__bg_womens2

Ne zamudite nobenih ekskluzivnih popustov

Prijavite se na novičke in prvi boste prejeli ekskluzivne kupone za popuste

20 presenečenj za najugodnejše božične nakupe! Tukaj poiščite najboljše kupone za popuste v svojih najljubših spletnih trgovinah.


Uporabite naš adventni koledar in kupite odlična darila za božič

 

Ali tudi vi že komaj čakate na božične vonjave po iglicah, smoli, božičnih kolačih ali drugih prazničnih dobrotah? Tako je, Božič se nezadržno bliža. In z njim čas za nakup daril. Če ne veste, kaj kupiti za božično darilo, vam bo naš adventni koledar zagotovo v pomoč. Tako kot prejšnja leta je poln oken, v katerih se skrivajo mega popusti, kuponi za popuste in kode za popuste, s katerimi bo nakup božičnih daril pod drevescem veliko bolj dostopen. Še iščete navdih? Ni problema, naš koledar vsebuje tudi odlične ideje za darila za otroke in odrasle.
 

 

Kakšno darilo za Božič kupiti?

 

Verjetno ne poznamo osebe, ki nima rada presenečenj in izvirnih daril za Božič. Navsezadnje je v vsakem od nas nekaj malega otroka, kajne? In prav zato se je rodila tradicija adventnih koledarjev. Otroci si čakanje na Božič krajšajo tako, da v oknih odpirajo čokoladne dobrote. Kaj pa mi, odrasli?

Brez skrbi. Kot vsako leto smo tudi letos za vas pripravili 20 adventnih presenečenj, v času pred Božičem, za najboljše božične nakupovalne ponudbe. Vsak dan bomo razkrili okence, v katerem se skriva ekskluzivni popust, koda za popust ali kupon za vaše najljubše spletne trgovine. Kateri popusti so to?

 

Tega vam še ne bomo razkrili - sicer to ne bi bilo presenečenje. Za zdaj vam lahko povemo le, da bodo na voljo najboljši kuponi in kode za popuste, ki vas bodo, upamo, navdihnili za nakup odličnih daril. Izkoristite popuste na oblačila, obutev, nakit in ure, elektroniko ali živila in nakupujte ugodno, na primer božična darila za starše ali celo družino. Morda boste našli tudi odlično idejo božično za darilo za moškega ali, nasprotno, za darilo za žensko. Seveda so na voljo tudi božična darila za otroke.

Upoštevajte, da so popusti časovno omejeni, zato vsak dan spremljajte našo stran ali nam pustite svoj e-poštni naslov in vsak dan vam bomo poslali informacije o aktualnem popustu. Božično nakupovanje bo bolj prijetno. Darilo za babico, dedka, mamo, očeta, fanta ali punco ne bo več tragedija za družinski proračun.

 

Delček zgodovine adventega koledarja

 

Ali ste vedeli, da tradicija adventnih koledarjev sega v 19. stoletje? Deček Gerhard Lang je imel iznajdljivo mamo. Na začetku decembra je zanj pripravila kartonasto škatlo in vanjo pritrdila 24 bonbonov. Deček je lahko vsak dan pojedel le en bonbon. Ta zamisel je nato v odrasli dobi oživela v obliki Gerhardovega prvega tiskanega koledarja. V prvem delu je bilo 24 škatel s pesmimi, iz drugega dela pa so otroci izrezali slike, ki so jih nato nalepili na škatle.

Tradicija adventnih koledarjev se je hitro razširila, še posebej priljubljeni pa so bili koledarji s čokolado. Mimogrede, ali se kdaj naveličate jesti čokolado še pred Božičem? ;-)