Najboljše spletne trgovine

TOP blagovne znamke

Najboljše spletne trgovine

Najboljše spletne trgovine

Pametni popusti: pametni izdelki za dom, vrt in prosti čas

01.10.2024 Darja Nakupovanje Deli
pametne naprave pametni popusti

Ste razmišljali o nakupu pametne naprave za dom in pametnih izdelkov za prosti čas? To je pravi čas za nakupe! Izkoristite odlične ponudbe in prihranite.

Besedna zveza pametni dom predstavlja sinonim za sodoben dom. Dandanes lahko dobite pametne naprave in pomočnike za res karkoli, naj bo to regulacija osvetlitve, temperature, spremljanje prostora, pa tudi čiščenje in tako povečate svoje dnevno udobje. Poleg tega bodo ti izdelki prispevali tudi k vašemu času, energiji in finančnim prihrankom.

Prebrskajte po kategorijah, kot so dom in bivanje, elektrotehnika, spletne igre, zdravje ali avto-moto in izbirajte med neverjetnimi cenovnimi ponudbami.

Ali želite vedeti, kaj lahko kupite za boljšo ceno? Kliknite na pametne popuste in si oglejte vse TOP ponudbe na enem mestu.


pametni zvočnikAvtor: BENCE BOROS (Unsplash)

 

Pametni dom od razsvetljave do pohištva


Imate idejo, katere izdelke želite kupiti za svoj dom? Vaš nakup naj se začne z izbiro glasovnega pametnega asistenta, s pomočjo katerega bodo posamezne naprave povezane med seboj. Med tistimi, ki so na voljo na trgu, izberite tisto, ki je združljiva z napravami, ki jih uporabljate doma. Pametne asistente je mogoče upravljati, če uporabite mobilni telefon, pametni zvočnik ali zaslon, ne da bi bili v neposredni bližini nadzorovanih naprav.

Iz širokega nabora inteligentnih pomočnikov ljudje običajno 
najprej kupijo pametno razsvetljavo. Na voljo so stropne in viseče luči v različnih izvedbah, kotne luči in reflektorji. Priljubljeni so tudi  senzorji gibanja, ki jih postavite v prostor in luči se samodejno prižigajo in ugašajo glede na zabeleženo gibanje.

S pomočjo pametnega doma pa lahko nadzorujete veliko več in resnično poenostavite delovanje celotnega gospodinjstva. Na trgu je na voljo veliko pametnih kuhinjskih aparatov, kot so hladilniki, pralni stroji, mikrovalovne pečice, aparati za kavo ali pomivalni stroji, ki jih je mogoče upravljati na daljavo. Posebej priljubljen je robotski sesalnik. Poskrbel bo za čistočo tal tudi brez vašega posredovanja ali celo vaše prisotnosti. Če izberete tudi model z mopom, vam ne bo treba skrbeti niti za pomivanje tal. Všeč vam bodo tudi pametne funkcije pečice, ki lahko sama oceni težo hrane in določi čas pečenja. Si želite take pametne gospodinjske in kuhinjske aparate kupiti tudi za svoj dom? Kliknite na e-trgovino Klarstein in izbirajte med veliko izbiro, najdete tudi pametne grelne in hladilne naprave.

Ste alergični na prah ali pršice? Zagotovite si pametni čistilec zraka, ki popolnoma samodejno čisti zrak. Pametne pipe, pametne zobne ščetke ali senčila, ki se samodejno razprejo ob določenem času in obratno, bodo koristni pametni pomočniki v vašem domu. In če ste starš, vas bodo razveselile tudi ugodne cene otroških varušk za spremljanje vašega malčka preko mobilnega telefona, na primer med popoldanskim spanjem. Preko pametnega doma lahko tudi uravnavate ogrevanje, nadzorujete žaluzije ali celo predvajate glasbo.

Se sprašujete, kaj morate storiti, da začnete in uporabljate te tehnološke inovacije? Dobra novica je, da vam ni treba skrbeti za zapleteno namestitev, saj jo lahko obvladate, tudi če niste popoln prijatelj s tehnologijami. Povezovanje pametnih naprav poteka brezžično, prek interneta, WiFi ali Bluetooth povezave. Vse kar je potrebno, je namestitev dane aplikacije in stabilna internetna povezava.

 

pametni asistentAvtor: Jakub Zerdzicki (Pexels)

Privlačne cenovne ponudbe za različne vrste pametne naprave najdete v spletni trgovini BigBang. Preverite posamezne kategorije izdelkov in izberite pravega za svoj pametni dom.

