Norton Black Friday

5 preverjenih kod za popust in kuponov Norton - Maj 2024

__photo
-60%
Popust
Norton

Popust – 60 % na letno naročnino Norton 360 za gamerje na Norton.com

V e-trgovini Norton najdete popust –60 % pri nakupu Norton 360 paketa za gamerje za do 3 naprave za 1 leto po ceni 39,99 €. Norton 360 for Gamers nudi zaščito za do 3 osebne računalnike, Mac®, pametne telefone ali tablice. Norton skrbi za varnost računalnika in drugih pametnih naprav med uporabo interneta. Norton 360 za gamerje vključuje zaščito pred kibernetskimi grožnjami, kot so zlonamerna programska oprema in prevzemi spletnih kamer 11 , medtem ko naš VPN pomaga zaščititi pred napadi DDoS, doxxingom in SWATingom.

Več o popustu
-60%
Popust
Norton

Popust – 60 % na letno naročnino Norton 360 Deluxe na Norton.com

V e-trgovini Norton najdete popust –60 % pri nakupu Norton 360 Deluxe paketa za 5 naprav za 1 leto po ceni 39,99 €. Norton skrbi za varnost računalnika in drugih pametnih naprav med uporabo interneta. Norton 360 Deluxe je večplastna zaščita za vaše naprave, funkcije spletne zasebnosti, vključno z našim varnim VPN-jem, in spremljanje temnega spleta – vse v eni rešitvi. Uporaba je možna na mobilnih napravah in namiznih računalnikih in sicer na do 5 osebnih računalnikov, računalnikov Mac, pametnih telefonov ali tablic.

Več o popustu
-57%
Popust
Norton

Popust – 57 % na letno naročnino Norton AntiVirus Plus na Norton.com

V e-trgovini Norton najdete popust –57 % pri nakupu Norton AntiVirus Plus paketa za 1 napravo za 1 leto po ceni 14,99 €. Norton skrbi za varnost računalnika in drugih pametnih naprav med uporabo interneta. Norton Antivirus mogoča popolno zaščito pred virusi, zlonamerno programsko opremo in spletnimi vdori. Uporaba je možna na mobilnih napravah in namiznih računalnikih.

Več o popustu
-54%
Popust
Norton

Popust – 56 % na letno naročnino Norton 360 Premium na Norton.com

V e-trgovini Norton najdete popust –56 % pri nakupu Norton 360 Premium paketa za 10 naprav za 1 leto po ceni 49,99 €. Norton skrbi za varnost računalnika in drugih pametnih naprav med uporabo interneta. Norton 360 Premium je večplastna zaščita za vaše naprave, funkcije spletne zasebnosti, vključno z našim varnim VPN-jem, in spremljanje temnega spleta – vse v eni rešitvi. Uporaba je možna na mobilnih napravah in namiznih računalnikih in sicer na do 10 osebnih računalnikov, računalnikov Mac, pametnih telefonov ali tablic.

Več o popustu
Darilo
Ugodnost
Norton

Brezplačna uporaba Norton 360 za 14 dni na Norton.com

Brezplačna uporaba Norton 360 protivirusne zaščite za 14 dni je na voljo na Norton com. Brezplačen preizkus Norton 360 paketa velja za uporabo 1, 5 do 10 uporabnikov. Norton 360 brezplačna preizkusna različica ponuja popoln dostop do popolne zaščite, kot so protivirusna zaščita, zaščita pred izsiljevalsko programsko opremo, varno VPN, upravitelj gesel, zaščita proti kraji identitete in drugo. Uporaba je možna na osebnem računalniku, računalnikih Mac, pametnem telefonu ali tablici. Popust se prizna pod pogoji, ki jih določi trgovina, natančneje dostopni na spletni strani trgovine, ki se lahko spremenijo.

Več o popustu