Lumories kode za popust in kuponi

7 preverjenih kod za popust in kuponov Lumories - Julij 2024

__photo
-15%
Koda za popust
Lumories

Koda za popust -15 % za prvi spletni nakup na Lumories.si

Prijavite se na e-novice v spletni trgovini Lumories.si in prejmite 15 % popust dobrodošlice za prvi oz. naslednji spletni nakup. Kupon bo poslan po elektronski pošti. Izkoristite kupon Lumories in kupite izdelke ceneje. Popust je enkraten in velja na skoraj vse izdelke izbranih znamk. Popust velja ob nakupu vsaj 99 €. Nekatere znamke so izključene, kot na primer: ARTEMIDE, BOPP, BRUMBERG, BUSTER & PUNCH, DAVID TRUBRIDGE, DEKO-LIGHT, EBB & FLOW, FATBOY. Popoln seznam znamk za katere ta koda ni veljavna, dobite ob prejemu kode na email.

Več o popustu
-86%
Popust
Lumories

Popust do - 86 % na led žarnice in reflektorje na Lumories.si

V spletni trgovini Lumories.si najdete popust do 86 % na LED žarnice, reflektorje, svetlobne cevi v kombinaciji z raznimi funkcijami, kot je zatemnitev

Več o popustu
-66%
Popust
Lumories

Popust do - 66 % na dekorativne luči za dom in vrt na Lumories.si

V spletni trgovini Lumories.si najdete popust do 66 % na dekorativne luči. Najdete dekorativna svetila za notranjost doma in za vrt.

Več o popustu
-50%
Popust
Lumories

Popust do - 50 % na pametne senzorje in svetila na Lumories.si

V spletni trgovini Lumories.si najdete popust do 50 % na pametne senzorje in svetila. Najdete senzorje in pametna svetila za notranjost doma in za vrt.

Več o popustu
-28%
Popust
Lumories

Popust do - 28 % na ventilatorje na Lumories.si

V spletni trgovini Lumories.si najdete popust do 28 % na ventilatorje vseh vrst. Najdete stropne ventilatorje z lučmi ali brez, z daljinskim upravljalnikom pa tudi namizne ventilatorje in talne ventilatorje ter opremo.

Več o popustu
-65%
Razprodaja
Lumories

Sezonska razprodaja do - 65 % notranja in zunanja svetila na Lumories.si

V spletni trgovini Lumories boste našli popuste vse do - 65 % na izbrana notranja in zunanja svetila na sezonski razprodaji.

Več o popustu
Zastonj
Brezplačna dostava
Lumories

Brezplačna dostava za nakup svetil in drugega nad 69€ na Lumories.si

V spletni trgovini Lumories dobite pri nakupu svetil in drugih izdelkov nad 69€ brezplačno dostavo. Popust za brezplačno dostavo je na voljo pod pogoji, ki jih določi trgovina sama, natančneje na spletni strani trgovine, ki se lahko občasno spremenijo.

Več o popustu