Suunto akcije in Black Friday

7 preverjenih kod za popust in kuponov Suunto - Junij 2023

__photo
-47%
Popust
Suunto

Popust do -47 % na športne ure Suunto in merilce - Outlet na Suunto.com

V spletni trgovini Suunto najdete popust do -47 % na športne ure in merilce računalnike. V spletni trgovini najdete športne ure Suunto za različne športne aktivnosti in razne dodatke za merjenje. Preverite Suunto Outlet ponudbo in prihranite.

Več o popustu
28 €
Popust
Suunto

Suunto kompas od 28 € naprej na Suunto.com

V spletni trgovini Suunto najdete kompase Suunto od 28 € naprej. V spletni trgovini najdete različne kompase za pohodništvo in treking aktivnosti, smučarske dogodivščine, potapljaške podvige in še kakšen zabaven šport, kjer je kompas nepogrešljiv. Čakajo vas kompas modeli MC-2, SK-8, Suunto Clipper, Suunto M-3, Suunto A-30, Suunto KB-14, Suunto MB-6 NH in še kakšen.

Več o popustu
649 €
Popust
Suunto

Športne potapljaške ure Suunto D5 od 649 € naprej na Suunto.com

V spletni trgovini Suunto najdete športne potapljaške ure Suunto D5 649 € naprej. V spletni trgovini najdete 5 barve ure D5 Suunto - potapljaški računalnik, enostaven za uporabo, z zamenljivimi trakovi.

Več o popustu
199 €
Popust
Suunto

Športne ure Suunto 5 peak od 199 € naprej na Suunto.com

V spletni trgovini Suunto najdete športne ure Suunto 5 peak od 199 € naprej. V spletni trgovini najdete 8 barve ure serjie 5. Možna je tudi customizacija ure, ki stane 209 €.

Več o popustu
20 €
Popust
Suunto

Paščki za športne ure Suunto od 20 € naprej na Suunto.com

V spletni trgovini Suunto najdete paščke za športne ure Suunto 20 € naprej. V spletni trgovini najdete nov pašček za uro iz različnih materialov. Silikonski paščki so kot nalašč za šport in vsakodnevno nošenje, tekstilni paščki za raziskovanje na prostem in usnjeni paščki spremenijo vašo športno uro v eleganten časomer. Naramnice z mehanizmom za hitro sprostitev se enostavno zamenjajo brez orodja. Preverite ponudbo in naročite najljubšega.

Več o popustu
299 €
Popust
Suunto

Športne ure Suunto 9 od 299 € naprej na Suunto.com

V spletni trgovini Suunto najdete športne ure Suunto 9 od 299 € naprej. V spletni trgovini najdete različne modele serjie 9: Sunnto 9 Peak Pro, Suunto 9 peak, Suunto 9 Baro. Možna je tudi customizacija ure.

Več o popustu
Zastonj
Brezplačna dostava
Suunto

Brezplačna dostava pri nakupu izdelkov nad 150 € na Suunto.com

V spletni trgovini Suunto dobite pri nakupu nad 150 € brezplačno dostavo. Popust za brezplačno dostavo je na voljo pod pogoji, ki jih določi trgovina sama, natančneje na spletni strani trgovine, ki se lahko občasno spremenijo.

Več o popustu