Carters akcije

4 preverjenih kod za popust in kuponov Carters - Maj 2024

__photo
-20%
Koda za popust
Carters

Koda za popust -20 % za prvi spletni nakup na Carters.com

Prijavite se na e-novice v spletni trgovini Carters in prejmete 20 % popust pri prvem spletnem nakupu. Koda za popust bo poslana po elektronski pošti. Izkoristite kodo za popust Carters in kupite otroška oblačila in opremo po nižji ceni. Popust je enkraten, pokriva redno ponudbo Carters.com, ki ni v akciji in velja za nakup min. 36,72 € oziroma $40. Popust ne velja na znamki Skip Hop ali izdelke Little Planet.

Več o popustu
-50%
Popust
Carters

Popust do –50 % na praznična otroška oblačila in darila na Carters.com

V spletni trgovini Carters najdete popust do –50 % na otroška oblačila in otroško obutev. Najdete otroška oblačila, igrače in darila kot so otroški kompleti, družinske ujemajče se pižame, puloverji, obleke in še kaj v prazničnih motivih.

Več o popustu
-62%
Razprodaja
Carters

Razprodaja do –62 % na otroška oblačila in obutev v Outletu na Carters.com

V spletni trgovini Carters najdete popuste vse do –62 % na izbrana oblačila in obutev in še kaj v ponudbi Carters outlet.

Več o popustu
Zastonj
Brezplačna dostava
Carters

Brezplačna dostava pri nakupu izdelkov nad 47 € na Carters.com

V spletni trgovini Carters dobite pri nakupu nad 47,36 € oz 50 $ brezplačno dostavo. Popust za brezplačno dostavo je na voljo pod pogoji, ki jih določi trgovina sama, natančneje na spletni strani trgovine, ki se lahko občasno spremenijo.

Več o popustu