Poceni pohištvo in oprema za dom: Ideje za opremljanje doma in kje se splača nakupovati?

12.10.2022 Darja Nakupovanje Deli
oprema za dom

Razmišljate o novi opremi za svoj dom? Zdaj je najboljši čas za to. Svetujemo vam, kje od 17.10. do 31.10. kupite bolj poceni pohištvo, opremo in dodatke.

Ali razmišljate o menjavi starega pohištva za novo? Bi radi osvežili svoj dom z novo opremo in dodatki ali novo napravo? Ne odlašajte več. Trenutna jesen je idealna za zamenjavo starega z novim.

 

Oprema za dom, kot so pohištvo, električni aparati, dodatki za hišo in dom, lahko prispeva veliko k naši kvaliteti bivanja. Ta sortiment je zdaj najugodnejši.

Si želite novega pohištva ali dekoracije za svoj dom?  V kategoriji Trendi za dom preverite odlične ponudbe za opremo doma. 

V življenje vnesite celovitost in harmonijo

 

Naj gre za izbiro barv ali materialov, vsak od nas ima drugačen okus. Enako je pri opremi doma. Najljubši slog lastnikov običajno opazimo že ob vstopu v dom. Kaj je treba upoštevati pri izbiri notranje opreme? To so naši 3 osnovni nasveti o tem, na kaj se osredotočiti.

oprema doma ideje

1

Upoštevajte hišo kot celoto

 

Kuhinja v podeželskem slogu, dnevna soba v usnju ali spalnica v drznih barvah? Da ne gre za povsem srečno zvezo, se lahko prepričate tudi sami. Ni prepletanja različnih notranjih stilov v eno barvo ali ton materiala. Ni vam treba imeti popolnoma enako okrašenih prostorov. Vendar bi se morali uglasiti kot celota.

2

Razmislite o prostorskih možnostih

 

Izberite sobo in si predstavljajte, že veste kako bi jo preuredili? Kaj bi radi spremenili in kaj kupili? Izogibajte se napaki, ki jo dela večina samooklicanih oblikovalcev. Prostora ne napolnite z nepotrebnimi kosi dodatkov in pohištva, ampak mu pustite, da »diha«.

Ne morete v svoj prostor spraviti vsega, kar želite? Majhna shramba je značilna predvsem za stanovanja. Pohištvo po meri je tukaj idealna rešitev.

Vas višji začetni vložek odvrne? A vrnilo se vam bo v obliki brezhibno očiščenih prostorov.

3

Izražajte se z barvami

 

Znano je, da barve vplivajo na naše razpoloženje, mišljenje in občutke. Tudi v notranjosti ne smete podcenjevati pomena barv.

Če ne marate monokromatskih sten, poskusite kombinacijo 2 barv. Druga možnost je ozadje. Trenutni nabor vzorcev in njihovih dizajnov je zelo širok, tapete pa ponovno doživljajo velik razcvet.

kuhinja trendi

 

Poživite notranjost z novim pohištvom in dodatki za dom

                                                            

Staro pohištvo zagotovo ne bo ustrezalo vašemu domu. Seveda le, če to ni namen.

Glavna vloga pohištva je njegova funkcionalnost. Škripajoči tečaji na omaricah, povešena vzmetnica ali obrabljen kavč niso »in«, niti ne služijo več svoji funkciji. In poleg tega se niti za obiskovalca ne zdijo reprezentativne.

nova dnevna soba

Zakaj kupiti dodatke za dom?

 

Obstaja več razlogov, zakaj pri opremljanju doma ne smemo izpustiti dodatkov. Eden od njih je nedvomno dejstvo, da ustvarijo nepogrešljivo vzdušje. Morda celo bolje, kot si lahko predstavljate. Samo izbrati morate prave.

 

Katerih dodatkov ne smete izpustiti?

