Youthier kode za popust in kuponi

4 preverjenih kod za popust in kuponov Youthier - Junij 2024

__photo
-25%
Popust
Youthier

Popust -25 % na sladkorni piling Youthier na Youthier.si

V spletni trgovini Youthier najdete popust -25 % na sladkorne pilinge za nego celega telesa. Najdete pilinge Youthier z dodatkom borovnice, manga & papaje, jagode, ki pomagajo odstraniti odmrlo kožo, tako bo koža po uporabi mehka in sijoča.

Več o popustu
24,90 €
Popust
Youthier

Krema za vlaženje kože Youthier 24,90 € na Youthier.si

V spletni trgovini Youthier najdete kremo s hia vlažilcem Youthier po ceni 24,90 €. Krema je obogatena z vlažilcem hia najvišje kakovosti, ki koži intenzivno navlaži ter zmanjša videz drobnih linij. Krema je prava zakladnica negovalnih učinkovin, saj je dodatno obogatena z neprecenljivimi rastlinskimi olji boreča, svetlina in izvlečkom grozdnih pešk, ki kožo dodatno nagujejo in jo ohranijo gladko, mehko in sijočo. Mandljevo in karitejevo maslo kožo obnavljata, nahranita in in zaščitita pred zunanjimi vplivi.

Več o popustu
24,90 €
Popust
Youthier

Krema z arganovim oljem Youthier 24,90 € na Youthier.si

V spletni trgovini Youthier najdete kremo z arganovim oljem Youthier po ceni 24,90 €. Krema je bogatena s karitejevim maslom, oljem sladkega mandlja in svetlinovim oljem, poskrbi za obnovo in dolgotrajno vlaženje vaše kože. Arganovo olje zmanjša znake staranja ter poveča elastičnost kože. Svilnata tekstura omogoča lažje nanašanje, kožo pa pušča gladko in sijočo. Krema lahko služi tudi kot odlična podlaga za make-up.

Več o popustu
19,90 €
Popust
Youthier

Personaliziran serum Youthier 19,90 € na Youthier.si

V spletni trgovini Youthier lahko naročite personaliziran serum Youthier po ceni od 19,90 €. Krema je s sestavinami najvišje kakovosti EU porekla in prilagojena glede na potrebe posameznika.

Več o popustu