdelki za lepoto in nego, elektronika ter romantična potovanja. Le izberite primerno darilo in ga v znak ljubezni podarite svoji boljši polovici. Katera valentinovo akcija pa vam je najbolj všeč?

Valentinovi pari

Ali poznate zgodovino valentinovega?

 

Z nastankom tega praznika so povezane različne zgodbe in legende. Najbolj znana je zgodba o rimskem duhovniku. V davnih antičnih časih je vladajoči cesar Klavdij II. Gotski izdal ukaz z odlokom, s katerim je prepovedal poroke mladih parov. Namreč opazil je, da se neporočeni, samski vojaki borijo bolj zavzeto kot tisti, ki imajo doma družine.

Vendar se duhovnik Valentin s tem ukazom ni strinjal in je poroke opravljal na skrivaj, za kar je bil kmalu obsojen in 14. februarja umorjen. Več virov navaja, da se je v zaporu zaljubil v upravnikovo hčer in ji napisal prvo valentinovo voščilo. V njegovo čast je leta 496 papež Gelazij 14. februar razglasil za praznik svetega Valentina.


Čeprav se ta praznik v večini držav praznuje na dobro znan datum, obstajajo izjeme. Na primer, v Braziliji 12. junija praznujejo valentinovo s podarjanjem rož, sladkarij in želja. Dan ljubezni in prijateljstva praznujejo v Kolumbiji tretjo soboto v septembru, za Romunijo pa je značilno, da ljubezen praznujejo s prihodom pomladi, 24. februarja. Čeprav so datumi in običaji valentinovega različni, jih druži praznovanje ljubezni. Ne pozabite tudi nanjo, ne samo na valentinovo, ampak skozi vse leto.

Kaj pa gregorjevo, dan ko se ptički ženijo? V Sloveniji ta dan nastopi 12. marca, na god svetega Gregorja, dan pa predstavlja dan začetka pomladi. Mnogi zaljubljenci uživajo v čarih tradicionalnega spuščanja gregorčkov, obiščejo naravne parke ali botanične vrtove in se prepustijo romantičnim doživetjem po svoje. Po ljudskem izročilu gregorjevo velja za praznik ljubezni in pričetek pomladi, je torej slovenska različica valentinovega.