Začenja se Black Friday 2022: pripravite se na popuste do -70 %

14.11.2022 Darja Nakupovanje Deli
Black Friday 2022 ugodni nakupi

Si želite novih oblačil, parfumov, ur ali novega kosa pohištva? Lahko imate vse. Zagotovite si najbolj ugodne cene in popuste do 70 %. Začnejo se že 25. novembra.

Nakupovalni pohod se nadaljuje! Pridobite dostop do najboljših ponudb in popustov na oblačila, obutev, parfume, kozmetiko, ure, nakit, pohištvo in tehniko. Skratka vse dobro. Na dan velikih nakupov bo vaš nakupovalni seznam pripravljen in obogaten z najboljšo in najbolj zanimivo Black Friday 2022 ponudbo.

 

S kuponi za popust na naši spletni strani bodo vaši nakupi še bolj donosni. Nastavite opomnik na 25. november in uživajte v bogati ponudbi izdelkov cenejših do -70%.

Celotno ponudbo Black Friday in Cyber ​​​​Monday popustov iz različnih e-trgovin si lahko ogledate na naši spletni strani. Katere kupone boste izbrali?

moška kozmetika black friday popusti

 

Pokažite svoj stil doma in v mestu

 

Fantje, ali radi nakupujete? Ali pa je to dejavnost, v katero se morate malo prisiliti? V Black Friday obdobju bo nakupovanje zagotovo prijetnejše za vas. Samo izkoristite odlične cene.

Delo v pisarni ali pomemben poslovni sestanek zahteva bolj formalna oblačila. Srajci ali puloverju lahko dodate potreben pridih z elegantnim plaščem.

Zimsko jakno lahko namenite za prosti čas v mestu ali med sprehodom v naravi.

Preživljate dan doma? Nihče ni rekel, da tudi tam ne moreš pogledati sveta. Kakovostne trenirke in majice ne bodo le udobne, ampak tudi lepe.
 

moška oblačila black friday popusti

Ne veste, kje bi poiskali udobna oblačila za dom in za v mesto? Na spletu lahko kupite vse brez nepotrebnega truda. In cenam na Black Friday 2022 se bo težko upreti.

Udobna obutev za samozavesten korak 
 

Čeprav imate nova oblačila, pa še vedno nekaj manjka za popoln videz? Da, to so elegantni čevlji, ki bodo poudarili vaš smisel za modo.

Ne glede na to, ali imate raje superge ali škornje, oboje lahko nakupujete po odličnih cenah. Morda mislite, da je premrzlo za superge. Toda zakaj jih ne bi kupili zdaj za naslednjo sezono? Ne splača se obotavljati, saj so ti izdelki trenutno zelo znižani.

superge po black friday cenah

 

Skrb zase z dišavami

 

Dobro vemo, da ženske niso edine, ki imajo na svojih policah več vrst parfumov. Gospodje jim pogosto resno konkurirajo s svojo zbirko. Kateri je vaš najljubši parfum?

Hladni meseci so idealen čas za iskanje nove dišave. Pospravite sveže poletne vonje in izberite težje in toplejše tone. To so tisti, ki bodo pozimi poudarili vašo osebnost. Naš namig je na primer toaletna voda Hugo Boss No. 6 za vsakodnevno nošenje, kaj pa večne Dior dišave?

moški parfumi black friday popusti

 

Moška kozmetika je še ena kategorija izdelkov, ki je ne smete spregledati. Nimate svoje najljubše negovalne linije? Razišite ponudbo izdelkov zdaj in poskrbite zase od glave do pet. Konec koncev si to zaslužite.

Zagotovite kakovostno oskrbo drugim moškim okoli sebe. Darilni seti moške kozmetike so odlični tudi kot božično darilo. Ne zamudite edinstvenih ponudb v času največje nakupovalne mrzlice.

darilni set moške kozmetike v black friday akciji

Bi radi obdarili svojo boljšo polovico? Pobrskajte po atraktivni ponudbi oblačil, parfumov ali kozmetike in kupujte še ugodneje. Ne pozabite, da si lahko vse svoje božične želje izpolnite tudi z nakupovanjem na Črni Petek.

Nakit za eleganco in stil v vseh okoliščinah 

 

Svojo osebnost lahko izrazite tudi brez govora. Modni dodatki jo izražajo namesto vas.

Raziščite moderne ure v različnih dizajnih. Poleg klasičnih ur ne izpustite športih modelov za prostčasne aktivnosti. S svojimi sodobnimi funkcijami lahko pametne ure igrivo nadomestijo tudi mobilni telefon.

Se vam zdi nakit, kot so verižice in zapestnice, bolj ženski dodatek? Morda vam bo všeč na primer prstan iz kirurškega jekla iz ponudbe za letošnji Black Friday. Poleg tega, da boste naredili dober vtis na dame, boste prejeli tudi priznanje v moški ekipi. In zahvaljujoč vzdržljivemu materialu vam bo zdržala res dolgo.

moška ura blackfriday cene

 

Prilagodite stanovanje svojim potrebam

 

Ali delate od doma? Prilagodite svojo domačo pisarno za delo od doma. Če nimate ločene sobe, ustvarite delovni prostor v kotu sobe.

Osnova je ustrezna oprema. Ergonomski stol bo preprečil bolečine v hrbtu, velika delovna miza vam bo zagotovila veliko prostora za shranjevanje, drugi tehnični pripomočki pa bodo poskrbeli za udobje pri delu.

 

racunalnik miza delovni prostor

 

Kje lahko najdete opremo za delovni prostor na enem mestu? Raziščite opremo in dodatke iz udobja svojega doma po dostpnih cenah in jo prejmite na dom že v nekaj dneh.

Kot lahko vidite, ima Black Friday 2022 zagotovo veliko za ponuditi. Pestra ponudba uporabnega blaga in odlične cene so odličen razlog za nakupovanje 25. novembra.

Black Friday kuponi in popusti