Združite poletna doživetja in poletne popuste z ugodnimi nakupi

13.06.2022 Darja Nakupovanje Deli
poletni popusti

Obožujete nakupovanje po nižjih cenah? Od konca junija do sredine julija vas čakajo poletni popusti in številne ekskluzivne ponudbe.

S poletjem je povezanih veliko zabavnih aktivnosti. Počitnice ob morju, pustolovski izleti, jutranji tek po parku, sprehod po mestu, piknik na vrtu ali aktivni vikend oddih v oddaljenem kraju. Ideje za poletne aktivnosti in z njimi povezane izdelke lahko najdete v trgovinah po ugodnih cenah.

Tudi letos ne bo drugače. Od 27.6. do 16.7. kupite vse izdelke od izuma sveta pri nas! Naj bo to zadnja moda, luksuzna kozmetika, dobra knjiga, oprema za dom, dodatki za kuhinjo in vrt ali sanjski dopust.

Ste že videli našo ekskluzivno ponudbo, polno neverjetnih cen poletnih popustov? Pravzaprav lahko vsak najde nekaj zase. Samo izberite.

športna oblačila za telovadnico in sprehode

 

Športna moda za telovadnico in sprehode

 

Ljubitelji športne vadbe boste zagotovo uživali v naši ekskluzivni ponudbi poletni popusti. Ni pomembno, ali imate radi šport, hodite v telovadnico ali samo na sprehode v naravo. Športna oblačila so »in« ne le pri gibanju, ampak zaradi svoje udobnosti tudi v vsakdanjem življenju.

Že dolgo velja, da legice ali športni modrček ne pripadajo izključno fitnesu. Da so taka športna oblačila res večnamenska, priča ulična moda kjerkoli po svetu in na modnih pistah. Enako velja za moško modo. Uporabite svoje tekaške superge kot popoln dodatek k svoji novi obleki.

Pri nas boste našli tudi največjo izbiro športnih oblačil po neverjetnih cenah. Ste že videli odlično ponudbo, ki jo prinašajo poletna znižanja pri About You?

Bodite v trendu vse poletje

 

Bodite v trendu vse poletje

 

Poletje je idealen letni čas za eksperimentiranje s teksturami, oblikami in barvami v vseh kombinacijah. V trenutnem vodnjaku, ko so trendi dobesedno vse, vam ni treba skrbeti. Poletju 2022 kraljujejo žive barve kot je sončnično rumena, kraljevsko modra, krvavo oranžna ali limeta zelena.

V modo se vračajo hlače z nizkim pasom in ultra-mini krila v stilu 90-ih, plisirane tkanine, kovinska, mrežasta in vezalna oblačila vseh vrst. To poletje bo praznik topline s poudarkom na ženskosti.

Ne gre samo za ženska oblačila. Takšna bo tudi moška in otroška moda. Poleg tega lahko izgled popestrite z dodatki. Obutev brez vezalk kot so slip on copati, kreativna sončna očala ali klobuki in kape z različnimi materiali in barvami bodo top hit poletne sezone 2022.

Kaj pa sončna očala? Tudi na tem področju kreativnosti ni meja. To poletje bo najbolj "in" oversize oblika okvirja, gradientna očala in pastelne barve.

Ali morate kupiti nekaj zase? Ali vaši boljši polovici manjka kakšen kos v poletni garderobi? Ali pa ste svojim malčkom pozabili kupiti kopalke? Za najboljšo izbiro ženskih, moških in otroških oblačil ali kopalk s popusti preglejte kupone in čaka vas še koda za popust Bibloo.

sončenje na plaži

 

Ne pozabite se zaščititi pred soncem

 

Tropska vročina ni več pojem eksotičnih držav. Poletno vročino in močno sonce imamo v Sloveniji, najbolj v poletnih mesecih. Ste že slišali, da zdrava porjavelost ne obstaja? Resnica je, da je zagorela koža le reakcija na sončno pripeko.

Zato morate v toplih poletnih dneh poskrbeti za največji organ človeškega telesa – kožo. Ne pozabite redno nanašati kremo za sončenje z visokim UVA in UVB zaščitnim faktorjem. Vsaj nekaj časa bi vas krema morala ščititi pred nevarno sončno svetlobo. Ne pozabite na sredstva za zaščito las in vlaženje kože po sončenju, na senco za dodatno zaščito kože.

Kozmetika in varovanje našega zdravja sta lahko precej draga. Vendar pa lahko zahvaljujoč temu članku privoščite svoji koži le najboljše po najboljših cenah na trgu. Dovolj je, če izkoristite Notino popuste.

Pri aktivnostih na prostem bodite pozorni na zdravje

 

Nič ni pomembnejše od vašega zdravja. Dvig temperatur, sončno vreme prinaša s seboj tudi trenutno obdobje klopov. Upoštevajte varnostna načela bivanja na dvorišču in v naravi. Ne pozabite pršila proti klopom in preglejte se ob prihodu domov. To lahko prepreči boreliozo. Niso pa klopi edina nevarnost.

Previdni bodite tudi pri krajšem izpostavljanju soncu. Ne preživite časa zunaj brez zaščite kože in oči v najbolj intenzivnih sončnih urah dneva in nosite glavo pokrito s klobukom, kapo ali drugim pokrivalom. Začitite obraz in oči, uporabljajte sončna očala.

poletni dopust na plaži

 

Privoščite si zaslužen počitek

 

Po dobro opravljenem celoletnem delu je to pravi čas za zaslužen počitek v obliki dopusta. Poletje je idealen čas za potovanja, odkrivanje in preživetje prijetnih trenutkov z družino, prijatelji in znanci. Naj bo to kratek izlet v naravo, tedenski oddih ob morju ali vikend oddih v mestu.

Za cenejša potovanja po najboljših cenah na trgu ne pozabite uporabiti naše ponudbe iz kategorije potovanj.

Se želite odpraviti na poletne počitnice, pa še niste rezervirali termina? Kaj pa dopust po še ugodnejših cenah? Izkoristite kupone iz kategorije potovanja in rezervirajte najbolj ustrezen datum svojih sanjskih počitnic na Booking.com.

Ste se odločili preživeti poletje doma?

 

V tem primeru je dovolj, če ustvarite počitniško vzdušje v udobju svojega doma. Vse kar morate storiti je, da svoj dom in vrt prilagodite poletnim dejavnostim. Začnite z majhnim, na primer žarom, da boste imeli kje za žar in preživeti čas z družino.

Odlična ideja za osvežitev v vročih poletnih dneh je bazen. Odlično bo nadomestil počitniško vzdušje in počutili se boste, kot da ste ob morju. To odlično idejo bodo zagotovo cenili tudi vaši otrocii.

Ali pa bi se radi lotili večjega projekta? Odlična ideja za počitnice doma je gradnja novega bazena. Vendar zahteva višje vhodne stroške in vzdrževanje. Zato bi morali šteti vsak evro vsako minuto.

Kje najdete super izbiro bazenov, masažnih napihljivih bazenov in dodatkov? Preverite izbiro e-trgovine Muziker.

Kot vidite, poletni popusti res veljajo za vse, kar si lahko zamislite. Uživajte v poletju na polno in nakupujte po edinstvenih cenah. Za manj denarja si boste lahko privoščili še več in denarnica vam bo hvaležna.