Black Friday je tu: izbrali smo najboljše popuste in nasvete za nakupe

07.11.2023 Darja Nakupovanje Deli
black friday popusti

Najbolj priljubljen dan nakupov z Black Friday popusti je skoraj tu. 24. novembra na Kuplio najdete številne Black Friday akcije. Kaj se splača kupiti na Črni petek?

November je tradicionalno povezan tudi z nakupovalno mrzlico, povezano s Črnim petkom. To je dan, ko lahko dobite vse, kar želite ali potrebujete, po izjemno nizkih cenah. In ker v tem nakupovalnem prazniku sodeluje vedno več e-trgovin, imate možnost kupiti veliko več in prihraniti več denarja. In je vredno.

TOP ponudbe najdete v kategorijah, kot so elektronika in bela tehnika, pohištvo in dom, moda in obutev ali lepota. Torej, imate že pripravljen letošnji nakupovalni seznam? Čas je za Black Friday nakupe.

Preverite vse ponudbe za Black Friday in Cyber Monday popuste, ki smo jih pripravili za vas, ter kupujte po najboljših cenah.

oprema za dom in računalnik z black friday popustom

Avtor: Darina Belonogova (Pexels)


Uporabne naprave in elektronika za vsak dom
 

Nakup gospodinjskih aparatov ali elektronike lahko pomeni velik rez za družinski proračun. Na srečo lahko v času Black Friday akcije večje in manjše naprave ter elektroniko kupite z velikimi popusti.

 

Imate doma starejšo napravo, ki bi jo radi zamenjali z novo, preden se pokvari? Naredite to zdaj. Ali pa želite svoje gospodinjstvo dopolniti z novo napravo za dom, kot je na primer grelec? Odlično ponudbo po dostopnih cenah najdete v kategoriji malih gospodinjskih aparatov v e-trgovini Big Bang. Kupujte, dokler je blago na voljo - v tem letnem času lahko hitreje zmanjka zaloge.
 

mali gospodinjski aparati z black friday popustiAvtor: cottonbro studio (Pexels)
 

Tudi kuhinjski aparati so priljubljena nakupovalna kategorija na Črni petek. Med prvimi stvarmi, ki so nepogrešljive v kuhinji, so večnamenski lonec, mešalnik, grelec za vodo, opekač, kuhinjski roboti ter vse bolj priljubljen kuhalniki za riž ali juho. Preverite ponudbo kuhinjskih aparatov, tudi če še nimate kuhinjskih pomočnikov, boste ugotovili, da je z njimi priprava obrokov hitrejša, hrana pa pripravljena takrat, ko vi želite.

Želite svoji kuhinji dopolniti z nekaj novimi aparati? Posezite po kakovostnih izdelkih za bolj zabavno kuhanje in raziščite široko ponudbo kuhinjskih aparatov v spletni trgovini Klarstein.

V teh dneh okoli Črnega petka je smiselno, da preverite tudi cene velikih gospodinjskih aparatov in bele tehnike. Teh ne kupujete pogosto, kajne? Ne glede na to, ali se že dlje časa odločate za pomivalni stroj, kombinirani hladilnik ali pralno-sušilni stroj, je vse to mogoče kupiti ceneje.
 

Izkoristite posebne kupone in prihranite pri nakupu. Želite vedno izvedeti za najnovejše kupone za popuste? Prijavite se na naše novice.


Si vedno želite imeti čist in urejen dom? Poenostavite si skrb za gospodinjstvo z napravo kot je robotski čistilec, sesalnik, čistilec oken ali zmogljiv sesalnik. Z njimi bo čiščenje hitrejše, vi pa boste imeli več časa za druge dejavnosti.

sesalnik za čist domAutor: Liliana Drew (Pexels)

Potrebujete nov robotski sesalec? Izberite ga iz ponudbe na Black Friday v spletni trgovini iRobot.

V ponudbi elektronike ne smemo pozabiti na izdelke, primerne za prosti čas, pa tudi za delo. Ti izdelki so med TOP kategorijami, po katerih je v času črnega petka veliko povpraševanje. Eden od njih je na primer pametni telefon. Ste že razmišljali o zamenjavi starega z novejšim modelom?

Ne oklevajte, saj lahko izbirate med več deset telefoni po ugodnih cenah. Izkoristite jih, Black Friday akcija je tudi priložnost, da svojim bližnjim za Božič kupite recimo nov telefon.
 

pametni telefonAvtor: Polina Tankilevitch (Pexels)
 

Ali vsak dan delate na prenosnem računalniku? Potem so vam verjetno najpomembnejši njegova zmogljivost, dolga življenjska doba baterije in različne funkcije. Če vaš trenutni prenosnik ne zadosti vašim potrebam za delo, je čas, da poiščete nov računalnik.

Vsak šolar bo navdušen nad tabličnim računalnikom. Uporabljali je ne bodo le za učenje, temveč tudi za zabavo po učenju. Zlahka jo bo vzel s seboj, kamorkoli bo moral, in učenje bo nekoliko bolj prijetno kot sedenje za mizo s klasičnim računalnikom.

Kakšen program si boste izmislili med hladnimi jesenskimi dnevi, ki jih preživljate doma? Ena od možnosti je gledanje filmov z družino. Z visokokakovostnim sodobnim televizorjem ustvarite še boljšo filmsko izkušnjo za vse družinske člane. A brez skrbi, za nakup televizorja zaradi ugodne Black friday akcije ne boste zapravili celega premoženja.
 

nov televizor v dnevni sobiAvtor: Tima Miroshnichenko (Pexels)

 

Če želite res dober prenosni računalnik, jih najdete v Big Bang spletni trgovini veliko. Izberite svoj novi računalnik še danes.

