Living DNA kode za popust in kuponi

3 preverjeni kodi za popust in kuponi Living DNA - Maj 2024

__photo
-30%
Popust
Living DNA

Popust -30 % na DNK test in analiza prehrane na LivingDNA.com

Na Living Dna najdete Black Friday popust -30 % na DNK teste in analizo prehrane s kompletom za dobro počutje. Plačajte 90 € za test namesto 129 € in dobite 10+ poročil, vključno z: odzivom na vzdržljivost, prožnostjo, občutljivostjo na laktozo in odzivom na vitamine. Z Living DNA Wellbeing dnk testom in analizo lahko bolje razumete vlogo genetike pri izbiri vašega življenjskega sloga in kako lahko optimizirate svoje dobro počutje in izboljšate kakovost svojega življenja s prilagoditvijo prehrane in vadbe.

Več o popustu
-24%
Popust
Living DNA

Popust -24 % na DNK test prednikov in porekla na LivingDNA.com

Na Living Dna najdete popust -24 % na DNK teste prednikov. Plačajte 75 € za test dnk namesto 99 € in dobite podroben vpogled. Living DNA ponuja napredna poročila o DNK prednikov od pred 80.000 leti do nedavnega.

Več o popustu
-30%
Razprodaja
Living DNA

Razprodaja –30 % na prehransko DNK testiranje na LivingDNA.com

V e-trgovini LivingDNA.com našli popuste –30 % na prehransko DNK testiranje. Plačajte 90 € za test namesto 129 € in odkrijte podatke o dieti in hranilni vrednosti v svojem DNK. Z DNA Wellbeing kit testom in analizo lahko odkrijte genetske različice, ki lahko vplivajo na način, kako vaše telo presnavlja vitamine in minerale, hkrati pa poveča količino, ki jo jeste. Prejmete nasvete o živilih, ki vam zagotavljajo hranila, ki jih potrebujete v vaši prehrani.

Več o popustu