Na pametno tehnologijo se lahko zanesete tudi, ko želite učinkovito zaščititi svoj dom. Po katerih izdelkih poseči? Splača se kupiti pametno varnostno kamero, ki prepozna člane gospodinjstva in hišne ljubljenčke ter ob morebitnih motnjah pošlje obvestilo na mobilni telefon. Mimogrede, postavitev varnostne kamere ni nič nenavadnega niti v notranjosti. Z njim lahko spremljate ne le dogajanje v hiši, temveč tudi svoje ljubljenčke.

Pri nadzoru zunanjosti vam bodo pomagali tudi pametni varnostni senzorji in alarmi . Ne samo, da vas bodo obvestili o neželenem gibanju po hiši, nekateri modeli tudi snemajo in pošiljajo obvestila v primeru puščanja vode, plina ali dima. Koristno je tudi imeti videofon ali video zvonec. Te moderne osvojitve časa vas takoj obvestijo o obisku, lahko pa ga prepustite tudi prek naprav .

In nenazadnje so to inteligentne vratne ključavnice , s katerimi boste takoj pozabili na dolgotrajno iskanje ključev. Delujejo na principu samodejnega odklepanja vrat na podlagi povezave preko Bluetooth z mobilnim telefonom, pametno uro ali tablico. Pri številnih pametnih ključavnicah je možno odklepanje tudi s prstnim odtisom, z vnosom številčne kode ali s priložitvijo pametne kartice. Hvaležni boste za pametni termostatS pomočjo pametnega telefona lahko enostavno in na daljavo upravljate in nadzorujete temperaturo v vašem domu in prihranite pri stroških ogrevanja. 
 

pametna kameraAvtor: Jakub Zerdzicki (Pexels)

Želite stare kuhinjske in gospodinjske aparate zamenjati za nove? Ali pa vas zanima kje lahko kupite kamere in varnostne sisteme in druge pametne naprave po ugodnih cenah? Potem ne zamudite teh ponudb.


Pameten vrt brez skrbi


Da, trenutno lahko dobite tehnološke pripomočke tudi za vaš vrt. Ne glede na to, ali imate premalo prostega časa, pa si želite lepega vrta, ali imate težave s pridelavo pridelkov, se zanesite na pametne pomočnike.

Ali sanjate o lepem travniku? Vsi vemo, da mu redna košnja le pomaga. V primeru ravnega zemljišča se lahko povsem zanesete na robotsko kosilnico. 

Zelo priljubljeni izdelki so tudi pametni cvetlični lonci, taki za pametni vrt recimo kar doma. Primerni so za gojenje zelenjave in zelišč, z le minimalnim trudom z vaše strani. Nekateri ponudniki nudijo sadike skupaj s pametnim vrtom, avtomatski sistem pa bo poskrbel za zalivanje, prehrano in dovolj svetlobe. Zanimivo je, da je taka zasaditev možna brez pesticidov in škodljivih gnojil. 

Zalivanje vrta ne more biti 
enostavnejše kot  avtomatskim namakanjem. Ne glede na to, ali ste doma, v službi ali na dopustu, samo kliknite gumb v mobilni aplikaciji in vrt bo enostavno in hitro prejel potrebno namakanje. V aplikaciji je možno načrtovati zalivanje in tudi pregled nad posameznimi procesi.

Svet pametnih novic ne zaobide niti hišnih ljubljenčkov. Zanje lahko na trgu najdete avtomatizirane sklede in podajalnike briketov, pametne igrače ali pametne ovratnice in povodce za vzgojo pa tudi inventivne steklenice za vodo za pse in mačje napajalnike za vodo.

 

robotska kosilnicaAvtor: Pixabay

Vsakodnevne pametne naprave


Bi pametne funkcije pozdravili tudi v prostem času? Na primer, izbirajte med široko paleto pametnih ur in uživajte v prednostih, ki jih prinašajo. Ne le da delno nadomestijo pametni telefon, ampak ga hkrati s svojimi funkcijami odlično dopolnjujejo. Pametna ura beleži srčni utrip, število porabljenih kalorij, število korakov in kakovost spanja . Uporabite jih lahko tudi za telefoniranje ali pisanje sporočil. Njihova kolegica velja za fitnes zapestnico , ki pa ne ponuja toliko možnosti povezovanja s telefonom . Njegova prednost pa je majhnost ter število senzorjev in funkcij, ki jih bodo cenili predvsem navdušeni športniki.

Si želite vsak dan drugo uro? Kupite rezervne paščke v športnem ali bolj elegantnem dizajnu in jih zamenjajte glede na razpoloženje ali priložnost.

Tudi najnovejši modeli televizorjev imajo pametne funkcije . Kaj to pomeni? Predvsem to, da lahko poleg gledanja televizijskih prenosov prek njih tudi nakupujete ali poganjate različne aplikacije. Prebrskajte po popustih za elektro izdelke na naši spletni strani in prihranite denar za številne odlične izdelke.