Lepši dom z novim pohištvom na Black friday

 

Vsak dom občasno potrebuje spremembe. Nekaj se pokvari in ne služi več svojemu namenu ali pa je staro in grdo. Izkoristite odlično ceno in svoj dom preoblikujte od temeljev.

Najpomembnejši prostor v hiši je nedvomno dnevna soba. V njej se srečuje vsa družina in v njej preživi večino svojega časa. Zato mora biti prijetna, lepo opremljena in, kar je najpomembneje, zagotavljati mora dovolj prostora za sedenje. V kakšnem stanju je sedežna garnitura, je treba zamenjati kavč? Če že imate kakšen kos pohištva, vendar ne želite kupiti novega, imamo za vas rešitev. Dopolnite obstoječe pohištvo z udobnimi fotelji na eni ali obeh straneh. Prepričani smo, da bodo postali vaš najljubši kos pohištva.

Jedilnica je tudi pomemben prostor za družinska srečanja. Funkcionalna in lepa jedilna miza z udobnimi stoli poudari vzdušje in uživanje ob vsakem obroku. Pri naslednjem nakupu pohištva pomislite na to in poskrbite, da bo vsem družinskim članom udobno.

Enako pomembna in odgovorna je tudi izbira postelje in ležišča. Spanje je povezano z našo stopnjo produktivnosti, razpoloženjem, čustvi in seveda zdravjem. V e-trgovini VidaXL je na voljo široka ponudba kakovostnih ležišč.

Ne pozabite tudi na stvari, ki omogočajo udobnejše bivanje. S tem mislimo na okraske, dodatke za dom in svetila za dom. Izdelke iz teh kategorij lahko v e-trgovinah kupite tudi ceneje kot kadar koli prej.
 

pohištvo in dodatki za domAutor: Mikhail Nilov (Pexels)

 

Le nekaj dodatkov in dekoracij je dovolj, da vaš dom dobi nov in lepši videz. Za njihov nakup lahko uporabite kupone za popust z naše spletne strani. Ti se vam bodo na primer zagotovo izplačali:


Nova garderoba za delček prvotne cene

 

Nakupovanje otroških oblačil nekakšna obvezna dejavnost. Oblačila bodisi prerastejo bodisi jih obrabijo. Na splošno pa je nakupovanje oblačil in obutve ena od njihovih najljubših dejavnosti. Navsezadnje je dodajanje novih kosov v garderobo prijetno tudi za odrasle, kajne?

Če želite čim bolje izkoristiti Black Friday za nakup oblačil, vam priporočamo, da se osredotočite na kose, ki so običajno precej dražji. To so lahko jakne, plašči, torbice ali dizajnerski kosi, ki si jih že dolgo želite. Skratka, zdaj imate priložnost nakupovati vrhunske izdelke po delčku njihovih prvotnih cen.

 

Ne veste, kje po ugodni ceni nakupovati elegantne kose oblačil za velike in male? S ponudbo kuponov za popuste na našem spletnem mestu lahko prihranite v številnih e-trgovinah. Tukaj so najbolj zanimive:


Ob spremembi vremena in prihodu zime razmislite o nakupu toplejše obutve, ki vas ščiti pred mrazom. Načrtujete zimsko smučanje? Zdaj kupite čevlje za sneg. Ne bo napaka, če v nakupovalno košarico dodajte par superg, sandalov ali japonk. Tudi obutev je na voljo v Black Friday akciji. Nikoli ni slaba ideja, da v svojo omaro za čevlje dodate nov par čevljev.
 

jesenska in zimska obutevAutor: Vlada Karpovich (Pexels)

V e-trgovini eObutev lahko kupite modele kakovostne ženske, moške in otroške obutve. Čakajo vas ugodne cene in vrhunska kakovost. Zagotovo boste zadovoljni.

Lepota in zdravje nista izjema

 

Tudi v teh kategorijah izdelkov vas čakajo odlične ponudbe, namenjene ne le ženskam, temveč tudi moškim. Imate svoje najljubše lepotne izdelke? Naredite si zalogo. Hkrati posezite po novih izdelkih, če vam ustreza.  Nakup izdelkov za lepoto in zdravje z Black Friday popustom je bolj smiseln kot kdaj koli prej.


Kozmetika, nega kože in las. Za vse to lahko uporabite kupone za popuste z naše spletne strani.


Nega kože je pomembna vse leto, v hladnejših mesecih pa še toliko bolj. Vlažilni izdelki, ki vsebujejo karitejevo maslo ali aloe vero, lahko pomagajo pri suhi koži. Za suhe lase uporabljajte negovalne maske za lase, ki jih učinkovito vlažijo.

Ne pozabite, da je zunanja lepota povezana tudi z notranjim zdravjem. Odpornost lahko okrepite s prehranskimi dopolnili Sensilab.
 

nega kože in izdelki za lepotoAutor: Karolina Grabowska (Pexels)
 

Že veste, kaj vse bi radi kupili na letošnji Black friday? Verjamemo, da smo vam nekoliko pomagali pri odločanju in izbiri. Izkoristite najboljše cene v letu in v spletno košarico dodajte vse, kar želite in potrebujete zase in za svoj dom. Naš nasvet je, da ta nakupovalni praznik izkoristite tudi za nakup božičnih daril. Konec koncev, zakaj ne bi privarčevali pri njih, ko je to mogoče?

 

black friday popust