Capucinne kode za popust in kuponi

8 preverjenih kod za popust in kuponov Capucinne - Junij 2024

__photo
92 €
Koda za popust
Capucinne

Koda za popust do –10 % za prvi nakup nakita na Capucinne.com

Koda za popust do –10 % oz 91,80€ oz. $100 velja za prvi nakup nakita, obeskov in drugih izdelkov nad 918 € oziroma $1000 v spletni trgovini Capucinne, če se prijavite na e-novice in v spletni košarici vnesete prejeto kodo. Izkoristite kodo za popust Capucinne in kupite nakit ceneje.

Več o popustu
46 €
Koda za popust
Capucinne

Koda za popust do –10 % za prvi nakup nakita na Capucinne.com

Koda za popust do –10 % oz 45,90€ oz. $50 velja za prvi nakup nakita, obeskov in drugih izdelkov za vsaj 459,50 € oziroma $500 v spletni trgovini Capucinne, če se prijavite na e-novice in v spletni košarici vnesete prejeto kodo. Izkoristite kodo za popust Capucinne in kupite nakit ceneje.

Več o popustu
__cube Zastonj
Popust
Capucinne

Poročni prstani od 470 € na Capucinne.com

V spletni trgovini Capucinne najdete poročne prstane in komplete poročnih prstanov iz zlata od 470 € naprej. Najdete prstane z dragimi kamni, Raziščite edinstvene prstane in ročno izdelane poročne komplete.

Več o popustu
__cube Zastonj
Popust
Capucinne

Zaročni prstani od 228 € na Capucinne.com

V spletni trgovini Capucinne najdete zaročne prstane iz različnih vrst zlata od 228 € naprej. Najdete zaročne prstane z dragimi kamni, Raziščite edinstvene poceni zaročne prstane in dražje različice z različnimi kamni kot je smaragd, zeleni safir, mesečev kamen, diamant.

Več o popustu
__cube Zastonj
Popust
Capucinne

Fini unikaten nakit po meri od 73 € na Capucinne.com

V spletni trgovini Capucinne najdete fin unikaten nakit od 73 € naprej. Najdete unikatne prstane, verižice, zapestnice in uhane za odrasle in otroke. Vsak nakit iz plemenitih kovin, kot so zlato, srebro ali platina, se imenuje fin nakit, v njem pa pogosto uporabljamo drage kamne, kot so diamanti, safirji in smaragdi. Ta vrsta nakita je močna in obstojna, zato ga lahko nosite vsak dan.

Več o popustu
__cube Zastonj
Popust
Capucinne

Fini diamantni prstani od 374 € na Capucinne.com

V spletni trgovini Capucinne najdete fine diamantne prstane od 374 € naprej. Najdete unikatne prstane z diamanti kot so zaročni prstani, prstani za otroke. Raziščite unikatne prstane z belim diamantom, črnim diamantom ter različne kombinacije z drugimi dragimi kamni.

Več o popustu
Darilo
Ugodnost
Capucinne

Darilo pri nakupu finega nakita iz zlata na Capucinne.com

V e-trgovini Capucinne pri nakupu finega nakita iz zlata, na primer zaročni prstan, zlata verižica, poročni komplet, prejmete darilo. Ob nakupu nakita nad 1500 USD kot darilo prejmete uhane Half Moon Capucinne. Za vse nakupe nad 5000 USD za darilo brezplačno prejmete Capucinnejevo značilno zapestnico s polmesecem z moissanitom.

Več o popustu
Zastonj
Brezplačna dostava
Capucinne

Brezplačna dostava za vse nakupe finega nakita na Capucinne.com

V spletni trgovini Capucinne dobite pri vsakem nakupu nakita brezplačno dostavo. Vsaka dostava nakita je v celoti zavarovana. Vsak kos Capucinne je lepo zapakiran. Vaš prstan ali fin nakit bo prispel v razkošni beli in zlati škatli z vtisnjenim našim prepoznavnim logotipom. Popust za brezplačno dostavo je na voljo pod pogoji, ki jih določi trgovina sama, natančneje na spletni strani trgovine, ki se lahko občasno spremenijo.

Več o popustu