AirHelp kode za popust in kuponi

4 preverjenih kod za popust in kuponov AirHelp - Maj 2024

__photo
-8%
Koda za popust
AirHelp

Koda za popust –8 % na AirHelp Plus na AirHelp.com

Koda za popust -8 % velja za naročnino AirHelp Plus Essential ali AirHelp Plus Complete na AirHelp.com, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Uporabite kupon AirHelp in prihranite pri Air Help Plus storitvi zavarovanja izgubljene prtljage ali letalske karte. Od letalske družbe vam zagotovijo denar, do katerega ste upravičeni: Do 600 € za nadomestilo leta, do 6.000 € za dodatne stroške, do 1.400 € za težave s prtljago. Air Help Complete naročnina vključuje tudi: Dostop do letališkega salona med motnjami, AirPayout zavarovanje za vsa vaša prihodnja potovanja, Zavarovanje AirLuggage za vsa vaša prihodnja potovanja.

Več o popustu
-8%
Koda za popust
AirHelp

AirHelp Plus koda za popust –5 % na naročnino +Complete na AirHelp.com

Popust -5 % velja dodatno za naročnino AirHelp Plus Complete na AirHelp.com, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Uporabite kupon AirHelp in prihranite pri Air Help Plus Complete storitvi, ki stane trenutno s popustom 49,99 € (4,17 €/mesec), brez popusta pa 64,99 € na leto. Od letalske družbe vam zagotovijo denar, do katerega ste upravičeni: Do 600 € za nadomestilo leta, do 6.000 € za dodatne stroške, do 1.400 € za težave s prtljago. Air Help Complete naročnina vključuje tudi: Dostop do letališkega salona med motnjami, AirPayout zavarovanje za vsa vaša prihodnja potovanja, Zavarovanje AirLuggage za vsa vaša prihodnja potovanja.

Več o popustu
-5%
Koda za popust
AirHelp

AirHelp Plus koda za popust –5 % na naročnino +Essential na AirHelp.com

Koda za popust - 5 % velja za naročnino AirHelp Plus Essential na AirHelp.com, ko v spletni košarici vnesete kodo za popust. Uporabite kupon AirHelp in prihranite pri Air Help Plus Essential storitvi, ki stane brez popusta 24,99 € na leto. Od letalske družbe vam zagotovijo denar, do katerega ste upravičeni: Do 600 € za nadomestilo leta, do 6.000 € za dodatne stroške, do 1.400 € za težave s prtljago.

Več o popustu
Brezplačno
Ugodnost
AirHelp

Darilo do 600 € kompenzacije na zamudo ali odpoved leta na Airhelp.com

Ne oklevajte in preverite brezplačno storitev AirHelp za povrnitev stroškov zaradi odpovedanih letov, letov z zamudo ali drugih motenj, ki jih povzročijo letalske družbe. Povrnejo lahko do 600 € kompenzacije na potnika, ne glede na ceno letalske karte. AirHelp vam pomaga uveljavljati pravice potrošnika v primeru nezadovoljstva in neprijetnosti, ki jih povzročijo letalske družbe po celem svetu. Druge podrobnosti in pogoji so določeni na samem spletnem mestu AirHelp, ki so dostopni na straneh spletnega mesta in se lahko nenehno spreminjajo.

Več o popustu