Pametne naprave za dom in prosti čas. Kupite jih ceneje

04.10.2023 Darja Nakupovanje Deli
pametni dom pametni popusti

Ste razmišljali o tem, da bi svoj dom spremenili v pametni dom? Že veste, katere pametne naprave in tehnologija je nepogrešljiva za vsak dan? Izkoristite ugodne cene in nakupujte zdaj.

Razvoj novih tehnologij nenehno napreduje, sodobni čas pa nam kaže, kaj vse je mogoče brez naše pomoči. Pametne pametne funkcije so del gospodinjskih aparatov, avtomobilov, iger, ur in še marsičesa drugega. Niso le trend, njihova vloga je predvsem povečati naše udobje pri uporabi tehnologije v vsakdanjem življenju in nam prihraniti denar.

Katera pametna tehnologija bo koristna za vas in vaše bližnje? V tem članku smo za vas zbrali nekaj zanimivih nasvetov. Obvezno preverite kategorije hiša in bivanje, elektrika, spletne igre, zdravje ali avto-moto in izbirajte med več deset odličnimi izdelki po fantastičnih cenah.

Ali želite vedeti, med čim lahko izbirate? Kliknite na Pametni popusti in začnite nakupovati.

pametne naprave


Pametni dom
 

Pametni dom vključuje priljubljene pametne pripomočke in pametne pomočnike, po katerem posegajo številna gospodinjstva, da bi si olajšala vsakdanje življenje. Še niste slišali za izraz Smart home oziroma pametni dom? Na kratko si oglejmo, zakaj je tako priljubljen.

Osnovna značilnost pametnega doma je, da lahko različne naprave v njem komunicirajo med seboj. Vi pa jih lahko upravljate s pametnim telefonom, tabličnim računalnikom ali računalnikom, ne da bi bili tik ob njih, torej na daljavo.

Za veliko ljudi prvi korak k pametnemu domu običajno predstavljajo pametna svetila. Upravljanje svetil poteka s pametnim telefonom, zatemnitvenim stikalom ali brezžičnim stikalom. Poleg tega je na voljo na desetine drugih izdelkov za poenostavitev delovanja doma, kot je pametni pralni stroj, hladilnik, sesalnik, mikrovalovna pečica, pa tudi termostat ali sef.

Pri nobenem od njih vam ni treba skrbeti za zapleteno namestitev, saj je namestitev pametne naprave enostavna. Vse naprave delujejo brezžično prek omrežja Wi-Fi, interneta ali povezave Bluetooth. Tako vam ne bo treba opraviti nobenih dodatnih naložb, nasprotno, prihranile vam bodo denar zaradi varčevanja z energijo.
 

naprave za pametni dom

Ne veste, kateri pametni izdelek bi najprej kupili? Spletna trgovina Klarstein ima pametne gospodinjske aparate in druge pametne naprave za pametni dom. Preverite pametni pomivalni stroj, pametni grelnik, pametni radio in pripomočke za pameten domači vrt.

Pametna tehnologija vam lahko pomaga tudi pri varovanju in zaščiti doma. O katerih izdelkih govorimo? Predvsem ne pozabite na zunanje pametne nadzorne kamere. Z njo lahko nadzorujete vsako neželeno gibanje v bližini hiše in zemljišča. Če bi se kaj zgodilo, boste imeli na voljo videoposnetke.

Danes ni nič nenavadnega, če pametno kamero namestite tudi v notranjost doma. Z njo spremljate dogajanje v hiši ali stanovanju, poleg nadzora nad prostori pa varnostno kamero lahko uporabite tudi za preverjanje hišnih ljubljenčkov, ki jih čez dan pustite doma.
 

nadzorna kamera za pametni dom


Ali ste vedeli, da obstaja pametna ključavnica za vrata? Priskrbite si jo za vhodna vrata hiše ali stanovanja in pozabite na zamudno iskanje ključev. Vrata lahko preprosto odklenete z aktivirano funkcijo Bluetooth s pomočjo pametnega telefona, tablice ali pametne ure.

Za dodatno zaščito vašega doma s pametnimi funkcijami priporočamo nakup pametnih naprav kot so brezžični zvonec, alarm ali različni detektorji in senzorji. Vse lahko ugodno kupite v spletni trgovini Emos.
 

pametna ključavnica za vrata

Ali želite zavarovati svoj dom s pametnimi ključavnicami? Odprite spletno trgovino Big Bang in izbirajte med pestro ponudbo hišnih dodatkv in pametnih naprav za dom. Najdete alarme, sefe, termostate, usmernike in še več.

Pametne naprave za dom, vrt in prosti čas

 

Predstavljajte si, da si zjutraj iz postelje pripravite skodelico okusne kave. To lahko zlahka postane resničnost. Vse, kar morate storiti, je, da si priskrbite pametni aparat za kavo. S pritiskom na gumb v aplikaciji lahko z avtomatiziranim postopkom na daljavo pripravite kavo. Kaj pa pametna razsvetljava na vrtu?

 

Pametna razsvetljava, kuhinjski roboti, pametni cvetlični lončki in drugi električni pametni pomočniki so na voljo v spletni trgovini Electronic star.

Želite svojo kuhinjo opremiti z več pametnimi izdelki? Možnosti so skoraj neomejene. Pametna mikrovalovna pečica, hladilnik in žar so osnovne naprave, ki so že na voljo za nakup. Ne smemo pozabiti na pametne pipe, ki bodo še povečale vaše bivalno udobje.

