Črni petek 2022 se bliža: Katerih ponudb ne smete zamuditi?

07.11.2022 Darja Nakupovanje Deli
Black Friday 2022

Začenjajo se priljubljeni nakupovalni dnevi polni popustov. Od 17.11. vas tukaj čakajo fantastične ponudbe, ki se jim je težko upreti. Katero boste izbrali?

Vam je všeč dizajnerska torbica, a je predraga? Ali pa iščete nov kavč za dnevno sobo ali posteljo za spalnico? Ni vam treba več čakati. Bliža se Črni petek in z njim neprekosljive cene. Ne pozabite, nakupovalna mrzlica se bo začela 25. novembra.

 

S kuponi za popust na naši spletni strani prihranite do 70 % pri praktično vsem. Ne spreglejte široke ponudbe lepote, mode, pohištva in dekoracij za dom.

Katere so najboljše ponudbe za Black Friday in Cyber Monday ali kibernetski ponedeljek? Za vas smo jih strnili na naši spletni strani.

Investirajte v svojo lepoto

 

Vsaka ženska dobro ve, da brezhiben videz ni nekaj samoumevnega. Osnova so redna nega in kvalitetni kozmetični izdelki, ki ustrezajo tipu kože.

Enako pomembno je, da vsem delom telesa posvetimo enako pozornost. Ne veste, kako načrtovati nego obraza in telesa? Pomagala vam bo prilagojena rutina.

Zadostovali bodo 4 preprosti koraki:

1

Določite si točno določen čas, ko se boste posvetili samo negi sebe.

2

Načrtujte, kako pogosto in ob katerih dneh si boste privoščili daljšo nego (na primer, kdaj boste uporabljali masko).

3

Naučite se učinkovito izkoristiti čas med vsakim postopkom (npr. ko imate masko na obrazu, si umijte lase).

 

4

Pridobite vso potrebno kozmetiko in pripomočke.

kozmetika black friday

Lepota včasih stane veliko denarja. Toda nakupovanje na Črni petek vas ne bo stalo toliko. Izbirajte med pestro spletno ponudbo izdelkov za lepoto in zdravje.

Parfum je idealen dodatek za lepoto vsake ženske. Ustrezno izbran pafrum poudarja vašo lepoto in vas dela nepozabne. Težji in pikantni vonji parfumov, tudi lesne note dišav so primerne za jesen in zimo.

Poleg tega pa je parfum lahko tudi odlično božično darilo. Nakup na Črni petek 2022 je dobra odločitev. Tako boste prihranili veliko časa in denarja.

parfumi black friday ponudba

Ali veste, kje lahko izbirate med velikim številom dišav po odličnih cenah? Navsezadnje v priljubljeni spletni parfumeriji.

V korak z modo na Črni Petek

 

Oblačila so med najbolj priljubljenimi nakupi vse leto. Tudi v času Black Friday znižanih cen ni drugače.

Poleg prenove garderobe vam priporočamo, da pri nakupu oblačil pomislite tudi na božična darila. Prihranili boste čas z brskanjem po spletnih trgovinah, ki bi ga tako ali tako opravili v nekaj tednih.

oblačila Black Friday cene

Ali radi nosite trendovska oblačila ali imate raje osnovne kose? Iz udobja svojega doma lahko brskate po vseh vrstah oblačil na enem mestu.

Če ste svoje najljubše kose oblačil že izbrali, je čas za čevlje. Poiščite popolnoma prilegajočo se obutev za vse vremenske razmere po nižji ceni.

Priporočamo, da posežete po kakovostnejšem usnju. Usnjena obutev bo zaščitila vaša stopala pred spremenljivim jesenskim vremenom in ostro zimo. In poleg tega bo izviren, kvaliteten in brezčasen kos v vaši garderobi.

obutev black friday popusti

Kaj pa, če ne zadanete velikosti obutve? Brezplačna menjava kupljenih izdelkov oziroma brezplačna dostava in vračilo blaga sta danes samoumevna. Ne zamudite posebne ponudbe Black Friday popustov, ki se začne 25. novembra.

Ustvarite nov dom z novim pohištvom

 

Včasih je potrebna majhna sprememba, ki da vašemu domu nov pridih. Ozrite se okoli sebe.

Bi zamenjali kakšen kos pohištva? Najboljši čas za inovacije je zdaj. Konec koncev imate na izbiro široko paleto izdelkov po nizkih cenah.

Zamenjajte stari sedež z novim in uživajte v zasluženem udobju. In če še niste kupili želenega stola, ne odlašajte več. V času Črnega petka se splača kupovati pohištvo pa tudi tehniko in zabavno elektroniko. 

Bi radi še kaj spremenili? Prepleskajte svoj dom in dosežite popolnoma novo vzdušje. 

nakup pohištva na Črni petek

 

Naj bo vaš dom prijeten in lep dom. Nekatere trgovine ponujajo ugodne ponudbe le do razprodaje zalog. Pripravite se na nakupovanje, saj se črni petek hitro bliža.

Dodajte še malo dekoracije

 

Okraski in dodatki za dom lahko dobesedno naredijo čudeže za prostor. Izberite elegantne in prefinjene kose, ki bodo vaš dom spremenili v šik prostor s prepoznavnim značajem.

 

Poskrbite za njihovo ustrezno količino in pravilno postavitev. Nenazadnje se zanesite na trenutne barvne odtenke v vašem domu. Tako boste naredili prostor, v katerem bivate, prijetnejši.

 

6 nasvetov za udobnejše življenje:

1

preproga pod klubsko mizico, pa tudi ob postelji

 

2

rože in rastline za vsako sobo

 

3

kombinacija majhnih in velikih slik

4

dekorativna razsvetljava

 

5

blazine in odeje na vsakem koraku

 

6

svečniki, vaze in drugi dodatki

dekoracija doma black friday

Le nekaj dodatkov je dovolj, da se boste doma počutili še bolje. Pri njihovi izbiri se zanesite na zanesljivega dobavitelja z veliko ponudbo dodatkov za dom.

Če radi nakupujete, je Črni petek 2022 dan, ki ga ne smete zamuditi  Osrečite se z ugodnimi nakupi in raziščite Black Friday kupone, ki vam prihranijo čas in denar.

kuponi črni petek