Nazaj v šolo – vendar le po ugodnih nakupih za šolske potrebščine!

11.08.2022 Darja Nakupovanje Deli
Nazaj v šolo in šolske potrebščine

Konec poletja in začetek septembra pomeni le eno - ugodnih nakupov za šolske potrebščine ne bo manjkalo. S kuponi Back to School lahko nakupujete od 15.8. do 11.9. vse za šolo in za prosti čas šolarjev ter drugih članov družine.

Spomnimo vas, da novo šolsko leto trka na vrata in s tem povratek v šolske klopi. Naj vas razveselimo, da bo s prihodom septembra za vas na voljo veliko ugodnih ponudb za šolske potrebščine. Ni pomembno, ali ste dijak ali študent. Ta mesec lahko prek odličnih ponudb kupite vse pomembno in zabavno. Še več, po odličnih cenah. Za lažje in bolj kvalitetno doživeto novo šolsko leto. 

 

Pohištvo, elektrotehnika, računalnik za šolo, vse za hobije in nepozabna poletna doživetja. In je vredno! To je super priložnost za nakup poceni šolske torbe, šolske peresnice ali vas bolj zanimajo šolski copati?

Ste si že ogledali našo posebno ponudbo v kategoriji Nazaj v šolo?

pohištvo za učenje

 

Kakovostno pohištvo za udobno učenje

 

Ali veste, kako sedenje med učenjem vpliva na vaše učenje in rezultate? Zato se odločite za mizo in stol šele, ko ju v trgovini dejansko preizkusite. A to ne pomeni, da pohištva kasneje ne bi mogli kupiti po veliko boljših cenah v spletni trgovini.

Stol naj bo za vas kot študenta čim bolj udoben. Ko sedite, naj se stopala dotikajo tal s celotno površino. Miza je primerna, če vaše roke udobno počivajo na njej. V kolikor mizo uporablja več ljudi, je dobra izbira nastavljiva pisalna miza.
Tudi, če pisalna miza nudi dovolj prostora za shranjevanje knjig, pisarniškega materiala, računalnika za šolo ali celo tiskalnika, je to dodatna prednost pri izbiri nove mize. Za večjo urejenost prostora razmislite o predalniku, predvsem, če se odločate za pisalno mizo z manjšo delovno površino.

kako sedeti za pisalno ali računalniško mizo pravilno


Kako pravilno sedeti za pisalno mizo?

 

- zravnan hrbet - v rahlem predklonu proti mizi,

- komolci na mizi - za pravilno lego roke med pisanjem v zvezek in na računalnik. Za udobje med pisanjem skozi leta poskrbi pisalna miza nastavljiva po višini.

- kolena pod pravim kotom - tako boste preprečili bolečine v kolenih. K stolu dodajte podlogo oziroma podstavek za noge in pripomogli boste k boljši prekrvavitvi in za nemoten proces učenja.

Izberite kakovostno mizo, stol ali različne dodatke. Tudi sedenje lahko pripomore k boljši koncentraciji in lažjemu učenju ter opravljanju nalog.

Za udobje med pisanjem skozi leta poskrbi pisalna miza nastavljiva po višini. Tako pohištvo za otroke in odrasle najdete v trgovini Electronic star, kjer vas čaka tudi otroška pisalna miza, prav tako nastavljiva za dolga leta uporabe. 

Elektronika za delo in prosti čas

 

Kateri dodatki ne smejo manjkati v vaši opremi? Naš nasvet so kakovostne slušalke. Uporabljate jih pogosto. Ne le za poslušanje glasbe, med potovanjem, športom ali sprostitvijo, temveč tudi za poslušanje podcastov in seveda izobraževanje.

brezžične slušalke za šolo

Potrebujete nasvet pri izbiri slušalk? Obrnite se na strokovnjake in nakupujte po odličnih cenah v trgovini Muziker

Izbirate lahko med dvema vrstama slušalk:

1

brezžične slušalke

2

žične

 

Slušalke so na voljo v različnih barvnih kombinacijah in dizajnih. Pri nakupu bodite pozorni na več parametrov:

__check

videz

__check

kakovost reprodukcije zvoka

__check

konstrukcija slušalk

__check

povezljivost slušalk

brezžične slušalke

 

Osnova je kakovostna računalniška oprema in tehnologija

 

Kot dijak se boste gotovo strinjali z nami, da je prenosnik ali računalnik za šolo vedno bolj pomemben kos vaše šolske opreme. Z njim lahko enostavno iščete informacije, pišete seminarske naloge, ustvarite grafični izpis ali shranite zapiske od pouka in iz predavanj. Zmogljiv računalnik je nepogrešljiv pomočnik, brez katerega skoraj več ne morete.

