Suunto akcije in Black Friday

9 preverjenih kod za popust in kuponov Suunto - December 2023

__photo
-40%
Popust
Suunto

Popust do -40 % na športne ure Suunto in merilce - Outlet na Suunto.com

V spletni trgovini Suunto najdete popust do -40 % na športne ure in merilce računalnike. V spletni trgovini najdete športne ure Suunto za različne športne aktivnosti in razne dodatke za merjenje. Preverite Suunto Outlet ponudbo in prihranite.

Več o popustu
-35%
Popust
Suunto

Božični popust do -35 % na športne ure Suunto na Suunto.com

V spletni trgovini Suunto najdete popust do -35 % na športne ure Suunto. V spletni trgovini najdete športne ure Suunto za različne športne aktivnosti in razne dodatke za merjenje. Preverite Suunto božično ponudbo in prihranite.

Več o popustu
-25%
Popust
Suunto

Popust - 25 % na športne ure Suunto 5 peak na Suunto.com

V spletni trgovini Suunto najdete športne ure Suunto 5 peak s popustom do 25 % od 149 € naprej. V spletni trgovini najdete 8 barv ure serjie 5. Možna je tudi customizacija ure, ki stane 159 € v akciji oz. 209 € po rednih cenah customizacije.

Več o popustu
28 €
Popust
Suunto

Suunto kompas od 28 € naprej na Suunto.com

V spletni trgovini Suunto najdete kompase Suunto od 28 € naprej. V spletni trgovini najdete različne kompase za pohodništvo in treking aktivnosti, smučarske dogodivščine, potapljaške podvige in še kakšen zabaven šport, kjer je kompas nepogrešljiv. Čakajo vas kompas modeli MC-2, SK-8, Suunto Clipper, Suunto M-3, Suunto A-30, Suunto KB-14, Suunto MB-6 NH in še kakšen.

Več o popustu
299 €
Popust
Suunto

Športne ure Suunto 9 od 299 € naprej na Suunto.com

V spletni trgovini Suunto najdete športne ure Suunto 9 od 299 € naprej. V spletni trgovini najdete različne modele serjie 9: Sunnto 9 Peak Pro, Suunto 9 peak, Suunto 9 Baro. Možna je tudi customizacija ure.

Več o popustu
599 €
Popust
Suunto

Športne potapljaške ure Suunto D5 od 599 € naprej na Suunto.com

V spletni trgovini Suunto najdete športne potapljaške ure Suunto D5 599 € naprej. V spletni trgovini najdete 5 barv ure D5 Suunto - potapljaški računalnik, enostaven za uporabo, z zamenljivimi trakovi.

Več o popustu
20 €
Popust
Suunto

Paščki za športne ure Suunto od 20 € naprej na Suunto.com

V spletni trgovini Suunto najdete paščke za športne ure Suunto 20 € naprej. V spletni trgovini najdete nov pašček za uro iz različnih materialov. Silikonski paščki so kot nalašč za šport in vsakodnevno nošenje, tekstilni paščki za raziskovanje na prostem in usnjeni paščki spremenijo vašo športno uro v eleganten časomer. Naramnice z mehanizmom za hitro sprostitev se enostavno zamenjajo brez orodja. Preverite ponudbo in naročite najljubšega.

Več o popustu
-40%
Razprodaja
Suunto

Poletna razprodaja do -40 % športne ure Suunto na Suunto.com

V spletni trgovini Suunto najdete popuste vse do –40 % na izbrane športne ure Suunto.

Več o popustu
Zastonj
Brezplačna dostava
Suunto

Brezplačna dostava pri nakupu izdelkov nad 150 € na Suunto.com

V spletni trgovini Suunto dobite pri nakupu nad 150 € brezplačno dostavo. Popust za brezplačno dostavo je na voljo pod pogoji, ki jih določi trgovina sama, natančneje na spletni strani trgovine, ki se lahko občasno spremenijo.

Več o popustu