Poslušanje vašega najljubšega seznama predvajanja bo prav tako popestrilo vaš prosti čas. Izbirajte med naborom slušalk, jih združite s svojim pametnim telefonom in uživajte v več prednostih kot le v neskončnem poslušanju glasbe. Modeli s pametnimi funkcijami na primer med kratkim dialogom utišajo zvok, tako da vam jih ni treba jemati iz ušes, po drugi strani pa med poslušanjem minimalizirajo hrup iz okolice.

Se sprašujete, po katerih pametnih izdelkih še lahko posežete v prostem času? Z dronom se lahko na primer zelo zabavate. Novi modeli imajo še preprostejše upravljanje in kakovostno kamero, tako da lahko naredite res lepe posnetke. Inteligentne funkcije poskrbijo, da naprava prepozna ovire, zavira in se jim izogne. Morda vam bo hoverboard všeč tudi v prostih dneh . S to napravo za uravnoteženje lahko z enim polnjenjem prevozite 10 ali več kilometrov, medtem pa vas čaka zanesljiva in stabilna vožnja. In vse generacije bodo vzljubile električno kolo ali električni skuter, saj bo z njima vsako potovanje še bolj gladko, lažje in udobnejše.

Sicer pa ste že slišali za pametne superge? Na trgu so že nekaj let in so v tujini relativno velik trend. Kako delujejo? Združite jih z mobilno aplikacijo in s pritiskom na en sam gumb zaženete sistem samodejnega zavezovanja ali pa tiste brez vezalk za prilagajanja napetosti noge. To pa še ni vse, v mobilni aplikaciji lahko spremljate tudi več statistik o gibanju oziroma načinu teka. Vse več svetovnih znamk na trg uvaja pametne čevlje, dovolj je le nekaj klikov in že zjutraj boste obuti v originalne čevlje.

 

pametna uraAvtor: Luca Bravo (Unsplash)


Pametno zdravstveno varstvo


Ste vedeli, da pametni popusti veljajo tudi za toaletne potrebščine in naprave za zdravje? TOP cenovne ponudbe najdete na primer v e-trgovini Notino, kjer lahko kupite tudi termometre, glukometre, merilnike krvnega tlaka ali pedometre. Uporabni so tudi pametni merilniki kakovosti zraka, monitorji spanja, tehtnice in zobne ščetke.

Ali imate težave z upoštevanjem režima pitja? Pri tem vam bodo učinkovito pomagale sodobne tehnologije v obliki pametnega vrčka ali steklenice. Vrček ali stekleničko preprosto povežete z mobilno aplikacijo, ki ne le beleži vaš režim pitja, ampak vas tudi opozarja na potrebo po pitju tekočine. No, včasih pa je dovolj, da se spomnimo tudi sami, brez pametnih pomočnikov.


Avtomobili in pametne tehnologije


Novosti v pametnem svetu so že vrsto let povezane tudi z avtomobilskim segmentom, kot so avto navigacije in druga avto oprema. Proizvajalci nenehno pripravljajo nove funkcije, katerih cilj je povečati udobje voznika. Lahko se na primer odločite za sistem, ki voznikom služi predvsem za odklepanje ali zaklepanje avtomobila na daljavo. Vendar pa lahko s pomočjo povezane mobilne aplikacije vidite tudi preostalo količino goriva, stanje merilnika hitrosti ali lokacijo avtomobila. Preverite tudi najnovejše pnevmatike.

Pri novejših modelih avtomobilov, večinoma za doplačilo, lahko uporabljate funkcijo samoparkiranja ali samodejne luči, ki prav tako pripomorejo k udobnejši vožnji. Že nekaj let pa  so na voljo tudi aplikacije za uporabnike operacijskih sistemov Android in iOS, s pomočjo katerih lahko mobilne aplikacije prenesemo na zaslon na dotik avtomobila. Upravljajo se glasovno, kar povečuje varnost v cestnem prometu.

In za vsakega voznika bi moralo biti nekaj samoumevnega, da si naloži mobilno aplikacijo svoje znamke avtomobila. Služi za hiter dostop do informacij o vašem avtomobilu in omogoča tudi spreminjanje nekaterih nastavitev avtomobila.


Ste se odločili za nakup katere od omenjenih pametnih naprav? Ta korak in dosežek sodobnega časa boste zagotovo cenili že po zelo kratkem času, ne le z vidika udobja, ampak tudi z vidika prihranka časa in energije. Preverite vse pametne popuste in si zagotovite gospodinjske pomočnike in uporabne izdelke za prosti čas že zdaj po neverjetnih cenah.

pametni popusti

__tag_orange

2206

kuponov za popust

43092

popustov
__cart_orange

182

spletnih trgovin
__users_orange

10 000

uporabnikov KUPLIO