Računalniki za šolo, študentski prenosniki, pa tudi prenosniki za zahtevnejše uporabnike in igričarje so nepogrešljiva oprema za dleo in prosti čas mladostnika. So odličen način za povečanje učinkovitosti in produktivnosti pri delu in učenju. Računalnik za šolo in druge potrebe kupite v BigBangu še ceneje!

prenosni računalnik za srednješolce

Prenosni računalnik za srednješolca
 

Če ste srednješolec, uporabljate prenosnik praviloma nekoliko manj kot študentje. Čeprav je računalnik vaša sekundarna oprema, potrebujete bolj zmogljiv računalnik. Pomagal vam bo hitro najti informacije za učenje ali domačo nalogo.

V tem primeru priporočamo, da izberete prenosnik z najmanjšo diagonalo 10-12 palcev. Z manjšim zaslonom tvegate poškodbe oči pri ogledovanju spletnih mest. Ne pozabite na podlogo za miško ter na naslon za zapestje, ki razbremeni vaše zapestje med delom na računalniku.

računalnik za študenta

Prenosnik za študenta

Študent zagotovo ceni prenosnik z dolgo življenjsko dobo baterije. Med celodnevno uporabo potrebujete kakovostno ločljivost in obilico funkcij.

 

Idealna izbira za študente so računalniki:

- navaden prenosnik (pisarniški, študentski) – njegova povprečna zmogljivost zadostuje in je univerzalna rešitev,

- delovni prenosnik - z njegovo visoko zmogljivostjo, kakovostno obdelavo in življenjsko dobo baterije vas bodo razveselili tudi pri zahtevnejšem delu.

Izkoristite lahko ekskluzivno ponudbo za nakup računalnikov in potrošnega materiala. Uporabite kupone za računalnike, prenosnike ali dodatke za cenejši nakup in prihranek.

študent za računalnikom

 

Vse za vaš hobi
 

Prosti čas je nenadomestljiv del našega vsakdana. Preživite ga aktivno ali poglabljajte znanje na področju, ki vas tako zelo zanima, da postaja vaš hobi. Izjemno pomembno je, da si odpočijete od vsakdanje rutine in si naberete novo energijo in motivacijo za nove dosežke v šoli ali pri študiju.

Je vaš hobi šport? Ko se zjutraj lotite te duševne sprostitve, bo to uspešen začetek vašega dneva.

Kje lahko najdete funkcionalna oblačila, zdrave prigrizke in vse, kar potrebujete za vadbo? Preverite ponudbo MyProtein za nakupovanje, preden bo prepozno. Ali pokukajte ponudbo vseh aktualnih kuponov za šport

šport med učenjem

Nepozabna poletna doživetja

 

Ali v prvi polovici počitnic niste imeli časa veliko doživeti? Čas je, da to spremenimo. Navsezadnje so poletna doživetja in odkrivanje novega pomembna.

Stopite novim poletnim doživetjem naproti v udobnih čevljih. Kupujte manj, kupite udobne modele superg po odličnih cenah v trgovini eobutev.

Lahko potujete, kampirate s prijatelji, se preizkusite v športnih adrenalinskih aktivnostih ali obiščete koncerte svojih najljubših glasbenih skupin. Možnosti je res veliko. Vsako potovanje nas obogati. 

Če boste potovali z letalom, preverite naslednji članek ter odkrijte kam zapakirati prenosnik in kako težka je lahko prtljaga. 

__bulb
Ali veste, katere stvari lahko vzamete v ročno prtljago na letalo?

Kaj je mogoče imeti v ročni prtljagi in kaj v prijavljeni prtljagi za čekiranje? Pripravili smo vam seznam več izdelkov, ki vas bodo zagotovo zanimali pri pakiranju.

Z ugodnimi nakupi vaša vrnitev v šolo ni nujno dolgočasna in nezanimiva. Izkoristite edinstvene ponudbe in prihranite. Naj bo prijeten zaključek lepega poletja ter najboljši začetek novega šolskega leta!