Suunto akcije in Black Friday

9 preverjenih kod za popust in kuponov Suunto - Maj 2024

__photo
Darilo
Koda za popust
Suunto

Koda za darilo pri nakupu športne ure Suunto Vertical na Suunto.com

Koda za darilo velja za nakup izbranih športnih ur Suunto Vertical. Kupite uro Suunto in prejmite slušalke Suunto Sonic v spletni trgovini Suunto, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Izkoristite kupon Suunto in prejmite brezplačno darilo. Koda velja za vse modele vertical, tudi za Suunto Vertical Solar ali Suunto Vertical Titanium Solar, ki omogočata prilagoditve, custmizacijo ure.

Več o popustu
-35%
Popust
Suunto

Suunto Outlet popust do -35 % na športne ure in merilce na Suunto.com

V spletni trgovini Suunto najdete popust do -35 % na izbrane športne ure in merilce računalnike. v Suunto outletu V spletni trgovini najdete športne ure Suunto za različne športne aktivnosti in razne dodatke za merjenje. Preverite Outlet suunto ponudbo, ki se redno spreminja in prihranite.

Več o popustu
-28%
Popust
Suunto

Suunto akcija popust do 28 % na športne ure Suunto 9 na Suunto.com

V spletni trgovini Suunto najdete akcijo s popusti do 28 % na športne ure Suunto 9 od 249 € naprej. V spletni trgovini najdete različne modele serjie 9: Sunnto 9 Peak Pro, Suunto 9 peak, Suunto 9 Baro. Možna je tudi customizacija ure.

Več o popustu
-25%
Popust
Suunto

Popust - 25 % na športne ure Suunto 5 peak na Suunto.com

V spletni trgovini Suunto najdete športne ure Suunto 5 peak s popustom do 25 % od 149 € naprej. V spletni trgovini najdete 8 barv ure serjie 5. Možna je tudi customizacija ure, ki stane 159 € v akciji oz. 209 € po rednih cenah customizacije.

Več o popustu
649 €
Popust
Suunto

Športne potapljaške ure Suunto D5 od 649 € naprej na Suunto.com

V spletni trgovini Suunto najdete športne potapljaške ure Suunto D5 649 € naprej. V spletni trgovini najdete 5 barv ure D5 Suunto - potapljaški računalnik, enostaven za uporabo, z zamenljivimi trakovi.

Več o popustu
20 €
Popust
Suunto

Paščki za športne ure Suunto od 20 € naprej na Suunto.com

V spletni trgovini Suunto najdete paščke za športne ure Suunto 20 € naprej. V spletni trgovini najdete nov pašček za uro iz različnih materialov. Silikonski paščki so kot nalašč za šport in vsakodnevno nošenje, tekstilni paščki za raziskovanje na prostem in usnjeni paščki spremenijo vašo športno uro v eleganten časomer. Naramnice z mehanizmom za hitro sprostitev se enostavno zamenjajo brez orodja. Preverite ponudbo in naročite najljubšega.

Več o popustu
28 €
Popust
Suunto

Suunto kompas od 28 € naprej na Suunto.com

V spletni trgovini Suunto najdete kompase Suunto od 28 € naprej. V spletni trgovini najdete različne kompase za pohodništvo in treking aktivnosti, smučarske dogodivščine, potapljaške podvige in še kakšen zabaven šport, kjer je kompas nepogrešljiv. Čakajo vas kompas modeli MC-2, SK-8, Suunto Clipper, Suunto M-3, Suunto A-30, Suunto KB-14, Suunto MB-6 NH in še kakšen.

Več o popustu
-35%
Razprodaja
Suunto

Zimska razprodaja do -35 % športne ure Suunto na Suunto.com

V spletni trgovini Suunto najdete popuste vse do –35 % na izbrane športne ure Suunto.

Več o popustu
Zastonj
Brezplačna dostava
Suunto

Brezplačna dostava pri nakupu izdelkov nad 150 € na Suunto.com

V spletni trgovini Suunto dobite pri nakupu nad 150 € brezplačno dostavo. Popust za brezplačno dostavo je na voljo pod pogoji, ki jih določi trgovina sama, natančneje na spletni strani trgovine, ki se lahko občasno spremenijo.

Več o popustu