V svojem domu boste nedvomno cenili pametna stikala za upravljanje razsvetljave, žaluzije, senčila ali predvajanje glasbe. Z njimi lahko upravljate tudi več aparatov hkrati. S pametnimi vtičnicami pa lahko spremljate porabo energije neposredno na svojem pametnem telefonu.

Če bi morali kupiti samo en izdelek iz kategorije pametnih napravj, vam vsekakor priporočamo robotski sesalec. Poskrbel bo za čistočo in urejenost tal brez najmanjšega napora. Takšno poenostavitev čiščenja bo zagotovo cenila vsa družina.
 

robotski sesalec

Nakup robotskega sesalnika po dostopni ceni ni težaven. Samo oglejte si ponudbo v e-trgovini iRobot.

Kaj pa pametni vrt? Danes je tudi to mogoče. Ne glede na to, ali ste pogosto zdoma ali niste tako vešči skrbi za rastline, so pametni zalivalniki tisto, kar potrebujete. Lep zelen in cvetoč dom bo samoumeven.

Tako kot v notranjih prostorih, tudi na vrtu ne sme manjkati robotska kosilnica. Z njeno pomočjo boste zlahka in razmeroma hitro opravili z zelenico. Tudi sesalnik za listje vam bo pomagal pri urejanju okolice brez velikega ročnega napora.

Na koncu verjetno uganete, da si lahko z avtomatskim zalivanjem vrta prihranite kar nekaj dela, časa in tudi vode. Ne glede na to, ali ste doma ali na dopustu, lahko od nakupa naprave pozabite na dolgotrajno zalivanje.
 

pametni zalivalnik

Ali želite kupiti prvi pametni kamin, zalivalni sistem, pametno vtičnico, robotsko kosilnico za svoj dom? Preverite smart naprave v ponudbi e-trgovine Klarstein.

Razvijalci pametnih naprav so pomislili tudi na hišne ljubljenčke. Zato lahko danes tudi zanje kupite različne vrste avtomatiziranih izdelkov. Najbolj priljubljene so pametne krmne posode ali povodci za treniranje.

Razvijalci pametne elektronike so pomislili tudi na hišne ljubljenčke. Zato lahko danes kupite različne vrste avtomatiziranih izdelkov tudi zanje. Najbolj priljubljene so pametne posode za hrano in vodo ali povodci za trening psa.


Cenovno dostopna pametna tehnologija za vsak dan

 

Pametnih funkcij ne najdemo le v napravah za dom, temveč tudi v izdelkih za prosti čas in zabavo. Mislimo na primer na pametne ure, športne zapestnice ali brezžične slušalke. Vsem trem je skupno, da naredijo nekaj za vas in vam olajšajo življenje. Imate katero od njih?

Pametne ure zdaj veljajo za nepogrešljiv dodatek k mobilnemu telefonu. Poleg tega, da njihove funkcije delno nadomestijo pametni telefon, pametna ura beleži različne vrednosti, kot so srčni utrip, kakovost spanja, porabo kalorij, število korakov in še kaj. Fitnes športne zapestnice ne morejo nadomestiti mobilnega telefona, temveč so namenjene spremljanju in beleženju rezultatov telesnih dejavnosti športnih navdušencev.


In končno, tu so brezžične slušalke, ki jih lahko uporabljate vsak dan za poslušanje glasbe, pa tudi za izobraževanje. So odlična ideja za darilo, tako kot droni, od katerih imajo nekateri pametne funkcije.
 

brezžične pametne slušalke


Zgolj kot radovednost: ste že slišali za superge ameriške blagovne znamke, ki se lahko same zavežejo? To je mogoče z aplikacijo, ki jo upravlja uporabnik.

Zdi se, da bodo pametne funkcije vključene tudi v izdelke, na katere ne bi niti pomislili. Gotovo bo naše življenje postopoma postalo lažje tudi na številnih drugih področjih s pomčjo uporabe pametne naprave.

Si želite nove brezžične slušalke zase ali za koga v družini? Kliknite na e-trgovino top4mobile in nakupujte po ugodnih cenah.

Pametne funkcije in avtomobilska industrija

 

Razvoja pametnih funkcij ne zaobidejo niti avtomobilska podjetja. Nenehno razvijajo novosti, ki vozniku olajšajo vožnjo ali pa izboljšajo varnost.

Ste na primer vedeli, da obstaja sistem, s katerim lahko na daljavo odklenete ali zaklenete svoj avto? S pomočjo aplikacije, ki jo namestite na mobilni telefon, lahko vidite tudi lokacijo vozila, stanje na števcu hitrosti ali preostalo količino goriva.

Ta sistem je mogoče namestiti v vse vrste avtomobilov, tako da, po svoje vsako vozilo postane lahko pametno.
 

električni avto


Več proizvajalcev avtomobilov razvija mobilne in spletne aplikacije za svoje stranke. Njihova naloga je omogočiti hiter dostop do informacij o njihovem avtomobilu. Ali imate naloženo aplikacijo znamke avtomobilskega podjetja vašega avta? Naredite to danes. Nekatere nastavitve vozila lahko spremenite neposredno v mobilni aplikaciji in na enem mestu boste videli različne zanimive informacije.


Prvi korak k pametnemu domu morda ni tako enostaven, vendar smo prepričani, da boste ščasoma vzljubili to poenostavitev vsakodnevnih opravil in pogostih, ponavljajočih opravil. Izkoristite pametne popuste in kupite popolne pametne pomočnike za pametni dom in prosti čas že zdaj.
 

pametni popusti za pametne naprave