__check

vaze

 

__check

slike

 

__check

rože

__check

blazine

 

__check

odeje

 

__check

preproge

jedilnica in dodatki za dom

Dodatki in oprema za dom niso nujni v vsaki sobi. Razporedite jih, kakor želite. Če pa jih nameravate kupiti več, boste zagotovo zadovoljni z ugodnim nakupom. Navsezadnje se več za manj vedno splača.

Še en izmed dodatkov za dom so luči. Poleg glavne osvetlitve priporočamo še 2 vrsti:

1

Dodatna luč  – služila bo za dodatno osvetlitev, na primer pri oblikovanju las, čiščenju obraza in nanašanju make up kozmetike.

 

2

Dekorativna luč – ima izključno estetsko funkcijo, saj polepša prostor.

Bodite previdni pri izbiri dodatkov za dom. Njihova naloga je dopolniti vzdušje v prostoru. Navsezadnje ne želite, da bi vaš dom izgledal neokusno.

Dodatki običajno niso prevladujoč element našega doma, temveč dopolnjujejo stil in barve. Izjema so prostori, kjer je kombinacija navzven različnih elementov namerna in zelo premišljena. Tak primer so svetila. 

 

svetila za kuhinjo

Pomagajte si z električnimi napravami

 

Vsak električni aparat nam na določen način pomaga pri vsakodnevnih opravilih.

Si želite še bolj olajšati hišna opravila? Zamenjajte svoje stare električne naprave s pametnimi. Pametne naprave lahko preprosto povežete s svojim telefonom. Na daljavo lahko upravljate na primer zagon sesalnika ali pralnega stroja. Na ta način lahko celo pokosite svoje dvorišče.

Električni aparati kot oblikovalski dodatki za dom? Elegantni retro hladilniki ali celo čistilci zraka lahko vašemu domu dajo nov pridih. Poleg tega so funkcionalni in praktični.

pametne naprave za dom

Želite kupiti svoj prvi pametni gospodinjski aparat? Izkoristite aktualne znižane cene in uživajte v gospodinjskih opravilih brez najmanjših skrbi z napravami za pametni dom.

Terasi se ne odpovejte niti jeseni

 

Tudi ob koncu poletja lahko veliko časa preživite na terasi ali balkonu. Čeprav je jesensko vreme hladnejše, prinaša tudi prijetne toplejše dneve. Izkoristite jih. Pokrita terasa je dvojna zmaga.

Kako si pričarati jesensko udobje? Usedite se v gugalni stol, vzemite svojo najljubšo knjigo, zavijte se v udobno odejo in se prepustite ideji o popolnem večeru ob toplem napitku.

 

vrtno pohištvo

Želite nemotene trenutke uživati ​​na terasi ali balkonu? Nakup vrtnega pohištva se zdaj bolj splača kot kdaj koli prej. Ponudbe  pohištva za vrt, teraso ali balkon še nikoli niso bile boljše.

Notranjo opremo lahko izberete tudi iz udobja svojega doma. Kakšne so prednosti spletnega nakupovanja pohištva?

__check

Neomejena ponudba – v 10 minutah si lahko ogledate ponudbo več trgovin. In ne samo to. Zanimali vas bodo tudi tisti kosi pohištva, ki jih v trgovini morda sploh ne opazite. Ali pa jih niste našli.

 

__check

Udobje – spletno nakupovanje pomeni, da vam ni treba čakati v dolgih vrstah ali ure in ure hoditi po trgovinah. In vendar kupite vse, kar potrebujete.

 

__check

Spletni popusti – e-trgovine pogosto ponujajo različne popuste in promocije zunaj fizičnih trgovin. Poceni blago v predprodaji lahko dobite tudi na spletu.

 

__check

Ocene – ocene zadovoljstva in mnenja drugih kupcev vam lahko zelo pomagajo pri odločanju. Težko bi jih dobili v trgovini.

poceni oprema doma

 

Zakaj ne bi prihranili pri pohištvu in dodatkih, ko je to mogoče? Izkoristite neprekosljive ponudbe na naši spletni strani. Ne oklevajte in uredite notranjost doma po svojih željah.

 

                       poceni oprema doma