Adriagate kode za popust in kuponi

6 preverjenih kod za popust in kuponov Adriagate - Maj 2024

__photo
-10%
Koda za popust
Adriagate

Koda za popust – 10 % na počitnice na Hrvaškem na Adriagate.com

Koda za popust –10 % velja za rezervacijo namestitve (počitniške hiše, apartma, soba, vila...) na Hrvaškem na Adriagate.com, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupon Adria gate in prihranite pri eni od 12.000 namestitev na Hrvaškem. Rezervacije morajo veljati do 31.12.2025.

Več o popustu Samo pri nas
-50%
Popust
Adriagate

Last minute popust do -50 % na namestitve v Istri na Adriagate.com

Na Adriagate najdete popust do 50 % na rezervacije izbranih namestitev v Istri na hrvaškem kot so Last minute popusti za apartmaje, počitniške hiše, kamnite hiše in vile. Preverite aktualno ponudbo, uporabite kupon Adriagate in rezervirajte nastanitev na izbrani destinaciji po bolj ugodni ceni. Ponudba last minute se menja redno, vsak mesec ali pogosteje.

Več o popustu
-50%
Popust
Adriagate

Popust do -50 % na počitniške namestitve na Hrvaškem na Adriagate.com

Na Adriagate najdete popust do 50 % na rezervacije izbranih počitniških namestitev na Hrvaškem Jadranu, kot so posebne ponudbe s popusti na apartmaje, počitniške hiše, kamnite hiše in vile. Preverite aktualno ponudbo, uporabite kupon Adriagate in rezervirajte nastanitev na izbrani destinaciji po bolj ugodni ceni. Posebne ponudbe se menja redno, vsak teden ali pogosteje.

Več o popustu
-50%
Popust
Adriagate

Last minute popust do -50 % na namestitve v Dalmaciji na Adriagate.com

Na Adriagate najdete popust do 50 % na rezervacije izbranih namestitev v Dalmaciji na hrvaškem kot so Last minute popusti za apartmaje, počitniške hiše, kamnite hiše in vile. Preverite aktualno ponudbo, uporabite kupon Adriagate in rezervirajte nastanitev na izbrani destinaciji po bolj ugodni ceni. Ponudba last minute se menja redno, vsak mesec ali pogosteje.

Več o popustu
12 €
Popust
Adriagate

Najem avta na Hrvaškem od 12 € na dan na Adriagate.com

Na Adriagate najdete posebne ponudbe za najem na Hrvaškem od 12 € na dan naprej. Preverite aktualno ponudbo, uporabite kupon Adriagate in rezervirajte najem avta na izbrani destinaciji po bolj ugodni ceni. Posebne ponudbe najema vozil se menjajo redno, vsak mesec ali pogosteje.

Več o popustu
600 €
Popust
Adriagate

Križarjenja po Hrvaški od 600 € na Adriagate.com

Na Adriagate najdete posebne ponudbe na rezervacije izbranih križarjenj na Hrvaškem od 600 € naprej. Preverite aktualno ponudbo, uporabite kupon Adriagate in rezervirajte križarjenje na izbrani destinaciji po bolj ugodni ceni. Posebne ponudbe križarenj se menjajo redno, vsak mesec ali pogosteje.

Več o popustu